Tehtäväsi on oppia voittaa Korkeammassa tasossa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tehtäväsi on oppia voittaa Korkeammassa tasossa


Tehtäväsi on oppia voittaa Korkeammassa tasossa

Serapis Bey, 23. kesäkuuta 2009

MINÄ OLEN Serapis Bey.

Tänään olen tullut! Jokaisena kuluvana päivänä meillä on yhä vaikeampaa herättää vastakaikua sydämissänne. Ihmiskunta on väistämättä menossa kohtia tuhoa. Ja silti toivomme, koska tarkalleen silloin, kun tilanne näyttää olevan toivoton ja eikä ole mitään tietä ulos olemassa olevasta tilanteessa, juuri sillä hetkellä tulee jotain, jota voidaan kutsua Jumalalliseksi ihmeeksi ja tilanne muuttuu.

Kuinka usein ihmiskunnan historiassa oli hetkiä, kun näytti siltä, että edessä oli vain läpäisemätön synkkyys. Kuitenkin, joka kerta juuri viimeisellä hetkellä, juuri tuhon reunalla,  itse-uhrautuvaisia sieluja ilmestyi kriittisellä hetkellä ottamaan vastuun maallisen evoluution jatkosta.

Tiedän, että niiden joukossa, jotka lukevatViestiäni nyt, on monia valo sieluja. Te tulitte inkarnaatioon monia kertoja kaikista kriittisimmillä hetkillä Maapallon historiassa.  Ja nyt teidän kaikkia ponnisteluja ja resursseja vaaditaan jälleen.

Teidän on vain oltava rohkeita ja nostettava silmänne ympärillänne olevan illuusion yläpuolelle.

Kuvittelkaa, että olette pahassa unessa. Yö kuluu ja aurinko tulee paistamaan jälleen. Ja kirkkaassa päivänvalossa kaikki yötä pelot ja painajaiset tulevat vaikuttamaan epätodellisilta. Olette unessa. Olette syvässä illuusion unessa.

Nyt on tullut aika, jolloin teidän on koottava kaikki voimanne ja kykynne ja otettava askel eteenpäin.

Olette ritareita. Olette sotureita. Ja monet asiat riippuvat ponnisteluistanne nyt, mutta tämä ei tarkoita, että teidän on otettava miekka ja puettava raskas haarniska fyysisessä tasossa. Teidän on pukeuduttava henkenne haarniskaan. Ja teidän on nostettava hengen miekkanne – Kundalinin miekka – joka on ainoa, joka pystyy erottamaan todellisen epätodellisesta, sekä sisällänne että ympärillänne olevassa todellisuudessa.

Olette sotureita, mutta tehtävänne ei ole taistella jatkuvasti fyysisessä tasossa. Tehtävänne on oppia voittamaan Korkeammassa tasossa – tunneiden ja ajatuksien tasossa. Juuri sillä hetkellä, kun saavutatte voiton ajatuksistanne, tunteistanne ja kokemistanne negatiivisista tiloista, voitatte olemisen fyysisessä tasossa, koska saavutuksenne Korkeammissa tasoissa muuttavat väistämättä fyysisen tason.

Teidän ei tarvitse etsiä sotureita, joihin liittyä, koska Korkeammalla tasolla olette mahtava Valon armeija. Olette voittamattomia ja loukkaamattomia niin kauan kuin pidätte tietoisuutenne Jumalallisella tasolla.

Ainoa mitä teiltä nyt vaaditaan, on että puette itsenne todelliseen Jumalalliseen tietoisuuteen ja ettette luovu  tietoisuutenne tasosta koko päivän aikana ja päivästä päivään.

Kuvittele, että olet täydellinen standardi fyysisellä tasolla. Uskomattomalla vaivalla ja sisäisen työn kustannuksella ylläpidät tietoisuutesi korkeimmalla mahdollisella tasolla. Ja tätä on melko vaikeaa tehdä ollessasi epätäydellisessä manifestaatiossa. Kuitenkin, jos onnistut ylläpitämään maksimaalisen tietoisuuden tason, värähtelysi nousevat niin korkealle, että jokainen epätäydellisyys, jonka kohtaat maailmassasi, on pakotettu pajastamaan itsensä. Te olette soturimme ja te olette soihtuja, jotka korostavat meille epätäydellisyyden illuusiossa. Kaikki, mitä Jumala haluaa, on saada hyvät mahdollisimman nopeasti erotettua maailmassanne. Vasta kun hyvät jyvät on korjattu ja rikkaruohot poltetettu nuotiossa, tulee aika, jolloin Ylösnousseet Mestarit voivat tulla maailmaanne.

Siksi, älä epätoivoisesti koskaan sano, että kaikki on pahasti. Kaikki etenee tarkalleen Jumalallisen suunnitelman mukaisesti. Ja jokaiselle teistä, joka kerää rohkeutensa  kantaakseen Valon taakkaa tällä hetkellä – jokaiselle teistä – tullaan takaamaan enkelien suojelus.

Katselet ympäröivää maailmaa tyrmistyneenä, ja tilanne näyttää sinulle toivottomalta. Älä ole surullinen asioista, jotka eivät sovellu jatkokehitykseen. Pidä jalat tukevasti maassa ja tee kutsusi Taivaalle.

Sinun tehtäväsi ja roolisi tällä vaikealla hetkellä on kestää taistelun rasitus ja selviytyä taistelussa.

Ainoastaan tämä taistelu käydään Korkeammalla tasolla, fyysistä tasoa lähinnä olevassa astraalitason tiheissä kerroksissa. Tämän vuoksi tunnet taistelun. Menet nukkumaan ja heräät voimakkaalla tunteella, että olit kovassa taistelussa koko yön. Ja tämä on itse asiassa totta. Parhaat Valon soturit eivät tiedä lepoa päivällä tai yöllä, koska he eivät voi menettää yhtään arvokasta aikaa, koska aikaa on jäljellä hyvin vähän.

Mutta sitten muistat urhoollisuuden tekojasi. Aika, jossa elät nyt, on unohtumaton! Huolimatta siitä, kuinka vaikeaa sinulle on, sinun on ymmärrettävä, että on välttämätöntä pitää kiinni ja on välttämätöntä kestää. Et voi vajota toivottomuuteen! Rakasta painetta, rakasta taistelua!

On sanottu, että vain rohkeimmat ja kaikista omistautuneimmat pystyvät jatkamaan evoluutiota.

Olen ollut onnellinen antaessani teille tämän Viestini tänään!

MINÄ OLEN Serapis Bey

© Lähettiläs Tatyana Mickushina