Venäjä kevät siivoaa nyt

      Kommentit pois päältä artikkelissa Venäjä kevät siivoaa nyt


Venäjä kevät siivoaa nyt

Rakastettu El Morya, 9. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN El Morya, joka on tullut jälleen. Jos sanon, että on tärkeää antaa nämä Sanelut, ja on tärkeää, että luette niitä, se ei kerro teille mitään. Joka kerta, ponnistelemme kaikin tavoin voittaaksemme aineen ja olosuhteiden vastustuksen, joka liittyy Viestien siirtoon fyysiseen tasoon. Vaikeus on saattaa Viestien välitys harmoniaan tämän päivän tehtävien kanssa niin paljon kuin mahdollista. Päivän tärkein asia on muuttaa maassa asuvien tietoisuus, nostaa heidän tietoisuutensa tasoa ja laajentaa sen kapasiteettia. Tietoisuutenne on ainoa este tiellänne kommunikaatioon meidän kanssamme ja tietoisuutenne on pää este, joka estää Maapallon tilanteen muuttumisen. Siksi tulen jatkuvasti luoksenne ja sanon yhä uudelleen ​​ja uudelleen: Venyttäkää jokaista hermoa. Luopukaa kaikesta tarpeettomasta, joka on juuttunut tietoisuuteenne ja jonka ei pitäisi olla Uudessa Maailmassa.

Venäjän kehitys näyttää tulleen umpikujaan. Vaikuttaa siltä, ​​että mikään ei muutu ja kaikki on huonosti. Mutta älkää tuomitko ulkoisten ilmenemismuotojen perusteella, sillä jokaisen ihmisen sisällä, jokaisen valonkantajan sisällä, joka on inkarnaatiossa ja elää Venäjän alueella, suuri tietoisuuden muuttumisen edistyminen on tapahtumassa nyt. Viimeisen sadan vuoden kokemusten uudelleenarvioinnissa tehdään kovaa työtä. Sananlasku on olemassa: Negatiivinen tulos on silti tulos. Tämä sananlasku vastaa erinomaisesti Venäjän viime vuosisadan aikana kokeneita tapahtumia. On mahdotonta, rakastettu, rakentaa uutta yhteiskuntaa, joka on Uuden Maailman standardien mukainen, jos ette perusta sitä Jumalan Uskoon, todelliseen Uskoon, mutta ei uskoon, joka  voimakeinoin pyyhkäistiin pois 1917 vallankumouksen aikana. Venäjän kansa on aina intuitiivisesti ymmärtänyt, ettei mikään virallinen uskonto hierarkiallaan ja toivolla tyrkyttää dogmejaan pysty tyydyttämään anteliaan Venäjän hengen tarpeita. Tulisi ymmärtää, että venäläisen ihmisen tietoisuuden kapasiteetti on laajentunut huomattavasti viimeisten vuosikymmenien aikana.

Joskus ulkoisia räjähdyksiä ja sosiaalisten häiriöitä on tapahduttava, jotta voidaan päästä eroon estävistä dogmeista ja voittaa ne tietoisuudessa. Tämä prosessi mustuttaa talosi kevätpuhdistusprosessia. Ensi silmäyksellä voi tuntua, että sinua ympäröi täydellinen sotku ja kaaos. Kaikki asiat, jotka ennen olivat oikeissa paikoissa, on siirretty syrjään, ja niitä on mahdotonta löytää. Muut asiat ovat turmeltuneet ja ne on korvattava uusilla, joten heität ne pois. Tietysti olet pahoillani erotessasi suosikkiasioistasi, jotka palvelivat sinun käsiä ja jalkoja monien vuosien ajan ja joista kirjaimellisesti tuli osa sinua. Mutta tulee aika käydä läpi vaatekaappisi ja heittää pois vanhat asiat ja poistaa ne. Pyyhit pölyt ja kiillottaa asiat, jotka voivat vielä palvella sinua, ja laittaa ne jälleen oikeaan paikkaan.

Venäjällä on nyt siivous meneillään. Arvojen uudelleen arviointi tapahtuu. Kaiken lisäksi kaikki Venäjän ihmiset osallistuvat tähän kevätpuhdistukseen. Siksi maa näyttää niin karkealta – siksi rypistyvät kasvot. Siivous tapahtuu täydellä räjähdyksellä. Ja näyttää siltä, että tälle väsyttävälle työlle ei ole loppua. Monet ihmiset yrittävät palata iso isänsä uskomusten kirjoitelmiin. He palaavat hiljattain kunnostettuihin temppeleihin, kuuntelevat sydäntään ja järkeään, haistavat kirkon aromien tuoksuja. Ja on hyvä, että Venäjän tulevaisuus on liitetty tarkasti Jumalaan ja todelliseen Uskoon Jumalassa. Sielu ei kuitenkaan löydä pyhäkköä vanhassa uskossa. Kirjaimellisesti väkijoukot etsivät kiireisesti uusia liikkeitä ja uusia uskontoja. Ja pimeyden voimat heittävät onnellisesti uskon korvikkeita teille, kauniita asioita, jotka ovat kuitenkin täysin hyödytöntä sielunne evoluutiolle. Suuren maan kansalaiset ovat valitsemassa minkä puolesta päättää, mitä pitää parempana ja mistä luopua. Mutta ehkä on hyödyllistä säilyttää jotain, pyyhkiä siitä pölykerros ja asettaa se hyllylle? Aivan sama asia liittyy sosiaaliseen elämään.

Monien vuosien yhteisön hallinnan jälkeen on vaihe, jolloin jotkut ihmiset yrittävät palata tähän yhteisöön, mutta uudelleen rakentaen sen uusien periaatteiden pohjalta. Toiset muistuttavat vieläkin vanhempia aikoja ja yrittävät juurtua uuden eliitin joukkoon toivoen sen tuovan maahan saman epätasa-arvon, mikä oli tyypillistä Tsaarin hallinnon viimeisinä vuosina. Näyttää jälleen siltä, että jotain menee pieleen. On viisas sananlasku, jonka mukaan et voi astua samaan virtaan kahdesti. Mutta on liian tuskallista erota vanhoista asioista, heittää niitä pois. Kuitenkin mitä nopeammin ihmisten kollektiivinen tietoisuus pääsee eroon vanhoista tarpeettomista dogmeista – sekä papillisessa että maallisessa elämässä – sitä nopeammin ja menestyvämmin tulee uusi ottaa itsenäisen sijan ihmisten tietoisuudessa.

Katsomme mielellämme uusien ja edistyksellisten itujen nousua useiden ihmisten sydämissä ja mielissä. Opetuslapsemme eivät nuku eivätkä lepää. Todelliset opetuslapsemme työskentelevät vuorokauden ympäri. Vartijamme vartioivat yötä päivää. Syntynyttä linnoitusta on suojattava siltä mikä ei ole yhteensopivaa Uudelle Maailmalle, kaikilta ideoilta, jotka tulevat Euroopan ja Amerikan sivistyneestä maailmasta. Minun on kuitenkin sanottava, että koko ns. Länsimaailman sivilisaation takana ei ole mitään, mitä tulevaisuuden yhteiskunnassa voitaisiin tarvita. Huolimatta siitä kuinka oudolta tämä saattaa kuulostaa, sanon teille, että sekä Eurooppa että Amerikka ovat parantumattomasti jääneet paljon jälkeen Venäjän kansasta, kun arvioidaan henkistä kehitystasoa ja tietoisuuden tasoa. Ette näe sitä nyt, kun olette nykyisen kevätpuhdistuksen kaaoksen keskellä. Uskokaa minua; kirjaimellisesti muutamassa vuodessa muutokset tietoisuudessa, jotka ovat meneillään harppauksin ja joiden polku ja vauhti ovat ilman rinnastusta, tulevat ilmentymään ympäröivässä elämässä. Kaikki ympärillänne on tietoisuutenne heijastusta. Se kuva, jonka näette nyt ympärillänne, on heijastus tietoisuudestanne, joka Venäjän yhteiskunnalla oli väärän kommunismin ajanjakson aikana – ns. Sosialismin – aikana.

Aine on maailmankaikkeuden jähmeän hitain osa. Kestää vuosia, ennen kuin tietoisuuden muutokset ilmenevät fyysisessä maailmassa. Aikaisemmin tietoisuuden muutoksien heijastatuminen kesti paljon enemmän aikaa kuin tällä hetkellä. Mutta aika on muuttunut. Mitkä tahansa muutokset ihmisten tietoisuudessa johtavat melkein välittömiin muutoksiin fyysisessä tasossa. Niiden hetkellisyys mitataan todellakin kosmisessa mittakaavassa. Kaikesta huolimatta nopeutumisen prosessit maailman värähtelyjen nostamisessa ovat käynnissä jatkuvasti ja väistämättä. Tämän vuoksi, yritä muuttaa tietoisuuttasi. Tuo kurinalaisuus tietoisuuteesi. Sinulla on menneisyytesi esimerkkinä edessäsi  – uskosi, joka torjuttiin – ja näet panokset, jotka on otettu sen palauttamiseksi. Mutta tämä usko ei voi enää tyydyttää ihmisiä, koska heidän tietoisuutensa on laajentunut, eikä sitä voida puristaa vanhoihin kehyksiin.

Entistä väärää yhteisöä ei enää ole, koska todellinen yhteisö voi perustua vain todelliseen Uskoon. Vanha järjestelmä, jossa harvat hallitsivat kaiken ja ihmisjoukot olivat lähellä nääntyä nälkää, ei voida palauttaa uudelleen, koska se ei vastaa nykyisen ajan tarkoituksia. Todellisen yhteisön yhdistelmä perustuu todelliseen Uskoon; yhteiskunnan sosiaalinen rakenne huolehtii ja auttaa kaikkia sen jäseniä kiinnittäen erityistä huomiota lapsiin ja vammaisiin. Jokaisella yhteiskunnan jäsenellä on mahdollisuus kehittyä vapaasti, saada ilmaista koulutusta ja parasta lääketieteellistä apua. Kaikki nämä asiat, jotka olivat olemassa väärässä yhteisössä tulisi nykyään uudistaa todellisen Uskon mukaisiksi, ja ne tulevat muodostamaan kuvan Uuden Ajan tulevasta rakenteesta, jota pidämme sydämessämme.

Sosiaalinen eriarvoisuus ja varallisuuden epätasa-arvo tulee olemaan ohi koulutusjärjestelmän uudistumisen jälkeen. Tämä uusi järjestelmä antaa tulevalle sukupolvelle tietoa tämän maailmankaikkeuden hallitsevista Jumalallisista Laeista ja tärkeimmistä laeista: karman tai rangaistusta koskevasta laista ja sielujen inkarnaatiosta eli evoluution laista. Kaikki todellisen Uskon perusteet on palautettava yhteiskuntaan. Jokaisen ihmisen on saatava ymmärrys syklien muutoksesta ja tarpeesta päästä eroon egostaan ja täydellistää itseään Jumalassa.

Annamme opastusta Annamme perusteet. Annamme ohjeet. Niille, jotka kuulevat. Niille, jotka voivat tunnustaa ne. Niille, jotka ovat valmiita.

I AM El Morya.

© Messenger Tatyana Mickushina