Olette tulleet tähän maailmaan oppiaksenne erottelukyvyn läksyn

      Kommentit pois päältä artikkelissa Olette tulleet tähän maailmaan oppiaksenne erottelukyvyn läksyn


Olette tulleet tähän maailmaan oppiaksenne erottelukyvyn läksyn

Lord Shiva, 1. tammikuuta 2006

MINÄ OLEN Shiva, ja olen tullut teidän luoksenne jälleen Lähettilääni kautta.

Keskustelumme aiheeksi tänään haluaisin käyttää tunnettua vertausta hevosta: Voit johtaa hevosen veden äärelle, mutta et voi pakottaa sitä juomaan. 

Keskustelumme muistetaan joskus tätä vertausta. Me johdatamme sinut Jumalallisen energian joelle ja annamme sinulle mahdollisuuden saada korvaamatonta tietoa, aikain viisautta, joka sisältyy viesteihimme. Kuitenkin Sinä ja vain sinä voit tehdä päätöksen ja aloittaa juomisen. Kukaan ei voi tehdä sitä puolestasi. Ja aivan samalla tavalla, meidän Lähettiläämme ei voi pakottaa ketään ottamaan vastaan Jumalallisen energian nektaria, joka on sisällytetty Viesteihimme. 

Viisaat ihmiset eivät kiirehdi koskettamaan tuntemattomasta lähteestä tulevaa informaatiota. Ja tämä on oikein. Jos otat vastaan kaiken erottelematta, saatat saada ruoansulatushäiriön aivoissasi. Sinun pitäisi hyvin tehokkaasti valita se informaatio, jotka ansaitsee huomiosi, ympäröivässä todellisuudessa ja erottaa se roskasta, joka sijaitsee myymälöiden hyllyillä ja Internetissä ylitarjontana.

Ei kauaakaan sitten, jokainen kirja, jonka annoimme Sanansaattajiemme kautta edusti ihmettä ja sitä pidettiin jonain käsittämättömänä ja hämmentävänä. Mutta nyt aika on muuttunut ja paljon tällaisia hämmentävää informaatiota ja kirjallisuutta on levinnyt kaikkialla.

Ongelmana ei ole enää uuden tiedon saavuttaminen; Ongelmana on s itseänne suojeleminen sellaiselta informaation virralta, joka kaikella näennäisellä uutuudellaan, edustaa  myrkkyä kauniissa paketissa.

Mutta toisin kuin myrkky, jonka ostat päästäksesi eroon tuholaisista, ja joka pakkauksessa selvästi on ilmaistu, että kyseessä on myrkky, kirjojen kansiin ei ole kirjoitettu, että ne edustavat minkäänlaista uhkaa tietoisuudellesi.

Siksi muutamme taktiikkaamme. Tästä hetkestä lähtien meidän tehtävämme ei ole vain antaa sinulle informaatiota, mutta antaa sinulle tietoa kuinka tehdä erottaa aidon tiedon ja väärän tiedon välillä sinua ympäröivässä informaation meressä. 

Tiedät, että ei ole mitään selkeästi huomattavaa kriteeriä. Ja aina, kun on kyse erottelusta, ehdotamme, että astut sydämeesi ja annat Korkeamman Itsellesi tehdä valinnan ja arvioinnin. Korkeampi Itsesi tietää aina Totuuden. Kuitenkin ajatus tarpeellisuudesta vedota Korkeampaan Itseesi ei aina tule mieleesi. Puhumattakaan siitä tosiasiasta, että sinun alempien kehojesi puhtaus voi olla riittämätön voidaksesi tuntea ja erottaa Korkeamman Itsesi ääntä. Siksi on asianmukaista esittää ulkoisia perusteita, joiden perusteella voit  tehdä eron ympäröivässä informaatio virrassa.

Ensinnäkin älä  kiinnitä huomiota, miten kirja on sidottu tai kirjan kanteen, mutta kiinnitä ensisijaisesti huomiota materiaalin esitystavan laatuun. Ja jos tietoa ei anneta sinulle ymmärrettävässä tasossa, lopeta lukeminen.

Tosiasia on, että tiedon esittämisessä on monia tasoja. Ja se, mikä on ymmärrettävää yhdelle tietoisuudelle, ei voi olla samaa toiselle.

Monimutkaisen tekstin takana ei aina ole totuutta.

Kuitenkin, jos olet saavuttanut korkeita vihkimyksiä, löydät aina kauppojen hyllyiltä ne avaimet, joiden avulla voit tunnistaa Totuuden kaikkein monimutkaisimmassakin tekstissä.

Olemme tarkoituksellisesti turvautuneet Viestiemme monimutkaisuuteen aikaisemmin. Tällöin yritimme pelotella pois niitä, jotka yrittivät käyttää informaatiota itsekkäisiin tarkoituksiin. Nyt emme ole taipuvaisia monimutkaisuuteen. Tieto on aina mahdollista tehdä monimutkaisemmaksi, mutta annettujen tietojen ydin on hyvin yksinkertainen, ja yleensä se on ymmärrettävää jopa lapselle. Siksi, riippumatta siitä, kuinka kauan vaeltaisit niin sanotun esoteerisen kirjallisuuden erämaassa, suosittelemme, että katsot läpi sen, mikä on annettu, ja vastaat yksinkertaiseen kysymykseen miten lukemasi asiat auttavat sinua todellisessa elämässä.

Antaako se tieto, jonka saat, vapauttamaan sinua epätodellisesta osastasi ja pyrkimään aina olevaan, ikuiseen todellisuuteen? Mitä lukemasi informaatio antaa sielusi kehitykselle? Miten tämä tieto auttaa sinua elämässäsi?

Voit saada neuvoja monista hyvin taitavista harjoituksista, mutta nämä käytännöt johtavat sinut joko sinua ympäröivän illuusion moninkertaistamiseen tai johdattavat sinut pois etukäteen määrätystä päämäärästä  ja luovat harhakuvitelman, että sinä olet hyvin merkittävä olento kosmisella asteikolla.

Molemmissa tapauksissa menetät tukipisteesi tietoisuudessasi. Voit joko mennä syvemmälle materiaalisuuteen tai kohoat taivaan korkeuksiin. Tämän seurauksena tavanomainen asia on, että luot vain harhaa ja luot tämän harhan joko fyysiselle tasolle tai astraalitasolle.

Sinun tehtäväsi on jatkuvasti säilyttää todellinen näkökulma asemaasi tässä maailmassa. Ja todellinen asemasi on seistä jalat tukevasti Maan kamaralla ja saman aikaisesti muistaa kosminen alkuperäsi ja pyrkiä kohti Jumalaan.

Jumalan pyrkimystä ei pidä sekoittaa haluun pitää hallussaan korkeaa asemaa kosmisessa hierarkiassa.

Kyllä, on mahdollista, että monissa teistä on Korkeampia Kosmisia Olentoja, jotka ovat tulleet Maapallolle ja käyttävät jokaista mahdollisuutta auttaakseen Maan sivilisaatioita. Sinun ei kuitenkaan pitäisi koskaan unohtaa, että sielusi käy läpi Maan kehitystä.  Ja tämä kehitys on hyvin asteittaista. Sen vuoksi et voi tulla Suureksi Kosmiseksi Olennoksi heti, yhden elämän aikana. Voit tarjota Korkeamman Kosmisen Olennon toimia kauttasi, mutta useammin on niin, että annat mahdollisuuden astraalitason olennolle toimia kauttasi.

Mikä  on kriteeri? Miten yksilö voi ymmärtää ja tehdä erottelun?

Tiedät, että jotta Korkeammat Kosmiset Olennot voisivat toimia kauttasi, sinun täytyy sanoa hyvästit suurimmalle osalle egoasi ja sitoutua omistautuneeseen palveluun Kosmiselle Hierarkialle.

Jotta voisit antaa itsesi orjaksi astraalitason olennolle, mikään saavutuksiasi ei tarvita lainkaan, paitsi sinun egosi halua korottaa itsensä.

Luettuaan monenlaista pinnallista kirjallisuutta, monet ihmiset pitävät itseään suurina olentoina, joilla on hallussaan korkea asema kosmisessa Hierarkiassa.

Nämä ihmiset ovat pelanneet pelejään niin kauan, että he eivät enää kykene tekemään eroa. Lisäksi he eivät edes ole huolissaan tehdäkseen mitään erottelua, koska he luottavat omaan ainutlaatuisuuteensa ja suuruuteensa.

Kuitenkin muutaman minuutin keskustelun jälkeen, heitä ympäröiville ihmisille tulee jo selväksi keiden kanssa he ovat tekemisissä. Siksi pyydämme teitä kehittämään erottelunkyvyn lahjaa itsessänne. Siksi sanomme sinulle ennen kaikkea, tärkeintä on päästä eroon egostasi. Sillä sinun egosi haittaa erottelukykyäsi, näkemystäsi ja palveluasi.

Olemme pahoillamme niiden henkilöiden puolesta, jotka ovat menneet pitkin itsensä korottamisen polkua. Se on kuitenkin heidän valintansa. Ja he ovat tehneet valinnan, jonka he halusivat tehdä. Illuusio-maailmanne on erilainen sen tosiasian vuoksi, että jokainen saa sitä mihin he pyrkivät. Ja jos haluat tulla Korkeaksi Kosmiseksi Olennoksi, sinusta tulee varmasti sellainen. Ja saat kaikki merkit hienovaraiselta tasosta, että todella olet itse asiassa tämä Korkeampi Kosminen Olento. Koko ongelma on se, että motiivisi oli väärä alusta alkaen. Sinä halusit tulla voimakkaaksi olennoksi.

Tosi motiivi olisi tulla ja olla nöyrin olento, palvelija kaikille eläville olennoille, jotka elävät Maan päällä. Todellinen motiivi olisi vapauttaa itsesi egosta ja auttaa kaikkia eläviä olentoja.

Siksi ei ole edes välttämätöntä, että kääntyisit muiden ihmisten puoleen vahvistaaksesi, kuten ajattelet, kosmisia saavutuksia. Sinun yksinkertaisesti tarvitsee vain vastata kysymykseen, mitä motiivisi oli, kun aloitit esoteerisen kirjallisuuden opiskelun. Halusitko saada jotain itsellesi, vai halusitko antaa kaiken elämän palvelemiseen?

Jumalallinen tiede näyttää olevan hyvin yksinkertainen ensi silmäyksellä, mutta monet menevät niin syvälle väärien käsitteiden labyrintteihin ja tietoon, että heille tulee ongelmalliseksi saada meidän apuamme.

Sen vuoksi, tässä on minun neuvoni sinulle: Ennen kuin syvennyt mihinkään opetukseen tai käytännön harjoitukseen tai ulkoiseen opettajaan, analysoi aina huolellisesti motiivia, joka ajaa sinua. Sillä sinä tulet vedetyksi sinun värähtelyjesi mukaan ja sisäisten halujesi mukaan, jotka ohjaavat sinua siihen ihmisryhmään ja siihen opettajaan, joka yksinkertaisesti antaa sinulle sen, mikä on tarpeellista sinulle  saavuttaaksesi  päämääräsi. Ja älä koskaan syytä ketään ulkopuolellasi, että olet joutunut johonkin kultin tai jonkun vaikutuksen alaisuuteen. Te ja vain te itse olette vastuussa kaikesta, mitä teille tapahtuu.

Olette tulleet tähän maailmaan saadaksenne erottelun läksyn Hyvän ja Pahan välillä, illuusion ja todellisuuden välillä.

Opetelkaa läksynne itse. Ja muistakaa, että voimme auttaa teitä vain, kun kysytte meiltä apua.

MINÄ OLEN Shiva, ja tulin antamaan joitakin erittäin tärkeitä ohjeita.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina