On aika herätä olemassaolon Korkeampaan Todellisuuteen

      Kommentit pois päältä artikkelissa On aika herätä olemassaolon Korkeampaan Todellisuuteen


On aika herätä olemassaolon Korkeampaan Todellisuuteen

Lord Surya, 2. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Surya, olen tullut luoksesi maailmojen ja avaruuksien kautta. Meidän kohtaamisemme ei rasita sinua. Tulen puhumaan lyhyesti. Minun lyhytsanaisuuteni tulee muistuttaa teitä, että oleskelunne tila-aika-avaruudessa on lyhentynyt. Sinun tulisi miettiä useammin sitä, mitä tulet tekemään kaikkien illuusion harrastusten, tottumusten ja kiintymysten kanssa, kun jätät maailmaasi. Kuinka voit jatkaa kehitystäsi seuraavassa maailmassa, jos omistautuminen ja pyrkimys eivät korvaa kiintymyksiäsi ja jos rakkaus ei korvaa pelkojasi?

Kuinka voit ajatella täydellisyyttä, jos et osaa hallita Maailmankaikkeuden Peruslakeja?

Sisäinen maailmasi, harmoniasi Jumalallisen maailman kanssa, tulee lopulta määräämään tulevaisuutesi ja planeettasi tulevaisuuden.

Tulen kerta toisensa jälkeen ja toistan väsymättä kaikkia samoja yksinkertaisia totuuksia. Joskus olen puhunut samoista asioista monien maallisten vuosien ajan, ja yhtäkkiä tapahtuu ihme. Ihminen kokee valaistuksen sisäisen Valon kanssa ja hän on täynnä tätä löytämisen iloa. Todellisena ihmiskunnan Opettajana astuin syrjään, jotta en häiritsisi tätä tunnetta, jonka polunlöytäjä odottamattomasti kokee.

Olemme iloisia voidessamme havaita, että on olemassa yksilöitä, jotka kykenevät kehittymään. Vaikka ensimmäiset askeleet kohti Uutta Maailmaa toteutetaan uskomattomilla ponnisteluilla ylittämällä valtavat vaikeudet, kaikesta huolimatta,olemme siitä tyytyväisiä. Jopa yksi henkilö, joka koki yhteyden tunteen sisäisten maailmojen kanssa kymmenessä maallisessa vuodessa, riittää meille, ettemme menetä toivoamme ja pyrkimyksiämme opettaa ja neuvoa Maan ihmiskuntaa.

Joka kerta, kun voitan maailmojamme erottavat valtavat esteet, ajattelen, kuinka voin tehdä työni täydellisemmällä tavalla – ja kielellä, jota te voitte ymmärtää – välittäen informaation, jota ei voida ilmaista teidän kielellänne, koska se on liian hienovarainen ja herkkä karkealle fyysiselle mielellenne. Silti, avaruuden hienompien osatekijiöiden pitäisi lopulta ottaa paikkansa maailmassanne.

On sääli, etteivät kaikki kykene ottamaan vastaan hienovaraisia maailmoja. On sääli, ettei jokainen voi pyrkiä kaukaisiin maailmoihin.

Avaruuden ja fyysisen maailman Laki on sellainen, että saat aina poikkeuksetta tarkalleen sen, mihin kovasti pyrit. Voitte tehdä mitä ikinä haluatte maailmassanne. Olette jumalia teidän maailmassanne. Tästä syystä ja ihmiskunnan tekemien monien väärinkäytösten vuoksi tietyssä kehitysvaiheessa tämä luova voima väheni. Kaikesta huolimatta se yhä jatkaa toimintaansa. Kuitenkin saavuttaakseen haluttuja tuloksia, sellaiset ominaisuudet kuten kuin pyrkimys, pysyvyys ja uskomaton keskittymisen kyky ovat välttämättömiä. Ennen kuin tämä luova voima oli rajoitettu, se, mikä yleensä kesti sekunnin murto-osan, kestää nyt useita kuukausia tai jopa vuosia. Kaikki riippuu yksilön sydämen laadusta, hänen hengellisten ominaisuuksiensa kehityksestä. Mutta melkein jokainen, joka ilmaisee tietyn määrän keskittymistä ja sinnikkyyttä, on kykenevä saavuttamaan tavoitteen, johon hän pyrkii fyysisessä tasossa.

Ajanjakso, joka kuluu ennen manifestaatiota, on välttämätön, jotta voit miettiä uudestaan ja uudestaan sitä, kuinka paljon toiveidesi kohde tai tarkoitus vastaa Jumalallista luonnettasi. Siksi, jos todella haluat hankkia mitään maailmasi rihkamaa, tulet löytämään ne. Jos haluat omistaa toiveittesi kohteen, tulet otamaan sen haluutis. Kysymys on siitä, kuinka tavoittelemasi asiat vastaavat Jumalallisia malleja ja Jumalallisia manifestaatioita. Hienovaraisten kehojesi läpi virtaavan Jumalallisen energian avulla pystyt materialisoimaan monia asioita riittävällä keskittymisellä ja pyrkimyksellä. Mutta onko se välttämätöntä kuolemattomalle osallesi? Tuleeko se olemaan välttämätön sinulle jatkaaksesi kehitystäsi kaukaisissa maailmoissa?

Varmasti ei! Vain pyrkimyksen ja keskittymisen ominaisuudet tulevat pysymään kanssasi, kun jatkat kehitystäsi hienoimmissa ja korkeimmissa maailmoissa.

Niin kauan kuin pysyt kiintyneenä maailmaasi, sinua vetää puoleensa ja  houkuttelee maailmasi uudestaan ​​ja uudestaan, ja sinun täytyy tulla inkarnaatioon. Yritä luopua maailmastasi ja kaikesta mikä ympäröi sinua. Et onnistu. Et voi luopua kaikesta välittömästi. Etkä voi elää maailmassa, jossa ympäröivässä fyysisessä maailmassa ei ole sinulle mitään. Siksi me annamme sinulle Opetuksemme Rakkaudella ja opastamme sinua kehityksessäsi. Tuhannet Valon olennot yrittävät pitää maailmasi turvassa, jotta et kokisi liian paljon stressiä. Kuitenkin määräaikojen lähestyessä on aika nopeuttaa tapahtumia. Ja nämä ajat eivät ole kaukana.

Sinun täytyy luopua monista kiintymyksistäsi. Sinun täytyy luopua paljosta. Aikaa on yhä vähemmän ja vähemmän jäljellä. Ymmärrän sinut erittäin hyvin. Tiedän erittäin hyvin, kuinka ilahduttavaa on nukkua illuusiossa. Et halua herätä.

Kuitenkin Jumalallisen Todellisuuden aurinko nousee jo ja kutsuu sinua uusiin maailmoihin, jotka ovat jopa ihanampia kuin sinun maailmasi.

Tiedän, että 90 prosenttia planeetan ihmisistä kohauttaa olkapäitään lukiessaan tämän Viestini rivejä, ja hyvin todennäköisesti he eivät tule ymmärtämään mitään.

Mutta olen tullut niille harvoille teistä, jotka pystyvät ymmärtämään. Olen puhunut sinulle, rakkaani. Taakka jota olet kantamassa maailmassasi on niin raskas. Ja joka vuosi se tulee raskaammaksi ja raskaammaksi kehoillesi kantaa energia kuormia. 

Vain hyvin vahvat henget voivat kestää tämän ja pitää suunnan. Kuitenkin, jokainen voi seisoa Hierarkian portailla ja pyytää apua ja suojausta. Emme jätä huomioimatta pyyntöjänne. Apua tullaan antamaan ja  se tulee olemaan  niin voimalleinen kuin pyrkimyksenne voimakkuus herätä suloisesta unestanne illuusiossa. 

On aika herätä olemassaolon Korkeampaan Todellisuuteen. Herätkää! Valmistakaa itsenne uusien energioiden ja uusien värähtelyjen havaitsemiseen!

MINÄ OLEN Surya. Rakkaudella MINÄ OLEN.