On aika tulla illuusioiden maailmasta Jumalan todelliseen maailmaan

      Kommentit pois päältä artikkelissa On aika tulla illuusioiden maailmasta Jumalan todelliseen maailmaan


On aika tulla illuusioiden maailmasta Jumalan todelliseen maailmaan

Rakastettu Alfa, 2. kesäkuuta 2010

MINÄ OLEN Alpha, tulen jälleen luoksenne.

Ikuisuus piiloutuu teiltä päivittäisen turhamaisuuden taakse. Mutta se on ikuisuus, jota olen tullut vahvistamaan teidän tietoisuudessanne.

Tarkoitus on omistaa oleskelunne Maassa vain ikuisille, iankaikkisille arvoille, johonkin, joka tulee pysymään kanssanne, kun jätätte maallisen elämän koulunne ja siirrytte uusiin evoluutiokehityksen sykleihin.

Nyt asiat, joista puhun, näyttävät teille jonkin verran abstrakteilta, sellaisilta, joita ette osaa koskettaa ja käyttää jokapäiväisessä elämässänne.

Uskonne Korkeampiin maailmoihin ja Jumalaan tulee luomaan kaikki tarvittavat olosuhteet ja edellytykset, jotta olemassaolonne fyysisessä maailmassa tulee lähemmäksi Korkeampia maailmoja. Teidän on vain löydettävä  se kohta olemuksessanne, josta Ikuisen Elämän näkökulma avautuu. Eivät kaikki teistä kykene tuohon ajattelun korkeuteen. Monet teistä eivät tule ymmärtämään, ja vielä pahempaa, ajattelevat, että puhutaan jostakin fantastisesta ja epärealistisesta. Rakkaat, teidän on mahdotonta ottaa yhteyttä kaukaisiin maailmoihin, kunnes uskotte niiden olemassaoloon.

On välttämätöntä tehdä rikkomus tietoisuudestanne, puolustuslinjassanne, jota pidätte 24 tuntia vuorokaudessa, suojaten teitä maailmastamme ja halusta uskoa siihen, ettekä astua siihen. Maailmassanne on monia keksintöjä, jotka vievät teidät illuusion maailmaan ja eivätkä anna teille mahdollisuutta ajatella ikuisuutta.

En voi kilpailla sellaisen kanssa, jolla on niin suuri arvo tietoisuudessanne, että teille se jättää Jumalan varjoon. Se ei ole sopivaa minulle pakottaa teitä tai vaatia, että tulisitte järkiinne.

Joskus tapahtuu, että ruusun kukka ei avaudu ja se kuihtuu ennen kuin avaa terälehtensä, ennen kuin se aukaisee ne Uskon, Toivon ja Rakkauden aurinkoon. Te valitsette mitä jumalia palvotte ja mihin suuntaan menette. Minä ainoastaan muistutan vain, että on aika palata todellisuuteen, on aika palata illuusioiden maailmasta Jumalan todelliseen maailmaan. Ja teidän täytyy pinnistää omilla ponnistuksillanne avataksenne sielunne terälehdet, jotka ulottuvat Korkeampiin maailmoihin. Joskus teidän on mahdotonta kuulla sielunne toiveita, koska kaikki ympärillänne on suunnattu juuri sitä vastaan, niin ettette voi kuulla sitä. Mutta minä olen varma, että tulette onnistumaan tämän tehtävän kanssa.

On olemassa vain kaksi pääominaisuutta, jotka kuten säikeet, johtavat teidät ulos illuusion labyrintista. Ensimmäinen on Usko. Toinen on Rakkaus.

Joillekin ihmisille Rakkaus on ensimmäisellä sijalla ja Usko on toisena. Ja joku tulee sanomaan, ettei ole olemassa eroa Uskon ja Rakkauden välillä,  koska tosi Usko on aina perustunut Rakkauteen  – Rakkautena Jumalaan, Rakkautena lähimmäiseen, Rakkauttena kaikkea Elämää kohtaan.

Sinun tulisi kiinnittää huomiota kaikkeen, mikä estää sinua ilmaisemasta näitä kahta ominaisuutta elämässäsi, ja vähitellen eliminoimaan kaikki, mikä estää sinua voittamasta illuusiota ja nousemasta Jumalallisen tietoisuuden huipulle.

On olemassa useita merkittäviä esteitä, jotka jokaisen teistä tulee voittaa. Teistä jokaisesta tuntuu, että ilman tätä tai tuota omainaisuuttanne teidän on mahdotonta olla olemassa tai kehittyä edelleen.  Mutta se ei ole niin, rakkaat.

Ymmärrän, että illuusio on vahva ja viehättää teitä houkuttelevuudellaan ja taikuuksillaan. Kuitenkin, Jumalallinen maailma voi kiehtoa teitä sen lumoavuudella ja kauneudella. 

Olette valintapisteessä kahden maailman välillä. Ja jokaisen teistä on tehtävä lähitulevaisuudessa lopullinen valintanne, haluatko seurata evoluution polkua vai pysyä leikkimässä illuusiomaailman leluilla, jotka näyttävät todellisilta teille.

Kuten näette, ympäröivän elämän koko monimuotoisuus avautuu vain, jotta voitte läpäistä viimeisen kokeenne ja siirtyä illuusion maailmasta Jumalan todelliseen maailmaan.

Paljon on sanottu tärkeimmistä asioista hyvin yksinkertaisilla sanoilla. Enkä väsy tulemaan ja toistamaan näitä yksinkertaisia asioita siinä toivossa, että vastaanottamalla impulssini joku sielu tulee heräämään ikuiseen elämään heidän unestaan illuusiossa. Tehtäväni on herättää niin monia sieluja kuin mahdollista kerätäkseni hyviä siemeniä Taivaalliseen elonaittaan.

Teidän täytyy vain uskoa ja elää perusperiaatteiden mukaan, joita kaikkien aikojen profeetat ovat määränneet. 

Kaikki tiedetään. Kaikki on annettu. Teidän on päätettävä tehdä valintanne nyt. Myöhemmin tulee olemaan liian myöhäistä.

MINÄ OLEN Alpha, isällisellä Rakkaudella sieluillenne.