Opetus kuinka teidän tulisi toimia elämässä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus kuinka teidän tulisi toimia elämässä


Opetus kuinka teidän tulisi toimia elämässä

Lord Maitreya, 26. kesäkuuta 2008

MINÄ OLEN Maitreya, joka on tullut luoksenne antamaan lyhyen Opetuksen siitä, kuinka teidän tulisi toimia elämässänne. Tämän Opetuksen tulen antamaan jälleen Lähettilääni kautta. 

Niin harvinaisia ovat viestintämme minuutit. Niin harvoin tapaamme, paitsi kiireessä, kun löydämme minuutin pysyäksemme hiljaisuudessa.

Tulen luoksenne, kun ajatuksenne hiljentyvät, kun tunteenne rauhoittuvat. Minä pidän niistä paikoista, joissa jopa tuuli vaimenee ja ei voi kuulla sateen ääntä, kun koko luonto tulee hiljaiseksi odotettaessa saapumistani.

Maapallolla tulee olemaan päivä, jolloin koko planeetta odottaa henkeä pidättäen saapumistani. Se on hetki, jolloin tulen ja voin tulla inkarnaatioon. Ja tiedätte, että me ja te valmistelemme nyt tulevaa inkarnaatiotani. Sillä mitä suurempi määrä inkarnoituneita yksilöitä tuntee minut ja seuraa Opetuksiani, sitä aikaisemmin  tulee kultainen aika, jolloin voin olla ihmisten keskuudessa.

Se on aina ollut näin. Ensin perustat valmistellaan ja sitten suuri inkarnaatio tulee inkarnaatioon. Ja nyt aloitamme puheemme. Rakastan niin paljon antaa ohjeita sydämille, jotka ovat avoimia Rakkaudelle. Rakastan niin paljon antaa opetusta hiljaisuudessa.

Kun pystytte virittämään värähtelyyni sydämenne hiljaisuudessa, voin olla yhteydessä teihin ohittaen Lähettilään. Nyt kuitenkin viivyttelemme ja odotamme, että pystytte vastaanottamaan meidät sydämissänne. Tämä johtuu siitä, että Maan päällä ei ole olosuhteita, joihon voisimme tulla. 

Odotamme, että pystytte kuuntelemaan Opetuksia, joita annamme ja pystytte luomaan saaria teidän myrkyisissä elämänmerissä, jotka ovat vapaita tyrskeistä ja myrskyistä – saaria, missä voimme antaa Opetuksemme hiljaisuudessa. Sinun on ymmärrettävä, että koko asia on värähtelyjen erossa. Kun muutatte värähtelyjänne, kykenette kuulemaan hienovaraiset maailmat ja voitte tulla kosketukseen Mestareiden kanssa. Olemme erilaisia, kuitenkin olemme samanlaisia. Olemme erilaisia, koska asumme maailmoissa, joissa on erilainen värähtely, mutta olemme samanlaisia, koska sinä ja minä kuulumme tämän universumin samaan evoluutioyhteyteen. Siksi tulen luoksenne. 

Ne, joilla on ollut mahdollisuus tuntea värähtelyni, ymmärtävät, että haluan olla yhteydessä ja kommunikoida jokaisen teidän kanssa hyvin paljon. Sillä kun tapaamme, maailmamme lävistävät toisensa, ja meillä on mahdollisuus sulautua Jumalallisen rakkauden virtaan.

Hengellinen ja fyysinen maailma ovat saman kolikon kaksi puolta. Kun hetki tulee, pystymme virittämään toisemme ja puhumaan toistemme kanssa. Tämän saavuttamiseksi teidän on silti työskenneltävä paljon itsenne kanssa. Kerron teille, mitä ominaisuuksia teidän on hankittava, jotta viestintämme tapahtuu.

Aivan ensimmäiseksi teidän tarvitsee ymmärtää, että on olemassa kokonainen Kosmisten Olentojen Hierarkia. Olette tämän Hierarkian aloittelija tasolla. Hierarkian ja sen perusteiden kunnioittaminen on ensisijainen velvollisuutenne. Se on tässä missä sellaiset ominaisuudet kuiten nöyryys, kurinalaisuus ja omistautuminen kehittyvät. Ilman näitä ominaisuuksia ette pysty etenemään Polullanne. Hankkiaksenne nämä ominaisuudet, teidän on erottava leijonan osasta egoanne, joka vallitsee teissä evoluutiokehityksen nykyisessä vaiheessa.

Teidän egonne on suurin este kommunikoinnillemme kanssanne. Jotta voitte astua vihkimyksen Polulle, jolla opetan teitä, teidän ei oikeastaan tarvitse vapautaa itseänne täysin egostanne, koska ilman egoanne, ilman neljää alempaa kehoanne, ette voi asua maailmassanne. Kaikki mitä teidän tarvitsee tehdä, on alistaa egonne Korkeimmalle Laille. Teidän on valjastettava lihallisten toiveiden ja intohimojen petonne. Me tulemme kouluttamaan tätä peltoa yhdessä.

Ymmärryksenne maailmastamme kasvaa ja eteneminen Polulla tulee kiihtymään vain, kun pystytte tekemään jatkuvia ponnisteluja monistamaan Jumalallisia ilmenemismuotoja elämässänne ja muuttamaan koko elämäntapaanne Jumalallisten mallien mukaisiksi. 

Ette voi edetä Polullanne tietyn linjan ohi, ennen kuin pääsette eroon tärkeimmistä puutteistanne ja pahoista tavoistanne, jotka seuraavat ihmiskuntaa sen nykyisessä kehitysvaiheessa. Puhun alkoholin, huumeiden ja nikotiinin kulutuksesta, nykymusiikin vääristyneiden rytmien kuutelusta ja matalan värähtelyn ruoan, mukaan lukien lihan, nauttimisesta.

Ennen kuin vapautatte itsenne kaikista näistä elämänne nautinnoista, ette pysty etenemään eteenpäin evoluution Polulla. Tämä johtuu siitä, että nämä päihdyttävät aineet ja energiat takertuvat teihin kuten ansat, ettekä voi jatkaa.

En kiinnittäisi huomiotanne näihin asioihin, jos ihmiskunnan ei olisi välttämätöntä päästä eroon näistä epätäydellisistä ilmenemismuodoista juuri nyt. Puhutte paljon henkisistä saavutuksista, mutta kuinka moni teistä voi todella seurata elämässänne käyttäytymis- ja elämäntapa malleja, jotka vastaavat vaatimuksiamme, Ylösnousseidenn Mestarien vaatimuksia? Uskotte, että olette saavuttaneet paljon ja pystytte ymmärtämään ja hyväksymään paljon tietoisuuteenne, mutta minun on sanottava teille, että suurin osa siitä, mitä kulutatte henkisenä ruokana, aikanne henkisten opetusten ja käytäntöjen muodossa, ovat aivan samoja korvikkeita kuten hienosti pakatut ruokakorvikkeet, jotka täyttävät ruokakauppojenne hyllyt. Te kykenette ja teidän on luotava järjestys moraalisissa ja henkisissä ohjeissanne. Jos alatte jatkuvasti tarkkailla ja pakottaa pois kaiken, mikä ei ole Jumalallista elämässänne, takaan teille, että suotuisat muutokset tulevat Maan päälle hyvin pian. Kaikki on teidän käsissänne. Te itse säädätte kehityksenne vauhtia evoluutiopolulla ja säädätte jopa luonnonkatastrofeja, joita tapahtuu planeetallanne. Tämä johtuu siitä, että lopulta kaikki luonnonkatastrofit ovat ihmiskunnan tuottamien kielteisten energioiden aiheuttamia.

Siitä lähtien kun aloimme Viestien lähettämisen Lähettiläämme kautta säännöllisesti, me seuraamme tarkasti Maa planeetan yleistä värähtelykenttää. Kuten teille on jo aiemmin kerrottu, planeetalla on alueita, joissa ihmiset lukevat ja hyväksyvät Viestimme koko sydämellään; ja on kokonaisia alueita, jotka ovat suljettuina meidän energioiltamme. Tästä johtuen on epätasapaino, joka kasvaa yhä enemmän. Jos viitatte uutisotsikoihin, voitte helposti päätellä, että katastrofeja ja luonnonmullistuksia on paljon enemmän niillä alueilla ja maissa, joissa ihmiset eivät lue Viestejämme ja joissa ei ole ihmisiä, jotka voisivat välittää energioitamme ja värähtelyitämme.

Huolimatta siitä kuinka haluatte, ette voi huijata Lakia. Ennemmin tai myöhemmin ihmiskunta yleisesti tulee hyväksymään meidän argumentit ja Opetuksen, jota annamme. Toivomme, että tämä tapahtuu niin pian kuin  mahdollista.

MINÄ OLEN Maitreya, Rakkaudella teille.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina