Tilanteesta maailmassa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tilanteesta maailmassa


Tilanteesta maailmassa

Sanat Kumara, 12. lokakuuta 2008

MINÄ OLEN Sanat Kumara, tulen tänään luoksenne antamaan selityksiä koskien maailman tapahtumista. Joukkotiedotusvälineiden raporteista tiedätte, että maailman taloudellinen tilanne on epäsuotuisa; tiedätte maanjäristyksistä, joita on tullut yleisempiä; tiedätte hurrikaaneista ja taifuuneista, jotka melkein jatkuvasti lyövät Amerikan ja Kiinan rantoja. Tunnette myös sydämellänne paljon siitä, mitä tiedotusvälineet eivät kata, mutta mikä objektiivisesti on olemassa Maapallon hienovaraisessa tasossa.

Kyllä, olette täysin oikeassa. Ja tämä kaikki on todellakin vain pieni ja alustava osoitus tapahtumista, joista varoitimme teitä. Olemme kertoneet teille, että muutokset ovat tulossa, ja olemme kertoneet, että aika on tullut ja Maan fyysisen tason värähtelyt ovat nousemassa. Maa on siirtymässä uudelle energiatasolle. Nyt on tullut aika, jolloin näillä värähtelyillä on suora vaikutus Maa planeetan fyysiseen tasoon.

Olemme olleet niin rehellisiä kanssanne koko tämän ajan, ja olemme varoittaneet teitä tulevista tapahtumista. Miksi olette yllättyneitä?

Olemme antaneet teille suosituksia kaikissa tilanteissa: miten käyttäytyä, mitä tehdä ja mitä toimia teidän tulee suorittaa.

Älkää sanoko, että kaikki tapahtuu odottamatta ja ettette tienyt mitään.

Lukekaa viestejä, jotka olemme lähettäneet Lähettiläämme kautta. Lukekaa ne huolellisesti sen prisman läpi, mitä tällä hetkellä tapahtuu maailmassa. Ette tule löytämään vain varoituksia, mutta myös konkreettisia suosituksia kuinka tulisi toimia, miten teidän tulisi käyttäytyä ja miten teidän tulisi varautua tilanteeseen ja mitä on tapahtumassa.

Olette fyysisessä tasossa, ja teitä häiritsee alussa kaikki, mikä tapahtuu ympärillänne fyysisessä tasossa. Kuitenkin kutsumme teitä korkeammalle; me kutsumme teitä taivaallisiin huippuihin, meidän maailmaamme. Tunnette itsenne täydellisesti turvassa maailmassamme, turvallisen valvonnan ja huolenpidon alla.

Olette tottuneet siihen, että tulette kodikkaaseen fyysiseen maailmaan inkarnaatiosta toiseen. Tunnette rikkoutumattoman siteen fyysisen maailmaanne kanssa. Olette luoneet tämän maailman. Sanon teille, että on tullut aika, jolloin teidän pitäisi ymmärtää ja hyväksyä tietoisuudessanne, että maailmanne tulee muuttumaan. Niille yksilöille, jotka eivät ole saavuttaneet tiettyä tietoisuuden tasoa, nykyinen inkarnaatio voi olla heidän yksilöllisyytensä viimeinen manifestaatio fyysisessä tasossa.

Ajattelkaa sanojani, kun teillä on vielä aikaa. Hyväksykää sydämessänne ja yrittäkää manifestoida Suuri Jumalallinen Laki elämässänne.

Kaikki katoavat asiat, jotka olette luonneet epätäydellisellä tietoisuudellanne, tulee lakkaamaan olemasta. Vain iankaikkiset asiat tulevat jäämään jäljelle: Henkenne parhaat ilmentymät, epäitsekkyys, uhraukset, omistautuminen, Rakkauden korkeimmat ilmentymät ja monet muut asiat tulevat olemaan kanssanne Uudessa Maailmassa. Kun vanha maailma siirtyy olemattomuuteen, Uusi Maailma tulee ottamaan sen paikan.

Tässä maailmassa ei tule olemaan paikkaa millekään negatiivisille ihmisen manifestaatioille. Vain se, mikä on iankaikkista ja edustaa parhaimpia ihmisominaisuuksien ilmentymää tulee jää tähän maailmaan. Ja nämä ominaisuudet lisääntyvät ja kasvavat. Kaikki vanhentunut pyyhitään pois ja tuhotaan.

Sinulla ei tule olemaan mitään hätää ja ei mitään mistä surra. Luottakaa Universuin Suureen Lakiin.  Mitään ei tapahdu niille, jotka uskovat, niille, jotka rakastavat, niille, joilla on toivo. Uskokaa minua.

Minä olen sinun kanssanne. Kaikki Ylösnousseet Mestarit ovat kanssanne. Me tulemme antamaan apuamme kaikella tavalla kaikille, joilla on vielä Jumalallinen Monadi ja joissa Jumalallinen ydin ilmenee.

Kenenkään ihmisistämme ei tule putoamaan olemattomuuteen. Kaikki tulee olemaan niin kuin on kirjoitettu menneiden ja nykyisissä Pyhissä Kirjoissa.

Jumala on kanssasi! Älä pelkää muutoksia!

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Om.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina