On välttämätöntä yhdistää kaikki voimat, on välttämätöntä suorittaa tiettyjä tehtäviä, on välttämätöntä saada teidän apunne ja osallistuminen!

      Kommentit pois päältä artikkelissa On välttämätöntä yhdistää kaikki voimat, on välttämätöntä suorittaa tiettyjä tehtäviä, on välttämätöntä saada teidän apunne ja osallistuminen!

On välttämätöntä yhdistää kaikki voimat, on välttämätöntä suorittaa tiettyjä tehtäviä, on välttämätöntä saada teidän apunne ja osallistuminen!

Rakastettu El Morya, 30 kesäkuu, 2008

MINÄ OLEN El Morya, joka olen tullut uudelleen. Kuten aina, meidän tämän päivän puheenaihe on iankaikkinen opetus, jonka havaitsette edetessänne Polulla. [1]

Jokainen uusi sana annetaan sinulle siten, että se ei vääristä omaa sisäisen tilasi harmoniaa. Kun olet valmis ottamaan vastaan meidän Opetuksemme, tulemme antamaan sen sinulle.

Emme kuitenkaan voi aina tulla luoksesi silloin kun ilmennät valmiuttasi. Tämä johtuu siitä, että maailmanne turhuudet ovat taakkana sinulla, ja eivät salli meidän päästä läpi sydämeesi. Siksi, hyvin vähitellen, yritämme kääntää tajuntasi hahmottamaan muinaisia totuuksia.

Jokainen uusi sukupolvi ihmisiä tulee ja vain harvat heistä etsivät muinaista Totuutta kirjastoista.


Suurin osa ihmisistä seuraavat väkijoukkoja pinnallisiin huvituksiin ja illusiooriseen elämän juhlaan.

Kutsumme teitä täysin eri suuntaan. Kuitenkin, silti harvoin kukaan pystyy pysähtymään ja pystyy kuuntelemaan sanojamme.

On vain muutamia opiskelijoitamme, jotka ovat valmiita seuraamaan polkua, kerran valittua, kaikissa elämäntilanteissa.

He etenevät eteenpäin, ja eivät minkäänlaiset polun esteet voi pysäyttää meidän kaikista omistautuneimpia oppilaitamme.

Monet ihmiset ajattelevat, että he ovat omaavat kaikki Jumalaisen tieteen salaisuudet. Kuitenkin kun he törmäävät ensimmäiseen esteeseen Polullaan, he heti unohtavat kaikki Jumalalliset ansiot ja kiroavat koko maailman, koska he ovat kohdanneet tämän esteen.

Siksi me tulemme uudestaan ja uudestaan, jotta löytäisimme ne meidän opetuslapsemme, jotka eivät lannistu mistään Polun esteistä, ja jotka täyttävät velvollisuudet, jotka he ovat ottaneet, huolimatta mistään ulkoisista olosuhteista.

Kun löydämme ne, jotka ovat todella valmiita seuraamaan meidän Polkuamme, me huokaisemme helpotuksesta, koska se on niin harvinaista löytää todella omistautunut opetuslapsi, kuin nähdä lumisade kesällä.

Odotamme, että voitte hyväksyä nöyryydellä kaikki esteet, jotka nyt kohtaatte elämässänne.

Kaikki asiat on läpäistävä, ja jokainen este annetaan vain vahvistamaan sielunne lihaksia.

Kun saatte mahdollisuuden palvella meitä missä ulkoisissa olosuhteissa tahansa, nousette tietoisuudessanne tasolle, jossa tulette riippumattomiksi ulkoisista olosuhteista.

Ollakseen riippumaton ulkoisista olosuhteista ja muiden ihmisten mielipiteistä merkitsee nousemista sille vihkimysten askelmalle, josta Jumalallinen tietoisuus tulee näköpiiriin.

Kun meidän opetuslapsemme saavuttavat tällaisen tason kehityksessään, heille avautuu mahdollisuus palvella Ylösnousseiden Mestarien suorassa ohjauksessa.

Monet heistä yksinkertaisesti tietävät, mitä heidän pitäisi tehdä. Monet heistä kokevat sisäinen halun täyttää tehtäviä, jotka tulevat heille heidän Korkeamman Itsen ohjauksena.

On myös niitä, jotka tuntevat Mestarinsa korkeammalla tasossa ja ylläpitävät jatkuvaa yhteydenpitoa hänen kanssaan, ei vain koko yhden elämä aikana, mutta elämästä toiseen, inkarnaatiosta inkarnaatioon.

Sellaiset opetuslapset ovat erityisen arvokkaita meille. Kun tällainen yksilö valmistautuu inkarnaatioon, me tiedämme, että voimme luottaa häneen, koska hän hankkii taidon toimia ohjeittemme ja oman Korkeamman Osansa ohjeiden mukaisesti, huolimatta olosuhteista, jotka ympäröivät häntä hänen inkarnaatiossaan.

Tehtävänämme on nyt koota meidän omistautuneet palvelijamme, jotta he voivat yhdistää voimansa yhteiseen toimintaan fyysisellä tasolla. Siksi me lähetämme meidän kutsumme viestintuojamme kautta.

On välttämätöntä yhdistää kaikkien valon-kantajia voimat, jotka ovat tulleet maailmaan tänä vaikeana aikana. On välttämätöntä yhdistää ponnistelut täyttää tiettyjä tehtäviä fyysisellä tasolla.

On välttämätöntä siirtyä puheista ja keskusteluista täyttämään suunnitelmia maapallon fyysisellä tasolla, jotka ovat olleet olemassa jo pitkään aineettomalla korkeammalla tasolla ja joita vielä ei voida panna täytäntöön fyysisellä tasolla, koska meidän opetuslapsemme ovat olleet hajallaan.

Vain ne, joita olemme valmistaneet ja jotka ovat valmiita kestämään kaikista vaikeimpia esteistä, voi olla niitä pioneerejä, joita toiset voivat helposti seurata, jotka ovat edelleen täynnä epäilyksiä ja jotka eivät ole käyneet vielä läpi tarvittavia vihkimyksiä.

Me ilmoitamme meidän suunnitelmamme ja tarpeemme mahdollisimman laajasti, jotta kaikki opetuslapsemme voivat reagoida ja aloittaa uuden projektin, jonka olemme visioinneet täytäntöönpantavaksi Maapallolla meidän viestintuojamme avulla.

Ensimmäiset välttämättömät askeleet oikeaan suuntaan on tehty.

Siksi on erittäin tärkeää, ettei tuhota uuden suhteen alkua, ja asetetaan suuntaviivat alusta alkaen.

Ei ole tarvetta käyttää paljon aikaa erimielisyyksiin. Sillä kun toimitte, liikutte eteenpäin ja ratkaisette tulevat ongelmat matkan varrella, tarve moniin hyödyttömiin keskusteluihin katoaa.

Todelliset toimet suunnattuna Yhteiseen Hyvään ja Hyveeseen voivat toimia itse suunnannäyttäjinä kaaoksen maailmassa.

Totuus on ainoastaan siellä, missä uusi malli luodaan fyysiseen tasoon. Eikä ole mitään Totuutta siellä, missä pitkiä, turhia keskusteluja käydään.

Siksi sanotaan, että aika on nopeutunut ja jokainen minuutti inkarnaatiossanne on arvokas.

Jokainen minuutti täytyy täyttää todellisella merkityksellä ja energia on suunnattava luomaan malleja fyysiselle tasolle, jotta ne voivat monikertaistua ja levitä ympäri maailmaa.

On välttämätöntä yhdistää kaikki voimat, on välttämätöntä suorittaa tiettyjä tehtäviä, on välttämätöntä saada teidän apuanne ja osallistumisenne!

En tiedä mitä sanoja käyttäisin, että lopulta heräisitte makeasta unesta ja päätätte suunnata ponnistelunne erityisiä tehtäviä kohti, joiden tarkoituksena on luoda Jumalallisia malleja fyysiselle tasolle.

Yhä uudelleen ja uudestaan toistan teille, että teidän erimielisyyksillä ei ole merkitystä. Ei ole aikaa riidellä, kun kyseessä on inhimillinen tulipalo, joka ympäröi teitä.

Vakiinnuttavaa ja tiivistä toimintaa tarvitaan. Kaikki mikä voidaan tallentaa ja siirtää Uuteen Maailmaan on tallennettava nyt.

MINÄ OLEN El Morya

[1] Rakastetun El Morya viesti annettiin Sanat Kumaran ja Gautaman Buddhan länsäolossa.

© Tatyana Mickushina