Opastusta jokaiseen päivään

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opastusta jokaiseen päivään


Opastusta jokaiseen päivään

Rakas Kuthumi, 26. kesäkuuta 2007

MINÄ OLEN Kuthumi, joka on tullut luoksenne tänä päivänä.

Tänään vierailuni tarkoituksena on antaa teille tiettyä ymmärrystä Veljeskunnan tulevaisuuden suunnitelmista nykyhetkelle.

Uudelleen ja yhä uudestaan tulemme, annamme selkeyttä ja ymmärrystä moniin asioihin, jotka jo tiedätte. Silti ne näkökohdat, jotka avautuvat teille sallivat teidän nauttia vanhojen hyvien tiedon jalokivien uudesta loistosta.

Me tulemme, ja sinä täytyt jälleen meidän energiallamme ja rakkaudellamme, koska on mahdotonta antaa Opetusta Rakastamasta samanaikaisesti. Kaikki tieto ja ymmärrys tulevat syvän ehdottoman Rakkauden tunteella. Annamme Rakkauteen perustuvan tietomme, ja pystyt ymmärtämään tarjoamamme informaation  vasta silloin, kun pystyt tuntemaan syvän ehdottoman Rakkauden minua, muita Mestareita ja meidän Lähettilästämme kohtaan.

Ainoastaan Jumalallisen Rakkauden tunteiden perusteella pystyt ymmärtämään Totuuden. Tämä on laki, joka toimii muuttumattomasti, kun energiaa vaihdetaan oktaavien välillä. Kun koet pelkoa, epäilystä ja muita epätäydellisiä tunteita, et kykene ymmärtämään Jumalallisen Totuuden koko täydellisyyttä. Toisaalta, jos pystyt kehittämään tätä ehdotonta Jumalallisen Rakkauden tunnetta, pystyt näkemään valtavan Totuuden, jopa yhdessä yksittäisessä lauseessa. Tämä lause ei merkitse mitään suurimmalle osalle ihmiskuntaa, mutta sinulle se avaa Jumalallisen Totuuden täyteyden, koska olet saanut avaimen sen avaamiseen, nimittäin: Jumalallisen Rakkauden sydämeesi. Siksi, älä yritä kehittää tiedon tavoittelua itsessäsi; yritä viljellä Jumalallisen Rakkauden harjoittamista. Teidän täydellisyytenne Jumalassa ei ole mahdollinen, jos ette pysty kehittämään tätä Jumalallisen Rakkauden ominaisuutta itsessänne.

Et voi kuvitella kuinka nopeasti ja selkeästi ihmiskunta alkaa edistyä Jumalallisella Polulla, jos pystyt ymmärtämään kaiken kattavan Rakkauden tunteen tärkeyden. Monet, ellei melkein kaikki testit Polullanne, voidaan voittaa vain Rakkauden tunteen avulla. Kun Jumalallinen Rakkaus jättää sinut, sitä voidaan verrata vakavaan sairauteen. Kukaan ei tule auttamaan sinua siinä sairaudessa, jos et halua palata kohonneeseen tietoisuuden tilaan ja kaiken kattavan Rakkauden tunteeseen. Ehdottoman Rakkauden tunne on se, mikä sinulta puuttuu; se on paras lääke sinulle henkisellä Polulla.

On mahdotonta tuntea Rakkautta, jos sinua ohjaa muut epätäydelliset tunteet – esimerkiksi pelon tunne ilmenee Rakkauden puutteena. Pelkäät menettää jotain tai pelkäät, että joku vahingoittaa sinua, mutta syy, miksi sinulla on nämä pelot, on se, että sinulla ei ole Rakkautta sydämessäsi. Siksi paras lääke pelkoon on Rakkaus, se Rakkaus, joka on Jumalallinen pohjimmiltaan. Jos sinulla on Rakkautta, joka ei ole Jumalallista, niin tämä epätäydellinen tunne voi saada sinut kiintymään tunteittesi kohteeseen. Sinun pitäisi tuntea ehdotonta Rakkautta, joka ei liity tiettyyn ihmiseen, vaan yleisemmin Rakkauteen. Sinun tulisi rakastaa jokaista olentoa maailmassasi ja jokaista olentoa Jumalallisessa maailmassa.

Kun näet liian monia puutteita muissa ihmisissä, se myös tarkoittaa, että koet Rakkauden puutetta. Et voi havaita epätäydellisyyksiä ja tuntea Rakkautta samanaikaisesti. Nämä ovat yhteensopimattomia ominaisuuksia.

Aluksi tulee olemaan vaikeaa kokea ehdotonta Rakkauden tunnetta. Tämä johtuu siitä, että ymmärryksesi Rakkaudesta liittyy liikaa ihmisen tunteellisuutteen. Siksi älä ole häpeissäsi, jos alussa rakkautesi ei ole täydellinen.

Rakkautesi voima on myös tärkeä, koska Rakkaus on ominaisuus, jonka avulla voit toimia maailmassasi. Voima ilman rakkautta muuttuu oveluudeksi ja kaunaksi. Sen vuoksi sinun on aloitettava ja tehtävä kaikki elämässäsi vain Rakkauden tunteella. Jos sinulla on mitään henkilökohtaista motiivia, se tekee kaikista teoistasi epätäydellisiä. Kun yrität tehdä hyvän teon vain mielesi kautta, kuulematta sisälläsi olevaa Rakkauden Jumalallisen tunteen ääntä, teoksesi voi johtaa huonoon tulokseen hyvän tuloksen sijaan.

Muista, mitä Jeesus opetti sinulle: Hedelmistään heidät tunnetaan. [1]

Toimesi voivat olla täysin oikeat, voit rukoilla, tehdä yhteisöpalvelua, auttaa muita, mutta riippumatta siitä, mitä teet, se tulee johtamaan huonoihin tuloksiin. Tämä johtuu siitä, että sillä hetkellä, kun päätit tehdä jotakin, aikomuksesi ei ollut Rakkauden värittämä. Siksi hedelmä, tekojen tulos, osoittautui mädäksi. Siksi, jos olisin sinä, olisin mieluummin tekemättä mitään sen sijaan, että aloittaisin jotain ilman Rakkauden tunnetta. Tämä johtuu siitä, että karma, tekojesi seurauksena, tulee tässä tapauksessa olemaan negatiivinen.

Ymmärrätkö kuinka karman Laki toimii? Ymmärrätkö, että yhä hienostuneemmat tämän Lain näkökulmat avautuvat sinulle edetessäsi Polulla? Tämän vuoksi annamme Opetuksemme. Ne, jotka alkoivat lukea Viestejämme aivan äskettäin ja jotka eivät lukeneet kaikkia Saneluja aivan alusta alkaen, mutta sen sijaan alkoivat lukemisen Viestien viimeisestä jaksosta, monet asiat, joista keskustelemme, tulevat olemaan epäselviä.

Jälleen kerran minun on tehtävä vastaavuus oppilaitoksesta. Kun menet kouluun, menet ensin ensimmäiselle luokalle, sitten siirryt toiselle  ja kolmannelle luokalle. Vain erittäin ylimieliset ihmiset voivat tulla suoraan yhdeksänteen luokkaan ja vaatia opiskelua siellä. Tieto ei voi täyttää astiaa, jos astiaa ei ole valmistettu oikein. Olemme vastuussa varmistaa, että ymmärrätte antamamme Opetuksen. Siksi opetamme teille hyvin monimutkaisia Totuuksia hyvin yksinkertaisin sanoin; tämä aiheuttaa hämmennystä monissa ihmisissä. Heistä 

tuntuu, että kaikki mistä me keskustelemme on vanhoja totuuksia.

Sallikaa minun huomauttaa, että tässä tapauksessa sinua ohjaa ego, ja Jumalallisen Rakkauden puute tulee aiheuttamaan sinulle jonain päivänä pahan tempun. Siksi annamme Viestejämme syvän, ehdottoman Rakkauden tunteen perusteella, mutta sinun on myös hyväksyttävä Opetuksemme nektari, kun olet virittäytynyt Jumalalliseen sointiin ja täyttynyt Rakkaudella. En suosittele, että aloitat Viestien lukemisen, kunnes saavutat tasapainoisen tietoisuuden tilan. Ajattele mitä sanoin, ja yritä löytää elämässäsi mekanismeja, jotka auttavat sinua pääsemään tasapainoiseen tietoisuuden tilaan.

Minä suosittelisin, että kiinnitäisitte huomiota jokaiseen pieneen yksityiskohtaan, joka ympäröi teitä elämässänne. Sinun tulisi ylläpitää siisteyttä kotonasi ja työpaikallasi. Sinun tulisi valita huolellisesti ruoka mitä syöt ja ylläpitää kehosi puhtautta. Huomioikaa, että fyysisen lian lisäksi te myös keräätte paljon astraalista ja mentaalista likaa koko päivän ajan. Paras tapa puhdistaa itsenne tuolta lialta tulee olemaan uiminen puhtaassa luonnollisissa vesissä tai vähintään käydä suihkussa tai kylvyssä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin.

Olin kanssasi tänä päivänä antaen opastusta koskien jokapäiväistä elämää. Älä ajattele,  että  se, mitä on sanottu ,ei koske jokaista teistä yksilöllisesti.

MINÄ OLEN Kuthumi.

[1] Hedelmistään tulette tunnistamaan heidät ( Matt. /:16).T

© Lähettiläs Tatyana Mickushina