Opetus fyysisen tason teoista

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus fyysisen tason teoista


Opetus fyysisen tason teoista

Gautama Buddha, 29. kesäkuuta 2007

MINÄ OLEN Gautama Buddha, olen tullut luoksenne antamaan uutta opastusta tänä päivänä.

Olen tullut antamaan teille Opetuksen, jonka olette todennäköisimmin jo kuulleet aikaisemmin. Kun omaksutte maailman-vanhan Jumalallisen Totuuden, pystytte ymmärtämään sen joka kerta korkeammalla tasolla.

Teidän joukossanne on ihmisiä, jotka eivät ole valmiita, eivätkä halua tietää mitään Totuutta. He ovat melko tyytyväisiä ympäröivään maailmaan. Puheenvuoroni ei kuitenkaan ole heille. Puhun niille teistä, joiden sydämessä palaa parempiin maailmoihin pyrkimisen tuli, jotka ovat valmiita uhraamaan itse elämän tuodaksenne uusia malleja fyysiselle tasolle riippumatta siitä, mitä elämänaluetta nämä mallit koskevat ja millä toiminta-alueella ne ilmenevät. Maailmassanne on liian monia puutteita, jotka on korvattava täydellisemmillä malleilla. Työskentelemme näiden asioiden parissa yhdessä omistautuneiden opetuslapsiemme kanssa, jotka ovat olleet kanssamme tuhansia vuosia ja jotka tulevat inkarnaatioon kerta toisensa jälkeen auttaakseen Jumalallisten mallien ilmentämisessä fyysisessä maailmassa.

Totuuden ymmärtämisessä on eri tasoja, ja on erilaisia Palvelun tasoja. Joillekin ihmisille riittää, että he lukevat rukouksia, rosereita, voimalauseita ja mantroja. On toisia ihmisiä, jotka ovat tuoneet kehoihinsa harmonisuuden pitkäaikaisella palvelulla Elämälle, ja he ovat valmiita suorittamaan työtä Veljeskunnalle. He ovat valmiita suorittamaan Palvelua, joka ilmenee erityisessä työssä fyysisessä tasossa. Monet ihmiset tulevat inkarnaatioon suorittamaan hyvin pienen tehtävän. Heidän on tuettava työtämme ja otettava kantaa siihen oikealla hetkellä. Tämä pieni tehtävä, joka on saatu päätökseen oikeaan aikaan, pystyy kääntämään miljoonien ihmisten tietoisuuden pois vihasta, antagonismista ja epäilyistä Jumalallista Rakkautta, Harmoniaa ja Jumalallista järjestystä kohtaan.

Ei ole olemassa mitään pieniä tehtäviä, niiden tehtävien joukossa, joita omistautuneet oppilaamme täyttävät. Kaikki tehtävät Jumalallisen evoluution seuraamisen kurssilla ovat yhä lailla kunnioitettavia.

Ihmisen tietoisuus ei voi arvioida jokaisen Veljeskunnan tehtävän todellista tärkeyttä, joka on täytetty.  

Jumalallisessa Palvelussa ei ole pieniä asioita. Joka kerta, kun sinusta näyttää siltä, että panoksesi on vähäinen ja että sinulla ei ole mitään vaikutusta, ajattele tätä minun Viestiäni ja ajattele sanojani jokaisen teon tärkeydestä, joka suoritetaan Yhteisen Hyvän eduksi omistautuneen Palvelun tunteella.  Muista, muista aina, että tärkeää ei ole itse työ, vaan impulssi, voima, jonka sinä panet toimintaasi fyysisessä tasossa.

Jos laitat koko Rakkautesi voiman, joka sinulla on, jos suoritat hyvin pienen tehtävän suurella Rakkaudella, tämä sinun panoksesi voi muuttaa paljon Maa planeetalla.

Sinun ei tulisi unohtaa, ettet ole ainoastaan fyysinen keho. Fyysiselle kehollesi on tärkeää, mitä näet omilla silmilläsi ja mitä voit tuntea; henkisemmille kehoillesi se tila, jossa suoritat tekoja on tärkeä. Henkinen maailma reakoi hyvin herkästi sisäiseen tilaasi ja sisäiseen asenteeseesi. Siksi, kun suoritat oikeita tekoja fyysisessä tasossa, muttet tee sitä parhaimmassa tietoisuuden tilassa, saatat luoda sellaisen esteen henkisessä tasossa, joka kääntää kaikki ponnistelusi ylösalaisin kaikkein epäsopivimmalla hetkellä. 

Älä unohda, että kaikkien kehojesi pitäisi olla tasapainossa silloin, kun suoritat toimintoja fyysisessä tasossa.

Haluaisin puhua myös harjoituksista, joilla yritätte tehdä jotakin ajatuksienne kanssa, keskittyessänne tehtävän suorittamiseen henkisessä tasossa. Itse asiassa, jos olette korkeimman tason adepti, silloin mikä tahansa ajatuksistanne ja mitkä tahansa sisäiset viestinne, joita tuotatte, voidaan toteuttaa ei ainoastaan henkisessä tasossa, mutta myös fyysisessä tasossa.  Jos sinulla ei ole adeptin saavutuksia ja yrität luoda jotain ajatuksillasi ja tunteillasi henkisessä tasossa, tuotat samoja epätäydellisiä malleja, jotka ovat tulvineet meidän maailmaamme, mutta vain henkisessä tasossa. Myöhemmin, jonkin ajan kuluttua, joudutte puhdistamaan henkisen tason alueita, joita olette värjänneet väärillä teoillanne.

Eikö sinun ole helpompaa aloittaa toimintojen suorittaminen fyysisessä tasossa, mutta asianmukaisessa tietoisuuden tilassa? Tällöin kaikki oikeat ja väärät tietoisuuden tilat tulevat heijastumaan näkyviin ja pystyt näkemään fyysisillä aisteillasi puutteet luomuksessasi ja korjaamaan ne.

On erittäin vaikeaa luoda sokeasti. Siksi, fyysisessä tasossa ollessa, on helpointa aloittaa toimintojen suorittaminen fyysisessä tasossa, mutta asianmukaisessa tietoisuuden tilassa. Sitten näet visuaalisesti toimintasi tuloksen ja pystyt korjaamaan erehdykset ajoissa.

Sinun tulisi oppia käytännössä, mikä on kohdennettu fyysisen maailman muuttamisessa.

Kun puutut epätäydellisellä tietoisuudellasi ja yrität muuttaa henkistä maailmaa, 99 prosentissa tapauksista se ei anna mitään hyviä tuloksia. Uskokaa minua, hienovaraisessa tasossa ja Korkeammissa Olemassaolon tasoissa, siellä on riittävä määrä olentoja, jotka suorittavat työnsä noilla tasoilla. Kun tietoisuutesi sallii sinun poistua maallisesta maailmasta etkä enää inkarnoitu karkeaan kehoon, sinulle tulee avautumaan uusi työn horisontti, joka liittyy toiseen Olemassaolon tasoon.

Kuitenkin, nyt olette tulleet maailmaanne suorittaaksenne tiettyjä toimia fyysisessä tasossa.

Rukousvaatimus ennen tietyn tehtävän suorittamista on edelleen voimassa. Koska, kun olette rukouksellisessa tietoisuuden tilassa, pystytte harmonisoimaan itsenne ja suorittamaan annetun tehtävän parhaalla mahdollisella tavalla.

Nyt haluaisin puhua alhaisten tason ajatuksien ilmaisemisesta jotain toista kohtaan. Usko minua, mikä tahansa negatiivisista ajatus-muodoistanne pystyvät houkuttelemaan muita ajatus-muotoja, joilla on samanlainen värähtely ympäröivästa tilasta. Ennen kuin huomaat sitä, joudut ihmisluomuksien alhaisen tason pahan hajuiseen pilveen, että lakkaat näkemästä Totuutta ja tunnistamatta sitä.  Siksi, sinulle on parasta pitää tietoisuutesi jatkuvasti viritettynä Jumalallisiin malleihin. Monet ihmiset, jotka eivät noudata mitään opetusta tai uskonnollista käytäntöä, mutta noudattavat vain Jumalallisia normeja ja periaatteita elämässään, ovat saavuttaneet paljon enemmän kuin monet niistä, jotka ajattelevat, että he ovat saavuttaneet merkittäviä tuloksia Polulla, mutta todellisuudessa eivät olet ottaneet yhtäkään askelta kohti Jumalallista Huippua. 

Pyydän sinua pohtimaan tätä Viestiänii vapaa-ajallasi. Älä kiirehdi hylkäämään ja tuomitsemaan vihaisesti sitä, mitä olet kuullut. Sillä sinun ja minun välillä on olemassa ero, ja sinun olisi hyvä saada pieni osa nöyryydestä, mitä minulla on.

MINÄ OLEN veljesi Gautama.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina