Opetan kuinka voittaa väkivalta tietoisuudessa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetan kuinka voittaa väkivalta tietoisuudessa


Opetan kuinka voittaa väkivalta tietoisuudessa

Pallas Athena, 23. kesäkuuta 2014

MINÄ OLEN Pallas Athena, joka on tullut luoksesi.

Aikani on tullut antaakseni ohjeitani ja ohjausta niille vilpittömille Totuuden etsijöille, jotka osoittavat kiinnostusta antamaamme Opetusta kohtaan.

Minun pitäisi kertoa teille, ettemme ole aina tyytyväisiä opetuksemme tuloksiin. On onnellisia hetkiä, jolloin Sanamme sytyttää ihmisten sydämet ja huomaamme tyytyväisinä, kuinka henkilö kirjaimellisesti loistaa silmiemme edessä. Hänen koko olemuksensa on valaistunut Totuuden ja Rakkauden Valolla, ja Jumalallinen Rakkaus virtaa kirjaimellisesti kyseisen ihmisen silmistä.

On myös esimerkkejä päinvastaisesta, kuten silloin, kun ihmisellä on suuria vaikeuksia Opetuksemme, antamiemme viestien kanssa. Hän on viehättynyt jonkin aikaa yrittäessään ymmärtää antamamme Tiedon perusteita. Aika kuitenkin kuluu ja kyseinen henkilö lakkaa lukemasta Viestejämme ja menee etsimään Totuutta aivan eri paikasta.

Olemme erittäin pahoillamme tällaisissa tapauksissa, mutta emme voi tehdä mitään, koska Vapaan Tahdon Laki ei salli meidän puuttua ihmisten päätöksiin.

Emme kuitenkaan luovuta toivosta, että ennemmin tai myöhemmin ihmiskunta pystyy voittamaan epärealistisen osan vastustuksen ja murtautumaan Jumalallisen ajatuksen laajaan ulottuvuuteen.

MINÄ OLEN Pallas Athena, totuuden jumalatar; Valvon myös monia muita ihmiselämän aloja. Ja tänään koen erityistä iloa tavatessani teitä, koska annan teille Viestini minun rakkaalla Kreikkani alueella.

Voi, et voi kuvitella kuinka iloinen olen ja kuinka innoissani olen! 

Muinainen Hellas. Kuinka monta sataa vuotta on kulunut siitä ajasta, jolloin tämän paikan asukkaat palvoivat minua ja rakensivat minulle omistettuja temppeleitä ja pyhäkköjä.

Aika on kulunut, ja nyt ihmiset palvovat muita Jumalia. En kuitenkaan ole menettänyt toivoa siitä, että tulee aika, jolloin kaikki ihmiset astuvat Henkeen ja täyttyvät Jumalallisella totuudella niin, että koko maailma on vain Jumalallisen Totuuden manifestaatio Ja koko maailma on Jumalan lahja teille, sielullenne, auttaakseen teitä kehittymään ja saamaan teidät tuntemaan itsenne ja ympäröivän maailman.

Tässä maailmassa on niin paljon kaunista ja viehättävää. On niin paljon, mitä Jumala on antanut ihmiskunnalle täysin ilmaiseksi, Jumalallisena lahjana. On auringonnousuja ja -laskuja, on auringon lämpöä, lintujen laulu, kukkien kukinta, tuulen laulu ja purojen kuiskaus. Jumala on antanut niin paljon ihmiskunnalle!

Voi, et voi kuvitella kuinka iloinen olen ja kuinka innoissani olen!

Ihmiskunta on kuitenkin kääntynyt pois Jumalallisista lahjoista. Jopa kuolemattomuuden lahjasta, joka myönnettiin sielullenne sielunne luomisen aikana, ja jota ette enää ymmärrä.

Hämmästyttävällä sitkeydellä luotte omat ei-jumalalliset mallit ja palvotte niitä kuin kultaista vasikkaa ja syötätte niitä Jumalallisella energialla.

Oli aika, jolloin saatoin olla läsnä ihmisten keskuudessa. Se oli muinaisina aikoina. Sanoin ihmisille, että tulee aika, jolloin he unohtavat Jumalan ja unohtavat olemassaoloni. Kukaan ei uskonut minua.

Nyt kun kerron teille Jumalasta ja Ylösnousseista Mestareista, on hyvin vähän ihmisiä, jotka voivat uskoa, että olemme todella olemassa.

Tämä johtuu siitä, että tietoisuutenne sisältää paljon informaatiota, mutta Totuus, Jumalallinen Totuus, on jättänyt teidät.

Tämän tähden päätavoitteesi on tuoda Jumalallinen Totuus takaisin maailmaasi ja sen jälkeen Jumalallinen harmonia ja Jumalallinen rauha palaavat takaisin maailmaan, ja sitten elämäsi tulee täyttymään merkityksellä.

Nyt olet syvästi uppoutunut keksittyihin ongelmiin. Olet vakavasti huolestunut asioista, jotka eivät ansaitse huomiotasi. Olet uppoutunut ongelmiin ja tilanteisiin, joiden ei pitäisi olla läsnä maailmassasi. Mitä enemmän kiinnität huomiota näihin tilanteisiin, sitä enemmän syötät niitä Jumalallisella energialla.

Täysin keksittyjä asioita moninkertaistetaan joukkotiedotusvälineillä ja ne saavat fyysisen muodon energianne avulla.

Altistat tottelevaisesti olemuksesi joukkoviestimien toistamille valheiden koko virralle, ja tämä valheiden virta vie sinua ja saa sinut suorittamaan tekoja, joita häpeät fyysisen ruumiisi kuoleman jälkeen, kun pääset retriitteihimme. Tulet olemaan kauhistunut, kun muistat tilanteita, jotka sinä itse loit väärien opetuksien opettamisen ja ilmeisten valheiden vaikutuksesta.

Muut Mestarit ja minä kohtaamme jatkuvasti sieluja, jotka eivät voi toipua kokemistaan shokeista, kun he näkevät koko pahan kauhun, joka tehtiin heidän viimeisen inkarnaationsa aikana.

Monet näistä sieluista haluavat inkarnoitua uudelleen sovittamaan syntinsä, heidän likaiset tekonsa. Näemme kuitenkin, että sielu on saanut niin suuren trauman, että tulee kestämään monia satoja vuosia saavuttaa uudelleen Jumalallinen rauha ja harmonia ja kyetä inkarnoitumaan riittävällä tietoisella halualla työstää pois karma. 

Tiedän ja näen kuinka vaikeaa inkarnaatioon tulevien ihmisten sieluilla on työstääkseen pois menneisyytensä kauhistuttavat synnit. Nämä ihmiset kärsivät ja kohtaavat kauhistuttavia haasteita.

Henkilön on kerättävä kaikki rohkeutensa ja osoitettava valtavaa omistautumista kaikkien haasteiden voittamiseksi ja uuden verenvuodon estämiseksi, koska henkilö, joka on ottanut aseet käteensä kostaakseen ja joka on tahrannut kätensä verellä, riistää sielultaan mahdollisuus seurata hengellistä polkua moniksi inkarnaatioiden ajaksi.

Päinvastoin henkilö, joka voittaa halunsa kostaa ja sietää nöyrästi kaikki kohtaamansa haasteet, avaa itselleen Jumalallisen Polun seuraavassa inkarnaatiossaan.

Olen myös Jumalatar, joka antaa opetusta sotilaallisen taidon alalla. Yleensä, kun annan ohjeita Retriitissäni, opetan sieluille tapoja aseiden käytön eroissa. Jos otat aseita käteesi, et kostaaksesi ja etkä saadaksesi mitään voittoa, kuten tappajat ja palkkamurhaajat tekevät, mutta vain hyveellisellä tavoitteella puolustaa kotimaatasi, kotiasi tai perhettäsi, silloin jopa murhan karma, joka teit tulee olemaan monta kertaa pienempi, kuin niiden ihmisten karma, jotka tekevät murhia saadakseen hyötyä. 

Ihmisillä on erilaisia motiiveja, kun he ottavat aseita käsiinsä. Valitettavasti, kuten tuhansia vuosia sitten, ihmiskunnan karmaa ei voida purkaa ilman väkivaltaa ja verenvuodatusta. 

Mitä tahansa verenvuodatusta on kuitenkin pidettävä läksynä sielulle. Ja asianmukainen reaktio, oikea arviointi siitä, mitä on tapahtumassa tietoisuudessasi, voi poistaa väkivallan karmaa tietoisuudestasi ilman, että se enää tulee alas fyysiseen tasoon uuden väkivallan muodossa.

Näin opetan kuinka voittaa väkivalta tietoisuudessasi.

Sinä tulet olemaan yllättynyt kuullessasi tämän, mutta paljon suuremman karman eivät luo väkivaltaa tuottavat ihmiset, vaan ihmiset, jotka tukevat tätä väkivaltaa tietoisuudessaan.

Tämä johtuu siitä, että nyt tehty väkivalta on seurausta aggressiosta, joka oli aiemmin asunut tietoisuudessasi. Joten, jos tietoisuudessasi on aggressiota läsnä nyt, siitä tulee seuraavan verenvuodon syy. 

Ensinnäkin luot olosuhteet vihan, vastenmielisyyden ja aggressiivisuuden lisääntymiselle tietoisuudessasi, ja sitten se kaikki tulee alas fyysiselle tasolle sotien, verenvuodon ja terroritekojen muodossa.

Ajattele sanojani tänään, äläkä luo perustaa tuleville kurjuuksille.

MINÄ OLEN Pallas Athena.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina