Tatyana vastaus kysymyksiin miten lukea Viestejä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tatyana vastaus kysymyksiin miten lukea Viestejä

Tatyana vastaus kysymyksiin miten lukea Viestejä

Rakkaat ystävät!

Viime vuonna, 4. marraskuuta 2019, aloitimme päivittäisen hengellisen harjoituksen Sirius-verkkosivustolla: Viisauden mestareiden viestien lukeminen.
Sivustolla “sirius-eng.net” on kalenteri (1), joka näyttää Viestin joka luetaan tiettynä päivänä, linkin sen Mestarin musiikkiin, jonka Viesti luotaan tuona päivänä, Viestin äänite ja suositukset, kuinka lukea Viestejä.
Viestin lukeminen oli Siunattu Mestarien taholta. Tämä on hyvin yksinkertainen hengellinen harjoitus, ja voisi ajatella, ettei kysymyksiä nousisi. Kuitenkin viimeisten kahden kuukauden aikana olen saanut useita s-posteja, joissa ihmiset kysyvät kysymyksiä, jotka koskevat Viestien Lukemista. 

Kysymys: Jotkut ihmiset lukevat päivässä kaksi Viestiä, jotka kuuluvat eri sykleihin. Esimerkiksi aamulla kaikkien kanssa Kalenterin mukaisesti ja illalla ryhmänsä aloitteesta (esimerkiksi Latvia jne.). Voitteko tarkentaa tätä?

Vastaus tähän kysymykseen, jonka annoin tässä videossa:

Kahden eri jaksoihin kuuluvan viestin lukeminen samana päivänä ei ole oikein. On parempi lukea yksi viesti 2 kertaa päivässä, 3 kertaa päivässä tai 4 kertaa päivässä, mutta joka on sivustolla ja jota kaikki lukevat nyt yhdessä. Koska esimerkiksi lukemalla ensimmäisen jakson Viestin ja lukemalla sitten välittömästi 12. jakson viesti, luulen, että se voi aiheuttaa tällaisen sekaannuksen päähän.
Koska joillakin viesteillä on luonteeltaan yleinen luonne, joten, ne eivät viittaa tähän vuosikymmeneen, eikä seuraavaan vuosikymmeneen, mutta tuhanteen vuoteen edessäpäin. Ja muilla Viesteillä on nykyaikainen luonne, ts. syntyneestä erityistilanteesta. Ja sekaannusta voi syntyä, koska ensin luetaan esimerkiksi, että jumalallinen tilaisuus Venäjälle on avoin, ja sitten illalla luetaan, että Jumalallinen mahdollisuus Venäjälle on suljettu. Joten, mitä tapahtuu päässänne?

Kysymys: Rigan verkkosivustolla “Viisauden yhteiskunta” on informaatiota, että tulee lukea yksi viesti päivässä, mutta ei ole selvää, mistä jaksosta: toistetaanko 1. toukokuuta 2019 alkanut lukeminen vai luetaanko yhdessä venäläisen “Sirius” -sivuston kanssa? Mitä voit sanoa?

Tämä kysymys vastaa kansainvälisen ryhmän kirjettä, joka lukee Viestit omalla aikataulullaan, mikä ei ole sama kuin edellisessä kysymyksessä ilmoitettu aikataulu.
Näyttää siltä, että ei ole eroa mitä viestejä lukea. Meidän on pidettävä myönteisenä ihmisten aloitetta. Jos kuitenkin puhumme yhteisestä käytännöstä, yhteiset ponnistelumme moninkertaistetaan tähän käytäntöön osallistuvien ihmisten määrällä. Juuri nyt Maapallon tilanne on hyvin vaikea, ja jokaisen valonkantajan toimet ovat tärkeitä. Ja jos johdamme saman Mestarin energian eri puolille maailmaa, niin Mestari Itse tulee auttamaan meitä Hänen energiansa kautta. 

Tehkäämme nyt matematiikkaa.
Oletetaan, että 1000 ihmistä osallistuu päivittäin harjoitteluun.
Kertolaskujen mukaan heidän ponnistelunsa kerrotaan osallistujien lukumäärällä ja vastaavat miljoonan ihmisen ponnisteluja: 1 000 x 1 000 = 1 000 000.
Kuvittele nyt, että 1000: sta Viestejä lukevasta ihmisestä 700 ihmistä lukee Viestit yhdellä aikataululla, 250 ihmistä lukee Viestejä toisella aikataululla ja 50 ihmistä lukee Viestejä kolmannella aikataululla.
Laskekaamme:
700 x 700 = 490 000
250 x 250 = 62 500
50 x 50 = 2500
Lisätään: 490000 + 62500 + 2500 = 555000.
Kolmen ryhmän ponnistelut vastaavat 555 000 ihmistä.
Tänä vaikeina aikoina planeetta menetti vastaavaa energiaa, joka oli 445 tuhannella ihmisellä: 1000 000 – 555 000 = 445 000.
Vastakkaiset voimat käyttävät “jaa ja valloita” -taktiikkaa. Tässä meillä on selkeä esimerkki tämän taktiikan toiminnasta.
Siten pyrkimys lukea yhden kalenterin Viestejä on paras ratkaisu.

Valoa ja rakkautta!
Tatyana Mickushina

(1). Suomenkielisillä sirius-fin.net sivustolla on linkki kunkin päivän Saneluviestiin
Yhteinen Sanelujen Lukeminen -otsikon yhteydessä.