OPETUKSEN SUOSIKKIKIRJAT -PROJEKTI

      Kommentit pois päältä artikkelissa OPETUKSEN SUOSIKKIKIRJAT -PROJEKTI


Rakkaat ystävät!

Aloitamme uuden projektin – ”OPETUKSEN SUOSIKKIKIRJAT”.

Tämä projekti on jonkin verran samanlainen kuin “Helping Hand” -projekti, jota monet sivustollamme vierailijat rakastavat.

”Opettamisen suosikkikirjat” -projektissa lukijamme jakavat vaikutelmansa Viisauden Mestareiden opetuksen suosikkikirjoistaan. Tietoja siitä, kuinka nämä kirjat tulivat heidän elämäänsä, kuinka ne ovat saattaneet muuttaa heidän elämää ja kuinka heitä on autettu. Jokaisella on oma tarinansa.

Jos haluat kertoa meille myös suosikkikirjastasi Viisauden Mestareiden opetuksesta, voit lähettää videosi, jossa kerrot tarinasi (video review) tai videon äänen kanssa (video), seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: sirius.centers @ gmail.com


Parhaat videot näytetään verkkosivustollamme Sirius sirius-eng.net, YouTube-kanavalla ja sosiaalisissa verkostoissa.

Suositeltu videon arvostelu aika on enintään 3 minuuttia ja videolle enintään 15 minuuttia.
Tuomme nyt ensimmäisen videosi huomioosi.

Viisas kutsuu meidät sisäiselle matkalle.
Videon kirjoittaja: Shiwang, Kazakstan, Almaty

* * *

Tatyana Mickushina järjesti äskettäin Skype-konferenssin. Tarjoamme sinulle videon ja tekstin kahdesta fragmentista tästä Skype-konferenssista.

Miksi kiinnostus Mestareiden kirjoihin on vähentynyt?

Katkelma T.N.Mikushinan Skype-konferenssista, marraskuu 2020

T.M.: Mastersin antama pääopiskelu on Opetus Vihkimisen Polusta, se on yksilöllinen polku. Tämä ei ole ryhmätyötä. 

Jos tekisimme jonkin verran ryhmätyötä, vain jos osallistuin siihen, niin että tämän työn aikana voisin nähdä, kuinka ihmiset tekivät yhteistyötä, miten he olivat vuorovaikutuksessa keskenään, mitä ominaisuuksia he osoittivat tämän työn aikana. Ja ihmiset voivat kasvaa tässä työssä. Mutta nykytilanteessa, jossa kaikki ei ole hallinnassa, näen, että ihmiset eivät kasva, vaan heikkenevät. Joten, jotta voit suorittaa jopa Karmajoogaa, sinun on suoritettava se oikealla motiivilla. Ja useimmat ihmiset, jotka nyt “antavat” Mestareiden Opetuksen tai jakavat kirjoja, toimivat egoistisesta näkökulmasta. Millaista Opetusta sitten tuomme ihmisille?

Joten, kirjojen jakamiseksi on oltava tiettyjä ominaisuuksia. Kirjat lentävät puhtaiden, epäitsekkäiden ihmisten käsistä, Jumalallisia energioita johtavien ihmisten käsistä. Sitten kirjat katoavat. Ja kun mikä tahansa muu motiivi tulee sekoitettua siihen, kirjat eivät katoa. Koska ihmiset eivät osta kirjoja, ihmiset kulkevat Jumalallisen Energian perässä.

Jotta ihmiset saisivat tuon Jumalallisen energian, sinulla on oltava Se.

Joten, jolla on Jumalallinen Energia, ihmiset haluavat ottaa häneltä (kirjoja). Ja jos ei, niin kaikki loppuu. Joten kysymys koskee oman itsemme parantamista Jumalassa. Ja ehkä tämä vaihe, jonka parhaillaan käymme, annetaan meille, jotta voimme ymmärtää: tämä on meille annettu; nyt, käytimmekö sitä oikein?

Joten tämä on aika analysoida jotain itsessämme. Siihen asti, kunnes selvitämme Tien Jumalan luo itsemme kautta, on turhaa tehdä mitään. Tuomme Jumalallisen Opetuksen, Jumalallisen Totuuden tähän maailmaan. Mutta, jotta ihmiset

voisivat todella nähdä, että tämä on todella Jumalallinen Opetus, meillä on oltava Jumalalliset Ominaisuudet. Tämä tulee vetämään puoleensa ihmisiä, ennen kaikkea. Ja sitten he ostavat näitä kirjoja, lukevat nämä kirjat, ymmärrätkö? Joten mielestäni meidän pitäisi pitää tauko. Ja ainakin, pysähtyä ja ajatella. Juoksimmeko oikeaan suuntaan ja jatkoimme juoksemista? Loppujen lopuksi meidän tehtävämme ei ole levittää Opetusta, ei myydä kirjoja.
Mikä on meidän tehtävämme?
Pelastaa sielumme ja ympärillämme olevien ihmisten sielut. Tietoisuuden muutoksen kautta muuttaa maailmaa.

Lähde:

Lähde

https://sirius-eng.net/

Lähde: https://youtu.be/tP6Mx05sGZo

Autamme koko maailmaa voittamalla itsessämme olevat huonot tietoisuuden tilat.

Katkelma T.N.Mikushinan Skype-konferenssista, marraskuu 2020 

Tämä Opetus annetaan tietyllä energiatasolla.
Ja tämän Opetuksen ymmärtämiseksi ihmisen on lähestyttävä tätä energiatasoa, jossa hän voi ymmärtää tämän Opetuksen.

Jos nyt koko yhteiskuntamme on pudonnut alemmalle energiatasolle sosiaalisen median, erilaisten pelkojen, rokotusten ja sirutuksien avulla, niin energian potentiaalin nousu taas sille tasolle, missä ihmisten kykenevät hyväksymään tämän Opetuksen sydämiinsä, vie oman aikana. Ymmärrättekö?

Voimme osallistua tähän vain työskentelemällä itsemme kanssa. Ei osallistumalla näihin pelkoihin, kauhutarinoihin, masennukseen.  Tämä on Opetuksen ydin. Joten, mitä tahansa  tapahtuu ulkopuolisessa maailmassa, yritämme säilyttää sisäinen harmonian ja rauhallisuuden. Ja jos onnistumme, se on jo iso askel henkisellä polullamme. Opetuksessa on kyse tästä.

Tämä Opetus on annettu auttamaan meitä voittamaan tietoisuutemme huonot tilat. Koska auttamalla koko maailmaa voittamalla itsessämme olevat huonot tietoisuuden tilat, silloin me autamme koko maailmaa. Koska me ja koko maailma olemme yksi. Jokainen henkilö on kytketty hienovaraisella tasolla toisen henkilön kanssa. Jos onnistumme saavuttamaan rauhan ja harmonian itsessämme ulkoisen turbulenssin edessä, silloin autamme koko maailmaa.

Lähde:

https://sirius-eng.net/