Opetus huolellisesta suhtautumisesta Sanaan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus huolellisesta suhtautumisesta Sanaan


Opetus huolellisesta suhtautumisesta Sanaan

Johannes Rakastettu, 17. kesäkuuta 2010

MINÄ OLEN Johannes Rakastettu. Olen tullut jatkamaan keskusteluamme Jumalan Sanasta. [1]

Tänään puheemme koskee Sanan vääristymistä – miten ja miksi se tapahtuu. Et tuskin koskaan ajattele, että kun sanot joitain sanoja, jokaisella sanallasi on selkeä värähtely, ja jokainen sanasi on värjätty tietoisuuden tilalla, joka sinulla on sillä hetkellä, kun lausut Sanan.

Tietynasteinen herkkyys ja irtautuminen maailman turhamaisuudesta edellytetään sisäisen olemuksen lukemista sanojen tuolla puolen, joita sanot. Itse asiassa on mahdollista tietää kaikki sinusta sen mukaan, mitä sanot ja miten sanot sen. Puheen värähtely antaa täydellisen kuvan tietoisuutesi kehitystasosta.

Puheesi heijastaa tottelevaisesti neljää kehosi tilaa. Siksi Jumalan sanan välittämisessä käytettiin aina erikoisesti koulutettuja ihmisiä, niitä, jotka pystyivät tuomaan mahdollisimman vähän vääristymiä Sanan välittämiseen. On myös erilaisia menetelmiä, joita käytettiin Sanan välittämiseen eri aikoina.

Esimerkiksi, kun kirjoitin Pyhän Raamatun sanoja, astuin syvään sisäisen rauhan tilaan. Muistin aina ne autuuden hetket, jotka koin lähellä Opettajaani Jeesusta. Olin niin inspiroitunut Opettajani kuvan kautta, joka seisoi mieleni silmien edessä, että sanat virtasivat olemuksestani ja asettuivat paperille. Jokainen sana oli värjätty rakkaudellani ja autuuteni tilalla.

Se oli todella Jumalan kanssa yhdessä luomisen prosessi ja Taivaallisten Mestarien kanssa. Ja paljastin monia salaisuuksia näiden tilojen vaikutuksen alaisena ja kirjoitin ne paperille.

Myöhempinä aikoina vain hyvin puhtaat, täysin Jumalalle ja Palvelukselle omistautuneet munkit saivat kääntää ja kirjoittaa Pyhän Raamatun sanoja.

Mutta koska jokainen henkilö on epätäydellinen, jopa nuo pyhät ihmiset asettivat värähtelynsä tekstiin, ja silloin se ei ollut alkuperäinen teksti, vaan jotakin muuta. 

Nyt haluaisin päästä teidän aikaanne. Elätte kauheassa ajassa, koska ette pysty ymmärtämään Sanan välittämisen aiheuttamaa vastuuta. Ette ajattele paljoakaan värähtelyä, jonka sananne tuovat maailmaan. Ja koska nykyaikaiset työkalut sallivat sanojenne moninkertaisen toistamisen, Sanan väärinkäytöstä aiheutuva karma on erittäin raskas. Pohjimmiltaan luotte edellytykset vaikeimmalle kohtalolle itsellenne ja teidän rakkaillenne. 

Jos tulivuoret voivat purkautua ja kivet voivat murentua ja tulla alas jopa yhden epäharmonisen ajatuksen takia, on mahdollista ennustaa, mitä Sanat voivat tehdä teidän maailmassanne.

Haluaisin teidän palaavan kunnioittavaan asenteeseen Sanaan kohtaan maailmassanne, koska Sanan vääristyminen on yksi kaikista vakavimmista synneistä.

Sinun tulisi varovasti kulkea tiesi elämän läpi. Jopa muurahaisesta tulisi huolehtia, kun otat askeleen. Kuinka paljon raskaampaa on karmasi Sanan väärinkäytöstä.

Monet tekevät lupauksen hiljaisuudesta. Jos tätä viisasta rituaalia noudatetaan oikein, on mahdollista pelastaa monia sieluja. On parempi olla sanomatta mitään kuin sanoa monia asioita, joita lausutte turhaan.

Kaikista kauheinta on se, kun aika karmalliselle paluulle teidän kiireisistä, hätäisesti lausunnoistanne, sanoistanne tulee, silloin syytätte Jumalaa ja valitatte elämäänne ymmärtämättä, että Koston Laki on palauttanut teille sen, mitä olette itse kylväneet.

Siksi haluaisin tänään muistuttaa teitä siitä, että sananne voi kirjaimellisesti tuhota planeetan, varsinkin jos niitä seuraa lupaus suunnatusta energiasta.

Siksi on järkevää rajoittaa energiavirtaa, joka tulee Jumalallisesta maailmasta ja pesee kehojanne. Tämä pakotettu toimenpide osoittaa arvonsa. On kuitenkin välttämätöntä, että Jumalan Sana tulee maailmaanne. Muuten ette pysty pitämään ohjeita tietoisuudessanne, ja menetätte liikkeenne suunnan.

Viestejämme kantava Sana lähetetään erityisellä tavalla. Viestin lähettämishetkellä muodostuu erityinen hiljaisuus, ja tila toistaa tottelevaisesti ajatuksen, joka välittyy maailmastamme maailmaanne.

Tällaista sanansiirtotekniikkaa ei ole koskaan käytetty aikaisemmin. Mutta Sanan läsnäolo on välttämätöntä maailmassanne. Siksi käytämme kaikkia mahdollisia tapoja saavuttaaksemme teidän sydämenne. 

Meidän äänemme ylläpitää Jumalalliset värähtelyt. Korva ei kuitenkaan pysty erottamaan näitä värähtelyjä monien informaatio lähteiden joukossa, jotka toimivat paljon suuremmalla äänellä.

Mutta ne ihmiset, joiden korvat ovat viritetty taajuudellemme, voivat kuulla meidät ja ottaa osaa meidän maailmamme suloisuuteen.

Kun kirjoitin muistiin Jumalan Sanat, minulla oli tilaisuus tehdä se yksinolon hiljaisuudessa. Maailmassa ei ollut niin paljon esteitä kuin nyt. Silti tulemme ja annamme Viestimme maailmalle.

Tämä johtuu siitä, että maailma ei voi olla olemassa ilman riittävää värähtelytasoa, jota ylläpidetään ainakin muutamien inkarnoituneiden ihmisten sydämissä. Ja nuo sydämet ovat kuin pienet lähettimet, jotka lähettävät tietyllä aallonpituudella. Monet sielut, jotka ovat virittyneet Jumalallisille värähtelyaalloille, voivat kuulla nuo värähtelyt. Monille heistä tämä on pelastusköysi illuusioiden maailmassa. Tämän pelastusköyden ansiosta me sieppaamme sielut, jotka ovat meidän, illuusion merestä.

Älkää koskaan menettäkö toivoa. Jos olette vilpittömiä ja omistautuneet Jumalalle, on vain ajan kysymys, kunnes kuulette kutsumme. Ei ole helppoa kuulla kutsuamme, värähtelyämme maailmassanne. Siksi on välttämätöntä pitää korvanne jatkuvasti valmiina havaitsemaan meidän maailmamme värähtelyt ja suojaamaan kallisarvoisia sydämiänne kaikelta, mikä voi heikentää Jumalallisia värähtelyitä.  Teidän on tehtävä parhaanne täällä. Ja me teemme kaiken mahdollisen meidän puoleltamme.

MINÄ OLEN Rakastettu Johannes, huolehtien sieluistanne.

[1] Ks. Edellisen Viesti Rakastettu Johannes, 9. tammikuuta 2010,  Words of Wisdom Volume 2.