Opetus apostoliudesta, kamppailusta ja The Summit Lighthouse´n roolista

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus apostoliudesta, kamppailusta ja The Summit Lighthouse´n roolista


Opetus apostoliudesta, kamppailusta ja The Summit Lighthouse´n roolista

Rakastettu Lanello, 16. toukokuuta 2005

MINÄ OLEN Lanello, ja olen tullut luoksenne tämän lähettilään kautta jälleen.

Olen tullut antamaan teille merkittävän Opetuksen apostoliuden olennaisuudesta. Tiedät, että viimeinen inkarnaationi oli Amerikassa, missä toimin Suuren Valkoisen Veljeskunnan lähettiläänä. Myöhemmin jaoin tämän aseman puolisoni Elizabethin kanssa.

Huolimatta siitä, mitä eri ihmiset ajattelevat apostoliudesta, minun on kerrottava teille  vastuuntuntoisesti ja ehdottomalla varmuudella,  että tämä asema on äärimmäisen ratkaisema ja vaatii täydellistä itse kieltäytymistä sekä täydellistä ja ehdotonta omistautumista Veljeskunnalle.

Rangaistuksen vakavuutta Viestintuojan velvollisuuksien kiertämisestä ei voida verrata tyypilliseen karmiseen rangaistukseen tavallisille ihmisille, joilla ei ole Viestintuojan asemaa. Henkilön vastuu, joka ottaa velvollisuudekseen  palvella Veljeskuntaa tässä tehtävässä on todella valtava. Puhe on tiedon välittämisestä korkeammasta tasosta ihmiskunnalle. Näiden tietojen laatu määräytyy lähes kokonaan Viestintuojan henkilökohtaisten ominaisuuksien mukaan. Ja karma, Viestintuojan käyttäytymissääntöjen noudattamatta jättämisestä on paljon raskaampi kuin tavallisten ihmisten karma samankaltaisista rikkomuksista.

Kuitenkin Viesintuoja, kuten kuka tahansa muu ruumiillistunut ihminen, joutuu kaikkien fyysiseen maailmaan luonnostaan vaikuttavien voimien vaikutuksen alaiseksi. Tiedätte, että juuri siinä paikassa, jossa suuri Valon määrä on vapautettu, vastakkaiset voimat tulevat vallitseviksi Valon voimien yli. He pyrkivät käyttämään tätä Valoa ja estämään sen vaikutuksen. Siksi Viestintuoja on aina se, joka kohtaa kaikki pimeiden voimien iskut ja hyökkäykset ensimmäiseksi.

Yksi vakavista vaaroista ja yksi suurimmista vaikeuksista piilee tässä. Kun kohtaat hyökkäyksiä ja vihamielisyyttä joka päivä, on hyvin vaikeaa olla antamatta periksi kiusaukselle ja olla olematta mukana avoimessa kamppailussa näiden vihamielisten voimien kanssa. Mutta juuri tässä on suuri kiusaus odottamassa sinua. Heti kun annat myöten konfliktien energioille  ja astut kampailuun, värähtelysi putoavat välittömästi, etkä voi  enää taata Jumalallisten ohjeiden ja Jumalallisen totuuden oikeaa ja virheetöntä välittämistä fyysiseen tasoon. Näin ollen yksi Viestintuojan ensisijaisista tehtävistä on pitää tietoisuutensa sillä tasolla, joka ei koskaan salli avointa konfliktia astua sisään tietoisuuteen.

Tätä tuskin voidaan selittää, rakastettu. Toisaalta, olet keskellä vihamielisiä energioita koko ajan. Voit kirjaimellisesti tuntea fyysisesti näiden epäystävällisten voimien vaikutuksen ja – erottamiskyvyn lahjan avulla, joka on synnynnäinen sinussa  – näet, kuinka nämä voimat  toimivat ihmisten kautta, jotka ovat lähellä sinua ja ympäröivät sinua. Samaan aikaan sinun on säilytettävä absoluuttinen neutraalisuus, niin ettet salli itsesi ottaa askelta  konfliktin suuntaankaan.  Olet keskellä yhteentörmäystä ja samaan aikaan pysyt aina poissa konfliktien tieltä. Älä sekoitu siihen. Älä anna edes pienintä osaa energiaasi tukemaan tässä konfliktissa.  Muista, että kaikki tässä maailmassa elää ja on ruokittu teidän energiallanne, joka tulee teille kristalli nauhaa pitkin ja että ohjaatte sitä vapaan tahtonne mukaisesti. Kun annat itsellesi tuhlata energiaasi taisteluun ympärilläsi, sinä välittömästi laadutat energiaasi väärin. Sinä annat energiaa konfliktiin ja sen seurauksena olet mukana  ja otat osaa tämän maailman kielteisten ominaisuuksien lisääntymiseen ja illuusion laajentamiseen.

Olen koskettanut konfliktin elementtiä yksityiskohtaisesti, koska juuri tästä elementistä  tuli  tärkein syy miksi The Summit Lighthouse menetti tasapainon.

Tiedätte, että valkoinen magia eroaa mustasta magiasta vain yhdessä asiassa: vain yhden pahan ajattelun olemassaololla. Meidän tapauksessamme se merkitsee sitä, että kun alkaa viljellä sydämessäsi vanhurskautta – kuten se sinusta aluksi tuntuu – viha ja oikeudenmukaisen  vastustus pimeiden voimien kanssa, sinä astut liukkaalle polulle ja alat antaa energiaa,  et hyvän tarkoituksiin mutta  tarkoituksiin jotka moninkertaistavat illuusiota ( harhaa , Mayaa). Se on erittäin mukava kohta, ja monet valonkantajat ajattelevat niin pitkälle, että heidän tehtävänsä on olla mukana vanhuskautisessa taistelussa Valon puolesta ja  puolustaa Hyvän periaatteita, neutralisoida pahaa ja sen edustajia ja sitoa pahojen henkien siemeniä.

Niin pian kun alat asettaa voimasanojen decreettien energiaa konfliktiisi, käytät Jumalallista energiaa väärin, ja se tarkoittaa, että harjoitat mustaa magiaa.

Meidän tapauksessamme hetken hienous oli tarve antaa rukousten energiaa Enkelien johtajille, Arkkienkeli Michaelin Enkeleille, ollen täysin rauhallisia ja tasapainoisia, jotta he voisivat tehdä työnsä neutralisoimalla pimeyden voimat. Annettaessa Enkeleille rukouksien energiaa, meidän oli todella kuljettava terän reunalle pitämällä ehdottoman tasapainoista mieltä astumatta mihinkään kamppailuun ja ylläpitämällä rakkauden ja harmonian tunnetta sydämessä.

Niin pian  kun myönnät minkä tahansa  kielteisen  ajatuksen lukiessasi joitain tuomitsevia puheita, olet automaattisesti mukana kamppailussa ja luot karmaa. Tässä tapauksessa, sen sijaan että loisit hyvää karmaa  synnytät negatiivisen karmaa, joka asettuu sinun neljään alempaan kehoosi negatiivisten energioiden muodossa.  Ja sen sijaan että edistyisit vihkimyksen polulla. Edelleen sen sijaan, että etenisit eteenpäin vihkimysten  polulla, viivytät edistystäsi monien vuosien ajan tai jopa monien inkarnaatioiden osalta.

Tapahtui niin, että jo sen jälkeen, kun siirryin korkeampaan maailmaan, Summit Lighthouse -yhteisö ei onnistunut ylläpitämään välttämätöntä vakautta ja tasapainoa. Valitettavasti tapahtumat, joista todistamme nyt, ovat seurausta rukousten energian väärinkäytöstä. Henki vapautettiin pulloista ja pysäyttääksemme hänet, oli tarpeellista poistaa energia pääosasta decreeistä  (voimasanoista) ja osittain keskeyttää violetti liekin armolahja.

Olette tietoisia siitä, että rakastettu Saint-Germain on menettänyt osan kausaaliruumiistaan. Voitte myös nähdä tulokset virheellisistä toiminnasta, jotka vaikuttavat Viestintuojaan, joka on vielä hänen ruumiillistumisessaan ja joka nyt työstää raskasta karmaa, joka on hänen hartioillaan. [1]

On luonnollista, että syntynyt karma, joka kasvoi vuosi vuodelta lumipallon tavoin, esti meitä laadullisesta tiedonvälityksestä eteerisistä oktaaveista. Niin surullista ja kovaa kuin oli tehdäkin se, Viestintuojan asema otettiin pois Elizabethilta ja Sanelujen välitys oli lopetettava.

Kuitenkin Sanelujen and Opetuksien  ainutlaatuisen leviämisen vuoksi luotu hyvä karma täytyy tasapainottaa The Summit Lighthousein toiminnan negatiivista vaikutusta.  Ja uskon, että Karmallinen Neuvosto tulee kohtelemaan myönnettyjä virheitä ja laiminlyöntejä suotuisasti The Summit Lighthouse´n eduksi loppujen lopuksi.

Itse asiassa tärkein asia ei ole virheiden olemassaolo, vaan kyky oppia ja saavuttaa arvokasta kokemusta niistä. The Summit Lighthouse tarjosi ihmisille sekä Yhdysvalloista että koko maailmasta valtavan ja vertaansa vailla olevan mahdollisuuden käydä läpi koulutusta ja koettelemuksia sekä oppia heidän omista virheitä.

Nämä koettelemukset auttoivat  huomattavaan edistymiseen Jumalallisen tietoisuuden kehityksessä niissä ihmisissä, jotka eivät sallineet tietoisuutensa alistua uudelle uskonnolliselle eliitille – joka muodostui yllättävällä nopeudella uuden seurakunnan puitteissa – ja jotka näin säilyttivät yhteenkuuluvuutensa Jumalallinen Totuus kanssa heidän sydämissään. Tulette fyysiseen maailmaan oppimaan, kehittymään ja laajentamaan tietoisuuttanne. Siksi päätavoite saavutettiin organisaatiossa, jonka loin vuonna 1958 El Moryan ja muiden Mestarien johdon alaisuudessa.

Ne uhraukset, jotka meidän täytyi tehdä, olivat perusteltuja, koska monet yksilöt onnistuivat saavuttamaan erinomaista edistymistä tietoisuutensa kehityksessä. Tämä evoluutio jatkuu, ja sinulla on mahdollisuus jatkaa koulutustasi kaiken sen kautta, joka ympäröi sinua,  sekä The Summit Lighthouse ihmisten kanssa ja niiden kanssa, jotka jättivät tämän organisaation.

Mitä ikinä tapahtuu, rakastettu, Jumala luo aina sellaisten olosuhteiden yhdistelmän, joka sallii sielusi saada parhaan oppitunnin ja parhaan mahdollisuuden kasvuun ja kehitykseen.

Siten, älkäämme tulko surullisiksi. Menneisyys annetaan meille vain, jotta voimme oppia siitä oppitunteja ja jatkaa eteenpäin koskaan pysähtymättä polulla muuten kuin lyhyeksi tauoksi analysoidaksemme tapahtuvia tapahtumia.

Nykyisessä tilanteessa ei ole mitään surullista. Kyllä, asiat eivät näytä parhaalta fyysisessä tasossa, mutta kokemukset, joita valonkantajat ovat kokeneet, ovat todella korvaamattomia.

Siksi, pyydän, lakkaa pysähtymästä. Jatka loppumattoman täydellisyyden ja väsymättömän evoluution polkuasi Jumalassa.

MINÄ OLEN Lanello, sinun kanssasi Polullasi.

[1] Tässä puhutaan Elizabeth Clare Prophetín taudista, joka määriteltiin lääkärien mukaan Alzheimerin taudiksi ja joka ei sallinut Elizabethin liikkua ilman avustusta tai edes puhua. ( suom. huom.)

© Viestintuoja Tatyana Mickushina