Opetus meditaation harjoittamisesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus meditaation harjoittamisesta


Opetus meditaation harjoittamisesta

Buddha Amitabha, toukokuu 18, 2005

MINÄ OLEN Amitabha Buddha [1], joka on tullut luoksesi tämän Lähettilään kautta.

Monet Länsimaissa eivät ole kuulleet minusta. Olen hyvin tunnettu idässä yhtenä viidestä Dhyani  (2)Buddhasta.

Kutsumukseni on palvella  yhdessä salaisista säteistä. Voit vedota minuun, kun olet ihmisten intohimojen musertama. Jokainen ihmisen kiihko voidaan voittaa. Tulet inkarnaatioon voittaaksesi intohimosi ja päästäksesi niistä eroon.

Yleensä säännöllisesti kaikki kiihkosi liittyvät läheisesti seksuaalisen energian väärinkäyttöön. Ja kaikki vääristymät säteessäni ovat sidoksissa joko halujesi tyytymättömyyden tai kohtuuttomien toiveittesi kanssa.

Chakrani sijaitsee selkärangan tyven ja sielun chakran istuimen välissä. Tämä chakra on yhteydessä teidän Kristus Itseenne.

Minä opetan meditaation harjoittamista – juuri sitä, mikä voi vapauttaa teidät ihmisten toiveista ja kiihkoista.

Tämän vuoksi pidän keskustelumme täyttävän tehtävän tänään, jos hallitset tiettyä ymmärrystä meditaation käytännön merkityksestä ja teet päätöksen harjoittaa tätä käytäntöä elämässäsi.

Minkä tahansa Meditaation tehtävä ja päämäärä on saavuttaa ajatuksista vapaa olemisen tila , absoluuttinen rauha mieleesi.

Kun onnistut asettamaan mielesi rauhaan, sinä harmonisoit sisäiset tunteesi. Sinä tasapainotat sisäisen luontosi ja rauhoitat toiveesi.

Et onnistu nostamaan tietoisuuttasi siihen tasoon, joka antaa sinun siirtyä toiseen, todelliseen maailmaan ja pysyttelemään siinä samalla kun tietoisuutesi on kiinnittynyt fyysisen maailman kohteisiin ympärilläsi.

Jokainen meditaation harjoitus on tarkoitettu saavuttamaan sellainen tietoisuuden taso, jonka avulla voit jättää maailmasi rajoitukset.

Kun saavutat  kyvyn meditoida, saat pääsyn Korkeimpien maailmojen energioihin ja tietoon.

Jokaisella teistä saattaa olla erilaisia saavutuksia meditaation alalla. Saatatte päästä eri sfääreihin  ja saada erilaisia ideoita Korkeammista maailmoista, mutta harjoituksesi avainkysymys on Korkeamman maailman energioiden vaikutus tietoisuuteesi. Se tapahtuu huomaamattomasti ulkoiselle tietoisuudelle. Yksinkertaisesti saat tilaisuuden olla Korkeampien värähtelyjen maailmassa ja tyydytät itsesi näiden maailman energioiden kanssa. Tietoisuutesi vähitellen muuttuu Korkeampien maailmojen voimakkaiden värähtelyjen vaikutuksen alaisena. Sinun ei tarvitse tietää koko tämän prosessin tekniikkaa. 

Korkeampien maailmojen energioiden vaikutus tietoisuuteesi voidaan verrata auringon vaikutukseen ihollasi. Yksinkertaisesti sijoitat itsesi pehmeiden auringonsäteiden alle, ja iho muuttuu sileäksi ja ruskettuu.

Aivan täsmälleen samalla tavalla tietoisuutesi silottuu Korkeamman energian vaikutuksesta, kadottaen epätäydellisyyttä ja saavuttaen hienostuneisuutta,  joka tarvitaan uuden tiedon käsittämiselle. Tietoisuutesi laajenee ja esteet, jotka aiemmin pyrkivät estämään havaintoasi ilmeisistä totuuksista, katoavat.

Meditaation harjoittaminen vaatii sinulta varmasti melko paljon aikaa ja kokeneen opettajan vierellesi.

Monet opettajat Idässä, jotka ovat hallinneet meditaatiokäytäntöjä, ottivat opetuslapsia ja opettivat heitä sellaisten menetelmien avulla, jotka he itse hallitsivat.

Tarvitaan monta vuotta meditaation harjoituksen hallintaan. Kuitenkin, tämä on lyhin tie, joka voi  tuoda sinulle tietoisuutesi laajentumisen, enkä tiedä muuta tekniikkaa, joka voisi olla niin korkeasti vaikuttava.

Historian aikana kävi niin, että ihmiskunnan läntinen osa ei saanut pääsyä meditaatio käytäntöihin. Lännessä erityinen paino asetetaan rukoukselle.

Mutta paras rukouskäytäntö johtaa vain siihen tulokseen, että ihminen kytkee pois ulkoisen tietoisuutensa, nostaa värähtelynsä ja tulee suoraan yhteyteen Korkeampien sfäärien kanssa. Tämä saavutetaan suoralla energian vaihdolla sinun Korkeamman Itsesi ja Korkeampien maailmojen kanssa. 

Kuitenkin rukous, jolla on jonkin verran merkitystä, ei useinkaan anna mielesi irrottautua ympäröivästä maailmasta.

Rukousten moninkertainen toistaminen on yksi harjoitus. Rukousten automaattisella ja ajatuksettomalla toistolla on sama vaikutus kuin mantrojen lukemisella. Tällainen käytäntö on itsessään erittäin auttavainen. Mutta sitä voidaan pitää vain meditaation valmistavana vaiheena.

Miksi sinulla on oltava kokenut opettaja tai opas meditaatioharjoitusten aikana?

Tiedät, että näkymättömssä maailmassa on värähtelyn eri taajuuksia. Se on jaettu kerroksiin, kuten voitaikina leivonnaiset. Vaara on siinä, että voit joutua vähemmän korkeiden energioiden vaikutukseen ja myös kosketuksiin epäystävällisten olentojen kanssa. Nämä olennot eivät opeta parhaita asioita ja saattavat vaikuttaa sinuun vähemmän hyvillä energioilla.

Kaikki riippuu tietoisuuden tasosta, joka sinulla alun alkaen on. Jos tulet meditaation tilaan erittäin hyvässä ja tasapainoisessa tilassa, täynnä Jumalallista ja Jumalallista virittäytymistä,  todennäköisesti tulet korkeiden värähtelyiden ja puhtaiden energioiden vaikutuksen alaiseksi.

Jos aloitat meditaation ollessasi täynnä itsekkäitä toiveita ja taipumuksia, luultavasti mitä todennäköisimmin tällöin vain tehostat negatiivisia piirteitäsi meditaation aikana.

Loppujen lopuksi kaikki määräytyy kyvystäsi voittaa ja alistaa egosi ennen kuin aloitat meditaation.

Siksi jokaisella meditaatioharjoituksella, kuten kaikessa maailmassasi, voi olla kaksinaisluonne ja tulos, jonka saat, määräytyy kokonaan motiiviesi ja sisäisten pyrkimystesi mukaan. Jos aloitat meditaation tavoitteenasi hallita tekniikoita, joiden avulla voit hallita ihmisiä tai saada kykyjä, joiden avulla voit saada etuoikeutetun aseman maailmassasi, silloin meditaation aikana luot karmaa, sillä käytät Jumalallista energiaa oman egosi kunniaksi.

Jokainen meditaatio tulisi aloittaa vain täydellä nöyryydellä Jumalan tahdon edessä ja vavistuksella Hänen Kaikkivaltiutensa edessä.

Vain kun motiivisi on puhdas ja toiveesi ovat tahrattomia, voit nostaa tietoisuutesi sellaisiin korkeisiin värähtelyihin, joilla pääset yhteyteen täydellisten Jumalallisten energioiden kanssa, jotka tekevät sinusta uuden ihmisen –  Jumalallisen olemuksen kanssa.

Tässä tapauksessa, mitä kauemmin olet meditaatiossa, sitä enemmän värähtelysi tulevat lähentymään täydellisiä Jumalallisia malleja.

Älä pelkää siinä tapauksessa, että irtaannut todellisuudestasi suuresti, sillä heti kun alat tulla ulos meditaation tilasta, tietoisuutesi laskeutuu tasoosi nopean hissin nopeudella. Hetken kuluttua, kykysi palaa  ja ymmärrät missä olet.

Aluksi tulee olemaan vaikeaa kestää  värähtelyjen muutosta. Tunnet sukeltamisen tilan täysimittaisesti. Ensin heität kaikki ajatuksesi ja tunteet pois ja syöksyt Korkeampaan todellisuuteen. Sitten palaat vähitellen tästä todellisuudesta omaan maailmaasi, käärimällä itsesi maapäällisiin ajatuksiin ja tunteisiin uudelleen.

Tällainen käytäntö antaa sinulle mahdollisuuden tulla jatkuvasti tietoiseksi olemisesta kahdessa maailmassa samanaikaisesti. Kuten missä tahansa muussa harjoituksessa, meditaation käytäntö vaatii harjoittelulta pysyvyyttä ja säännöllisyyttä. Olisi ihanteellista, jos omistat puolitoista tuntia tähän harjoitukseen päivittäin.

Kuitenkin, jos elämäsi olosuhteet fyysisessä maailmassa eivät salli tämän tekemistä tällä hetkellä, voit aloittaa viikoittaisilla meditaatioharjoituksilla. Mutta harjoitusten säännöllisyys ja pyrkimys ovat tärkeitä sinulle.

Tiedän, että monet teistä viettävät noin tunnin tai enemmän päivässä rukouksien lukemisessa. Ehkä olisi parempi, että omistat osan ajasta, jota vietät rukousten lukemisessa meditaatioharjoitukseen, esimerkiksi 15-20 minuuttia päivässä.

Korkeampi Itsesi tietää aina, mikä on tärkeintä ja välttämätöntä sielusi kehitykselle  tietyssä hetkessä. Siksi käännä korvasi sisäisiin tunteisiisi. Se auttaa sinua olemaan sallimatta tilannetta, kun riistät itseltäsi tarvittavan rukouskäytännön, etkä siten pysty saamaan laadullista meditaatiota sisäisten rajoituksiesi vuoksi.

Tänään olen koskettanut hyvin tärkeitä kysymyksiä, jotka liittyvät meditaation harjoittamiseen.  Tulen olemaan iloinen, jos kehotukseni auttavat joitain teistä. Itse asiassa on olemassa paljon ihmisiä, jotka ovat nyt inkarnoituneet Länsimaihin, joilla on jo menneisyydessä monia inkarnaatioita idässä ja jotka hallitsevat meditaatio käytännöt täysimittaisesti. Tällöin sinun pitäisi vain hieman  herättää tietoisuuttasi muistaaksesi taitoja,  joita sinulla jo oli aiemmin. Tänään olen enimmäkseen puhutellut näitä ihmisiä.

MINÄ OLEN Amitabha

(1) Nimi Amitabha tarjoittaa “Ääretön Valo”.

(2) Dhyana tarkoittaa meditaatiota.