Opetus voi siirtyä tuleville sukupolville ainoastaan kirjojen muodossa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus voi siirtyä tuleville sukupolville ainoastaan kirjojen muodossa

Opetus voi siirtyä tuleville sukupolville ainoastaan kirjojen muodossa Otteita Tatyana N. Mickushina puheesta koulutuskeskuksessa maaliskuussa 2015.

1. Universumin muutoksen syklit ovat merkityksellisiä jokaiselle meistä.
Tiedämme Ylösnousseiden Mestarien Opetuksista, että on Suuren Muutoksen aika, Universumin syklien muutos on tullut:  On tullut aika Universumin vetäytymiseen, ilmenneiden maailmojen vetäytymiseen.

Universumin syklit koskettavat jokaista yksilöä. Jokainen henkilö ensin menee ulos täyttääkseen kaikkia halujaan ja kokeilemaan kaikkea.  

Mutta sitten tulee vaihe, kun henkilö on täysin kokenut materiaalisen maailman, hän on väsynyt kaikkeen ja hänellä on vain yksi toive-  palata Kotiin, Jumalaan.  Tässä Takaisin Paluun polulla on ainoastaan yksi halu: ”Palvella Jumalaa”.

Ja silloin kaikki henkilön elämän aktiviteetit kääntyvät itsensä uhraamiseen, henkilö ei tee mitään itseään ajatellen vaan toisia.

Näille ihmisille, niille, jotka ovat tulleet takaisin Jumalaan paluun kohtaan, Mestarit ovat antaneet heidän viestejään kymmenen vuotta.

Kuinka kääntää elämäsi Palvelukselle ?

 1. Meidän tarvitsee toimia
  Paluullemme Jumalaan, Mestarit antoivat meille yhden pää suosituksen – toimia, toimia ja toimia.

Monet meistä eivät ymmärrä mitä tarkoittaa toimia ja mitä tehdä? Miksi meille on niin tärkeää toimia fyysisessä maailmassa?

Kun toimimme aineessa, käytämme ainetta, fyysisen maailman objekteja, siten voimme väistämättä saada toimintamme hedelmät fyysiselle tasolle, kirjaimellisesti me kohtaamme näiden tekojemme hedelmät.  Ja siten voimme arvioida niitä.  ”Tuomitkaa hedelmistä” Jeesus sanoi.  Tällä hetkellä tämä kriteeri on ainoa todellinen.

 1. Oikella motiivilla toiminen
  Toiminnan polulla kaikista tärkein asia on ymmärtää tekojemme motiivi: mikä motivoi meidän toimintaan ja mikä se on, mikä on toteutettava.  Voi olla hyvin vaikeaa toimia oikealla motiivilla ja ymmärtää, mikä motiivisi on. 

Mestarit kertovat meille, että oikea motiivi on tehdä hyvää, yhteistä hyvää koko Elämälle, Jumalalle.
Toiminnan Polun seuraaminen on seurata Karma-Joogan polkua, epäitsekkään toiminnan polkua.

 1. Toimintamme ympäristö.
  Jotta voimme suorittaa toimintaamme,  tarvitsemme ympäristön, jossa voimme toimia. Meillä on tämä ympäristö:

Suuria amerikkalaisia näyttelyitä, joissa esitämme Viestintuoja Tatyana Mickushinan kirjoja hyvin suurelle määrälle ihmisiä;  lukuisat kirja-esittelyt eri USA:n kaupungeissa;  Tatyana Mickushinan kirjailijasivu Amazon.com ´ssa, mistä ihmiset voivat ostaa kaikkia hänen kirjojaan, englannin kieliset verkkosivut, Youtube -kanavat, Facebook -sivut, Instagram, Twitter ja Pinterest.

Jokainen näistä luo ympäristön, jossa voimme toimia ja Palvella Elämää ja Jumalaa.

 1. Tarvitsemme edellytykset toiminnallemme.
  Mitkä ovat nämä ehdot?

1) On oltava halu toimia.
2) Oppia tekemään päätöksiä yhdessä.
3) Jakaa valtuudet ja vastuut.
4) Etsi resursseja tehtävien ja tapahtumien toteuttamiseen.
5) Suunnitelmien täyttäminen.
6) Ajattelua ja suunnitelmien tekoa.

Lord Shiva: ”Niin pian kun käännät ajatuksesi tarpeelliseen suuntaan ja tuot mielessäsi esiin tulevia kuvia Jumalallisen energian kanssa, minulla on mahdollisuus auttaa sinua ja täyttää kuvasi energiallani.”

 1. Viisauden Mestarien Opetukset tulisi levittää kirjojen kautta.
  Alusta lähtien, kun Mestarit vasta alkoivat antaa Opetuksia, he olettivat, että opetukset tulisi levittää kirjoilla.  Kirja on sellainen, jolla on pitkäaikainen, pitkäkestoinen vaikutus.
  Muista esimerkiksi, kuinka Raamattu tai Koraani tuli meille. Ne eivät tulleet Internetin kautta. Nämä opetukset tulivat meille kirjojen muodossa.

Suuren Valkoisen Veljeskunnan opetukset, kuten Wanga sanoi, on ”Tulinen Raamattu”.
Mestari Saint-Germain sanoi, että Viestit ovat siirtymäkauden Raamattu.
Meidän on säilytettävä tämä ”Raamattu” – Mestarin Viestit, tuleville sukupolville!

Voimmeko tallentaa ja välittää seuraaville sukupolville Opetuksen, jonka luotamme tietokoneeseen verkkosivustoille? Mitä, jos jotain tapahtuu Internetin kanssa, verkkosivuston kanssa?

Vain kirjoissa Opetukset tulevat säilymään !
– Mestarien Läsnäolo on jokaisessa kirjassa.
– Kirjat yksin muuttavat tilan.

– Tämä armolahja  kestää  muutamia vuosia. Mitä tapahtuu seuraavaksi, sitä ei ole tiedossa.

Joten, vaikka jos henkilö ottaa kirjan, eikä lue sitä, mutta yksinkertaisesti asettaa sen hyllylle, kirja silti yhä ”työskentelee” ja muuttaa tilaa ympärillään. Ja ehkä joku päivä henkilö haluaa lukea sen.

Tutkijat ovat osoittaneet, että henkilö kehittyy vain kun hän lukee kirjoja. Tietokoneet ja TV ohjaavat ihmisiä alennustilaan.

Nyt Amerikassa on eliittikouluja, opinahjoja varakkaiden ihmisten lapsille. Näissä instituutioissa on kiellettyä katsoa TV:tä, ja puhelinta. Siellä opetetaan vain kirjojen avulla. Henkilö kehittyy ainoastaan, kun hän lukee kirjoja. Jos et lue, silloin aivosi eivät kehity.

Opetus voidaan välittää tulevaisuuden sukupolville ainoastaan kirjojen muodossa, siksi tehtävämme on antaa ihmisille tilaisuus saada kirjoja. Yksinkertaisesti levittäkää, levittäkää ja levittäkää kirjoja. Jakakaa niitä millä tavalla tahansa, antamalla ystäville, antamalla kirjastoihin, myymällä kauppoihin ja jne.

On humanitaarinen katastrofi: Toimintamme, Karma-Joogan, tulisi pyrkiä mahdollisimman monien kirjojen levittämiseen.