Opetus ei-aktiivisuuden karmasta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus ei-aktiivisuuden karmasta


Opetus ei-aktiivisuuden karmasta

Rakastettu Kuthumi, 24. kesäkuuta 2005

Olen Kuthumi, tullen jälleen.

Puheemme tänään on omistettu ei-aktiivisuuden karmalle. Oletko koskaan kuullut ei-aktiivisuuden karmasta? Teille voi näyttää siltä, että vain teidän tekonne voivat luoda karmaa. Edellisten keskustelujemme aikana olet tutustunut sekä karmaan [1] että sen luomisen prosessiin. Sinulla on myös mahdollisuus saada käsitys hyvästä karmasta [2]. Ja nyt haluan palata karman aiheeseen ja antaa  teillä Opettamisen  ei-aktiivisuuden karmasta.

Kuvittele, että joku kääntyy puoleesi pyytäen apua, mutta et halua auttaa. Luotko karmaa myös tässä tapauksessa? Et tee mitään, vai kuinka?  Sinä et tee mitään aikomusta auttaaksesi tätä henkilöä,  joka pyysi sinulta apua.

Paljon ihmisiä maapallolla luovat karmaa,  juuri tekemättä mitään tilanteissa, joissa heidän pitäisi toimia.

Näet, että Jumalallisessa Laissa luot karmaa, jopa jos olet ei-aktiivinen.

Tulet maailman toimimaan ja saavuttamaan kokemusta. Sen seurauksena jos vältät toimimasta, sinä luot karmaa.

Sallinette minun antaa selityksen tässä kohtaa. Muistatte, että karma on sellaisenaan energiaa, jota laadutat virheellisesti suorittamalla vääriä tekoja.  Jos Jumalallinen energia, joka tulee Jumalallisesta maailmasta, käytetään sinun toimestasi Jumalallisen Lain mukaisesti, sinä luot hyvää karmaa –  se on sinun aarteesi Taivaassa. Jos väärinkäytät Jumalallista energiaa, se kertyy neljään alempaan kehoosi negatiivisen energian muodossa. Ja Jumalallisen Lain mukaan tämä energia vetää sinun puoleesi tilanteita, joita sinun on läpikäytävä uudestaan ​​ja uudestaan, jotta opit läksyksi, teet oikean valinnan ja siten työstät pois karmaasi  – esimerkiksi: jos kadehdit jotakuta henkilöä tai loukkaannut jollekulle, tai puhut jonkun selän takana,  luot karmaa. Ja tämä karma palaa sinulle luultavasti sellaisten  tilanteiden muodossa, kun itseäsi kohdellaan huonosti aivan samalla tavalla. Sinua kadehditaan tai sinulle aiheutetaan loukkaantumista tai myrkylliset kielet puhuvat sinusta selkäsi takana. Ja selvittääksesi karmaasi, sinun on läpäistävä kaikki nämä tilanteet nöyryydellä ja kuuliaisuudella Jumalan Tahtoon ilman, että uhkailet loukkaajaasi, ja että olet loputtoman anteeksi antava ihmisille, jotka vahingoittavat sinua. 

Tämän vuoksi Jeesus sanoi, että sinun pitäisi antaa anteeksi jopa seitsemänkymmentä kertaa seitsemän. [3] Et koskaan tiedä kuinka monta kertaa menneisyydessä olet loukannut ihmisiä ja sallinut itsesi käyttäytyä kauhistuttavasti heitä vastaan. 

Ja nyt palatkaamme toimettomuuden karmaan.

Kuvittele, että henkilö pyytää sinulta apua ja kieltäydyt auttamasta häntä. Luotko sinä karmaa toimimalla niin? Et kuluta Jumalallista energiaa, vai mitä? Et vain tee yhtään mitään. Tämä tilanne ei ole niin yksinkertainen kuin saattaa vaikuttaa. Ja se, joko sinä luot tai et luo karmaa tässä tapauksessa, riippuu monista ehdoista.

Ensinnäkin sinun on oltava varma siitä, että henkilö, joka kääntyy puoleesi pyytäen apua tarvitsee sitä todella. Jos henkilö pyytää sinulta apua ja ei tarvita sitä, mutta annat hänelle tätä apua joka tapauksessa, silloin tämä henkilö luo karmaa. Etkä sinä luo karmaa tässä tapauksessa, mutta epäsuorasti autat toista henkilöä luomaan karmaa. Kun saavutat tietyn henkisen tason, sinun on pakko osallistua asioihin, mutta auttaen muita ihmisiä välttämään tilanteita, joissa he luovat karmaa.

Ja nyt tulee seuraava hetki. Jos henkilö, joka kääntyy puoleesi pyytäen apua, ja todella tarvitsee sitä, et luo karmaa, jos kieltäydyt antamasta  apua tältä ihmiseltä, koska et voi auttaa häntä.

Epäilemättä ihminen voi päätyä kuumaan veteen ja olla todella kipeästi avun tarpeessa – esimerkiksi taloudellisen avun tarpeessa.  Ja hän kääntyy sinun puoleesi avun tarpeessa. Mutta jos sinulla ei ole mahdollisuutta auttaa tätä henkilöä tai ajattelet että sinun tulisi käyttää ensisijaisesti rahasi perheesi ruokkimiseen, sinä et luo karmaa tässä tapauksessa. On erittäin todennäköistä, että henkilö, joka kääntyy puoleesi avun tarpeessa,  kieltäytyi avustamasta sinua aiemmissa elämämissä, kun pyysit häneltä ja nyt sinä yksinkertaisesti  palautat hänen karmallisen velkansa hänelle takaisin.

Ja lopuksi, jos henkilö kääntyy avun pyynnöllä puoleesi  ja tarvitsee sitä todella, mutta sinä  kieltäydyt auttamasta häntä, vaikka voitkin sen tehdä,  sinä luot karmaa.

Sinulla on velvollisuus auttaa ihmisiä, jotka pyytävät sinulta apua. Kun voit auttaa, mutta kieltäydyt, voi näyttää siltä, ​​ettet tuhlaa Jumalallista energiaa, ja sen seurauksena et siten luo karmaa. Kuitenkin, järkeily ja motiivit, joiden avulla ohjaudut tekemään tällaisen johtopäätöksen, saavat sinut luomaan karmaa. Haluat esimerkiksi opettaa tälle henkilölle oppitunnin, tai se on miellyttävä sinulle, kun joku nuolee jalkojasi, tai et välitä auttaaksesi jotakuta, tai sinua ohjaa ahneus.  Mikä tahansa näistä ja monet muut luonteenpiirteet, kun ne ovat todellinen syy kieltäytymiseen avun annosta, ovat ei-jumalallisia ja sinä luot karmaa ilmaisemalla niitä.

Siksi, ennen kuin kieltäydyt auttamasta apua pyytävää henkilöä, punnitse aina perusteellisesti  kaikki hyvät ja huonot puolet.

Vakava neuvonantajasi vaikeassa tilanteessa on epäilemättä Korkeampi Itsesi, koska Korkeampi Itsesi tietää aina, onko sinun annettava apua vai ei. Jos yhteytesi Korkeampaan Itsenne on estynyt tai et ole varma vastaanottamistasi vastauksista, yritä analysoida sisempiä motiivejasi ja tunteitasi perusteellisesti. Et halua auttaa tätä henkilöä, koska et joko välitä tai venytät penniä ja kannat kaunaa tuona hetkenä. Tai alat tuomita tätä henkilöä, koska hän on heikentynyt sellaiseen tilaan, ettei pysty ratkaisemaan ongelmiaan itse. Jos tällaiset ajatukset hiipivät mieleesi, yritä voittaa ne, pakota itseäsi ja anna apua, jota sinulta pyydetään. Ja kun olet antanut apusi, tulet tuntemaan helpotusta ja tämä on merkki siitä, että olet tehnyt oikean asian ja työstänyt jotakin pois menneisyyden karmasta.

Jos et tunne mitään kielteisiä tunteita, mutta intuitiosi ehdottaa, että sinun ei pitäisi auttaa tätä henkilöä huolimatta siitä, että henkilö tarvitsee apua, ja pyytää sitä sinulta ja kykenet auttaa häntä, tämä tarkoittaa, että on yhden prosentin mahdollisuus, että annat henkilölle, joka kääntyy sinun puoleesi, testin (kokeen). Silti tällaiset testit ovat hyvin harvinaisia, ja sinulla on oltava korkea henkinen taso ja olet käynyt läpi initiaatioita, ja sinulle on annettu Gurun asema, jotta sinulla olisi oikeus antaa tällaisia testejä. Siksi suosittelen, että autat aina apua tarvitsevaa henkilöä joka pyytää sinulta apua, kun pystyt niin tekemään.

Todellisuudessa monet maailmaasi liittyvät ongelmat ovat yhteydessä täsmällisesti siihen, että ihmiset pyytävät apua ja eivät saa sitä – esimerkiksi virkamiehiltä, joiden on tarkoitus antaa apua ja jopa saada palkkaa  asemastaan tähän tarkoitukseen, mutta jotka eivät anna apua ihmisille, jotka pyytävät heiltä.

Sinun tulisi aina muistaa, että seuraavassa elämässä vaihdatte rooleja, ja virkamies, joka ei suorita tehtäväänsä asianmukaisesti laiminlyönnin vuoksi, löytää itsensä anovassa asemassa ja joutuu hakemaan apua täsmälleen niiltä henkilöiltä, joita hän kieltäytyi auttamasta.

Täsmälleen sama ongelma kehittyy suurille ja mahtaville, jotka ovat hyvin varakkaita. Suuri raha on aina osoitus siitä, että tämän henkilön karma liittyy hänen väärään asenteeseensa rahaan.

Varallisuus annetaan ihmisille mahdollisuutena selvittää tällaista karmaa. Siksi henkilö, jolle rikkaus pudotetaan pilvistä, jotta hän voisi karmaansa selvittää, olisi analysoitava hyvin tarkkaavasti, kuinka hän voi hävittää tämän rikkauden, jotta hän voi auttaa mahdollisimman monia tarpeessa olevia ihmisiä. Hänen pitäisi kuitenkin erityisesti avustaa köyhiä, mutta ei tuhlata rahaa teatterimaiseen hyvän tekemiseen. Sillä jos joku hävittää varallisuutensa väärin ja tuhlaa sen nautintoihin tai luksukseen ja arvovaltaan, 99 prosenttia on todennäköistä, että hänen seuraavan elämänsä aikana saa karmansa paluun ja syntyy erittäin köyhään perheeseen ja hänen osansa elämässä tulee olemaan kerjäämistä ovelta ovelle koko elämänsä ajan, tuskin tullen toimeen.

Älä siis kadehdi niitä ihmisiä, jotka omistavat paljon rahaa. Suuri raha on osoitus suuresta karmasta nykyhetkellä ja, jos sitä käytetään väärin, suurempi karma on tuleva tulevaisuudessa.

Mielestäni keskustelumme on ollut tehokas tänään. Tämä tietämys voi joka tapauksessa auttaa sinua välttämään ei-aktiivisiuuden  karmaa elämässäsi.

MINÄ OLEN Kuthumi.

[1] Rakkaan Kuthumin sanelu, 31. toukokuuta 2005

[2] Rakkaan Kuthumin sanelu, 6. kesäkuuta 2005

[3] Matteus 18:22

©Lähettiläs Taytana Mickushina