Polulla on osuus, jota et kykene voittamaan yksin ilman opasta.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Polulla on osuus, jota et kykene voittamaan yksin ilman opasta.


Polulla on osuus, jota et kykene voittamaan yksin ilman opasta.

Rakastettu Kuthumi, 7. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN Kuthumi, tullen luoksenne jälleen.

Olen tullut jatkamaan opetustanne. Kuten tiedätte, yritämme tehdä parhaamme tehdäksemme tiedon, jonka saatte näistä saneluilta helposti hallittavaksi teille, ja niin ettei se aiheuttaisi ärtymystä teissä.

Opettamisprosessi teitä kohtaan muistuttaa pienten lasten syöttämistä. Valitsemme ruokanne perusteellisesti ja varmistamme, ettette yli syö tai jää nälkäisiksi.

Opettajan pääasiallinen vastuu on pitää huolta hänen opetuslapsistaan. Kuitenkin joskus huolenpitomme sieluistanne tuntuu teistä rangaistukselta tai haasteelta itsenäisyydellenne.

Todellisuudessa, kun päätät mielessäsi astua polulle, sen sijaan, että saisitte odotetun mukavuuden ja jatkuvan tunteen onnellisuudesta ja harmoniasta, alat kohdata täysin epäselviä asioita, jotka vaativat lisää selitystä meidän puoleltamme. Heti kun näemme, että oppilas on valmis ja hänen päättäväisyytensä seurata Polkua saavuttaa tietyn tason, voimme ryhtyä intensiiviseen ohjaukseen tämän opetuslapsen kohdalla. Tästä hetkestä lähtien oppilas ei voi enää sanoa, että hän voi nauttia vapaasta tahdostaan ​​täysin mitoin. Tässä, rakastettu, erittäin ihana kohta on haudattuna. Sinulla on vapaa tahto, mutta tietyn ajan kuluttua tietty osa Polkuasi alkaa, kun sinun on uhrattava vapaa tahtosi, jotta pysyt edistymään Polulla. Kuvittele itsesi nousevan vuorelle ja saavutat erittäin vaarallisen osan Polkua. Edessä on jyrkkiä kallioita ja kuiluja. Voit jatkaa liikkumistasi yksinään kuten aiemmin, mutta on järkevämpää, että annat itsellesi kokeneelle oppaalle – oppaalle, joka tulee kontroloimaan etenemistäsi. Ja sinä annat itsesi tämän oppaan tahdolle. Sinun on noudatettava hänen ohjeitaan ja suosituksiaan. Hän tarkkailee edistymistäsi huolellisesti ja kertoo sinulle, mihin asetat jalkasi ja missä on parempi muuttaa liikkeesi suuntaa saavuttaaksesi nopeammin päämääräsi  – Jumalallisen tietoisuuden huipun.

Tällaisen ohjaajan, oppaan, voit kohdata fyysisessä tasossa. Meidän on kuitenkin varoitettava sinua siitä, että fyysisellä tasolla on erittäin vaikeaa kohdata hyvin puhtaita oppaita, Opettajia, joille voit täysin uskoa itsesi. Hyvin harvat ihmiset voivat antaa sinulle yksityiskohtaista opastusta Polullasi, kun saavutat huippua. Tässä meillä on täydellinen analogia ohjaajien kanssa, jotka pystyvät saavuttamaan maailman korkeimman huippun – Chomolungman. Miljardit ihmiset elävät Maassa nyt, mutta vain muutamat pystyvät kiipeämään Chomolungman huipulle.

Ja on erittäin vaikeaa selvittää oppaasi näiden miljardien ihmisten joukosta. Monet ihmiset kertovat, että he ovat tosi opettajia ja tarjoavat sinulle koulutusta kanssaan suuresta rahasta. Ja monet näistä itse itsensä julistaneista opettajista vaativat, että alistat vapaan tahtosi heidän tahtoonsa kokonaan.

Toistan vielä kerran. Todellisuudessa on olemassa osuus polkua, kun  sinun täytyy luovuttaa vapaa tahtosi osittain tai kokonaan ja alistaa tahtosi Opettajalle. Monet petkuttajista ja vääristä opettajista käyttävät hyödykseen tätä totuutta saadakseen käyttöönsä valon sieluja ja käyttävät heidän valoaan.

Mikä on ulospääsy? Ulospääsy kuten aina, on erottamiskykysi, kykysi tehdä eroja Valon ja pimeyden välillä. Yleisesti ottaen tärkein ominaisuus, jota tarvitset Polullasi , on kyky tehdä eroja. Tarvitset kurinalaisuutta, tarvitset omistautumista, pyrkimystä ja jatkuvuutta, mutta ensin sinun on tehtävä eroja, sillä kun astut vaaralliseen osaan Polkuasi ja näet vain paljaita kallioita edessäsi ja ympärilläsi, elämäsi riippuu täysin henkilöstä, jolle olet uskonut vapaan tahtosi.

Siksi varoitamme teitä tästä vaarallisesta osasta Polkua etukäteen, vaikka monille teistä tämä ohdakkeinen osa on yhä vielä liian kaukaisessa ajassa.

Kuinka voit tehdä eroavaisuuden tosiasiallisesti? Luulen, että ei ole tarpeetonta toistaa, että tosi Opettaja ei koskaan pysyttele paikoissa, jossa ihmisjoukot kokoontuvat. Todellinen opettaja ei koskaan opeta rahasta. Tosi Opettaja ei koskaan hemmottele ylpeyttäsi ja egoasi. Hänen tehtävänsä on juuri leikata alas ylpeytesi ja egosi.

Kuitenkin voit aina  löytää ristiriitoja mainitsemistani ominaisuuksista. Voit esimerkiksi sanoa, että Jeesus antoi opetuksensa väkijoukolle. Voit sanoa, että Jeesus lähti kerjäämään ja eli almuilla.

Tässä on vaikeus, kun oleilet fyysisessä maailmassa. On sääntöjä, ja poikkeuksia näistä säännöistä. Siksi Polku on niin vaikea, ja siksi vain muutamat voivat ottaa vapauden seurata tätä Polkua tähän mennessä.

Voimme tarjota sinulle suoraa yhteyttä Ylösnousseiden Mestarien kanssa. Annamme nämä Sanelut, jotta voimme yksinkertaistaa sinulle tämän yhteyden perustamista. Tiedät kuitenkin, että värähtelyjesi taso määräytyy tietoisuutesi tason mukaan. Mutta aivan kuten samankaltainen vetää puoleensa samankaltaista, voit helposti tulla vuorovaikutukseen astraali voimien kanssa, jotka eivät ole valoisimpia, jos värähtelyjesi taso ei salli sinun nousta Valon eteerisiin oktaaveihin (tasoihin).

Lopultakin, kaikki määräytyy vain sinun itsesi avulla. Maailmassa ei ole muuta olentoa, joka voi kulkea sinun Polusi sijastasi. Voit pyytää apua, voit luottaa apuun, mutta kuljet yksin ja teet valintasi itse. Tehtävämme on vain yksinkertaistaa ja varmistaa Polkusi niin hyvin kuin meille on mahdollista. Muista aina, että pää vihollisesi  ja kaiken pahan lähde on piilossa sinun sisälläsi, ja tämä on sinun  lihallinen mielesi – oma egosi. 

Kaikki, mikä auttaa sinua pääsemään eroon egostasi, on hyväksi sinulle. Kaikki, mikä vahvistaa ja tehostaa egoasi, ei ole Jumalallista. Siksi opetuslapset, jotka ovat jo saavuttaneet erittäin suuren ansioiden tason, mieluummin toisinaan kääntyvät pois jatko edistymisestä, kun he lähestyvät Polun osuutta, joka vaatii heiltä täydellistä alistumista Opettajan tahtoon. Ajatus, että Opettaja voi loukata oppilasta, voi tuskin herättää kaikua opetuslapsen tietoisuudessa. Opettaja näkee epätäydellisyytesi ja toisinaan antaa sinulle erittäin tuskallisen testin auttaakseen sinua pääsemään eroon epätäydellisyydestäsi. Mutta egosi ottaa tämän testin loukkauksena tai uhkauksena.

Jos tulet kirurgille ja hän ehdottaa suuren operaation suorittamista, voit joko sopia tulevasta operaatiosta tai kieltäytyä siitä omasta vapaasta tahdostasi. Voit joko luovuttaa itsesi kirurgin valtaan tai luopua toimenpiteestä. Sinä päätät sen itse.

Mutta kun makaat leikkauspöydälle ja uskot itsesi kirurgille kokonaan, mikään ei enää riippu sinusta. Olet tehnyt valintasi.

Sama asia tapahtuu, kun uskot itsesi Opettajan ja tosi Opettaja suorittaa  erittäin tuskallisen toimenpiteen egosi poistamiseksi. Mutta sinä menet tähän operaatioon tietoisesti, koska ymmärrät, että etenemisesi ja itse elämä ovat mahdottomia, jos et pääse eroon egostasi heti.

Polulla  on osuus, jota et voi voittaa yksin ilman opasta.  Heti kun lähestyt tätä osaa, Opettaja ilmestyy. Tämä näkyy sanonnassa: Kun oppilas on valmis oppimaan, Opettaja ilmestyy.

Sinun tehtäväsi on tehdä ero, eikä kiirehtiä alas liukasta tietä sen sijaan, että kiipeäisit ylös. Lisäksi vielä, sinulle ei aina ole mahdollista selvittää liikkeesi suuntaa Polulla.

Teille on annettu kaikki suositukset. Teitä on varoitettu kaikista vaikeuksista. Mutta yrittäkää kuitenkin säilyttää Uskonne ja Rakkautenne koko Polkunne ajan. Toivon myös, että Jumalallinen Viisaus aina odottaa teitä omalla polullanne.

MINÄ OLEN Kuthumi.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina