Tulen muistuttamaan sinua kuinka tavata minut ja kuinka astua minun Mysteerien Kouluuni 

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tulen muistuttamaan sinua kuinka tavata minut ja kuinka astua minun Mysteerien Kouluuni 


Tulen muistuttamaan sinua kuinka tavata minut ja kuinka astua minun Mysteerien Kouluuni 

Lord Maitreya, 2. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN Maitreya, tulen luoksenne jälleen kerran tämän Lähettilään kautta.

Olen tullut antamaan sinulle ensiarvoisen tärkeän kehotuksen, ohjeita ja ymmärrystä. Tietoisuutesi tarvitsee jatkuvan hiontaa. Tietoisuutesi tarvitsee päivittäin Energioitemme ja Viisautemme kastelua. Tuhansia ja miljoonia vuosia olet saanut Viisautta Jumalallisesta Lähteestä. Elämässäsi on jaksoja, kun riistät itseltäsi pääsyn Taivaalliseen Viisauteen. Näissä tapauksissa on hyvin surullista katsella harhailuasi viettelysten viidakossa ilman, että löydät rauhaa ja turvapaikkaa. Monet opetuslapsistani, vaikkakin he ovat maistaneet Opetusten ja Viisauden hedelmää, jättävät luokkahuoneeni jostain syystä ja luopuvat osallistumasta opetuksiini.

Olen hyvin pahoillani. Olen todella pahoillani. Mutta toivon myös vilpittömästi, että jonkin aikaa kuluu ja opetuslapseni palaavat luokseni. Rakastan kaikkia opetuslapsiani. Maailmassanne ei ole mitään, mitä voidaan verrata suuruudessa ja voimassa minun Rakkauteni voiman kanssa.

Monet ihmiset eivät ymmärrä, että ne testit ja koettelemukset, jotka lähetän opetuslapsilleni ja jotka näyttävät heistä vakavilta ja kestämättömän kovilta, minä annan heille äärettömän rakkauden tunteella näiden yksilöiden sieluille. Annan testejä niille ominaisuuksille, jotka edellyttävät perusteellista työtä – sellaisia ominaisuuksia, jotka sinun pitäisi ensin työstää ja joihin sinun tulisi kiinnittää erityistä huomiota.

Valitettavasti tapahtuu niin, että nämä ominaisuudet – kun muistutan sinua niistä – osoittautuvat olevan juuri samat ominaisuudet, jotka edustavat suurimpia epätäydellisyyksiä, jotka sitovat sinua kaikista eniten.

Siksi testini ovat niin tuskallisia sinulle, ja sinä jätät vihkimyksien Polun ja menet vaeltamaan ympäri tietämättömyyden ja kärsimyksen viidakkoon.

Monet ihmiset palaavat luokseni monta kertaa yhden elämän aikana ja sitten elämästä elämään ja jättävät taas minun luokkahuoneeni.

Minulla täytyy olla ääretöntä kärsivällisyyttä työskennellä monien itsepäisten opetuslapsieni kanssa, ja ainoastaan Rakkaus, jota tunnen näiden yksilöiden sieluja kohtaan, sallii minun hyväksyä heidät Kouluuni yhä uudestaan, opettamaan heitä ja antaa heille tietoa.

Olen tullut antamaan tämä kehotuksen, jotta voisit hankkia sen luonteenominaisuuden, joka on elintärkeä sinulle ja jota tarvitset kaikista eniten. Mielesi on liian liikkuvainen ja et voi keskittyä yhteen objektiin pitkäksi aikaa. Löydät uusia opetuksia ja uusia kirjoja. Aluksi sinä innostut ja osoitat kiinnostusta, mutta jonkin aikaa kuluu ja sinun pyrkimyksesi sammuu. Pyrkimyksen kipinä tukahtuu ilman syttymistä. Miksi näin tapahtuu?

Sinä tarvitset oppilaan kurinalaisuutta. Jos et voita levotonta mieltäsi joka päivä, sinun lihallinen mielesi voittaa sinut kokonaan ja  lakkaat olemasta oman kohtalosi mestari. Joka päivä vilkas mielesi etsii yhä enemmän uusia opetuksia, tietoa, informaatiota ja viihdytyksiä. Tartut yhteen asiaan, sitten toiseen, sitten kolmanteen. On tuskallista katsoa, kun monet teistä juoksevat koko elämänsä ajan yhdestä opetuksesta toiseen, nappaavat kirjoja yhden toisensa jälkeen, osoittavat kiinnostusta yhdelle opettajalle ja sitten ilmaisevat sitä toiselle. Sinä heittelehdit elämässäsi kuin tuulen puuskissa. Ja syynä tähän on mielen kurinalaisuuden puute.

Käytännössä jokaisessa opetuksessa, jonka tuulen puhaltamana kohtaat, löydät ainakin yhden Totuuden jyvän. Mutta sinulla ei edes ole tarpeeksi pyrkimystä tehdä pienintäkään ponnistusta, jotta löydät näitä Totuuden jyviä. Ja lopulta olet kiintynyt opettajaan ja opetukseen, jotka ei vaadi sinulta mitään ponnistuksia. Löydät rauhan ollen varma, että olet lopultakin löytänyt sen mitä etsit. Haet turvaa halkeamista, kuten torakat etkä halua tulla ulos Valoon. Ja taas mieltäsi on syyttäminen, koska tässä tapauksessa se osoittaa laiskuutta ja haluttomuutta muuttumiseen.

Kaikki minun opetuslapseni, jotka ovat jättäneet minut ja minun oppituntini ovat nyt ajelehtimassa erilaisten opetusten ja lahkojen keskellä tai ovat turvautuneet joihinkin uskonnollisiin ryhmiin tai lahkojen halkeamiin. He eivät halua osoittaa mitään aloitteellisuutta ja tai liikkua jatkaen eteenpäin enää. Ensimmäisessä tapauksessa he yrittävät löytää rauhan sieluilleen ja tämä pakottaa heidät juoksemaan ympäri maailmaa etsimään henkistä yleislääkettä. Toisessa tapauksessa he vakuuttavat itselleen, että he ovat löytäneet tällaisen ihmelääkkeen kaikkiin heidän ongelmiinsa ja löytäneet todellisen opetuksen. He ovat varmoja, että nyt heidän tehtävänsä on istua ja odottaa valaistumista.

On vain yksi polku, joka vie sinut takaisin Kotiin todelliseen maailmaasi, todelliseen todellisuuteesi. Ja tämä Polku edustaa egosta vapautumisen Polkua. Ei ole muuta polkua eikä muuta mahdollisuutta palata Kotiin.

Jumala on kuitenkin ennalta suunnitellut ja järjestänyt kaiken niin, että riippumatta siitä, minkä polun valitset, tulet silti saavuttamaan määränpään. Riippumatta siitä, kuinka kauan vaellat harhojen viidakon tiheiköissä, sinä kaikesta huolimatta löydät ulos ja palaat Kotiin. Poikkeuksena ovat vain ne sielut, jotka itsepäisesti eivät halua noudattaa Jumalallista Lakia. Mutta en nyt puhu heistä. Minä yritän saada yhteyden oppilaitteni tietoisuuteen, jotka ottivat osaa opetuksiini ja jotka kävivät läpi harjoituksia opastuksessani, mutta jotka sitten mieluummin välttelivät vaikeuksia ja koettelemuksia ja mieluummin etsivät helpompaa polkua.

Kuitenkin riippumatta siitä, missä kuljet ja mitä kohtaat elämässäsi, kaikki olosuhteet toimivat yhdessä sellaisella tavalla, että sinun on erottava omasta egostasi. Olemassaolosi maailmassasi tulee automaattisesti vetämään sinut sellaisiin tilainteisiin, että ne saavat sinut luopumaan niistä ominaisuuksistasi, jotka osoitin sinulle sinun koettelemuksiesi ja testiesi aikana, mutta joista sinä et halunnut erota tuona aikana, vaan mieluummin halusit juosta pois vihkimyksistä ja etsiä helpompaa polkua.  Rakkaat Chelat, teillä ei ole mitään minne juosta. On mahdotonta juosta karkuun energioita, joka ovat sinun sisälläsi, kunnes haluat päästä eroon näistä energioista omasta vapaasta tahdostasi, huolimatta siitä tosiasiasta, kuinka tuskalliselta tai julmasta tämä näyttää sinulle ja kuinka voimakas on haluttomuutesi tehdä tämä.  

Vihkimysten Polku minun Koulussani on lyhyempi, mutta samaan aikaa se on paljon tuskallisempi. Ja se on ainoastaan sinun egosi ja sinun itsesäälisi itseäsi kohtaan, joka saa sinut juoksemaan pois vihkimyksistä ja välttelemään minua. Mutta minä olen aina valmis hyväksymään sinun takasin minun Mysteerieni Kouluun. Ja jos harhaillessa tietämättömyyden viidakossa, olet unohtanut kuinka tavata minua ja kuinka päästä minun Kouluuni, muistutan sinua.

Kun otetaan huomioon ajan vaatimukset, sinun ei tarvitse mennä mihinkään toiseen maahan maailman ääriin astuakseni Mysteerien Kouluuni. Tulen sinun kutsumanasi, huolimatta siitä, missä kohtaa maapalloa asut.

Sinun tarvitsee vain valmistaa itseäsi läsnäolooni. En voi lähestyä sinua, niin kauan kuin sinua ympäröi ihmisten ajatukset ja tunteet. Minulle on välttämätöntä, että voit luopua kokonaan ajatuksistasi ja tunteistasi ainakin lyhyeksi ajaksi. Minulle on tärkeää, että sinun pitäisi nostaa värähtelyjäsi korkeimpaan käytettävissä olevaan tasoon.

En voi olla paikoissa, joissa on paljon ihmisiä. En voi pysytellä paikoissa, joissa nykyaikaisia kaiuttimia käytetään. En voi olla kanssasi, jos olet kiireellinen tekemässä jotakin, joka vetää huomiosi toisaalle. Sinun on ehdottomasti oltava keskittynyt sydämeesi. Ja sinun on pysyttävä täydellisessä hiljaisuudessa ja harmoniassa. Kun olet sellaisessa tilassa, voit kutsua  minua ja kutsua minut astumaan temppeliisi MINÄ OLEN, SE MIKÄ MINÄ OLEN – nimessä.  Ja minä tulen tykösi, sydämeesi, ja annan sinulle kehotuksen, jota tarvitset kaikista eniten; Annan sinulle tietoa ja koulutusta, jotka ovat välttämättömiä sinulle. Opetuslapseni  tuntevat värähtelyni.  Minun opetuslapset ovat valmiita odottamaan tuloani monen kuukauden ajan ja vuosia ennen kuin katson, että heidän tilansa ja pyrkimyksensä ovat sopivia Opetukseni uudelleen aloittamiseen.

Tulen tähän maailmaan opetuslasteni kautta. Siksi kutsun niitä teistä, jotka vielä harhailevat harhojen viidakossa, pysähtymään ja ajattelemaan,  onko tullut hetki palata Mysteerien Kouluun ja istua taas pulpettiin.

MINÄ OLEN  Maitreya, tuleva Buddha.

©Lähettiläs Tatyana Mickushina