Valinnan aika

      Kommentit pois päältä artikkelissa Valinnan aika


Valinnan aika

Mestari Nicholas Roerich, 1. heinäkuuta 2007

MINÄ OLEN Ylösnoussut Mestari Nicholas Roerich, joka on tullut taas luoksenne Lähettiläämme kautta.

Olen tullut pitkän tauon jälkeen viestintäämme. Tämä tauko liittyi siihen tosiseikkaan, että olin aikaisemmissa Sanelussani [1] antanut tiettyjä ohjeita ja pyrkimyksiä Venäjän tulevaisuuteen, ja odotin kärsivällisesti Venäjän kansaa vastaamaan kutsuuni. Valitettavasti minun on tunnustettava, että liian harvat nykyään elävät venäläiset ovat havainneet kutsuani sydämessään. Monet ihmiset lukevat Saneluja ja unohtivat ne, kun taas toiset vain yksinkertaisesti tunsivat paheksuntaa. Olen tullut yrittämään jälleen kerran kertomaan teille Opetuksen ytimen, joka liittyy Venäjän suureen tulevaisuuksiin. Ette ehkä usko minua, mutta Jumalalla on suunnitelma tälle maalle ja haluatteko sen tai ette, tämä suunnitelma on toteutuva.

Tulimme herättääksemme nykyisen sukupolven ja motivoimaan heitä toteuttamaan suunnitelmiamme, jotka koskevat tätä suurta maata. Tämä ei tarkoita, että saarnaamme tämän maan poikkeuksellista luonnetta. Tämä vain tarkoittaa, että Maapallolla pitäisi olla paikka, josta uusi ajattelu ja uusi ideologia alkavat levitä. Tästä ideologiasta tulee maailman laajuinen hyvin pian, maapallon standardien mukaan. 

Tämä ideologia ei liity politiikkaan tai minkään suunnitelman toteuttamiseen fyysisellä tasolla. Tämä ideologia liittyy Hengen saapumiseen aineeseen. Se on sama ideologia, jonka menneisyyden profeetat olivat opettaneet. Jos ihmiset tietoisuudessaan olisivat olleet valmiita aikaisemmin havaitsemaan ja levittämään Jumalallista Totuutta laajalti, kaikki olisi tapahtunut useita vuosisatoja aikaisemmin. Ainoastaan tietämättömien ihmisten kautta toimivien vastustavien voimien vuoksi aikaa on venytetty.

Ja nyt sanomme, että on tullut aika ja lähettiläämme on Venäjällä, valmiina täyttämään suunnitelman. Ainoa asia, jota tarvitaan, on teidän tukenne. Ainoastaan puute tuestanne ja avustanne hidastaa suunnitelmiemme sallimusta. 

Aloitamme heti, kun on sydämiä, jotka ovat valmistettuja ja valmiita kestämään Jumalallista Tulta. Heti kun aloitamme Venäjällä, tulemme herättämään kiinnostusta koko maailmaassa. Esimerkkiä tarvitaan. On välttämätöntä aloittaa.

Uusi ideologia on valmis annettavaksi jo. Synnytyskivut ovat kestäneet yli ajan. Uuden tietoisuuden syntyminen ja saapuminen Maahan tulee alkamaan.

Odotamme innokkaasti tätä hetkeä.

Ajattelunne on yhteydessä fyysiseen maailmaan, eikä se voi käsittää kaikkia mahdollisuuksia, joita Taivaat valmistavat teille. Teidän täytyy vain uskoa olemassaoloomme, uskoa, että kaikki Taivaalliset Joukot ovat valmiita tulemaan ja auttamaan teitä. Odotamme kutsuanne ja valmiuttanne.

Herätkää pitkästä unesta! Nouskaa ylös ja ryhdykää toimiin!

Nyt on ollut tarpeeksi nukkumista ja laiskottelua, kääntymistä kyljeltä toiselle. 

Venäläiset ihmiset ovat aina olleet hitaita, kunnes he ovat saaneet aktiivisen impulssin toimia. Me tulemme herättämään nukkuvan älykkyyden, antamaan teille tämän impulssin tietoisuutenne kehittämiselle ja kohdennetuille toimilla muuttaaksemme maailmaanne, perustumaan Jumalallisen tarkoituksenmukaisuuden periaatteille. 

Koko vaikeus on siinä, että tietoisuutenne odottaa ulkoista impulssia, ulkoista organisaatiota ja ulkoista johtajaa. Tällä kertaa Taivaat keskittyvät kuitenkin uuden tyyppisen johtajan saapumiseen. Tämä johtaja tulee olemaan teidän oma Korkeampi Minä. Kaikki mitä teidän tarvitsee tehdä, on kuunnella teidän todellisen itsenne ääntä. Tunne Korkeampien maailmojen kosketus. Lopeta teeskenteleminen, ettet kuule mitään etkä tunne mitään. Herätämme teitä joka päivä! Annamme teille merkkejä ja soitamme kelloja!

Varoituskello soi yli Venäjän.

On tullut aika ryhtyä toimiin! Riippumatta siitä, kuinka paljon ulkoinen tietoisuutesi välttää ajatutusta, että Jumalalliset teot ovat välttämättömiä, teidän täytyy aloittaa ne.

Kaikki tekosi on tehtävä syvän sisäisen tarpeen perusteella. Kaikilla teoillasi on myös oltava perustanaan ehdottomasti tahraton motiivi, motiivi, joka tulee sydämestäsi. Mikä tahansa kiintymyksesi tai huonot tottumuksesi tulevat estämään sinua. Sinun tulisi erottaa tietoisuudessasi fyysinen osa, kiintymykset maailmojen alempiin tasoihin, ja korkeampi tietoisuus.

Tämän erottelun pitäisi väistämättä tapahtua kaikkien niiden sydämissä, jotka pyrkivät. Koko taistelu ja koko voitto ovat sisälläsi. Armageddon tapahtuu sydämessäsi. Vehnän erottaminen akanoista tapahtuu sydämessäsi. Te itse tuomitsette itsenne tekemällä lopullisen valinnan kuolemattomuuden puolesta tai sen puolesta, että kuolette yhdessä pois-heitettävien  kanssa, jotka ympäröivät sinua ja koostuvat lihallisista ajatuksistasi ja tunteistasi.

Kutsumme sinua Jumalallisen tietoisuuden vuorenhuipulle. Lopettakaa nukkuminen! Nouskaa hengessänne! Se on taistelu elämästä tai kuolemasta, taistelu jokaisesta henkilöstä, jokaisesta sielusta, joka on tällä hetkellä inkarnoitunut. Ja te  jatkatte nukkumista rauhallisesti …

Kaikki toiminnot fyysisessä tasossa vaativat tarkistamista sydämeesi tallennetun sisäisen kompassin kanssa. Älä enää kiinnitä huomiota elämääsi ympäröiviin ulkoisiin olosuhteisiin. Kaikki nämä olosuhteet muuttuvat pian; Jumala muuttaa koko elämäsi ja kaikki elämäsi olosuhteet. Heti kun olemuksesi purjelaiva valitsee oikean suunnan, täytämme sinut raikkaalla tuulella ja pystyt liikkumaan oikeaan suuntaan sellaisella nopeudella, josta menneisyyden profeetat ja visionäärit eivät koskaan olleet uneksineet. Sanon sinulle, Uudet mahdollisuudet ovat edessäsi!

Kaikki Taivaat odottavat nyt vain valintaasi ja kykyäsi ryhtyä toimintaan.

Jumalallinen mahdollisuus on avoinna Venäjälle ja sen kautta muulle maailmalle.

Tämä tilaisuus liittyy uuteen tietoisuuteen, jonka on tultava korvaamaan vanha tietoisuus.

Kaikki muuttuu ympärilläsi heti, kun muutat pyrkimyksiesi vektoria ja heti kun olet tehnyt valinnan ja pyrit Jumalallisuuteen, heittämällä syrjään entisten kiintymysten valinnat.

Kutsun sinua astumaan Polulle! Annan sinulle suunnan. Odotan teitä, jokaista teistä, jotka pyrkivät.

Olen valmis ulottamaan auttavan käteni sinulle ja nostamaan sinut ylös Polkusi vaarallisimmissa osissa. Kaikki Ylösnousseet Mestarit ovat valmiita tekemään samoin – Mestarit, jotka pidättäen henkeään, seuraavat nyt sinua, valintaasi ja kurssisi suuntaa.

Tämä on kriittinen kohta Polullasi. Älä menetä sitä ja älä anna periksi vaelluksen raunioille, ilman Valoa seuraavat 100 vuotta.

Minulla on toivoni sinussa.

MINÄ OLEN Nicholas Roerich.

[1] Katso Sanelut “Venäjän pimeät ajat ovat ohi!”, Nicholas Roerich, 14. huhtikuuta 2005; ”Jumalan suunnitelma Venäjälle on Pyhän Hengen yhteisön luominen, Nicholas Roerich, 9. toukokuuta 2005; “Uskon Venäjän suureen tulevaisuuteen ja haluaisin antaa jokaiselle teistä hiukkasen uskostani, Nicholas Roerichin, 30. toukokuuta 2005, Words ofWisdom Volume 1.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina