Opetus Jumalallisen energian oikeasta käytöstä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus Jumalallisen energian oikeasta käytöstä


Opetus Jumalallisen energian oikeasta käytöstä

Mestari Godfre, 6. heinäkuuta 2009

MINÄ OLEN Godfre. [1]

Tulen tämän Lähettilään kautta erittäin harvoin. Ja hyödyntämällä tämän päivän tilaisuutta haluaisin puhua laajalle valonkantajien yleisölle ympäri maailmaa.

Inkarnoiduin Amerikassa, ja tänään tulen Venäläisen Lähettilään kautta. Itse tämänpäiväisen Viestini tosiasia puhuu puolestaan. Yksilöiden välillä ei ole ristiriitoja, kun he saavuttavat tietyn hengellisen kehitystason.

Ollessasi laaksossa näet vuoret kaukana etäisyydessä, mutta sinulla ei ole laajaa näkymää. Kun nouset vuoren huipulle, edessäsi avautuu maisema, jota et voinut nähdä ollessasi laaksossa. Joten sinun tehtäväsi ei ole pyöritellä peukaloitasi eikä juuttua jokapäiväisen turhamaisuuden suohon. Tehtäväsi on nostaa itsesi tietoisuudessasi mahdollisimman korkealle sfääreihin, missä ei ole ristiriitoja ihmisten välillä.

Eriytyminen maailmassanne on olemassa vain siksi, että ette ole saavuttaneet sitä tietoisuuden tasoa, jossa Jumalallisen Vapauden laaja horisontti on avautunut.

Vietin viimeisen inkarnaationi Amerikassa. Rakastan sitä maata hyvin paljon. Olen myös iloinen siitä, että voin tulla Venäläisen Lähettilään kautta, koska näiden kahden maan välisiä suhteita tulisi ylläpitää.

Venäjän hengellinen kehitys voi antaa paljon Amerikalle. Ja myös Venäjä voi omaksua Amerikan kokemuksen.

Mihin tahansa fyysisen tason ongelmaan ja ristiriitaan on olemassa Jumalallinen ratkaisu. Ja kun on riittävä määrä innostuneita sydämiä, jotka ovat valmiita sytyttämään tuhansia valonkantajia omalla esimerkillään, mikä tahansa jää, kaikkien suhteiden kylmyys, minkä tahansa maailman maiden välillä, tulevat sulamaan pois.

On välttämätöntä nousta politiikan, talouden, kaikkien ihmissuhteiden yläpuolelle.

Paljastan sinulle erittäin suuren salaisuuden. Ja tämä salaisuus tulisi kertoa mahdollisimman monelle ihmiselle. Heti! Tämä salaisuus on, että niin pian, kun annat Jumalan olla läsnä itsessäsi, muutat kaiken ympärilläsi.

Sinä, kukin teistä, anna Jumalan olla läsnä sisälläsi! Kutsu MINÄ OLEN Läsnäoloa astumaan temppeliisi ja pysymään niissä jatkuvasti.

Jokaisessa teistä on Jumalallinen kipinä. Siksi jokainen teistä voi tehdä fyysisestä temppelistänne Jumalan jatkuvan läsnäolon paikan. Voit laajentaa Jumalan Läsnäoloa sinussa vain niin paljon kuin fyysiset ja hienovaraisemmat kehosi pystyvät kestämään.

Kaikki ihmiselämän alueet määräytyvät vain sen mukaan, missä määrin ihmiset antavat Jumalan olla läsnä heidän sisällään.

Tämä on hyvin yksinkertainen totuus. Ja juuri tämä on se, mitä sinun on tehtävä joka päivä – kutsua sinun MINÄ OLEN Läsnäolosi sinun temppeliisi.

Tämä on yksinkertaisin käytäntö ja yksinkertaisin hengellinen tekniikka, mitä voi koskaan olla.

Sinä sanot:

”Minä OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, minä kutsun MINÄ OLEN Läsnäoloani, Jumalallisen kipinän sisälläni, olemaan kanssani koko tämän päivän. Pyydän sinua, minun MINÄ OLEN Läsnäoloni, ottamaan välittömään kontrolliisi kaikki tekoni, toimeni, sanat, tunteet ja ajatukset. Pyydän sinua, mahtava MINÄ OLEN Läsnäoloni, toimimaan kauttani koko päivän, ohjaamaan elämääni. Aamen. ”

Ja kutsusi jälkeen Jumalan Läsnäolo sinussa tulee vahvistumaan niin paljon kuin neljä alempaa kehoasi saattavat sallia. Sinusta tulee Valon johdin maailmaasi.

Maailmasi tarvitsee Valoa. Maailmasi kokee energian puutetta. Sinun tulisi käyttää Valoasi erittäin huolellisesti. Olet vastuussa Valosta, jonka annat ympärilläsi oleville ihmisille.

On ihmisiä, jotka tarvitsevat Valoa ja energiaasi kuin juomavettä kuumassa autiomaassa. Ja energiasi antaa heille mahdollisuuden levätä ja jatkaa kulkuaan tiellään elämän läpi jälleen. Mutta toiset ihmiset haluavat vain ottaa ja saada Valosi; he eivät halua tehdä mitään itse, ja lisäksi he käyttävät vastaanotettua energiaa ei-Jumalallisiin tarkoituksiin, vaan päinvastaisiin tarkoituksiin. Tällöin energian väärinkäytön karma putoaa sinulle. Olet vastuussa antamastasi Valosta, ja sinun tulisi käyttää sitä oikein elämässäsi.

Kuivaa puuta ei kastella. Rikkaruohoja ei kastella. Mutta jokin, joka elää ja tuottaa hyvin tulisi saada osansa elvyttävästä vedestä.

Olen antanut teille Opetuksen Jumalallisen energian oikeasta käytöstä elämässänne.

Turhan puhuminen, loputon riitely – kaikki tämä saa teidät käyttämään Jumalallista energiaa väärin.

Jumala antaa teille energiaa, jotta voitte antaa energiaa niille, jotka tarvitsevat apuanne ja tukeanne jatkaakseen kulkuaan elämän halki.

Olen antanut sinulle Opetuksen Jumalallisen energian varovaisesta käytöstä. Mutta vain te itse voitte ja teidän täytyy panna tämä Opetus käytäntöön elämässänne.

MINÄ OLEN Godfre.
_______
[1] Ylösnoussut Mestari Godfre inkarnoitui Guy W. Ballardiksi, Saint-Germain’in Sanansaattajaksi. Hänen kauttaan tuli maapallolle Suuren Valkoisen Veljeskunnan Opetukset ja MINÄ OLEN Läsnäolon Laki tuli Maahan hänen kauttaan. Hän piti yllä Kristus-tietoisuutta planeetalle Ylösnousemukseensa asti vuoteen 1939. Hänen vaimonsa, Edna Ballard, on nyt Ylösnoussut Lady Master Lotus. Guy Ballard kirjoitti salanimellä Godfre Ray King.