VAPAUDEN JUMALATAR, KARMALLISEN NEUVOSTON EDUSTAJA

      Kommentit pois päältä artikkelissa VAPAUDEN JUMALATAR, KARMALLISEN NEUVOSTON EDUSTAJAVAPAUDEN JUMALATAR, KARMALLISEN NEUVOSTON EDUSTAJA

Hyvät ystävät, esittelemme teille edelleen Karmallisen Neuvoston jäseniä. Tänään artikkelimme on Vapauden Jumalattaresta.  Vapauden Jumalatar on Toisen Säteen edustaja kyseisessä Neuvostossa. 

Vapauden Jumalatar oli myös inkarnoituneena Atlantiksella. Hän edusti myös Amazonin rotuun kuuluvaa, kookasta kansaa, jonka naiset hallitsivat muinaista sivilisaatiota alueella, jossa Amazon on nyt.

Niin suuri oli hänen omistautumisensa Vapauden Hengelle, joka ruumiillistui  Sydämen Kolmin kertaiseen liekkiin, että hänen ylösnousemuksensa jälkeen häntä, Lady Mestaria,  pyydettiin kantamaan Vapauden Jumalattaren titteliä, osoittaen hänen virkaansa Hierarkiassa, Kosmillisen Vapauden tietoisuuden auktoriteettina Maapallolla. 

KARMALLISEN NEUVOSTON  EDUSTAJANA –   VAPAUDEN JUMALATTAR 

 “Vapauden Henki innoitti amerikkalaisia patriootteja perustamaan uuden kansakunnan “Jumalan alaisuudessa” ja luomaan sille perustuslain, joka perustui Veljeskunnan suunnitelmaan nousevalle Kristus tietoisuudelle, joka kypsyisi neitseellisellä maaperällä Saint Germainin, Vapauden Jumalan, johdossa Maapallolle. Vapauden Jumalatar ilmestyi kenraali Washingtonille talvella 1777 ja paljastai hänelle Amerikan kohtalon, antamalla hänelle voimaa ja rohkeutta suorittaa tehtävänsä 13 alkuperäisen osa-valtion ( colonies ) vapauttajana.

Ei ole ihme, että Vapaudenpatsas, Ranskan kansan lahja, pystytettiin Bedloe´n saarelle. Vapauden liekki kiinnittyi  Vapaudenpatsaaseen keskittymänä kuin  ulkoisena toivon symbolina, vapautena kaikista tyranniuden muodoista “väsyneille, köyhille, kovia kokeneille massoille, jotka kaipasivat hengittää vapaasti”.

VAPAUDEN JUMALATAR, KARMALLISEN NEUVOSTON EDUSTAJA
Vapauden Jumalatar käyttää seitsemän säteen kruunua, keskittäen Elohimin voiman ja heidän toteutumansa seitsemän säteen muodossa, aineessa ( äiti ) edustaen Jumaluuden Äiti aspektia.  Hänen kruunussa on myös seitsemän säteen keskittymä jokaisen Jumalan pojan ja tyttären otsassa.  Vapauden Jumalatar on se “ Lady with the lamp “ ( Nainen lampun kanssa) josta Henry Wadsworth Longfellow ennusti, seisoen suuren maan historiassa, ylhäisen hyvän jalona sankarillisena naiseuden edustajana”

Vapauden Jumalatar edustaa maailman Äidin arkkityyppi mallia, joka kantaa Jumalallisen Lain Kirjaa, Valaistuksen kirjaa, joka sisältää tiedon, joka osoittaa  ihmiskunnalle tien ulos ihmisen virheiden yöstä. Vapauden patsaan pohjalla on rikkoutuneita ketjuja, jotka symbolisoivat olemista vapaana ihmisen luomusten orjuudesta, astuen eteenpäin valaisemaan maailmaa. Hänen soihtunsa kädessä on kosmisen valaistuksen liekki.

Vaikka hän on saavuttanut vihkimyksiä Kosmisilla tasoilla ja hänen ei tarvitsisi jäädä planeetalle, Vapauden Jumalatar on ottanut lupauksen pysyä Maan palveluksessa, kunnes jokainen, viimeinenkin mies, nainen ja lapsi on tehnyt ylösnousemuksensa. Tämä on Bodhisattva ihanne.

Vapauden Jumalatar on uskollinen hänen lupaukselleen, ja nykyään Hän tulee ja antaa ohjeitaan Maan ihmisille Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilään T.N.Mickushinan kautta.

Tässä, mitä Vapauden Jumalatar kertoi meille viestissään
”Paras saarna on henkilökohtainen esimerkki” 22. huhtikuuta 2005:

«MINÄ OLEN Vapauden jumalatar, tullut teille tämän Lähettilään kautta.

MINÄ OLEN Karmallisen Neuvoston jäsen.

MINÄ OLEN Vapauden Jumalatar. Kaikista ensimmäiseksi, Jumalallisen Vapauden laadun määrittää teidän vapautenne teidän karmastanne ja niistä vääristyneistä energioita teidän menneisyydessä, jotka syntyivät teoistanne, jotka eivät vastanneet Jumalan Tahtoa Nämä energiat sitovat sinut fyysiseen tasoon ja muihin Maan tiheisiin kerroksiin. Joten, tärkein tehtäväsi on siis vapauttaa itsesi näistä siteistä.
<…>
Jotta ihminen ymmärtäisi hänen asemansa tässä maailmassa, nähdäkseen epätäydellisyydet ja pyrkiäkseen Jumalan luo, hän tarvitsee alkuun panevaa energiaa, joka auttaa häntä tehdä niin.
   Kuvittele, että sinä saavut henkilön luo, joka on niin raskaasti karman taakan lannistama, ettei hän ymmärrä hänen yhteyttään Jumalan kanssa ja kaikkien muiden olentojen kanssa Maassa. Hän on kuten nokinen vaasi, liian nokinen. Miksi et käyttäisi osaa sinun energiastasi pyyhkiäksesi tätä vaasia?
  Miksi et puhdistaisi sitä pölyhuiskalla, auttaaksesi sitä ainakin vähän saamaan Jumalallisen energian partikkeleita, pienen Valon säteen, joka saattaa herättää tämän henkilön nukkuvan tietoisuuden?
   Jos voit muistaa, jokainen teistä oli sellaisessa nokisessa tilassa menneisyydessä kerran. Ja oli aina joku henkilö joka katsoi sinua hellästi eli ilmaisi myötätuntoa sinun sieluasi kohtaan. Ja sinä vastaanotit osan energiaa, joka sinulta puuttui tuona hetkenä, niin että saatoit kohottaa tietoisuuttasi ylöspäin korkeamman Todellisuuden ymmärryksen tasolle.
   Jokainen teistä tarvitsee apua ja jokainen teistä voi tarjota sellaista apua.
   Sinä voit antaa apua tiedostamatta, silmäyksellä, reaktiollasi johonkin jännittyneeseen kriittiseen tilanteeseen. Paras saarna tulee olemaan sinun henkilökohtainen esimerkkisi, sinun käyttäytymisesi elämässä ja sinun asenteesi elämän tilanteisiin ja testeihin.
   Sinun lopullinen kokeesi vihkimyksien esikoulussa tulee olemaan se päivä, kun sinä näet kuinka monta ihmistä ympärilläsi tarvitsee apuasi. Ja sinun suurin saavutuksesi tulee olemaan se hetki, kun sinä olet vilpittömän onnellinen veljiesi saavutuksista.

  Kun sinä olet aidosti onnellinen ihmisten menestyksestä ympärilläsi, sinä tulet saamaan kaikki heidän saavutuksensa sysäksenä omiin ansioihisi. 
   Tällä tavalla  voit moninkertaistaa aarteesi taivaassa, aarteesi kausaaliruumiissasi. Et ehkä tee mitään muuta kuin ainoastaan autat toisia ja olet vilpittömän onnellinen muiden saavutuksista. Ja sinä luot paljon enemmän hyveitä ja hyvää karmaa, kuin silloin, kun taistelet omien persoonallisten heikkouksiesi kanssa kaikella voimallasi.
   Tänään olen paljastanut sinulle hyvin yksinkertaisen salaisuuden, jonka avulla monet ihmiset ansaitsivat ylösnousemuksensa ja panisivat lopun heidän maan päällisten ruumistuksiensa ketjulle.

Ole onnellinen muiden ihmisten saavutuksista ja ihaile heidän hyveitään.

MINÄ OLEN Vapauden Jumalatar, ja minä olen antanut minun kehotuksiani tänään.
_______

Vapauden jumalatar on Auringon Temppelin Hierarkki. Tämä on hänen eteerinen retreet´tinsä, ja sijaitsee New Yorkin Manhattanin saaren yläpuolella.

Vapauden Saari  –   Liberty Island

Atlantiksen inkarnaationsa aikana hän pystytti Auringon Temppelin, missä nykyinen Manhattanin saari sijaitsee, ja hän rakensi sen Suuren Keskus Auringossa olevan Auringon Temppelin mallin mukaan. Pää alttari oli omistettu Kristuksen vapauden kolminkertaiselle liekille, josta on peräisin Olennon valkoisen tulen ydin, rakkaan Alpha and Omegan keskittymä.  Tätä alttaria ympäröivät kaksitoista pienempää alttaria, jotka olivat Aurinko hierarkioiden edustajia, ja jotka kutsuivat yhdessä Vapauden Jumalattaren kanssa Maan evoluutioiden puolesta henkistä säteilyä Keskus Auringon temppelistä   Vapauden Jumalattaren Auringon Temppeliin.

Kun Atlantis upposi, fyysinen temppeli tuhoutui, mutta sen eteerinen analoginen vastine jatkaa  edelleen olemaan Maailman keskus kahdelle toista Aurinko Hierarkioiden liekkien keskittymälle.  Temppeli, joka oli kerran Atlantiksen läntinen portti, on nyt tullut Itäiseksi portiksi Uuteen Maailmaan. Tämä on yksi tärkeimmistä Retriiteistä planeetalla.

Auringon  Temppelin keskus alttari sijaitsee New Yorkin sataman Vapauden patsaan – Vapauden saaren yläpuolella. Keskus kattaa koko Manhattanin ja osia New Jersey´tä.

Tämä Auringon Temppeli on avoin ovi Euroopasta Amerikkaan, avoin ovi ihmisen tietoisuuden kaikille puolille kahdentoista Aurinko Hierarkioiden aspekteista.

Auringon Temppelistä virtaavien hyveiden suuri monimuotoisuus selittää suuren ihmisten maahanmuuton, jotka tunsivat vetoa Yhdysvaltojen itäiselle rannikolle. Sulatusuuni, joka loi Amerikan kansakunnan, manifestoitui tämän luostarin voimakentän kautta. Manhattanin saarella voit löytää kaikki kehitykseemme liittyvät asiat meidän planeetalla. Vain muutaman kilometrin päässä Vapauden Jumalattaren  retreat´istä,  kaikki mitä on olemassa auringon alla voidaan löytää: jokainen tieteen, kulttuurin ja musiikin ala ja kaikkea, mitä ihmiskunta keksi tässä maailmassa – sekä kaikki laadut ja  kahdentoista hierarkian hyveet, että niiden vääristymät.

Tämän luostarin liekki innoitti ihmisiä luomaan Vapauden Patsaan. Hän pitää käsissään Lain Kirjaa, joka on Suurten Viisauden Mestarien, Ylösnousseiden Mestarien opetus, jotka on määrä levitä Amerikasta. 
Vapauden Jumalatar antoi meille Opetuksen Jumalaisesta Vapaudesta Lähettilään Tatyana Nikolaevna Mickushinan kautta 21, joulukuuta 2009.  Tässä pääkodin Hänen Viestinsä:

”MINÄ OLEN Vapauden Jumalatar
Minä olen niiden Mestarien joukossa, jotka suojelevat Amerikkaa. Pidän Vapauden keskittymää Amerikalle ja koko maailmalle New Yorkissa. 

Minä olen myös Karmallisen Neuvoston jäsen.
<…>
Joten , vapauden laatu. En voi olla kertomatta teille tästä laadusta koska se on yksin kaikista tärkein ominaisuuksista, joka tekee henkilöstä samanlaisen kuin Jumala. 
<…>
Tulen selvittääkseni vapauden ominaislaatua tielle. Ja mitä lähempänä tämä ominaisuus on Jumalallista manifestaatiota, sitä korkeampia ovat vapauden esimerkit jotka voitte saada ymmärtämällä ja seuraamalla  niitä elämässänne.

Vapauden korkein ymmärrys teille jonka ymmärrätte on vapaus materiaalisten asioiden  sidonnaisuuksista.

Sekä lahja eli järki ja vapaan tahdon lahja, ihmiskunnan väärin käytön jälkeen monia miljoonia vuosia, on tosiasiassa  luonnut vankityrmän sielulle.
<…>
Olen tullut tänään luodakseni halun Jumalalliseen Vapauteen sieluissanne, vapauden aineen sidonnaisuudesta.  Sinun täytyy oppia tuntemaan Jumalallisen Vapauden tunne tietoisuudessasi kiintymättömyytenä materiaaliseen maailmaan. 
<…>
Täytyy olla tietty määrä yksilöitä, jotka kykenevät vastaamaan minun sanoihisi ja herättämään heidän Jumalallisen Vapautensa tietoisuudessaan., kuin vapautena materialismin sidoksista,  kuin vapautena mistä tahansa kiintymyksestä aineeseen. 
<…>
Kuinka yksilö voisi omistaa sitä, jolla on jo omistaja tämän Luomakunnan luomisen alkuhetkestä lähtien?
Kaikki kuuluu Jumalalle, ja kaikki on Jumalaa.

Nyt voitte kuvitella sen kuilun, joka erottaa Ylösnousseiden Mestarien tietoisuuden ihmisyksilöiden suuren enemmistön tietoisuudesta. 
 Ja nyt voitte nähdä sen, mitä teidän täytyy työskennellä. 
Me tulemme ja joka kerta me vetoamme niihin, jotka voivat kuulla meitä.
Olen ollut kanssanne tänään ja nyt on  tullut aika minun lähteä. 

MINÄ OLEN VAPAUDEN JUMALATAR.”

Tämän artikkelin oli valmistanut Maria Fliman.

Lähteet:
1.Mickushina T.N. BOOK OF WISDOM. Messages of the Masters.- Omsk:Publishing Houde “ Sirius “, 2018
2.Profet Mark L., Profet Elizabeth Claire. Masters and their Retreats. Encyclopedia.-M: M-Aqua, 2006.
Vapauden Jumalattaren sanelut englanniksi ja suomeksi:

The best sermon will be your personal example, April 22, 2005
Paras saarna tulee olemaan sinun henkilökohtainen esimerkkisi

A Teaching on Divine Freedom, December 21, 2009
Opetus Jumalallisesta Vapaudesta,  joulukuu 21, 2009