Teidän on oltava valmiita tietoisuuden jatkuviin muutoksiin

      Kommentit pois päältä artikkelissa Teidän on oltava valmiita tietoisuuden jatkuviin muutoksiin


Teidän on oltava valmiita tietoisuuden jatkuviin muutoksiin

Lord Maitreya,  11. huhtikuuta 2006

MINÄ OLEN Maitreya, tulen taas luoksenne.

Tästä päivästä eteenpäin ja lähitulevaisuudessa jotain mahtavaa tulee tapahtumaan elämässänne. Ette kykene enää elämään aiempien lakien ja stereotypioiden mukaisesti, jotka olivat teille tyypillisiä aikaisemmin. Fyysisen maailman lait ovat muuttumassa ja ovat jo muuttuneet. Siksi ne teistä, jotka ajattelevat, että mikään ei muutu planeetalla ja mitään ei tapahdu, on lähitulevaisuudessa todistava päinvastaista. Planeetta on siirtymässä kohti muutosta; planeetta muuttuu Jumalan suunnitelmien mukaisesti.

Mitä enemmän jotkut teistä takertuvat vanhaan ja vanhentuneeseen, sitä tuskallisempi muutosprosessi tulee olemaan teille. 

Tietoisuudessanne teidän on oltava valmis jatkuviin muutoksiin ja sopeutumisiin. Joka ikinen asia tulee käymään muutoksen läpi lähitulevaisuudessa. Tietoisuutenne tulee käymään läpi valtavia muutoksia. Jos katsotte elämäänne avoimella mielellä, tulette yllättymään kuinka paljon tietoisuutenne on jo muuttunut, ja on yhä edelleen muuttumassa.

Maailmassa tapahtuvat muutokset ovat erittäin merkittäviä; ja jos jokin aika sitten nämä muutokset kestivät satoja ja jopa tuhansia vuosia, nyt prosessia on kiihdytetty muutamiin vuotiin. Tämä prosessi jatkuu riippumatta niiden tahdosta, jotka haluavat jatkaa elämistä  vanhoissa rajoissa, riippumatta siitä, ovatko nämä uskonnollisia rajoja, moraalisia suhteita yhteiskunnassa, vai muita ihmisen toiminnan aloja.

Siksi tulemme informoimaan teitä jälleen kerran muutoksista, jotka ovat tapahtumassa ja jotka ovat jo tapahtuneet.

Sanelujen sykli, jonka olemme antaneet Lähettiläämme kautta alkoi vähän hieman yli vuosi sitten. Jos ne teistä, jotka huolellisesti lukivat ja uudelleen luette näitä Saneluja, katsotte elämäänne ja ympäröivää elämää, tulette huomaamaan muutokset. Lisäksi tulette huomaamaan, että monet kohdat Saneluistamme, joka näyttivät tärkeiltä ja ajankohtaisilta vuosi sitten, ovat nyt jo vanhentuneet.

Ihmisten tietoisuuden muutokset eivät ole koskaan olleet näin nopeita koko ihmisen kehityshistorian aikana Maa planeetalla.

Illuusioon liittyvien voimien vastustus on ilmeinen. Ne toimivat kaikkien kautta, joilla on jonkin verran epätäydellisyyttä ja jotka valitsevat antaa itsenä tulla näiden voimien vaikutuksen alaisiksi. Sen vuoksi me kutsumme teitä tarkasti analysoimaan tekojanne, motiiveitanne, ja reaktiotanne toisten ihmisten toimiin.

Asia on niin, että takaisin palaavaa karmaa on myös kiihdytetty. Ja jos aiemmin saatoitte kohdata väärien tekojenne seuraukset vasta seuraavissa inkarnaatioissa, ja nurisitte siitä , miksi olette syntyneet niin epäoikeudenmukaisiin olosuhteisiin, nyt teillä on mahdollisuus kohdata väärien valintojenne seuraukset vuoden sisällä, ja joissain tapauksissa kirjaimellisesti seuraavana päivänä. Siten voitte seurata syy- ja seurauksen Lakia, joka vaikuttaa teihin, sukulaisiinne ja ympärillänne oleviin ihmisiin. Teidän  on vain tarkasteltava sitä, mitä on tapahtumassa teissä oikeasta näkökulmasta ja avoimella mielellä.

Nyt jokaisella on mahdollisuus tutustua Karman Lakiin käytännössä. On mahdotonta syyttää Jumalaa sanomalla, että joillakin ihmisillä ei ole asianmukaista käyttäytymistä, mutta silti he ovat turvassa ja terveitä. Katsokaa tarkkaavaisesti ja näette, mitä tapahtuu niille, jotka laiminlyövät Jumalallisen Lain ja teeskentelevät olevansa tämän maailmankaikkeuden mestareita.

On olemassa universaali Laki; ja Universumissa valitsee tietty järjestys. Olen iloinen voidessani informoimaan teitä, että kosmisten ehtojen mukaisesti järjestys tullaan perustamaan planeetta Maahan lähitulevaisuudessa. Jumalallinen Laki ilmenee ihmisten elämissä yhä enemmän ja enemmän ja on yhä vain vaikeampaa olla noudattamatta tätä Lakia.

Se on vastaavaa kuin nousisitte ylöspäin mahtavaa vuoristojoen virtaan. Riippumatta siitä, kuinka yritätte, virta vie teidät mukanaan, koska on hyödytöntä taistella Jumalan kanssa. Teidän tulisi totella tässä maailmankaikkeudessa toimivaa Jumalallista Lakia.

Me tarkkailemme huolella, että värähtelyjen noususta planeetalla ei seuraa suuria katastrofeja. Olemme tähän mennessä selvinneet tämän kanssa. Mutta muutosten prosessi tulee jatkumaan menestyksekkäämmin, jos poistatte tietoisuudestanne kaikki ne esteet, jotka haittaavat teidän muutostanne ja seuraamistanne muutosten polkua pitkin. 

Joka kerta kun tulemme ja muistutamme teitä ylimenosta ja muutoksista, joita planeetta on käymässä läpi, on aina tietty määrä epäilijöitä, jotka sanovat, että mikään ei ole muuttumassa heidän elämässään, ja he eivät huomaa mitään. No, voimme vain olla iloisia siitä, että muutokset ovat niin asteittaisia ja lieviä, että monet teistä eivät edes huomaa niitä tai teeskentelevät olla huomaamatta niitä.

Nyt haluaisin kertoa teille vielä yhden tärkeän asian. Kyse on teidän kulkemisestanne pitkin Vihkimyksien Polkua. Riippumatta siitä, haluatteko sitä vai ette, teidän henkilökohtainen etenemisenne on mahdollista ainoastaan, kun otatte tiettyjä velvollisuuksia Ylösnousseilta Mestareilta ja hyväksytte olemassa olevat Lait universumissa.

On olemassa Laki, jota ei ole hyvin tunnettu planeetalla, mutta tämä Laki on väistämätön, aivan kuten Karman laki. Tämän mainitun Lain mukaan tietyn Polun osan ohittamisen jälkeen, voidaksenne edetä pitkin henkistä Polkua, se edellyttää teidän vapaaehtoista alistumista Korkeammalle Laille, joka on olemassa tässä universumissa ja Hierarkian askelmien ottamista.

Niin pian kun seisotte Hierarkian askelmilla, kaikki Ylösnousseet Mestarit tarjoavat teille heidän suojeluksensa ja apunsa. Ainoat asiat, jota teiltä vaaditaan, ovat alistuminen Lakiin, nöyryys, kuuliaisuus ja opetuslapsen kurinalaisuus.

Olette samaa mieltä, että sisäänpäästäksenne tiettyyn instituuttiin teidän on noudatettava sen sääntöjä. Miksi luulette pystyvänne hallitsemaan Jumalallista tiedettä ilman noudattamatta tiettyjä sääntöjä ja Lakia?

Joten, jätän teidän tänään, ja annan teidän miettiä jonkin aikaa, kuinka vahva päättäväisyytenne on seurata oppilaskokelaan Polkua ja kuinka paljon olette valmiita uhraamaan elämässänne päästäksenne sisään Jumalalliseen Viisauteen.

MINÄ OLEN Maitreya, ja nähdään Vihkimyksen Polulla.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina