Opetus Jumalallisten ominaisuuksien ilmentämisestä elämässä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus Jumalallisten ominaisuuksien ilmentämisestä elämässä


Opetus Jumalallisten ominaisuuksien ilmentämisestä elämässä

Rakastettu Lanello, 4. tammikuuta 2008

MINÄ OLEN Lanello, joka on tullut luoksenne tänä päivänä Lähettiläämme kautta.

Näyttää siltä, kuin ikuisuus olisi kulunut siitä hetkestä, kun viimeksi tapasimme [1]. Niin monia tapahtumia on tapahtunut. Ja nyt olen tullut luoksenne taas. Aurinko yhä edelleen loistaa; lapset ja aikuiset yhä vielä juhlivat Joulun ja Uuden Vuoden lomia. Kuitenkin jotain on muuttunut hienovaraisesti jälleen. Kerron sinulle, mikä on muuttunut. Ympäröivän fyysisen maailman värähtely on muuttunut. Jotta tietoisuutenne uudelleen sopeutuisi ja tottuisi värähtelyjen muutokseen, teidän täytyy kovasti yrittää ja työskennellä paljon itseänne kanssa.

Kun puhumme tietoisuutenne muutoksesta, emme tarkoita , että alatte täyttämään päänne paljolla uudella tiedolla tai alatte lukemaan kirjoja, katsomaan elokuvia, tai osallistuman konsertteihin suuremmassa määrin.

On tullut aika, jotta läpimurto tapahtuisi tietoisuudessasi, sinun on itse asiassa rajoitettava seurusteluasi ja kaiken hyväksyntääsi. Lopeta sellaisten toimintojen tekeminen, joita olet tottunut tekemään, ja tarkastele elämääsi hieman itsesi ulkopuolisesta perspektiivistä.

Mitä elämässäsi kuuluu ikuisuuteen? Kaikesta siitä, mitä teet joka päivä, mikä siitä tulee elämään sinun jälkeesi ?

Joten, olen siis esittänyt sinulle kysymyksen.

Älä kiirehdi vastauksesi kanssa. Teidän keskuudessanne on tuskin useita ihmisiä, jotka vastaisivat oikein kysymykseeni.

Joten … Se mikä kuuluu iankaikkiseen maailmaan on se, joka elää ikuisesti, tulee elämään pitempään kuin sinä ja pysyy kanssasi.

Mitä mieltä olette kaikesta, joka ympäröi teitä, mitä elää ikuisesti ja mikä kuuluu iankaikkiseen, kuolemattomaan maailmaan?

Luuletteko, että puijaan teitä? Maailmassasi on kuitenkin jotain, joka ylittää sinut ja joka elää ikuisesti. Ne ovat Jumalalliset ominaisuudet, joita pystytte ilmentämään elämässänne.

On olemassa monia Jumalallisia ominaisuuksia ja monia ei-jumalallisia ominaisuuksia, joita ilmennätte joka päivä. Kun ilmaisette ei-jumalallisia ominaisuuksia, te pahennatte tilannettanne fyysisessä maailmassa. Luotte karmaa, ja teidän täytyy työstää pois tämä karma. Useimmissa tapauksissa karmaa työstetään pois kurjuuden, onnettomuuksien, kärsimyksien ja sairauksien muodossa, jotka tulevat teille.

Jumala kuitenkin kertoo Jumalallisten ominaisuuksien ilmentämisestä. Kun ilmennätte jumalallisia ominaisuuksia, nämä ominaisuudet elävät teitä kauemmin ja pysyvät elossa ikuisesti.

Jos käännätte katseenne nykyhistoriaan, muistatko, mitä ihmisten tekoja on painettu historian sivuille? Usein miten teot, jotka liittyvät epäitsekkyyteen, itsensä uhraamiseen, rohkeuteen, kunnioitukseen ja arvokkuuteen.

Te itse voitte helposti nimetä sellaisia ominaisuuksia, jotka kuuluvat Jumalallisiin ominaisuuksiin ja jotka pysyvät teidän kanssanne kaikissa maallisissa inkarnaatioissanne.

Esimerkiksi jos jossakin menneisyydessänne olette kehittäneet ritarillista rohkeutta ja palvelua, niin nämä ominaisuudet pysyvät teidän kanssanne kaikissa inkarnaatioissanne.

Mihin minä tähtään? Ainoa asia, jonka vuoksi sinun pitäisi elää, on Jumalallisten ominaisuuksien kehittäminen. Näihin ominaisuuksiin kuuluu perheesi palveleminen ja epäitsekkyys, jota ilmennät, kun kohtaat liike-elämän kumppaneista. Sankarillisille teoille on aina paikkansa elämässänne, ja on aina paikka ritarilliselle sankaruudelle ja omistautuminen asialle, jota palvelette.

Jos katsotte taaksepäin aikaisempiin vuosisatoihin, se on juuri Jumalalliset ominaisuuksia, jotka ovat aina herättäneet kirjailijoiden, maalareiden ja muiden taiteilijoiden huomion.

Siksi olen tullut luoksenne tänä päivänä, jotta kerron teille, että on tullut aika ilmentää Jumalallisia ominaisuuksia. Aivan kuten kulttuurin puute ja rahan voima ja hyöty ovat tänään vallalla teidän kaduillanne ja yhteiskunnassanne kokonaisuutena, samalla tavalla Jumalallinen järjestys ja harmonia tulevat vallitsemaan ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa. Yhteiskunnan jäsenet tulevat jatkuvasti etsimään ihmisiä, jotka tarvitsevat apua ja huolenpitoa.

Sanani näyttävät uskomattomilta ja mahdottomilta teistä. Kuitenkaan ette enää voi elää toisella tavalla. Mitä enemmän puolustatte vapauttanne elää ei-Jumalallisen lain mukaan, sitä enemmän tulette kärsimään vakavasta kohtalosta.

Uskokaa minua, ei ole mitään järkeä kilpailla Jumalan kanssa. Jos on tehty päätös muuttaa tasonne värähtelyä, niin muutos tulee tapahtumaan.

Nyt sinua ympäröi kirjaimellisesti bakkanaalit, pahojen henkien juhla, jotka eivät halua hyväksyä Jumalallista Lakia. He vetävät monia Jumalan poikia ja tyttäriä pois polulta. Monet nuoret kuuntelevat kuuliaisesti alhaisimpia vaistoja, joita heissä herättävät olennot, jotka tunkeutuvat heidän auroihinsa ja ruumiiseensa heidän ollessa päihtyvien aineiden ja “niin sanotun” musiikin vaikutuksen alaisina, musiikin, joka muistuttaa villien rumpuja tai shamaanin tamburiineja.

Tämän bakkanaalien loppu on lähestymässä. Muutaman vuoden kuluttua siitä, mistä puhun, tuntuu teistä oudolta, kun monet teistä lukevat tämän sanelun sanat uudelleen.

Tämä johtuu siitä, että se Maan väestö, joka noudattaa Jumalallista Lakia, täytyy seurata korkeampia malleja käyttäytymisessään. Ne, jotka eivät halua noudattaa Jumalallista Lakia, päättävät maapallolla olemassaolonsa jossakin Afrikkalaisessa viidakossa, istuen tulen äärellä ja hotkien osuutensa lihasta, kuunnellen tamburiinin tai rumpujen ääniä, joihin he ovat kehittäneet suurta kiintymystä.

Kaikki saavat sen mihin pyrkivät. Karma, jota luot nyt, täytyy työstää kokonaan pois. Jotta tämä voi tapahtua, armollinen Jumala sallii sinun työskennellä karmaasi ottamalla inkarnaatiosi jossakin afrikkalaisessa heimossa.

Kun ihmiset eivät hyväksy Jumalallista lakia sydämessään eivätkä ole valmiita noudattamaan Jumalallista lakia elämässään, monia menetelmiä löydetään ryhdyttäessä kurinpidollisiin toimenpiteisiin.

On totta, että on erittäin vaikeaa henkilölle, joka ei tunne Jumalaa itsensä sisällä, joka on rikkonut sisäisen Jumalallisen säteen, joka yhdistää hänet Korkeampiin maailmoihin. On hyvin vaikea selittää tällaiselle henkilölle, että kaikki, mitä heidän elämässään tapahtuu heille, he ovat luoneet omin käsin, teoin, ajatuksin ja tuntein.

Me kuitenkin kiinnitämme liikaa huomiota ei-jumalallisiin ilmentymiin. Meidän tehtävämme on täyttää ympäröivä elämä Jumalallisilla malleilla ja Jumalallisilla ilmentymillä.

Siksi tulemme muistuttamaan teitä erilaisen maailman olemassaolosta ja monista Jumalallisista malleista hienoimmilla aineen tasoilla, jotka etsivät ihmisiä, joiden kautta ne voisivat manifestoitua fyysiseen maailmaan.

Voit epäilemättä löytää voiman ja murtautua vapaaksi pöheiköstä, joka ympäröi sinua.. Minä uskon sinuun! Olen valmis auttamaan jokaista teistä, joka kääntyy puoleeni saadakseen apua ja neuvoja.

MINÄ OLEN Lanello, joka on tullut luoksesi tänä päivänä lähettiläämme kautta.

MINÄ OLEN Lanello.

(1) Viimeinen kerta, Rakastettu Lanello antoi sanelun 2. heinäkuutä 2007, “Puhe Karman Laista”.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina