osa 2: Syyt nykyiseen tilanteeseen Venäjällä ja maailmassa. Testit Viisauden Mestareilta

      Kommentit pois päältä artikkelissa osa 2: Syyt nykyiseen tilanteeseen Venäjällä ja maailmassa. Testit Viisauden Mestareilta

osa 2:
Syyt nykyiseen tilanteeseen Venäjällä ja maailmassa.
Testit Viisauden Mestareilta

Jatkoa. Sarjan ensimmäinen osa löytyy osoitteesta https://sirius-eng.net/news/2020/2020-08-02.htm

Testi numero kaksi.
Lord Shivan Armolahja – Kansainvälinen Sosiaalinen liike ”Moraalin puolesta!”.
13. huhtikuuta 2014 – 7. elokuuta 2015

Tatyana Mickushina, 17. maaliskuuta 2018: “Tämä testi tuli vuonna 2014, kun Lord Shiva tuli ja sanoi:
”Meidän on luotava kansainvälinen sosiaalinen liike “Moraalin puolesta!” Hän näytti minulle symbolit, näytti ihmiset, jotka osallistuisivat tähän Kansainväliseen liikkeeseen, kuinka he tekevät sen. Joten oli sellaisia kuvia. Ja uskoin, että se oli todella mahdollista tehdä.“

Tatyana Mickushina, ISM: n ”ForMorality” perustajien kokouksessa, Moskova, 13. huhtikuuta 2014:

“Kun julkinen suvaitsemattomuus johonkin syntyy, ihmiset eivät voi toimia moraalisesti. Heillä ei ole muuta vaihtoehtoa. Jos koko yhteiskunta sanoo: “Me olemme moraalin puolesta!”, Vaikka henkilö ei ole moraalin puolesta, hän ei koskaan kerro tätä, koska yleinen mielipide on jo muodostunut …
Ainoa asia, joka voi pelastaa Venäjän ja koko maailman, on uusi, pohjimmiltaan uusi ideologia. “
ISM: n ensimmäinen kongressi “Moraalin puolesta!” pidettiin Moskovassa 24. toukokuuta 2014.

Tatyana Mickushina:

“Olemme kokoontuneet ensimmäiseen kansainväliseen sosiaaliseen liikkeen ” Moraalin puolesta! Ensimmäiseen kongressiin.”
Tuolloin kokoontui 500 valonkantajaa – ihmisiä, jotka voivat muuttaa maan tilannetta aikaisempien henkisten saavutustensa ansiosta.  Tehtävä on paljon yksinkertaisempi. Jos ensimmäisellä kerralla vuonna 2009, olitte tehneet uskollisen  päätöksen – muuttaneet perheen kanssa kaukaisiin Siperiaan, etsimään lapsillesi koulu, ihmettelemään, mistä löytää työtä, miettiä, miten rakennetaan talo, mistä etsiä varoja tähän kaikkeen… Toisin sanoen, tehtävä oli melko vaikea, ja olen samaa mieltä siitä, että emme löytäneet ketään toteuttamaan tätä suunnitelmaa. Toinen kerta testi oli yksinkertaisempi:
  Lisävaroja ei tarvinnut etsiä. Kymmenen nauhaa annettiin. Nämä 500 ihmistä saivat kukin 10 nauhaa ja 10 lehtistä. Ja jokaisen näistä 500 ihmisestä oli välttämätöntä mennä kotiin ja löytää kolmen ensimmäisen päivän aikana 10 henkilöä, jotka haluaisivat myös tulla ”Moraalin puolesta!” -Liikkeen jäseniksi. Viikon jälkeen 500 ihmisen joukosta meidän olisi siis pitänyt kasvaa 5000 osallistujan Liikkeeksi. Ja sitten tämän suuren moraalisia periaatteita tunnustavien ihmisten ansiosta olisimme voineet muuttaa tilannetta Venäjällä ja sitten maailmassa.
 Mutta nämä 500 ihmistä ilmeisesti unohtivat jakaa nämä nauhat palattuaan kotiin. Ja tämän liikkeen 1,5 vuoden toiminnan jälkeen emme olleet hankkineet 5000 jäsentä. “

Lord Shiva, 21. joulukuuta 2015:

”Henkilökohtaisesti myönsin valtavan armolahjan, joka yksin pystyi kääntämään tilanteen ympäri koko maailmassa.

Teidän on myönnettävä, että 10 vuoden Opetuksen jälkeen meillä on oikeus pyytää teitä tekemään jotain ihmiskunnan hyväksi. <…>
Pyysin Lähettilästämme perustamaan Moraaliliikkeen.
Mitä tapahtui? Ryntäsivätkö tuhannet ihmiset ympäri maailmaa, jotka lukivat Viestejä, täyttämään pyyntöni: viedä moraalin idea maailmaan?
Ei. Noiden tarkan kuuden kuukauden aikana, kun ylläpitin energiavirtaa ja ohjaten sen tähän armolahjan laajentamiseen, seuraajamme olivat eri mieltä ja epäilivät.

Menetitte valtavan mahdollisuuden. Ihmiskunnan parhaat edustajat eivät läpäisseet koulumme loppukoetta.
Epäonnistutte testissä.
Tulos ei ollut kauan odotettavissa. <…>
Kieltäydytte moraalista ja saat täysin moraalittomia ilmentymiä maailmaan… <…>

Jokainen valintanne johtaa vastaaviin tuloksiin. Menetetyt mahdollisuudet muuttuvat humanitaarisiksi katastrofeksi, jota olette helpottanut kaikella tavalla. Tällä tavalla ihmiskunnan johtajat, jotka ovat lukeneet Viestejämme koko tämän ajan, ovat tehneet valintansa … “

Anna meille anteeksi, Lord Shiva …

Testi numero kolme:  Lord Shivan Armolahja
33-päivän pyhä rukous harjoitus “Parannus pelastaa Venäjän”. 6. lokakuuta – 7. marraskuuta 2017

Tatyana Mickushina Rukousharjoituksesta, syyskuu 2016:

”Kyllä, tietysti, tämä on erittäin tärkeää, erittäin vakava hengellinen työ. Teoriassa tämä voi muuttaa kaikkea! Rukous voi muuttaa kaiken!
Kun olemme mukana Rukouksessa, ollessamme oikeassa tietoisuuden tilassa, me nostamme siten energiamme, värähtelytasomme korkeimmalle sallitulle tasolle elämän virtauksellemme. Ja niin me annamme rukouksen energian, mutta saamme myös lisä energiaa maailmassamme olevasta Jumalallisesta maailmasta. Vastaavasti tämä Jumalallinen energia, jonka saamme rukouksen aikana, tuottaa mahdolliset positiiviset muutokset ympärillämme. Osoittautuu, että henkilö ei ainoastaan muuta itseään vaan myös ympäröivän tilan. Tämä vaikuttaa sitten kaikkiin ihmisiin. Ikään kuin meistä tulee Jumalallisen energian lähettäjiä maailmassa yksinkertaisesti osallistumalla Rukousharjoitukseen.

Koska mukana on melko suuri määrä ihmisiä ja myös eri puolilta maailmaa, emme vain muuta ympärillämme olevaa tilaa Venäjällä (tässä tapauksessa pidimme Rukouksen Venäjälle), mutta muutamme myös tilaa ja energiaa ympäri maailmaa. Tällä on maailmanlaajuinen vaikutus.

Ja jos enemmän ihmisiä olisi osallistunut Rukoukseen, olisi ollut mahdollista muuttaa maailman tilannetta yhdellä Rukouksella. Rukous 33-päivän aikana tilanne maailmassa olisi voinut muuttua dramaattisesti. Mutta siihen olisi täytynyt olla riittävän suuri määrä ihmisiä. “

Äiti Mary, 23. kesäkuuta 2013:

”Yhteisten rukoustemme voima vahvistuu nyt enemmän kuin koskaan ennen. Ja vakuutan teille, että voimme estää kaikkien ihmisten menneisyydessä ja nykyisessä tapahtuneen väärän toiminnan kauheimmat seuraukset, jos vastustamme negatiivisia energioita uskollamme ja yhtenäisyydellämme.
Kuvittele mahtava rukouspyörä, joka liikkuu maapallon toisesta reunasta toiseen. Kuvittele, kuinka rukoilevien uskolliset äänet sulautuvat yhdeksi kovaksi ääneksi. Ja että tämä ääni kuuluu kaikkialla Maan päällä.
Yhdessä voimme kestää!”
Sanon teille, että tilanne on niin vaikea, että on vaikea uskoa. Ja ainoa asia, jota pyydän nyt, on antaa minulle rukouksienne energiaa, jotta voin kohdistaa sen energian näkemykseni mukaan. “

Tatyana Mickushina, 17. maaliskuuta 2018:

”Kolmas testi tapahtui vasta äskettäin. Tämä tapahtui viime vuoden syksyllä. Lord Shiva pyysi minua julistamaan 33 -päivän Rukousharjoituksen  vallankumouksen karman,
kuninkaallisen perheen murhan karman – tämän satavuotisen jumalattomuuden karman – muuntamiseksi.

Ja tämän karman muuntamiseksi oli välttämätöntä saada 1200 ihmistä Venäjältä. Nämä 1200 ihmistä Venäjältä olisivat muodostaneet moninkertaisen rukouksen (1200 x 1200) ansiosta yhden prosentin Venäjän väestöstä. Ja jos olisimme saaneet mukaan nämä 1 200 ihmistä, Lord Shiva olisi jo saanut Karmallisen Neuvoston tuen kohdistaa ylimääräistä kosmista energiaa karman muuntamiseen niin, että tämä jumalattomuuden karman olisi pysäytetty.
Emme löytäneet näitä 1200 ihmistä Venäjältä, emmekä edes löytäneet 1200 ihmistä eri puolilta maailmaa. “

Oliko mahdollista löytää niin paljon ihmisiä?

Katsotaanpa osallistujien tilastoja:
33- päivän rukousvalvonta Venäjää varten elo-syyskuussa 2016 –
noin 1400 ihmistä.

33- Päivän rukousvalvonta

“Katumus pelastaa Venäjän” loka-marraskuussa 2017 – noin 650 ihmistä. “

Lord Shiva, 20. joulukuuta 2017:

”Annoin henkilökohtaisesti useita armolahjoja tämän Lähettilään kautta. Ja … ettekä ole käyttänyt yhtäkään armolahjaa.
Viimeinen esimerkki on 33-päivän rukousharjoitus, joka pidettiin minun pyynnöstäni tänä syksynä.
 Valitsimme tärkeän historiallisen hetken ja tärkeän astrologisen ajan. Karmallinen Neuvosto varasi valtavan määrän energiaa, joka oli tarkoitettu vuosisatoja vanhojen kerrostumien karman muuttamiseen. Nämä ovat: ensimmäisen maailmansodan karma, vallankumoukset Venäjällä ja ateismin 100 vuoden ajanjakso Venäjällä ja koko maailmassa. Kymmenet kehittyneimmistä maista olivat mukana tässä karman luomisessa.
 Vain 1 200 venäläisen osallistuminen näiden 33-päivän aikana vaadittiin avaamaan Taivaallisen tulvaportin ja muuttamaan leijonanosan 100-vuotisesta karmasta. Se oli suuri armolahja, joka olisi mahdollistanut karman taakan keventämisen tuhatkertaiseksi.
Valitettavasti meidän suruksemme vain puolet niistä valonkantajista, joita odotimme, osallistuivat Rukousharjoitukseen.
 Loput ihmiset pidättäytyivät useista syistä: laiskuudesta, dogmeista, joista henkilö ei voinut päästä eroon, tai halun ja ajan puutteesta.
Luultavasti vain ette ymmärrä, mitä kuilua olette edessä kohtaamassa “

Sanat Kumara, 20. kesäkuuta 2018:

”On karman laskeutumisen aika. Emme kuitenkaan koskaan lyö ovea kiinni. Jätämme Meidän ovemme aina hieman auki …
Parannus – on uudestisyntymisen, ylösnousemuksen prosessi. Samalla se on sekä testi että mahdollisuus jollekin löytää todellinen identtiteettinsä.