Yritä säilyttää sisäisen rauhan ja harmonian tila suurimman osan päivää

      Kommentit pois päältä artikkelissa Yritä säilyttää sisäisen rauhan ja harmonian tila suurimman osan päivää


Yritä säilyttää sisäinen rauhan ja harmonian tila suurimman osan päivää


Rakastettu Kuthumi, 19. toukokuuta 2005


MINÄ OLEN Kuthumi, tullen luoksesi taas. Olen tullut tänään antamaan sinulle pienen Opetuksen, joka saattaa luultavasti tuntua odottamattomalta, mutta haluaisin silti, että perehdyt huolellisesti kaikkeen, joita pidän välttämättömänä tuoda tietoisuudellesi tässä vaiheessa.

Kuten tiedätte, viime vuoden lopulla tapahtunut tapahtuma – maanjäristys ja tsunami – aiheutui täysin ja kokonaan ihmiskunnan epätäydellisen tietoisuuden vuoksi.

Yllättävän itsepintaisesti ihmiskunta synnyttää edelleen hirvittäviä massoja negatiivisia energioita, jotka ovat käärineet koko maapallon paksuun kuoreen. Tämä kuori estää uudistumisvoimaisten energioiden tunkeutumisen. Toisin sanoen, jännite on syntynyt niiden voimien välille, jotka pyrkivät säilyttämään nykyisen tilan planeetalla ja niiden, jotka toisaalta pyrkivät myötävaikuttamaan kehityssuunnitelman toteutumiseen maaplaneetalla.

Siksi, kun positiivinen uudistava energia kohtaa ihmiskunnan tuottaman negatiivisen energian, sitä voidaan verrata kahden pilven törmäämiseen eri varauksilla. Tiedät mitä tapahtuu, kun tällaiset pilvet törmäävät. Voit tarkkailla ukkosta ja salamaa. Jotain vastaavaa tapahtuu Maapallolla tällä hetkellä. Kun kaksi energiamassaa, joilla on vastakkainen mahdollinen ristiriita, esiintyy erilaisia katastrofeja – esimerkiksi luonnonmullistuksia ja hurrikaaneja.

Saattaa näyttää siltä, että luonnon elementit ovat sokeita ja lannistamattomia. Mutta se ei ole aivan totta. Tavallisesti onnistumme paikallistamaan negatiivisen energian massat paikoissa, joissa ne näkyvät. Siksi vain ne alueet, jotka myötävaikuttavat negatiivisten energia massojen tuottamiseen tietoisuudellaan kärsivät luonnollisista onnettomuuksista.

Rakastettu, on korkea aika jättää se näkökulmasta, että voit tehdä syntiä, toimia väärin, ajatella ja tuntea tavoin, joka on epämiellyttävää Jumalalle suurimman osan päivästä, ja olla varma, että sen jälkeen voit istua alas, rukoile ja muuntaa karmaa, jonka sinä ja lähimmäisesi ja rakkaasi ovat luoneet

Ei ole epäilystäkään siitä, että rukouksen arvo on kiistaton, kieltämätön ja epäilemätön. Rukousten tehokkuus on keskustelun ulkopuolella. Mutta ei riitä, että vain rukoillaan tässä tilanteessa, rakastettu.

Mikä on siinä, että ensin tuotetaan negatiivisten energiamassoja ja sitten taistelemaan niitä vastaan?

On aika lähestyä kaikkea mitä teet päivän aikana tietoisesti. Sinun tulisi jatkuvasti hallita ajatuksiasi ja tunteitasi. Jokainen negatiivinen ajatus tietoisuudessasi täytyy poistaa jo nupussaan. Suojele itseäsi kaikesta, mikä avustaa negatiivisten ajatusten ja tunteiden olemassaoloa tietoisuudessasi.

Kiinnitä erityistä huomiota lapsiisi. Älä jätä heitä yksin suurimmaksi osaksi päivää. Muista, että hedelmä, jonka saat kirjaimellisesti muutaman vuoden kuluttua, riippuu suunnasta, jonka näytät heille aivan heidän elämänsä alussa ja tämän maailmankaikkeuden lakien tuntemisen tiedossa, jonka annat heille, sillä lapsesi kasvavat ja pystyvät ottamaan vastuun itsestään ja palvelemaan maallisen kehityksen hyväksi. Jokainen teistä on vastuussa tämän planeetan tulevaisuudesta ja tulevien kuukausien tapahtumien kehittymisestä.

Muista, että jännitys, joka vapautui Aasian eteläosassa olevan maanjäristyksen takia viime vuoden lopulla, kasvaa jälleen. Tosiasiassa, jokaisella negatiivisella teoilla, ja jokaisella negatiivisella ajatuksella ja tunteella te väsymättömästi vedätte uutta luonnonmullistusta lähemmäksi.

Yritä säilyttää sisäinen rauhan ja harmonian tila suurimman osan päivää. Älä unohda, että muut ihmiset elävät vieressäsi. Jos asut suuressa kaupungissa, päivän aikana aurasi joutuu kosketuksiin tuhansien ihmisten auran kanssa. Kun onnistut pitämään sopusointuisen tilan sisälläsi, kirjaimellisesti vaikutat tämän tilan tuhansin ihmisiin, joiden aurojen kanssa joudut kosketuksiin päivän aikana.

Täsmälleen sama vaikutus ilmenee, kun kohtaat ihmisen, joka näyttää kuin ukkospilveltä ja joka etsii jonkun keventämään jännitettään ja poistaakseen hänen vihaansa. Mutta tässä tapauksessa sinut tartutetaan tämän henkilön negatiivisilla energioilla.

Suojele sisäistä maailmaasi negatiivisten energioiden tunkeutumista vastaan. Pidä erityistä huolta lapsistasi.

Voit sanoa, ettei mikään ole riippuvainen sinusta ja että hallitusta on syytettävä kaikesta, koska se ei pidä asianmukaista huolta sinusta eikä salli sinun nauttia kunnollisesta elämäntavasta.

Saanen olla eri mieltä kanssasi. Kaikki asiat tässä maailmassa on vedetty toinen toisiinsa värähtelyjen kautta ja sinulla on juuri se hallitus, joka voi olla olemassa vain siksi, että suurin osa väestöstä pitää mahdollisena sietää tätä hallitusta ja sen politiikkaa.

Sinä jatkuvasti vaihdat energioita tuhansien ihmisten kanssa ja siten sinä vaihdat jatkuvasti karmaa heidän kanssaan. Mitä luulet, mitkä ovat perhekarman, kaupungin karman, maan karman tai planeetan karman ilmenemismuotoja? Kuvittele henkilö, joka on täysin vapautunut henkilökohtaisesta karmastaan. Mitä luulet tapahtuvan tälle henkilölle seuraavaksi? Tuleeko hän ylösnousemaan?

On hyvin todennäköistä, että tällainen henkilö voi tehdä ylösnousemuksen. Mutta salli minun vakuuttaa sinua, että henkilö, joka on vapautunut henkilökohtaisesta karmasta, omaa aivan erilaisen laajentuneen tietoisuuden. Hän nousee toiseen korkeampaan tietoisuustasoon ja ymmärtää, että on mahdotonta pelastaa vain hänen oma sielunsa. Itse asiassa kaikki on Jumalaa, ja tässä uudessa tietoisuuden tasossa henkilö kokee kaikkien elävien yhtenäisyyden paljon syvemmin. Tällainen henkilö todennäköisesti jää inkarnaatioon riippumatta siitä, onko hänen ulkoinen tietoisuutensa tietoinen hänen päätöksestään vai ei. Hän jatkaa elääkseen valitsemassaan maailmassa. Joka päivä hän vetää ympäröivien ihmisten negatiiviset energiat auraansa ja muuntaa nämä energiat. Tällainen henkilö on kuin sieni. Heti kun hän tulee kosketuksiin ihmisten aurojen kanssa, jotka ovat täyttyneet liian suurella määrällä negatiivista energiaa, hän ottaa osan tästä energiasta itselleen ja neutralisoi sen. Tapahtuu ilmiö, jota kutsut kaupunkien, maan tai planeetan karman muuttamiseksi.

Tämän vuoksi, hyvin paljon riippuu jokaisesta teistä, rakastetut, kyvystänne säilyttää harmonia ja tasapaino huolimatta mistään ympäröivistä olosuhteista. Ja jos tunnet masennuksen, ilon puutteen, aiheettoman melankolian, se tarkoittaa, että olet todennäköisesti joutunut suuren negatiivisen massaenergian vaikutuksen alaiseksi. Olet ladannut auraasi niin voimakkaasti, että tarvitset jonkin aikaa yksin oloon tai luonnossa oleskeluun palauttaaksesi sisäisen rauhan ja tasapainon.

Yritä tunnistaa sisäinen tilasi ja syyt epäharmonisuuteen tietoisuudessasi.

Kun saavutat tietyn tietoisuuden tason, jossa sinun sallitaan ottaa itseesi kaupungin, maan tai planeetan karmaa ja muuttaa tämä karma, sinä palvelet 24 tuntia vuorokaudessa.


Tämä on elintärkeä palvelu, rakastettu. Tänään olen antanut nämä suositukset toivossa selittää tällaisen palvelun tekniikkaa niille teistä, jotka jo tarjoavat tätä elintärkeää palvelua maailmalle. Ja nyt, kun olet jo tietoinen palveluksestasi, pystyt ryhtyä toimenpiteisiin hyvissä ajoin palauttaaksesi värähtelysi ja energiasi. Kuuntele tarkkaavaisesti kehoasi. Ja kun olet voittanut masennuksen, etsi keino rakentaa sisäistä harmoniaasi ja rauhaa. Joillekin teistä se voi olla meditaatio; toisille se voi olla rukous, kävely luonnossa, kuunnella rentouttavaa musiikkia tai leikkiä lasten kanssa.

Älä anna itsesi olla negatiivisessa tietoisuuden tilassa pitkään. Tukahduta kaikki negatiiviset värähtelyt itsessäsi heti, kun ne syntyvät. Älä anna niiden ottaa kiinni olemuksestasi millään lailla ja muista, että sinulla on aina mahdollisuus vedota Ylösnouseiden Mestarien apuun viimeisenä keinona. Annamme meidän omistautuneille palvelijoillemme kaiken avun, minkä Kosminen Laki meille sallii.

Minä olen Kuthumi, sinun veljesi.


© Viestintuoja Tatyana Mickushina