Opetus muutoksista maailmassa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus muutoksista maailmassa


Opetus muutoksista maailmassa

Lord Maitreya, 30. joulukuuta 2008

MINÄ OLEN Maitreya, tulen luoksenne tänä päivänä!

Olen niin onnellinen tunteasseni taas fyysisen tason värähtelyjä ja olen niin ilahtunut ennakoidessani meidän tämänpäiväistä keskusteluamme.

Olen odottanut tulemistani ja puhumistamme. Ja minä olen tullut.

Minun Opetukseni ei tule olemaan kovin väsyttävä sinulle. Olen tullut antamaan sinulle ymmärrystä liittyen tulooni.

Ymmärrätkö kuinka paljon värähtelymme eroavat toisistaan? Ymmärrätkö, että minun on mahdotonta tulla maailmaan nyt? Sinä elät maailmassasi, ja tämä maailma on koti sinulle. Kaikki tässä maailmassa on sopeutettu sinun pysymiseesi siinä.

Asiat ovat erilaiset minulle. Jos ehdotatte esimerkiksi, että tulin maailmaanne, millä tavalla luulette minun havaitsevan kaiken mikä ympäröi teitä: pakokaasun haju, liikenteen melu, musiikiksi kutsutut äänet maailmassasi ja tupakan savut?

Ajatteletteko sen olevan normaalia, jotta Mestarit ovat kykeneviä tulemaan ympäristöönne?

No, olen tullut hälventämään nämä harhaluulot. Ei kukaan Mestari voi koskaan tulla tähän maailmaan, niin kauan kuin se pysyy siinä tilassa, jossa se nyt on. Vaikeus on maailmanne  muuttamisessa niin pian kuin mahdollista tilaan, jolloin Mestarien on mahdollista pysyä siinä. Siihen asti olemme pakotettuja käyttämään välittäjien palveluita, jotka, kuten Lähettiläämme, välittävät tietämyksen tiedosta, jonka yritämme tuoda teille.

Näyttää niin yksinkertaiselta muuttaa tämä maailmaa, jotta se saa Jumalallisen maailman piirteet, jotta Ylösnousseet Mestarit voivat pysyä siinä. Sinulta vaaditaan hyvin vähän. Mutta ei. Tietoisuutesi on tullut niin jäykäksi, että se ei halua olla alistuttu vähäisimillekään muutoksille.

Kuvittele, että tästä eteenpäin sinun täytyy kääntymään pois tavoista ja tottumista, joihin olet tottunut: tupakoinnista, ei-jumalallisen musiikin kuuntelusta, television katselusta. Kuvittele, että sinun on lopetettava arvostelu, kateus, viha ja ilkeys.

Luuletko, että on realistista odottaa tätä?

Sama realistisuus on odottaa minun pysyvän tässä maailmassa tällä hetkellä.

Toivon yhdessä muiden Ylösnousseiden Mestarien kanssa sydämessäni, että yhteisin ponnisteluin voimme muuttaa Maa planeetan fyysistä tasoa. Et voi enää elää ympäristössä, jossa olet nyt. Se ei ole sopivaa Jumalalliselle ihmiselle. Sinun tulisi käyttää pyrkimyksiäsi muuttaaksesi värähtelysi, tietoisuutesi tasoa. Ensimmäinen askel, jonka voit ottaa tähän suuntaan, on ymmärtää, että kaikki ympärilläsi on muututtava ja kaiken ympärilläsi olevan pitäisi muuttua sinun avullasi.

Tärkein asia on muuttaa kaikista monimutkaisin asia: sinun  tietoisuutesi. Mielesi on niin harhaileva, että joskus hämmästyttää perustelujen, syiden ja temppujen lukumäärää, jotka se keksii vain estääkseen lopettamasta näennäisesti pienintä tottumusta. Yritä luopua tupakoinnista nyt heti. No? Voitko yrittää heti lopettaa perinteisen television katselun? Jokainen teistä pitää kiinni monista mukavista, viattomista kiintymyksistä, ja sinun on vaikeampaa kääntyä pois niistä kuin siirtää maailman suurin vuori yhdestä paikasta toiseen.

Teille on yksinkertaisempaa kääntää joet taaksepäin tai kehittää kaupunkeja autiomaahan kuin kääntyä pois ainakin yhdestä tottumuksestanne tai kiintymyksestänne.

Siksi sanomme, että fyysisen tason värähtelyjä pitäisi muuttaa. Se pitäisi tehdä, ja me teemme sen. Jos odotamme, kunnes pystytte muuttamaan tietoisuuttanne ja elämäntyyliänne, pelkään, ettemme koskaan tule näkemään sitä aikaa.

Unenne tässä asiassa on liian syvää ja heräämisenne uudelle elämälle on teille liian vaikeaa.

En haluaisi puhua surullisista asioista. Haluaisin jakaa hyviä uutisia, ja minulla on ne. Se koskee suunnitelmiamme Maa planeetalle. Nämä suunnitelmat ovat niin suuria, ettet ehkä edes usko, että ne tulevat toteutumaan lähitulevaisuudessa.

Olette upoksissa vaikeissa karmallisissa tilanteissa ja ettekä näe mitään muuta kuin vain vähän korkeammalle kuin tavallinen visuaalinen näkökulmanne. Se on melko luonnollista. Ajankohtana, jolloin maapallon koko fyysisen tason värähtelyt alkavat nousta, kehonne alkavat kääntyä kohti ympäristöänne. Tässä fyysisten kehojenne ja hienoimpien kehojenne värähtelyjen nostamisprosessissa kaikki karmallinen roska, joka on kertynyt niihin miljoonien vuosien ajan, alkaa pudota pois kehoistanne. Teitä ei voi kadehtia.

Siksi olen tullut selittämään, mitä tapahtuu teille ja muille ympärillänne oleville ihmisille. Jos tiedät syyn sille, mitä tapahtuu, sinun on helpompi valmistautua hyväksymään tilanne. Et voi muuttaa mitään paitsi vain itsestäsi, mutta voit muuttaa asenteesi siihen, mitä tapahtuu sinulle ja muille ihmisille ja mitä tapahtuu ulkoisissa olosuhteissa.

Olen iloinen, että olen onnistunut tuomaan sinulle joitain Opetuksia muutoksista maailmassa. Uskon, että monille teistä antamani selitykset tarjoavat mahdollisuuden tietoiseen lähestymiseen ulkoisissa ja sisäisissä olosuhteissa elämässänne. Olisin erittäin iloinen, jos mahdollisimman monet ihmiset saisivat käyttöönsä tämän informaation ja meidän antamamme Opetuksen.

Jos ymmärrät mitä on tapahtumassa, silloin voit käyttää keinoja, jotka auttavat sinua tekemään siirtymän tietoisuudessasi mahdollisimman helposti ja kivuttomasti.

Nämä keinot ovat laajalti tunnettuja. Ne sisältävät asianmukaisen ravinnon, oikean elämäntavan, ajatusten ja tunteiden puhtauden, oikeanlaisen musiikin kuuntelun ja varmasti rukousharjoitukset ja meditaatiot. Kun pyydät apua Korkeammilta voimilta, Korkeammista Maailmoista tai Ylösnousseilta Mestareilta, saat kaiken tarvitsemasi avun. Tarjotun avun aste riippuu ainoastaan vain toiveistasi, motiivistasi ja sydämesi puhtaudesta.

Taivaat tarjoavat aina apua. Jopa  silloin kun luulet, että kaikki on toivoton, on aina olemassa mahdollisuus ratkaista ongelma Jumalallisella tavalla. Sinun täytyy vain uskoa ja ponnistella ongelman ratkaisemiseksi.

Tarjoamme mahdollisuuden ja energian, ja se riippuu sinusta, jos käytät tätä mahdollisuutta ja tarjottua energiaa sen mukaisesti, mihin se on tarkoitettu. Tällä tavalla yhteistyömme tulee toteutumaan.

Olen pahoillani erotessani teistä. Nähdään taas.

MINÄ OLEN Maitreya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina