Opetus myötätunnosta ja armosta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus myötätunnosta ja armosta


Opetus myötätunnosta ja armosta

Rakas Quan Yin, 26. joulukuuta 2008

Minä olen Quan Yin. Minä tulen luoksesi tänä päivänä antamaan sinulle lyhyen opetuksen.

Tulen harvoin. Sen vuoksi, seuraa sanojani kaksinkertaisella huomiolla. Ei siksi, että haluan niin, vaan koska sinä tarvitset sitä.

Tulen opettamaan sinulle myötätuntoa ja armoa, koska jos sinulla ei ole näitä ominaisuuksia sydämessäsi, et voi siirtyä uuteen tulevaan aikakauteen.

Myötätunto ja armo ilmenevät paitsi siitä, että huolehdit naapureistasi. Nämä sydämesi ominaisuudet ovat luonteeltaan kosmisia ja niiden tulisi levitä sinusta koskettamaan kaikkia eläviä olentoja. Sinun huolenpitosi kaikkia eläviä olentoja kohtaan tulisi olla identtinen sille, kuinka huolehdit omasta äidistäsi. 

Kun maailman mieliä hallitsevat vain nämä kaksi ominaisuutta – myötätunto ja armo – maailma tulee hylkäämään ihmisten tietoisuuden kielteiset ilmenemismuodot, kuten sodat, terroriteot ja vihan. Monet muut ihmiskunnalla nyt olevat negatiiviset ominaisuudet, tulevat putoamaan unohduksiin.

Tärkeimmät asiat, jotka tulevat pelastumaan, on huolehtiminen kaikista elävistä olennoista ja Rakkautesi mihin tahansa Jumalalliseen manifestaatioon.

Kuinka usein elämässänne ajattelette tapaa, jolla voitte vaikuttaa kaikkeen teitä ympäröivään, jos vain nämä kaksi ominaisuutta – myötätunto ja armo – tekevät kotinsa sydämiinne.  Pyydän sinua olemaan sekoittamatta näitä ominaisuuksia sääliin ja huolehtimiseen sinulle läheisistä. Kun koet kiintymystä naapureihisi ja yrität kokea armoa ja myötätuntoa heitä kohtaan, kuten sinusta näyttää, se tulee olemaan sinä, joka tulet kärismään. Myötätunnon ja armon ominaisuudet, jos ne todella ilmenevät sinussa, eivät ole riippuvaisia suhteesta sinun ja niiden ihmisten välillä, joita kohtaan tunnet myötätuntoa ja armoa.

Et ehkä tunne ihmisiä, jotka kärsivät tai tarvitsevat apua, mutta lähettämällä Rakkautta ja apua sydämesi pohjasta, pystyt muuttamaan tilannetta, johon he ovat osallisina, ja Jumalallinen oikeudenmukaisuus tulee ohittamaan tuon sielun tai lähettää alas sille helpoimman tien karman selvittämiseen.

Koko ongelma juontuu siitä, että teidän huomionne armosta ja myötätunnosta ovat erilaiset kuin meidän.

Näkökulmasi kattaa nykyisen inkarnaation tai jopa vain lyhyen ajanjakson tätä inkarnaatiota. Siksi, kun näet ihmisiä kärsimässä ja jos sinusta tuntuu, että et pysty auttamaan heitä, sinä järkytyt ja alat myös kärsiä.

Jumalallinen myötätunto on hiukan korkeampi kuin ihmisen kuva myötätunnosta, ja se ei kosketa niin paljon fyysistä kehoa kuin ihmisten sielujen pelastamista. Mikä näyttää sinulle kauhistuttavalta ja epäreilulta, meidän näkökulmastamme sama tilanne tulee näyttämään nopeimmalta ja helpoimmalta tilaisudelta sielulle maksaa takaisin heidän karmallinen taakkansa.

Se on juuri tämä, että näkökulmalla on merkitystä. Tarkastelemme koko aikaisempien inkarnaatioiden ketjua ja näemme, mikä inkarnaatio on parasta valmistaa sielulle, joka nyt kärsii.

Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi pysytellä välinpitämättömänä ja vain ohittaa ne, jotka tarvitsevat apua. Se tarkoittaa vain sitä, että jokaisen on työstettäävä pois karman kerros, kun heidän vuoronsa on työskennellä se pois. Kun annat apua henkilölle, joka tarvitsee apuasi, sinun tulee ensisijaisesti huolehtia hänen sielustaan, ei hänen fyysisestä kehostaan.

Ensinnäkin se on hänen sielunsa kärsimystä, ja  jälkeen päin tämä kärsimys ilmenee haavojen, sairauksien ja epäsuotuisina karmallisina tilanteina fyysisellä tasolla.

Sinun pitäisi antaa apua fyysisellä tasolla, mutta sinun on aina muistettava, että kaikki mitä tapahtuu fyysisellä tasolla on seurausta menneisyydessä tapahtuneista teoista, ajatuksista ja tunneista. Fyysisen tason tilanteen korjaamiseksi kärsivien ihmisten tietoisuutta on muutettava. 

Valitettavasti karma saattaa olla niin raskas, että ihminen ei kykene ymmärtämään, että kaikki mitä hänet kutsuttiin kohtaamaan, on sarja vääriä tekoja, jotka hän on aikaisemmin tehnyt. Hän ei kykene ymmärtämään karmallisia siteitä ja karmallista takaisin paluuta. Tässä tapauksessa, kun olet myötätuntoinen tämän ihmisen sielulle, Rakkauden ja myötätunnon impulsseillasi tämän ihmisen sielu saa lisävoimaa, joka voi auttaa häntä irrottautumaan pois syiden ja seurausten noidankehästä ja nousemaan niiden yläpuolelle. Jopa silloin kun  ihmisen on kuolemassa, sinun myötätuntosi tunteen vuoksi ja sinun kutsujen vuoksi, joita olet tehnyt pelastaaksesi hänen sielunsa, hän kykenee nousemaan tietoisuudessaan tasolle, jossa enkelit ja muut Valon olennot kykenevät tarttumaan häneen ja auttaa tämän ihmisen sielua korkeammilla tasoilla.

Siksi olen tullut tänään luoksesi selventämään joitain asioita, jotka liittyvät asenteeseen kärsiviä sieluja kohtaan.

Sillä hetkellä, kun tunnet todellista myötätuntoa ja armoa kärsiviä yksilöitä kohtaan, annat heille osan saavutuksistasi ja saavutuksistasi nämä sielut kykenevät nousemaan korkeammalle.

Siksi kokeakseen todellista myötätuntoa ja armoa yksilöllä pitäisi olla käytettävissä tiettyä saavutusten voimaa.

Joukossanne  on Buddhia ja Bodhisattvoja, joilla on todellista myötätuntoa ja armoa, mutta suurin osa ihmisistä ymmärtävät armon samaksi kuin sääli.

Sillä hetkellä, kun todellisesta armosta ja myötätunnosta tulee jatkuvia seuralaisia suurimmalle osalle ihmiskuntaa, kärsimys tulee hylkäämään maailman vähitellen. Kärsimykset puhdistavat sieluanne, koska sielu, joka kärsii tasapainottaa suuren kerroksen karmaa.

Tällä hetkellä on mahdotonta tehdä ilman sitä, koska ihmiskunnan karma on erittäin raskas. Mutta ihmiskunta on vähitellen siirtymässä meidän osoittamaamme  välttämättömään suuntaan. Haluamme, ettette pysähdy Polulle. Niin paljon työtä odottaa edessä.

MINÄ OLEN Quan Yin.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina