Opetus opetuslapsen ominaisuuksista

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus opetuslapsen ominaisuuksista


Opetus opetuslapsen ominaisuuksista

Lord Lanto, 25. joulukuuta 2008

MINÄ OLEN Lanto, tulen luoksesi tänään. Kuten aina, olen tullut puhuakseni kanssasi. Toivon, että saat epäilemättä hyötyä tämän päivän puheesta.

Olen myös tullut vakuuttamaan sinulle, että menestys ja eteneminen Polulla liittyy suoraan pyrkimykseesi ja kestävyyteesi. Seuraava tarvittava ominaisuus on uskollisuus.

Joten: pyrkimys, kestävyys ja uskollisuus ovat ominaisuuksia, joita tarvitset Polulle.

On vielä muutamia ominaisuuksia, joita ilman et voi edetä. Tärkein niistä on Rakkaus, koska kun pystyt tuntemaan Rakkautta, sinä tulet herkäksi värähtelyillemme. Kun Rakkaus valloittaa sydämesi, Jumalallinen viisaus astuu sydämeesi rakkauden mukana, joka on ominaisuus, jonka voit hankkia, jos kuuntelet ahkerasti sanojamme ja seuraat suosituksiamme päivästä päivään.

Haluaisin sanoa muutaman sanan Uskosta. Kun sydämesi ovat täynnä omistautumista ja uskoa, olemuksesi ydin täytyy sellaisella mahtavalla voimalla, mikä ei pelkää minkäänlaisia myrskyjä tai hurrikaaneja maailmassa.

Joten, ennen kuin päätät seurata meitä, Ylösnousseita Mestareita, ja seurata Opetustamme ja suosituksiamme, tarkista onko pyrkimyksesi vahva ja onko sinulla muita tärkeitä tarvittavia ominaisuuksia Polulla, jotka minä juuri luettelin.

Jos epäilette ja etsitte jatkuvasti jotakin parempaa ja täydellisempää, silloin ette voi hyväksyä Totuutta, joka on läsnä Opetuksessamme, ja Jumalallisen Armon nektari, jonka annamme jokaisen Viestimme kanssa tulee vuotamaan maahan lähellä teitä, mutta se ei siunaa sydämiänne.

Siksi, ennen kuin teet horjumaton päätöksen seurata Polkua, jota Ylösnousseet Mestarit opettavat, testaa itsesi selvittääksesi, onko pyrkimyksesi vahva ja ettei se ole ohi, ennen kuin lopetat tämän Viestin lukemisen. Jos et voi varmasti sanoa, että olet valmis seuraamaan Opetustamme, ainakin nykyisen inkarnaatiosi loppuun saakka, silloin sinun ei kannata tuhlata aikaa Viestiemme lukemiseen, koska tulet olemaan kiireinen täysin hyödyttömän ja turhan toiminnan kanssa, kuten jos yrittäisit kastaa puutarhasi seulalla.

Mikään Jumalallisen totuuden murut ei voi valaista mieltäsi ja antaa sinulle kannustinta siirtyä pidemmälle, jos et arvosta sitä, mitä annetaan, ja pidät Viestiemme ihmettä viihteenä.

Yhä enemmän maailmasi pyrkii tekemään  sinut jatkuvasti kiireiseksi etsimään lisää huvituksia ja koristeitä. Olet ollut niin syvästi kiinni sellaisessa prosessissa, että et edes huomaa Jumalallisen tilaisuuden pelastuslinjaa, joka on aivan nenäsi edessä. 

En olisi niin kategorinen ja ankara, jos monet Polkua pitkin kiiruhtaneet ihmiset eivät liu’kuisi alas kuiluu ja katoaisi olemattomuuteen silmäni edessä. Unohdat, että olet kaksinaisessa, hauraassa maailmassa. Siksi sinun on aina oltava valpas. Siksi on oikein verrata sinua sotureihin, jotka ovat maailmassa. Soturin ominaisuudet ovat ne ominaisuudet, jotka sinun täytyy hankkia.

Soturi ei uikuta eikä valita kohtalostaan. Hän suorittaa sotilaan velvollisuudet ja ymmärtää, että jos hänen on annettava henkensä uhrauksena Yleisen Edun hyväksi, niin hän varmasti tekee sen.

Mutta paljon enemmän tarvitaan sinun ajallasi.  Sinun ei tarvitse antaa tekoa vain yhden kerran,  lahjoittaen elämäsi uhraukseksi Yleisen Edun hyväksi. Sinun on muutettava koko elämäsi epäitsekkääksi palveluksi ja itsesi uhraamiseksi.

Tämä tehtävä on erittäin vahvojen henkien voimassa. Suuret menneisyyden Yogit ovat inkarnoituneet keskuudessanne.

Monet hienot yksilöt ovat inkarnoituneet tässä vaikeassa ajassa. Jos luulet heidän olevan korkeissa asemissa tai että he ovat hyvin kuuluisia maailmassasi, olet väärässä. Todennäköisesti kukaan teistä ei ole edes kuullut noista suurista inkarnaatioista, koska he voivat vain suorittaa tehtävänsä houkuttelematta ihmisten katseita ja ajatuksia, jotka voisivat häiritä heitä toteuttamasta heidän Valon tehtäviä.

Tämä ei koske Lähettilästämme, koska Lähettilään virka velvoittaa hänet olemaan taistelun etulinjassa. Siksi kaikki eivät ota Viisauden Mestarien Lähettilään taakkaa, eivätkä kaikki pysty kantamaan energia taakkaa joka lepää heidän harteilla.

Siksi odotamme, kunnes todellinen asenne Lähettilästämme kohtaan tulee vakiintumaan maailmassasi, joka perustuu palvelemiseen ja kaiken mahdollisen avun tarjoamiseen.

Me arvioimme henkisen saavutuksienne tason sillä, miten kohtelette Lähettiläitämme. Jokainen henkilö, joka ottaa yhteyden Lähettilääseemme, ottaa myös yhteyden meihin automaattisesti. Niille henkilöille valmistamme kokeita, joiden avulla voimme määrittää heidän uskollisuutensa ja omistautumisensa. Nämä testit erottavat välittömästi ne, jotka etsivät jotain itselleen, eivätkä näin ollen ole valmiita palvelun tasolle, jota nyt tarvitaan.

Siksi, ennen kuin muodostat minkäänlaista suhdetta Lähettilääseemme, minä neuvon, että punnitset monta kertaa, oletko valmis ja pystytkö kestämään testit, jotka väistämättä tulevat kuin salama kirkkaalta taivaalta heti, kun lähestyt Lähettilästämme jopa ajatuksissasi.

Olenko peloittanut sinua? Mielestäni on tarkoituksenmukaista, että sinua on varoitettu etukäteen asioista, jotka voivat tulla salamana kirkkaalta taivaalta, sen sijaan, että pitäisit sinua tietämättömyydessä ja sitten syytät Lähettilästä kaikesta, mitä sinulle tapahtuu. Mikään ei ole pahempaa sinulle kuin sellainen, koska karma Lähettiläämme kanssa on sama kuin karma Jumalan kanssa. Tiedät, että tämä on kaikista vaikeimman tyyppinen karma, jota nykyään on olemassa maailmassasi.

Olin onnellinen antamaan teille tämän pienen Opetuksen. Ja odotan, että hyväksytte tämän Opetuksen sydämienne kiitollisuudella.

MINÄ OLEN Lanto. Om.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina