Opetus oikeasta asenteesta Mestarien antamaa valaistumista kohtaan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus oikeasta asenteesta Mestarien antamaa valaistumista kohtaan


Opetus oikeasta asenteesta Mestarien antamaa valaistumista kohtaan

Mestari Hilarion, 2. tammikuuta 2008

MINÄ OLEN Mestari Hilarion, tulen luoksesi Lähettiläämme kautta.

Kuten aina, haluaisin antaa kehoituksen, ja toivon, että se on teille hyväksi.

Ette kykene keskittymään asioihin, joita opetamme teille hyvin kauaksi aikaa, koska elämässänne on liian monia häiriötekijöitä. Ensimmäinen ja tärkein ominaisuus on kuitenkin kyky keskittyä aiheeseen, jota olette opiskelemassa. Niin pian kuin pystytte kesittymään opetukseemme, alatta omaksumaan paljon paremmin asioita, joita opetamme teille.

Niin kauan kuin lueskelette Sanelujamme tämän ja tuon välillä, kuten TV -ohjelmien ja aterioiden välillä, ette saa tarvittavaa vaikutusta Opetuksestamme ettekä saavuta mitään hyötyä sieluillenne.

Muistakaa, että kun olette kiireisiä työskentekette kovasti, tuleeko työstä menestyksekäs, jos häiriinnytte jatkuvasti kymmenen muun tehtävän kanssa, jotka yritätte tehdä samanaikaisesti? Miksi teillä on tunne, että henkistä työtä voidaan  tehdä aika ajoin tai kiireessä?

Kunnes kuin muodostatte oikean asenteen henkiseen työhön tietoisuudessanne, ette saa merkittäviä tuloksia.

Valitettavasti olen huomannut, että huomion ja keskittymisen puute on aikanne vitsaus. Yritätte oppia erilaisia asioita samanaikaisesti. Kuuntelette radiota, puhutte puhelimessa tai katsotte televisiota yrittäessänne lukea Viestejämme.

Ennen kuin keräätte voimanne keskittyäksenne hyväksymään henkistä ruokaa ja heitätte pois kaiken muun,  Viestiemme lukeminen ei tule olemaan hyväksi teille vaan haitta kehityksellenne.

Minä kerron miksi. Jos olet kiireinen jonkin maallisen toiminnan kanssa, kuten esimerkiksi modernin musiikin kuuntelemisen tai katselet kaupallista mainosta televisiosta ja yrität lukea Viestiämme samanaikaisesti, silloin energia, jonka asetamme Viesteihimme käytetään epäsäännöllisesti. Ja luisut taaksepäin sen sijaan, että etenisit kehityksessäsi.

Ymmärrä, että puhut Jumalalle; kommunikoit Mestarien kanssa, jotka ovat kaukana edelläsi, jotka kiipesivät evoluutiokehityksen korkeammille askelmille. Mistä tämä massiivinen epäkunnioitus on peräisin?

Miksi  teillä ei ole perustavaa säädyllisyyttä kommunikoidessanne kanssamme?

Haluaisin, että lakkaatte näkemästä sitä Opetusta, jota annamme teille Lähettiläämme kautta, jonain itsestään selvyytenä ja tavanomaisena.

Tuhannet Valo-Olennot työskentelevät jokaisen Viestin toimittamisessa. Me kulutamme  arvokasta energiaaJumalalta; keräämme sen viljan jyvä jyvältä ja virratamme sen Viesteihimme.

Ellette muuta suhtautumistanne annettuun Jumalalliseen armoon, tulemme sulkemaan luokkahuoneidemme ovet ja te tulette jäämään käytämään odottamaan uutta Jumalallista tilaisuutta.

Kuinka nopeasti ihmiskunta tottuu kaikkeen! Meillä on erittäin vaikeaa katsoa teitä ajatellessanne Viestien lukemista vieretyksin viihdyttävien toimintojen kanssa, kuten videofilmien katselun kanssa.

Jotkut teistä houkuttelevat katselijoita Viestiemme kanssa ja käyttävät niitä hengellisenä huvina.

Katso itseäsi. Katso mitä olet tekemässä.

Kommunikoitte Jumalan kanssa! Omatkaa sisäistä säädyllisyyttä asettamalla itsenne järjestykseen ennen kommunikointianne Jumalan kanssa.

Kuitenkin, tämä tuttavallisuus kun kommunikoitte Jumalan kanssa on erittäin suosittua nykyään.

Ensimmäinen asia, joka teidän on tehtävä, on kehittää kunnioitettava asenne Jumalallisuutta kohtaan

Teidän on oltava huolisanne monista vääristä pyrkimyksistä. Teidän on uudelleen ajateltava monia asioita ja pakotettava juurruttamaan nöyryyden ominaisuutta itsessänne.

Lakatkaa pitämästä Mestareita kuten lypsivinä lehminä. Kyllä, me pidämme huolta teistä, me lohdustamme teitä ja parannamme fyysisiä kehojanne ja sielujanne, mutta miksi otatte asioita, jotka saatte meiltä itsestäänselvyyyksinä? Miksi te unohdatte kiitollisuuden?

Minun täytyi puhua teille tästä vakavasti, koska ellette muuta suhtautumistanne kommunikaatiotanne kohtaan Mestareiden kanssa ja voita joitan luonteeseenne liittyviä negatiivisia piirteitä, saatatte vahingoittaa pahasti sieluanne. Muistakaa, että kun saatte Jumalallista energiaa, te itse ohjaatte sitä teidän maailmaanne ajatuksien ja tunneiden ja tilanne avulla. Kun saatte energiaa lukemalla Viestejämme ollessanne väärässä tietoisuuden tilassa,  samoin myös silloin, te saatatte käyttää sitä epäsäännöllisesti, ohjaten sitä illuusion lisäämiseen ja luotte karmaa.

Evoluutiokehitysvaiheessanne teidän on käytettävä Jumalallista energiaa suuremmalla vastuullisuudella.

Tulin tänään saadakseni teidät ajattelemaan, käsittelettekö te oikein Viesteihimme sisältyvää  informaatiota  ja energiaa.

Toivon, että Opetukseni tänään tulee auttamaan sinua.

MINÄ OLEN Hilarion.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina