Opetus onnellisuudesta ja Jumalallisesta Polusta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus onnellisuudesta ja Jumalallisesta Polusta


Opetus onnellisuudesta ja Jumalallisesta Polusta

Rakastettu Zarathustra, 28. kesäkuuta 2009

MINÄ OLEN Zarathustra!

Olen tullut tänään antamaan pienen Opetuksen. Keskustelumme ei tule väsyttämään sinua liikaa. Tulen olemaan lyhytsanainen.

Tänään sinulle annetaan Opetus siitä, kuinka kaikkea ympärilläsi olevaa voidaan muuttaa ja sitä on muutettava.

Kuvittele, että löydät itsesi autiolta saarelle. Sinulla ei ole mitään tavallisista asioistasi; Muistat kuitenkin tiedon, jota tarvitset selviytyäksesi tällä autiolla saarella.

Sivilisaatiollasi on paljon erilaisia asioita – viihdettä ja leluja aikuisille – mutta todellisuudessa ollaksesi olemassa et tarvitse niitä niin paljon. Asioissa on perusminimi ja se riittää. Jos ajattelet sitä, lyhyen mietiskelyn jälkeen ymmärrät, että kaikki ympärilläsi ja kaikki, mitä sinulla on, eivät tee sinusta onnellisempaa.

Joten, mikä on onnellisuus?

Jokaiselle teistä vastaus tähän kysymykseen on erilainen. Kun sinun on hankittava jotain ollaksesi onnellinen – auto, huoneisto, talo maalla, mahdollisuus matkustaa tai saada viihdettä – silloin minun on kerrottava sinulle, että et koskaan saavuta onnellisuutta. Tämä johtuu siitä, että sinun on ostettava yksi asia toisensa jälkeen, yksi lelu toisensa jälkeen, ja sinun on pyrittävä saamaan yhä monimutkaisempia elämän nautintoja. Mutta aina kun saat seuraavan asian tai viihteen, tulet menettämään välittömästi kiinnostuksesi siihen ja tulet etsimään seuraavaa. Siten, tässä illuusion tavoittelussa paljon enemmän kuin yksi tai kaksi inkarnaatiota kuluu. 

Yrität löytää onnea itsesi ulkopuolella. Kuitenkin onnellisuus on tietoisuutesi tila. Ja kun olet todella onnellinen, et tarvitse mitään; olet tyytyväinen ja valmis jakamaan ilosi koko maailman kanssa.

Kuinka monella teistä on tämä sisäisen onnen tila sydämissään? Eikö se näytä sinulle oudolta, että halvin asia, jopa ilmainen, ei ole saatavana suurimmalle osalle Maan ihmisille?

Miksi näin tapahtuu? Se johtuu siitä, että sivilisaatiosi herkistää ihmiset aina lapsuudesta lähtien hankkimaan ja kuluttamaan sivilisaatioiden siunauksia. Eikä ole mitään rajaa yhä useammille uusille asioille ja nautinnoille, joita lihallinen mielesi haluaa saada.

Pysähdy ja ajattele. Jokin on vialla tässä kaikessa. Tästä pyörästä on ulospääsy, jossa juokset ympäriinsä inkarnaatiosta toiseen, kuten hamsteri kuntopyörässä. Ja tie ulos on tietoisuudessasi.

Pysähdy ja ajattele. Maailmasi mukautuu kuuliaisesti tietoisuuteesi. Saat ulkoisesta maailmasta juuri sen, mitä  tavoittelet. Siksi, jos onnistut muuttamaan tietoisuutesi, muuttamaan pyrkimystesi suuntaa, silloin aine ( materia), vaikkakin hitaasti, alkaa muuttua ja mukautua tietoisuutesi uudelle tasolle.

Aloita yksinkertaisimmasta asiasta: Analysoi mitkä omaisuuksiesi joukossa on sellaista, mikä  tekee sinut onnelliseksi? Mistä voit helposti luopua, kaikesta siitä, mikä sinulla on?

Kun olette miettinyt asiaa, monet teistä sanovat, että teillä ei ole mitään ylimääräistä ja että kaikki, mitä teillä on, on välttämätöntä elämällenne.

Muista esimerkkiä autio saaresta, jonka annoin sinulle keskustelumme alussa.

Sinun tulisi pyrkiä yksinkertaisempaan elämäntapaan. Ja kun tietoisuutesi alkaa muuttua, huomaat, että sinulla on paljon vapaa-aikaa, jota sinulla ei ollut ennen. Kehität maun terveellisemmästä ruoasta ja harmonisemmasta musiikista. Lopetat itsesi kannustamisen eri piristeillä rota-rallissasi. Ymmärrät, että seksuaalinen toiminta ei ole rakkautta. Tulet tekemään paljon löytöjä elämässäsi. Mutta ensin on välttämätöntä tehdä päätös ja yrittää ohjata tietoisuutesi kohti Jumalallista Polkua.

Tulet sanomaan, että sinun tarvitsee tietää tämän Polun ominaisuudet ja tarvitset joitain merkkejä siitä, missä tämä Polku sijaitsee.

Selkeä tosiasia on, että kaikki suuntamerkit ovat sisälläsi. Ja jos noudatat sisäistä ääntäsi huolellisesti, tiedät pian, missä Jumalallinen polku sijaitsee.

Jopa ne teistä, joilla ei ole paljon uskoa Viesteihimme ja jotka ovat varovaisia erilaisista opetuksista ja uskomuksista, jopa te olette ainakin kerran elämässänne kuulleet vihjeen itsenne sisältä, siitä kuinka teidän pitäisi toimia vaikeassa tilanteessa, joka muodostui eteenne. Tiedätte aina täysin hyvin, mitä tehdä ja kuinka toimia. Mutta sitten lihallinen mielenne puuttuu asiaan ja kuiskaa äänekkäästi: “Oletko hullu? Se tulee olemaan epäedullista sinulle. Mikä omatunto? Mikä ihmisarvo? Tulet menettämään asemasi” (tai jotain muuta maailmanne myyttisistä arvoista).

Ja kuuntelet jatkuvasti ihmisen logiikkaa ja menetät mahdollisuuden toimia Jumalallisen Lain mukaisesti.

Ensi silmäyksellä Jumalallisen Polun seuraaminen ei tarjoa mitään hyötyä maailmassasi – ei rahaa eikä mainetta. Aivan päinvastoin, menetät paljon sellaista, mitä pidetään arvokkaana maailmassasi.

Mutta hankit muita arvoja. Hankit onnellisuuden, mielenrauhan ja pystyt kokemaan todellisen Rakkauden tunteen.

Et tule kohtaamaan Jumalallisen Polun tienviittoja missään. Mutta kompassi ja Jumalallisen Polun kartta ovat aina sydämessäsi syntymästäsi lähtien ja siirtymiseen asti. Ulkopuolellasi ei ole ketään, jota syyttää, että läiminlyöt sisäisen tietosi ja, että seuraat polkua, joka kaikki seuraavat. 

Älä yritä kävellä leveää tietä, joka ei johda mihinkään. Kävele kapeaa, tuskin havaittavaa polkua, joka johtaa sinut ikuiseen elämään. [1]

Olen sanonut tarpeeksi niille, jotka kykenevät ymmärtämään.

Toivotan teidän hyppäävän ulos pyörästänne ja löytämään onnellisuuden!

MINÄ OLEN Zarathustra.

[1] Astu sisään kapean portin kautta. Sillä leveä on portti ja leveä tie, joka johtaa tuhoon, ja monet astuvat sen läpi. Mutta pieni on portti ja kapea tie, joka johtaa elämään, ja vain harvat löytävät sen. (Matteus 7: 13–14)

© Lähettiläs Tatyana Mickushina