Taivas antaa sinulle vielä yhden mahdollisuuden

      Kommentit pois päältä artikkelissa Taivas antaa sinulle vielä yhden mahdollisuuden


Taivas antaa sinulle vielä yhden mahdollisuuden

Rakas Quan Yin, 27. kesäkuuta 2009

Olen Quan Yin, olen tullut luoksesi.

Maan nykyisessä tilanteessa on monia hetkiä, jotka voivat näytellä joko positiivista tai kielteistä roolia evoluution prosessin jatkossa. Minulla on mielessä negatiivinen kokemus, jonka monet sielut ovat keränneet ihmiskunnan historian kuluessa.

Katsokaa vain kuinka maailma on tasapainoitellut jatkuvasti kuoleman partaalla viime vuosisadan aikana. Ylösnousseet Mestarit ovat jatkuvasti valppaina. Ehdottomasti, jos tarkaillet ihmiskunnan historiaa henkisen kokemuksen hankkimisen näkökulmasta, niin oudolta kuin saattaa näyttää, juuri tämä jatkuva tasapainoilu kuilun partaalla on aina antanut sieluille mahdollisuuden saada maksimaalinen kasvun ja se on antanut meille, Ylösnousseille Mestareille, mahdollisuuden olla osallisina ihmiskunnan historiassa. Sillä pysyykö ihmissivilisaatio edelleen olemaan olemassa vai ei, riippuu siitä, missä määrin me pystymme toimimaan joukkueena historian kriittisinä hetkinä.

Monet sielut kärsiessään ja suorittaessaan vaikeimmat kokeet pystyivät pääsemään irti aikakausia vanhasta karmasta, jonka he, Jumalallisesta näkökulmasta, ansaitsivat epäkorrektin käyttäytymisensä vuoksi. Ja nyt monet näistä sieluista auttavat ihmiskuntaa Valon oktaaveista. Siten, joskus ehdottomasti kirottu sielu, kuten saattaa näyttää ihmisen standardien mukaan, pystyy muuttumaan ja puhdistamaan itsensä yhdessä hetkessä. Kyllä, ja juuri sellainen mahdollisuus on käytettävissä nykyisessä tilanteessa Maa planeetalla. Siksi minä Armon ja Myötätunnon Jumalattarena tulen jokaisen kärsivän ihmisen luo ensimmäisellä kutsulla ja yritän antaa hänelle apuani, jota henkilö tarvitsee. Ja joskus yksi sydämestäni tuleva hellä katseeni ja Rakkauden säde riittää sielulle, joka kärsii kauhistuttavassa tuskassa ja tekee kuolee, noustakseen uuteen elämään. Ja monet ihmiset, jotka ovat kuolinvuoteissaan ja kärsivät vakavista sairauksista, viimeisellä hetkellä viimeisellä hengenvedolla vapautuisivat ikuisesti maallisista kärsimyksistä ja syntyisivät iankaikkiseen elämään.

Kaikki riippuu mielentilasta, jossa ihminen tekee siirtymän, tunteeko hän vihaa koko maailmaa kohtaan vai onko hän täysin tietoinen kaikkien pyrkimyksiensä turhuudesta saada itselleen ja sielulleen tyydytystä maallisista nautinnoista ja nostaako hän silmänsä kohti Taivasta ja Jumalaa.

Tuolla hetkellä siirtymävaiheessaan sielu muuttuu ja nousee ylös Elämän spiraalia pitkin.

Siksi tosi uskovat ovat aina auttaneet parantumattomia tekemään siirtymän ja tämän siirtymän avulla auttaneet heidän sielujaan saamaan pois kaiken raskauden heidän hienovaraisista kehoistaan, joka on kertynyt niihin vuoisatojen aikana.

Tämä maailmasi laatu – ihmisten sielujen uudistuminen aivan turhasta, liasta ja roskista – sallii  planeettasi olemassaolon huolimatta Jumalallisen energian hirvittävistä vääristymistä kaikissa säteissä.

Tänään olen tullut luoksesi antaakseni sieluillenne tietoa muutoksen polusta. Voit tehdä muutoksen tietoisuudessasi minä hetkenä tahansa elämässäsi Maassa. Se on tämän nykyisen hetken erikoisuus. Voit päästä eroon taakasta, jonka alla  ihmiskunta valittaa. Koko mekanismi ja avain tietoisuutesi muuttumiseen on piilossa sisälläsi. Sinun tarvitsee vain ymmärtää uudet periaatteet, jotka tulevat poikkeuksetta korvaamaan vanhat periaatteet, joissa  yhteiskunnan nykyisin elää. Sinun on ymmärrettävä, että sellaiset ominaisuudet kuin Rakkaus, Armo ja Myötätunto eivät ole abstrakteja.

Nämä ovat ominaisuudet, jotka täytyy juurtua jokaisen ihmisen elämään, joka haluaa jatkaa evoluutiota Maaplaneetalla. Sinulle riittää vain tuntea jatkuvaa janoa ja tarvetta muuttumiseen. Sinun on pyrittävä kaikella olemuksellasi tulevaan maailmaan, maailmaan, jossa ei ole epätäydellisyyksiä ja paheita, jotka ovat synnynäisiä ihmiskunnassa tässä vaiheessa.  

Ja teidän pyrkimyksissänne, oikeissa malleissa musiikissa, arkkitehtuurissa, uusissa koulutus systeemeissä, terveyden hoidossa ja uusissa taloudellisissa systeemeissä alkavat materialisoitua maailmassanne – mallit, jotka ovat jo läsnä ja jotka jatkuvasti tekevät tietään niiden ihmisten tietoisuuteen, jotka tarkoituksellisesti inkarnoituivat istuttaakseen näitä malleja fyysisessä tasossa.

Ihmiskunta on juuttunut vanhaan tietoisuuteen, vanhaan elämäntyyliin. Kun jokainen maapallolla elävä persoona ymmärtää, että on mahdotonta elää tällä tavalla ja että tarvitaan kiireellisiä muutoksia ja transformaatioita, nämä muutokset ja transformaatiot, nämä oikeat mallit kaikilla ihmiselämän aloilla, alkavat toteutua täällä, siellä ja kaikkialla Maassa.

Sinun tarvitsee vain haluta luopua siitä elämäntavasta, joka on olemassa ympärilläsi. Ilmaise vapaata tahtoasi; lausu ääneen vapaa tahtosi kutsussasi Taivaalle: 

”Voi, Luojani, olen kyllästynyt epätoivoon; Olen kyllästynyt epäystävällisyyteen ja ihmisten synkkiin kasvoihin. Haluan muutosta! Sieluni janoaa uudistusta! Sieluni on väsynyt ja vaatii uusien energioiden tulemista, Rakkauden, Myötätunnon ja Armon energioita. Auta, Luoja, ja nopeuta Maaplaneetan muutosprosessia! “

Niin pian kuin riittävä määrä yksilöitä on valmiina tietoisuudessaan, muutokset eivät pidä Maata odottamassa. Ylösnousseet Mestarit ovat valmiita muutokseen. Kaikki taivaat kiinnittävät katseensa Maahan. Sinun vuorosi on tulossa nyt. Etkö kuule ajan kutsua?

On mahdotonta olla huomaamatta merkkejä, jotka ovat hajallaan sääolosuhteiden, katastrofien, talouden ja finanssialan häiriöiden muodossa.

On tullut aika, jolloin taivaat antavat sinulle vielä yhden mahdollisuuden, ja ilmoitan tämän sinulle Karmallisen Neuvoston jäsenenä.

MINÄ OLEN Quan Yin.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina