Tulemme tukemaan pyrkimyksiesi voimaa ja vahvistamme suosituksiamme, jotka auttavat teitä liikkumaan eteenpäin

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tulemme tukemaan pyrkimyksiesi voimaa ja vahvistamme suosituksiamme, jotka auttavat teitä liikkumaan eteenpäin


Tulemme tukemaan pyrkimyksiesi voimaa ja vahvistamme suosituksiamme, jotka auttavat teitä liikkumaan eteenpäin

Rakas Lanello Suuren Jumalallisen Ohjaajan läsnäollessa, 24. joulukuuta 2008

MINÄ OLEN Lanello, joka on tullut luoksesi tänä päivänä. Tiedoksesi, etten ole tullut yksin tänään. Ystäväni ja Opettajani, Suuri Jumalallinen Ohjaaja on tässä kanssani tänään.

Olemme tuleet yhdessä vahvistamaan sen, mitä annamme teille ja kaksinkertaistamaan läsnäolomme voiman.

Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi yksinkertaisesti ja rennosti hyväksyä se, mitä tulet kuulemaan. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi käsittää annettu Viesti ikään kuin kuulisit paljastavan tosiasian.

Tulemme luoksesi, jotta voit synkronoida pyrkimyksesi ja ajatuksesi pyrkimyksiemme ja ajatuksiemme kanssa. Ei ole salaisuus, että vuoden loppu lähestyy, ja nyt on aika tehdä yhteenveto ja tulevaisuuden suunnitelmia. Kuka, ellei Suuri Jumalallinen Ohjaaja, neuvoisi sinulle mihin suuntaan kannattaa mennä?

Siksi tänään sinun pitäisi keskittää kaikki pyrkimyksesi ei vain mentaali kehosi vaan myös kaikkiin kehoihin, tuodaksesi kaikki kehosi sopusointuun. Sen jälkeen kun teet tämän, olemme valmiita aloittamaan.

Joten, kuten aina, sinun on ymmärrettävä, että voidaksesi ymmärtää Opetuksiamme ja ohjeitamme, sinulla on oltava mekanismi, sisälläsi, joka sallii sinun virittyä meidän värähtelyihimme. Tämä mekanismi on rakennettu sinuun, ja se on aina ollut kanssasi. Tämä mekanismi on sielusi äänirauta. Kuitenkin, inkarnaation ajanjakson aikana monille teistä tämä mekanismi on joko lopettanut soimisen tai on muuttanut äänensävyään. Siksi sinun on puhdistettava viritysmekanismisi havaitsemaan hienompia maailmoja. 

Kenellekkään teistä ei ole salaisuus, jos me kerromme, että saavuttaaksesi sopusoinnun Korkeampien maailmojen kanssa, tarvitset ehdottoman Uskon ja nöyryyden Korkeamman Lain edessä, joka on olemassa tässä universumissa. Sitten, kun virittäydyt värähtelyihimme, saavutat suuren kehojesi konduktiviti kyvyn. Kaikki tarpeeton, joka on asettunut neljään alempaan kehoosi, alkaa vähitellen irrota kuin lika- ja pölykerrokset.

Kun ensiksi alat seuraamaan Polkua, vuosisatojen ajan kerääntyneet likakerrokset alkavat erottua suuresti ja menetät maamerkit ja liikkeesi suunnan, ja joskus asioita, jotka ovat epätavallisia  alkaa tapahtua sinulle.

Hyvin luonnollisia prosesseja tapahtuu kuitenkin. Sinä värähtelit tietyillä taajuuksilla ja pidit yhdenmukaisuutta fyysisen maailman kanssa ja kaiken sen kanssa, joka ympäröi sinua. Nyt alat värähtelemään korkeammilla taajuuksilla, ja kaikki sisälläsi oleva, joka estää värähtelyjesi nousua, alkaa erottumaan sinusta.

Kun alat liikkumaan hyvin nopeasti, liiallinen matkatavara alkaa vaivata sinua. Sama asia tapahtuu, kun alat liikkua nopeammin Polulla. Jopa sellainen vaaraton toiminta, kuten meidän Viestien lukeminen, aiheuttaa monille teistä sellaisen energia myrskyn, että joskus sinulle on välttämätöntä pysähtyä palauttaaksesi tasapainosi, ymmärtääksesi mitä tapahtuu, ja aloittaaksesi uudella voimalla siirtymisen eteenpäin

Pysähdyksesi Polullasi tulevat olemaan lyhyempiä ja lyhyempiä, ja ajan kuluessa saavutat täyden nopeuden, ja pystyt ottamaan liikkeeseesi muita yksilöitä, jotka eivät pysty virittäytymään meidän kanssamme yksin. Tällä tavoin koko ihmiskunnan kehitys alkaa kiihtymään.

Emme halua, että Viesteillämme olisi ei-toivottuja vaikutuksia sinuun. Tämä on mahdollista siinä tapauksessa, että värähtelysi eroavat olennaisesti Lähettiläämme hallitsevasta värähtelytasosta. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi luopua ja lopettaa Jumalan etsiminen ja lopettaa kävely henkisellä Polullasi. Tämä tarkoittaa vain sitä, että tarvitset lyhyen tauon, koska olet liikkunut liian nopeasti ja olet nyt hengästynyt. Jos hengästyt nopeasti kävellessäsi, tämä ei tarkoita, että sinun ei pitäisi kävellä ollenkaan. Se tarkoittaa vain, että kuormaasi tulisi mitata.

Kuka tahansa lääkäri kertoo sinulle tämän. Ja me, lääkärien kanssa, määräämme sinulle hitaamman tahdin.

Huomaa, että ydin ei ole vauhti, jolla liikut, vaan uskollisuutesi ja että seuraat samoja maamerkkejä.

Ymmärrä, että jos juokset erittäin nopeasti, mutta juokset joka päivä eri suuntiin, et tuskin saavuta liikkeesi tavoitetta. Toisaalta, jos liikut hitaasti, mutta tasaisesti samaan suuntaan, niin ennemmin tai myöhemmin tulet saavuttamaan määränpääsi.

Siksi kiirehdi hitaasti. Jokaisella teistä on oma vauhtinne ja rytminne.

Pahinta on, jos pysäytät minkä tahansa liikkumisen tai jos aloitat liikkumisen taaksepäin kuin rapu.

Ei! Tulemme tukemaan pyrkimyksesi vauhtia ja tarkistamaan viitepisteet, jotka ohjaavat liikettäsi.

Sinun ei pidä laiminlyödä neuvojamme.

Nyt etenemme tärkeimpään asiaan Viestissämme, jonka vuoksi olemme tulleet. Olet tietoinen, että tämä vuosi on loppumassa. Kuten aina tänä aikana, Karmallisen Neuvoston on kokoontunut. Siksi tänään ja vuoden loppuun saakka sinulla on mahdollisuus vedota kirjeilläsi Karmalliseen Neuvostoon [1]. Tämä on erittäin tärkeä armolahja, joka voi auttaa sinua merkittävästi.

Karmallisen Neuvoston jäsenillä ei ole aina mahdollisuutta puuttua kohtaloosi. Jos kuitenkin itse vetoatte Karmalliseen Neuvostoon kirjeillänne, pyyntönne otetaan kaikin tavoin huomioon ja toteutetaan kaikki tarvittavat toimenpiteet olosuhteiden muuttamiseksi tai lieventämiseksi. Kaikki riippuu pyrkimyksistäsi ja energiasta, jonka pystyt antamaan seuraavan kuuden kuukauden aikana, jotta pyyntösi tulisivat täytetyiksi

Kuten aina, sinulla on mahdollisuus ratkaista kaikkein harmillisimmat karmalliset ongelmat Jumalallisen Armon avulla.

Nyt on tullut aika erota. Siksi ennen kuin lopetan, pyydän teitä ettette unohda ohjeitamme ja pitämään jokaista Viestiämme Jumalallisena ilmoituksena,  ei ikäänkuin teidän seuraavana päivän viihteenä.

MINÄ OLEN Lanello, ja Suuren Jumalisen Ohjaajan läsnä ollessa olin kanssasi tänä päivänä.

[1] Voit lukea kirjeiden kirjoittamisesta Karmic Boardille seuraavista saneluista: Kirjeistä Karmalliselle Neuvostolle,  Gautama Buddha, 22. joulukuuta 2005 .; Tietoja tulevasta kesäpäivänseisauksen päivästä ja tähän päivään liittyvistä Jumalallisista suosituksista,  Lordi Maitreya, 15. kesäkuuta 2006 .; Nyt vuotuisen syklin muutoksessa on erityisen hyödyllistä tehdä päätös ja vapauttaa itsesi kaikesta tarpeettomasti tietoisuudessas, Rakastettu Surya, 21. joulukuuta 2006.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina