Opetus Polusta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus Polusta


Opetus Polusta

Babaji,  30. kesäkuuta 2007

MINÄ OLEN Babaji, joka on tullut luoksenne uudestaan.

Haluan antaa niin paljon näissä minuuteissa, kun minulla on tilaisuus puhua kanssanne; se ei kuitenkaan ole aina mahdollista. Ne energiat, jotka tulevat maailmaan yhdessä näiden Sanelujen kanssa, eivät anna meille mahdollisuutta antaa enempää informaatiota, kuin mitä on myönnetty. Maailmamme ovat edelleen yhteydessä toisiinsa kiitos erityiselle armolahjalle, eli Jumalalliselle Armolle. Tietty määrä energiaa on varattu tukemaan näitä armolahjoja. Tämä energia on tarkoitettu  antamaan suojelua meidän Lähettiläällemme ulkoisista vaikutuksista ja sisäisiin epätäydellisyyksiin, kun Sanomaa vastaanotetaan. 

Riippumatta siitä, kuinka kovasti yritämme, kapasiteetti on rajoitettu sanelu työhön. Kerron teille, miten te voitte laajentaa mahdollisuuksiamme, miten te voitte tuoda maailmaamme lähemmäksi teitä. Voimme toimia vain silloin, kun fyysisessä tasossa on henkilö, joka on puhdas kanava, joka pystyy välittämään energioitamme. Jotta teistä tulisi tällainen kanava, jokaisen teistä täytyy läpikäydä Polku ja voittaa ihmis kiintymyksenne  ja puutteenne. Heti, niin pian kuin meidän kanavamme ilmestyy teidän keskuudessanne, aloitamme työskennellä  fyysisen tason muutoksia hänen kauttaan, ja jokainen, joka tulee lähellä Lähettilästämme, saa energiaamme ja apuamme. Et voi aina ymmärtää tapahtuvien prosessien olemusta. Minut on kutsuttu tänään selittämään tiettyjä asioita. 

Kun tulette yhteyteen Lähettiläämme kanssa, saatte ylimääräistä energiaa kehoihinne ja auroihinne Lähettiläämme aurasta, ja mitä enemmän kommunikoitte Lähettiläämme kanssa ja meidän kanssamme hänen kauttaan, sitä korkeammalle värähtelynne nousevat. Joka kerta, kun saatte ylimääräistä energiaa auroihinne, tämä energia alkaa pakottaa ulospäin kaikkia epätäydellisyyksiänne ja kaikkea negatiivisuutta, jota olette kerryttäneet monien inkarnaatioidenne aikana. Siksi saattaa tuntua, että elämänne vaikeudet vain lisääntyvät, kun löydätte tämän Opetuksen ja kun tulette yhteyteen Lähettiläämme kanssa. Todellisuudessa saatte pelkästään nopeutusta Polullenne ja negatiiviset energiat, jotka olette itse luoneet menneisyydessä, nousevat eteenne, ja teidän negatiiviset ominaisuutenne korostuvat.

Tämä on meidän Lähettiläämme ominaisuus – nopeuttaa karmanne paluuta ja nostaa värähtelyänne. Siksi me kerromme ja varoitamme teitä: Ennen kuin tulette yhteyteen Lähettiläämme kanssa ja ennen kuin otatte sitoutumisen opetuslapseksi, harkitkaa huolellisesti, pystyttekö kestämään ne ylimääräiset vaikeudet, jotka tulevat elämäänne samaan aikaan kun aloitatte Guru-chelan suhteen Lähettiläämme kanssa. Älkää syyttäkö ketään siitä, mitä tulee tapahtumaan, koska jokainen askel polulla Kotiin saavutetaan vaikeuksien kautta. 

Odotat ihmeitä ja odotat hyvyyttä. Ihmeitä tapahtuu. Etenemisesi Polulla nopeutuu, ja sen, mikä sinun oli tarkoitus saada luonnollisena karman takaisinpaluuna monien tuhansien inkarnaatioiden aikana tulee sinulle takaisin muutamien vuosien aikana, aika riippuu karmasi vakavuudesta.  Et kuitenkaan voi luottaa hyvyyteen jatkuvana autuuden tilana – ainakaan kunnes olet työstänyt leijonan osuuden karmastasi.

Ilman tätä prosessien selitystä, jotka ovat meneillään, et tule ymmärtämään kuinka meidän Lähettiläämme asema toimii ja koet epämiellyttäviä tunteita. Kaiken on oltava sinulle niin selkeätä kuin mahdollista. Siksi selitämme sinulle yksinkertaisella tavalla mekanismin, kuinka Lähettilään asemat toimivat ja kuinka armolahjan mekanismi toimii.

Lähestyt  ja aloitat tietyt suhteet Valon Olentojen koko Hierarkian kanssa, jonka edustaja Maapallolla on meidän Lähettiläämme. Tämä on sinun valintasi ja halusi. Ilman vapaata tahtoasi ja ilman, että ilmaiset halusi seurata Polkua, et voi seisoa meidän Hierarkian askelmilla. Siksi selitämme teille huolellisesti kaikki Jumalallisen mahdollisuuden mekanismit, jotka nopeuttavat Polkuasi. Tätä nopeutetun kasvun Polkua kutsutaan Vihkimyksien Poluksi. Aikaisemmin,  vanhoina hyvinä aikoina, tämä Polku oli avoinna ja helposti ymmärrettävissä vain muutamille harvoille ihmisille, mutta nyt on tullut aika, jolloin Jumalallinen tilaisuus on avoinna miljoonille ihmisille, jotka haluavat nopeasti voittaa jäljellä olevat evoluution kehitysvaiheet ja siirtyä uuteen, avautuvaan, kosmiseen tilaisuuteen planeetta Maan evoluutioille.

On niitä, jotka eivät ole valmiita, ja on niitä, jotka vastustavat muutoksia kaikin voimin. No, se on myös teidän oikeutenne ja vapaa tahtonne.  Kuitenkin, toisin kuin seuraajamme, te hidastatte evoluutiokehitystä Maapallolla ja vastustatte suoraan Jumalallista Lakia.

Haluaisin muistuttaa teille, että kaikki tässä Universumissa on Jumalaa, ja erottamalla itsenne Jumalasta, te tuomitsette itsenne poltettavasi tulessa, kuten roskat, jotka poltetaan keväällä takapihalla tai puutarhassanne.

Jos maailmankaikkeus ei pääse eroon kosmisesta roskasta, se ei pysty kehittymään edelleen. Sama prosessi tapahtuu elimistössänne. Jos ette ryhdy toimenpiteisiin puhdistamaan itseänne jätteistä ja myrkyistä, sairastutte ja kuolette.

Jumala toimii älykkäiden olentojen Hierarkian kautta. Hierarkian edustajana on meidän Lähettiläämme. Siksi tehkää päätös tietoisuudessanne koskien teidän edelleen edistymistänne.

Teidän tekemänne päätökset eivät aina ole kohtalokkaita teille. On olemassa monia mahdollisuuksia, joita Jumala antaa. Kuitenkin kosmisten määräaikojen puitteissa mitä tahansa lisäaikaa on hyvin vaikeaa saada.  

Et ehkä saata kulkea Polkuasi loppuun, mutta minä keräisin rohkeutta ja kokeilisin sitä, jos olisin sinä. Luo Maassa olosuhteet, jolloin voisit välittää energioitamme ja antaa koulutustamme. Aivan ensiksi ja tärkeimpänä velvollisuutenasi on olosuhteiden luominen meidän Lähettiläällemme.

Muista aina, että suhtautumisestanne Lähettilääseemme riippuu se, miten Taivaat määrittelevät suhtautumistasi kosmisten olentojen Hierarkiaan, joka tunnetaan Suurena Valkoisena Veljeskuntana eli Valon Voimien Hierarkiana.

Olemme kanssasi koko Polun keston ajan. Siksi sinun pitäisi miettiä ja arvioida kaikki päätöksesi edut ja haitat. Sinun täytyy tehdä tietoinen päätös siitä, seuraatko Jumalallisen evoluution polkua tai yritätkö löytää oman polun.

On monia polkuja, jotka johtavat Jumalaan, mutta on mahdotonta seurata kaikkia polkuja samaan aikaan, kerralla.

Joskus, kun yrität löytää oman ainutlaatuisen polun ja seuraat sitä, sinua ohjaa tavallinen ihmisille yhteinen ylpeys. Sinun täytyy muistaa, että Polun tärkein ominaisuus on nöyryys ja Jumalan Tahtoon alistuminen. Niin kauan kuin olette erottaneet itsenne Jumalasta tietoisuudessanne, yritätte löytää oman erikoisen polun. Kun ymmärrät yhtenäisyytesi jokaisen elämän osan kanssa, lopetat väittelyn, lopetat kiertelemisen ja lopulta saavutat sen hyvyyden tilan, jota et ole pystynyt saavuttamaan aikaisemmin.

Kaikki te tulette Jumalan luo. Me vain näytämme sinulle lyhimmän Polun, joka on testattu tuhansien vuosien ajan. 

MINÄ OLEN Babaji, rakkaudella ja huolenpidolla sinua kohtaan.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina