Opetus tietoisuuden muutamisen alkemiasta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus tietoisuuden muutamisen alkemiasta


Opetus tietoisuuden muutamisen alkemiasta

Rakastettu Saint-Germain, 24. joulukuuta 2007

MINÄ OLEN Saint-Germain, olen tullut jälleen luoksenne tänä päivänä!

MINÄ OLEN sama Saint-Germain, josta olette luultavasti kuulleet paljon, koska huhut viimeisestä inkarnaatiostani ovat ylittäneet minut huomattavasti. Nyt kun tulen, minun on erittäin vaikea hävittää teidän päistänne kaikkia niitä satuja, joista puhutaan viimeisimmän inkarnaationi aikana Maan päällä.

Valitettavasti, totuus on se, että ihmisille on tyypillistä koristella ja maalata kirkkain värein kaikkea, mikä suodattuu heidän oman käsityksenä prisman kautta.

Siksi minun on sanottava, että ei mikään, mitä tiedätte minusta, ole totta. Totuus on, että palvelin Ylösnousseita Mestareita ja Veljeskuntaa uskolla ja oikeudenmukaisuudella viimeisen ruumiillistukseni aikana ja jatkan kunniallisesti palvellen edelleen nykypäivään asti. Erityisin ominaisuuteni on se, että palvelen Hierarkiaa ja noudatan sen Lakeja. Vasta sen jälkeen kaikki ihmeet, joista tietämättömät juoruilivat, ja niiden kaunistelu tapahtui.

Uskokaa minua, mitkään saavutuksistanne ei ole mahdollista, jos ette astu Hierarkian askelmilla ja ellette alista elämäänne tässä Universumissa vallitsevalle Suurelle Laille. Monet ihmiset kuluttavat säälittäviä ponnisteluja hankkiakseen ihmeellisiä voimia ilman, että eroavat egostaan ja lukuisista tottumuksistaan. Tämä ei johda mihinkään hyvään, mutta ainoastaan luo karmaa, joka on pois työstettävä subjekti (kuten luultavasti jo tiedätte).

Mikään tässä maailmankaikkeudessa ei tapahdu sattumanvaraisesti. Kaikki on tiukan Lain alaista. Vasta kun täysin erotatte itsenne egostanne ja halusta saada jotain henkilökohtaisesti itsellenne, käytettäväksenne ilmestyy voimia, jotka auttavat teitä todella tekemään ihmeitä ja manifestoimaan ihmetekoja, ei vain hienovaraisella tasolla, myös fyysisellä tasossa.

Tässä on tämä luomakunnan alkemia, jota opetan opetuslapsilleni, ja minä jatkan sen tekemistä nykypäivään saakka.

Minun suosikki maani on Amerikka! Omistin monia vuosia ruumiillistumisestani ja omistin itseni kokonaan tälle maalle toimiessani Seitsemännen Säteen Mestarin asemassa.

Hyvät naiset ja herrat, saatatte kysyä, miksi olen tullut Lähettilään kautta, joka asuu Venäjällä ja joka ei ole koskaan edes kerran ollut Amerikassa viimeisen inkarnaationsa aikana Maassa? Kyllä, tämä kysymys on täysin perusteltu. Ja olen valmis vastaamaan ilman kiirettä.

Olen tullut Lähettilään kautta, joka on parhaiten valmistettu vastaanottamaan Viestini. Olen tullut Lähettilään kautta, joka tällä hetkellä palvelee aktiivisesti Suurta Valkoista Veljeskuntaa.  Kyllä, suosikkini, Amerikka, on toistaiseksi varjossa. Ja tiedätte, että Valon painopiste on otettu Amerikasta ja siirretty Venäjälle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että emme ole valmiita työskentelemään inkarnaatiossa olevien ihmisten kautta  Amerikassa. Odotamme vain sopivaa tilaisuutta yrittääksemme elvyttää uudestaan ja aloittaaksemme työmme uudelleen Amerikan maassa.

Koko asia on Amerikan kansakunnan kollektiivisessa tietoisuudessa. Nyt tämä kansakunta kärsii lapsuusajan sairaudesta ja erityisesti itsevarmuudesta ja haluttomuudesta kuulla aikuisten neuvoja. Mutta miksi huolestua? Tämä aika tulee ohittumaan, ja toivomme todella, että tämä siirtymävaihe ei jatku niin kauan kuin kommunismi, joka Venäjällä oli olemassa 70 vuotta.

Uskon suuresti Amerikan kansaan. Toivon vilpittömästi, että kyseisen kansakunnan tietoisuus pystyy kehittymään ja vastaanottamaan Viestejä, joita me annamme Venäjän maassa, ja että Amerikka kykenee käyttämään meidän tarjoamiamme tietoja ja opetuksia.

Hienovaraisella tasolla ei ole rajoja, ja jos tarkastellaan Maata avaruudesta, niin ette näe mitään rajoja mantereiden rajojen ulkopuolella. Rajat sijaitsevat vain tietoisuudessanne, ja niiden rajoitukset tulisi poistaa. Uskokaa minua, ei ole muuta tietä kuin poistaa jokainen ja kaikenlaiset tietoisuutenne rajoitukset.

Olen tullut tänä päivänä kertoakseni teille eilen tapahtuneen muutoksen alkemiasta. Tämä muutoksen alkemia toteutettiin avullanne, niiden avulla, jotka osallistuivat meditaatioon 23. joulukuuta [1] ja lähettivät rakkautensa Maa planeetalle.  Me saimme 10 000 rakkauden impulssia, jotka kohdistuivat Maapallon sydämeen. Ette voi kuvitella, mikä voima ja energia tämä on!

Karmallinen Neuvosto harkitsee nyt kokouksessaan, kuinka ohjata sydämistänne saatua energiaa. Olen tullut ilmoittamaan kiitokseni ja kiitollisuuteni.

Kiitos Palvelustanne ja teidän Uskostanne ja Rakkaudestanne!

Ei ole väliä mistä maasta meditaatioon osallistuneet ihmiset ovat kotoisin. Rakkauksella ei ole rajoja, ja rakkauden aallot, yhdistymällä, luovat hämmästyttävän sinfonian, jota kaikki Ylösnousseet Mestarit kuuntelevat.

Tervehdin kaikkia teitä, hyvät naiset ja herrat, jotka osallistuitte tähän meditaatioon.

Alkemian mestarina olen täysin tyytyväinen suoritettuun työhön.

Haluaisin kuitenkin keskittää huomioni vielä yhteen tärkeään kohtaan. Ja tämä hetki liittyy tietoisuutenne muutoksen alkemiaan. Tiedätte, että maailmanne on heijastunut maailma. Maailmanne heijastaa kuuliaisesti kaikkia ajattelumuotoja ja kuvia, jotka syntyvät ihmisten tietoisuudessa. Siksi, jos olette jatkuvasti sopusoinnussa Jumalallisen maailman kanssa, niin tämä löytää väistämättömän heijastuksen maailmassanne.

On ihmisiä, jotka ovat jatkuvasti massakulttuurikuvien vaikutuksen alaisia. Sellaisia ovat suurin osa maan päällä elävistä ihmisistä. Harvat pystyvät tuottamaan korkeita kuvia ja kantamaan korkeita värähtelyjä. Kuitenkin on olemassa Laki: Alemmilla kuvilla on erittäin matala energinen taso, koska ne eivät ole kyllästettyjä Jumalallisella energialla. Ja päinvastoin, kuvat, jotka sisältävät Jumalallisia ilmenemismuotoja sisällään, ovat niin kyllästettyjä Jumalallisella energialla, että ne kykenevät muuttamaan kaiken ympärillään olevan.

Siksi, älä anna näkyvien Maan monien voimien annetulla hetkellä sekoittaa sinua. Ainoa, mitä teiltä vaaditaan, ei ole alistua alhaisiin, ei-jumalallisten kuvien ja manifestaatioiden vaikutusvaltaan, vaan kyllästää elämänne Jumalallisilla malleilla ja manifestaatioilla. Ja Jumalallinen alkemia ei anna teidän odottamaan kauan. Uskokaa minua ja uskokaan kokemukseeni Maa planeetan muuttamisessa.

Olen tullut tänään toisella tärkeällä tehtävällä. Olen tullut antaakseni valtavan kristalli-Ametistin lahjaksi meidän Lähettiläällemme Tatjanalle. Jätän tämän kristallin Ashramiin hienovaraiselle tasolle ja olen vakuuttunut siitä, että pian se ilmenee fyysisellä tasolla ja tulee toimimaan yhtenä lisä Valon lähteenä, pystyen osoittamaan Polun monille valonkantajille ympäri maailmaa.

MINÄ OLEN Saint-Germain, teidän rakastamanne ja rakkaudella teihin!

[1] tämä koski maailmanlaajuista meditaatiota “Rakastan sinua, Maa”, joka pidettiin 23. joulukuuta 2007.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina