Tatyana N. Mickushina´n kirja ”Sanat Kumara” sai 5 tähden arvosanan 2020!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tatyana N. Mickushina´n kirja ”Sanat Kumara” sai 5 tähden arvosanan 2020!


Tatyana N. Mickushina´n kirja ”Sanat Kumara” sai 5 tähden arvosanan 2020!
Tämä on korkein pistemäärä suurimmassa kansainvälisessä lukijakilpailussa “Lukijoiden suosikki kirja 2020, joka pidettiin Yhdysvalloissa

Rakkaat ystävät!

Olemme iloisia voidessamme kertoa teille, että Tatyana Mickushinan kirja “Sanat Kumara” esiteltiin keväällä 2020 Yhdysvalloissa suurimmassa arvostetussa kansainvälisessä kirjakilpailussa “Lukijoiden suosikkikirjaksi 2020”.
Kirja nimitettiin osioihin ”Hengellinen ja mystinen” ja “New Age”.
Useista tuhansista kilpailuun jätetyistä kirjoista arvostelija valitsi tämän kirjan ja antoi sille 5-tähden arvosanan kaikissa tarkastelluissa kategorioissa: ulkonäkö, tarina, kehitys, muotoilu ja markkinoitavuus.

5 -tähden luokitus on korkein arvio kirjalle
Tämä antaa meille oikeuden ostaa hopeita kohokuvioituja tarroja, jotka osoittavat, että tämä kirja on saanut lukijoiden Viisi Tähteä – luokituksen.
Kilpailu jatkuu, ja kirjan kirjoittajan, tämän kuuluisan kilpailun voittajan nimi julkistetaan 1. syyskuuta 2020.

Tarjoamme huomioonne katsauksen Mamta Madhavan´ta, joka on Lukijoiden suosikkikirjakilpailun arvioija.
Kirja “Sanat Kumara”: Viestit Lähettilään Tatjana N. Mickushinan kautta, kirjoittanut Tatjana N. Mickushina, on syvällinen ja oivaltava kirja, joka puhuu Sanat Kumaran suuruudesta, Hänen Jumalallisesta energiastaan ja hänen opetuksestaan.

Sanat Kumara on palvellut planeettaan miljoonia vuosia. Hänet on ristiinnaulittu aineen ristillä, jotta sielut voisivat vahvistaa ja ottaa vastuun omasta evoluutiostaan ja planeetasta.
Hänen sanomansa ihmiskunnalle ovat inspiroivia ja motivoivia, ja niiden lukeminen on hyvä tapa lukijoille oppia fyysisen ja henkisen maailman tapahtumista.
Tämän kirjan lukeminen on hyvä tapa kohota henkisesti ja myös ymmärtää epätäydellisyyksiä ja kuinka tehdä siirtyminen henkiseen kehitykseen rauhanomaisesti.

Kirjailija on työskennellyt Sanat Kumaran opastuksen alaisena, ja on tehnyt erinomaista työtä tuoden nämä Viestit lukijoille yksinkertaisella tavalla, joita voi ymmärtää helposti ja asettaa käytäntöön.
Opetukset ovat myös hyvä tapa joka osoittaa Maan vaikean vaiheen jota maa on käymässä läpi ja planeetan tasapainottamisen tärkeyden.

Sanat Kumaran opetukset tulevat auttamaan lukijoita näkemään kuinka pitää yllä suhdetta Jumalaan ja Korkeampaan Itseen. 
Kirja on myös hyvä tapa oppia Karman Laista ja Jumalallisista tämän Universumin Laista.
Kirja kannustaa lukijoita katsomaan ympäröivää kauneutta, kuten luontoa, taidetta, musiikkia, ja välttämään epätäydellisyyksiä.

Se on myös hyvä käsikirja ymmärtää Jumalallinen todellisuutta, joka on toinen maailma, ja joka on samanaikaisesti olemassa sen maailman kanssa, jossa kaikki elävät.
”Sanat Kumara” -kirja on tarkoitettu hengellisyyteen taipuvaisille lukijoille,  koska kirjassa olevaa tietoa on paljon, joka vaatii uudelleen  lukemista.
Opetukset motivoivat lukijoita myös kuuntelemaan sisäistä ääntään ja levittämään Rakkautta ja Valoa kaikille heidän ympärillään, riippumatta siitä, arvostetaanko heidän pyrkimyksiään. “

– Mamta Madhavan,
Lukijoiden Suosikkikirjakilpailun arvioija.