Opetus vastuusta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus vastuusta


Opetus vastuusta

Sanat Kumara, 1. kesäkuuta 2010

MINÄ OLEN Sanat Kumara, tulen taas luoksesi meidän Lähettiläämme kautta.

Olen tullut tänään muistuttamaan teitä jälleen planeetan nykyisestä tilanteesta ja vastuustanne Maan tilanteeseen. Kun ihmiskunta pystyy ymmärtämään täyden vastuunsa kaikesta mitä tapahtuu Maan päällä, voimme hengähtää helpotuksesta. Niin kauan kuin ihmiskunnalla on lapsen tasolla oleva tietoisuus, meidän on pakko huolehtia siitä ja valvoa, että Maan lapset eivät ajattelemattomuutensa takia tee sellaista sotkua, että elämä planeetalla tulee mahdottomaksi.

Nyt kun olen varoittanut teitä hieman ymmärryksestäni planeetan tilanteesta, olen valmis antamaan pienen Opetuksen, jonka kuuntelemisesta tulee olemaan teille hyötyä.

Koska tietoisuutenne ei voi keskittyä pitkäksi aikaan johonkin erityiseen, meidän on tultava monta kertaa muistuttamaan teitä hyvin yksinkertaisista totuuksista, jotka te luultavasti tiedätte, mutta jostain syystä olette unohtanut toteuttaa käytännössä ja pitää tietoisuudessanne.

Olen tullut pitkän tauon jälkeen työssämme Maan ihmiskunnan kanssa tämän Lähettilään välityksellä. Ja koko tämän ajan minulla oli tilaisuus seurata planeetan tapahtumien kehitystä korkeammalta tasolta. Teillä oli myös mahdollisuus seurata tapahtumien kehitystä, mutta vain fyysiseltä tasolta. Ja ne ihmiset jotka ovat harkitsevia ja analyyttisia saattoivat huomata, että planeetan tilanne tulee kiristyneemmäksi päivittäin. Ja käytännössä lakkaamattomat maanjäristykset, tulivuorenpurkaukset, sotilaalliset konfliktit, terrori teot, sosiaaliset räjähdykset ja vallankaappaukset, jotka tapahtuvat siellä ja täällä maapallolla, antavat vihjeitä planeetan tilanteesta.

Teistä näyttää siltä, että se on luonnollista ja ettei tässä ole mitään epätavallista. Todellakin, kaikki nämä kehittymättömän ihmistietoisuuden piirteet ovat olleet olemassa aikaisemmin. Ne ovat olleet olemassa useita satoja vuosia. Mutta näiden negatiivisten ilmiöiden ja näiden negatiivisten voimien taajuus ja laajuus, jotka aiheuttavat nämä ilmiöt, ei ole koskaan ollut näin suuri.

Saanen kertoa teille, että muistini on paljon parempi kuin tällä hetkellä inkarnoituneiden Maan ihmisten muisti. Minulla on tilaisuus tutkia Akasha-aikakirjoja ja verrata tilannettanne mihin tahansa tilanteisiin, joita on koskaan ollut Maan päällä. Vertailun tulos ei suosi nykytilannetta. Me, Ylösnousseiden Valtakunnassa, tarvitsemme yhä enemmän energiaa pitämään tilannetta planeetalla ja estämään ihmiskunnan kaikista kauheimmat tapahtumat, joissa fyysinen foorumi itse tulisi tuhoutumaan.

Teistä näyttää siltä, että puhun jostakin, jolla ei ole välitöntä kosketusta teihin, ikään kuin jonkun muu toiminta muualla johtaisi Maan epätasapainoon, joka ilmenee tulivuorenpurkauksissa ja tornadoissa.

Rakkaat, älkää ajatelko niin kategorisesti. Kaikki Maapallolla inkarnoituneet yksilöt ovat niin tiiviisti kietoutuneet yhteen karmansa kanssa, että on mahdotonta erottaa kuka ja mikä toiminta johti katastrofiin, joka on tapahtumassa nyt Maan päällä.

Ihmiskunnan informaatiokenttä liittyy yhä enemmän ja enemmän yleiseen informaatiokenttään, jossa on mahdotonta valita erillisen yksilön vaikutusta. Nykyaikaisten joukkotiedotusvälineiden kehitys johti tosiasiaan, että uutiset saavuttavat maapallon kauimmaiset paikat sekunnin murto-osassa. Ja jokainen ihminen, joka resonoi uutisten kanssa, antaa panoksensa Maan energiatilanteeseen.

Kaikki uutiset eivät herätä laajaa vastausta. Ja suurin osa informaatiosta on piilossa ihmiskunnalta, koska jos ihmiskunta tietäisi kaiken informaation planeetalla nyt tapahtuvista tuhoisista vaikutuksista, ihmisten mielessä oleva resonanssi saisi hallitsemattoman luonteen.

Teidän heikko muistinne ja kyvyttömyytenne ymmärtää planeetan nykytilanteen koko taakaa on todella melko onnekasta teille. 

Se vaatii hyvin ylevää tietoisuutta pitää koko planeetan olemassa olevaa epätasapainoa ja tasapainottaa sitä omilla sisäisillä saavutuksilla. Annan teille salaisuuden, että on olemassa tietty määrä inkarnoituneita yksilöitä, jotka suorittavat planeetan energioiden tasapainottamista. Ja kiitos näiden epäitsekkäiden sielujen ansiosta maapallolla on mahdollisuus olla olemassa.

Kuitenkin niiden teistä, jotka luette näitä rivejä nyt, tarvitsee omistaa enemmän aikaa itsessänne sisäiseen työhön, sillä vain sisäisillä ansioillanne on mahdollista tasapainottaa tilannetta planeetan jokaisessa pisteessä, missä te elätte.

On joitain ihmisiä, jotka jatkavat veneen heiluttamista oman tietämättömyytensä vuoksi. Mutta nuo ihmiset tuhlaavat hyvän karmansa viimeiset muruset ja roskaavat planeetan informaatiokenttää entisestään.

Jokainen huonolaatuinen ajatuksenne moninkertaistuu miljoonia kertoja. Voitte katsella prosessin analogiaa Internetissä. Tässä virtuaalitilassa on paljon paikkoja, joissa ihminen, usein fiktiivisellä nimellä, sanoo naurettavia asioita, tarkoituksellisesti valehtelee tai puhuu hölynpölyä. Ja voitte nähdä, kuinka nopeasti tuhannet yksinkertaiset ihmiset parveilevat tuon uutisen ympärille ja levittävät sitä kaikkialle Internetiin.

Tämä on se, kuinka luotte karmaa huomaamatta sitä ja ilman, että olette tietoisia teidän teoistanne. Yksi Opetuksen perusteista ja kulmakivistä, jonka me annoimme Lähettiläämme kautta, on Opetus huolellisesta suhtautumisesta Jumalallisen Energian käyttöön. Olette vastuussa jokaisesta Jumalallisen energian hippusesta, jonka saatte Jumalallisesta maailmasta. Ja se tapa, jolla kulutatte Jumalallista Energiaa, kutoo teille joko kuolematonta Valo kehoa tai verkkoa, joka sitoo teidät ikuisesti Maapallon fyysiseen tasoon ja sulkee mahdollisuutenne lisä kasvuun hienommissa ja ylellisemmissä maailmoissa.

Tänään olen antanut Opetuksen, joka muistuttaa teitä tiedän vastuustanne. Luulen, että nykyisessä planeetan tilanteessa ei tee mitään haittaa kuunnella tätä Opetusta vielä kerran.

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Om

© Lähettiläs Tatyana Mickushina