Opetus vuoden lopulla laskeutuvasta Karmasta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus vuoden lopulla laskeutuvasta Karmasta

gautamaGautama Buddha, 
tammikuu 1, 2007 

…Joka kerta kun uusi vuosittainen sykli alkaa tulemme antamaan sinulle ohjeet, jotka liittyvät uuteen ajan sykliin. Ja minä olen tullut tänään antamaan sellaisen ohjeen. Te tiedätte, että vuosittainen sykli on Karman Lain toiminnan alainen tavalla, ettei karma laskeudu yhtenä kiinteänä osana, mutta jakautuu osiin koko vuoden ajanjakson ajalle. Joka kuukausi sinä vastaanotat osan palautuvasta karmasta. Näin sinulla on mahdollisuus purkaa menneisyyden karmaa vähitellen, vuodesta toiseen ja kuukaudesta toiseen.

Jos sinulla olisi mahdollisuus yhtä äkkiä työstää pois koko karmasi määrä – sinun negatiivinen energia, se energia, jonka olet vääristänyt aikaisemissa elämissä – et voisi kestää sitä. Sinun kehosi vahingoittuisi hetkessä. Tämän vuoksi Lain toiminta on sellainen, että joka hetki elämässäsi sinulle annetaan mahdollisuus kohdata tarkalleen se määrä negativiivista menneisyytesi energiaa, jonka sinä voit kestää kunakin hetkenä. Sinulle ei koskaan anneta enempää kuin mitä sinä voit kestää. Siksi sinun yksinkertaiseti pyydetään olemaan sovinnossa tämän universumin Lain kanssa ja odottamaan nöyrästi karmallisen energian paluuta, jonka sinä olet itse luonnut ja jonka annetaan sinulle jaksoissa, jotta voisit työstää sen pois.

Uutta vuotta pidetään sopimuksen puolelta uuden kierroksen työskentelyn alkuna, jossa työstetään menneisyyden energioiden uutta kerrosta pois. Päättämättä vuosi vuoden jälkeen kierros menestyksellisesti sinä työstät pois menneisyyden karmaa ja kohottaudut ja lataat itseäsi kohti uutta tietoisuuden tasoa. Ja jos ei olisi uutta karmaa, jotka sinä väsymättä luot, vain muutama vuosi olisi tarpeen sinulle päästä vapaaksi leijonan osasta sinun menneisyyden karmaasi. Mutta eivät kaikki teistä voi järkevästi järjestäen käyttää Jumalallista energiaanne ja  ruumistuksenne aikaa. Tämän vuoksi monilla teistä se negatiivinen energia, jonka olette työstäneet pois kärsimyksen, tautien ja epäonnistumisten kautta on välittömästi korvautunut uudella karmalla, jota sinä väsymättä luot tekemällä vääriä tekoja ja vääriä valintoja elämässäsi. Ja ellei olisi Jumalallista armoa, olisit täysin vailla tilaisuutta edistyä eteenpäin – sen verran valtavan karman monet teistä ovat luonneet elämissänne. Kuitenkin Jumalallisen armon vuoksi, tämä karma ei palaa sinulle yhdellä kerralla, mutta odottaa suosiollista tilaisuutta, kun sinä olet kykenevä kohtaamaan sellaisen menneisyyden negatiivisen energian ja ei ainoastaan kestämään sinun karmallista taakkaa, mutta myös ajattelemaan syitä, miksi niin monet onnettomuudet satavat tiheästi sinulle yhdellä kertaa. Tällä tavoin monilla teistä tulee mahdollisuus ymmärtää Korkeamman Lain olemassaoloa, sekä tulee toivo pyrkiä tottelemaan koko olemuksellanne tätä Lakia….Beloved Kuthumi,
December 19, 2005 

…Kun vuosittainen kierto on miltei lopuillaan sinä tulet hieman erilaiseen tilanteeseen. Saattaa olla, että karma, joka on palannut sinulle vuoden aikana Kosmisen Lain mukaisesti, ei ole työstetty kokonaan pois sinun taholtasi, niin paljon kuin Laki vaatii. Ja kuvitellaan, että tämän tietyn yhden vuoden syklin aikana myös on muita ihmisiä, jotka eivät kyenneet työstämään pois heidän karmaansa, tekemällä viisaita valintoja, rukoilemalla ja tekemällä hyviä tekoja. Tässä tapauksessa vuoden lopulla lisäksi kerääntynyt karma purkautuu. Tämä karma vaanii ihmiskunnan yllä ja on valmis laskentumaan ihmiskunnan päälle erilaisissa tiloina – tauteina, masennuksina, nälänhätänä, erilaisina luonnon mullistuksina ja katastrofeina … Tämän vuoksi on niin tärkeää ylläpitää voimistettua kuria tietoisuudessasi vuoden loppua kohden. Tässä tapauksessa on hyvin auttavaa sinulle jos tietoisesti asetat määrättyjä rajoituksia itsellesi, sellaisia kuiten paastoaminen, pidättäytyminen puhumisesta, antaumuksellisiä rukouksia ja köyhien ja puuteenalaisten auttamisina, joita sinä voit tarjota uhrina palveluksen alttarilla.

Näin tehden sinä luot lisää hyvää karmaa, jota voidaan käyttää tilanteen tasapainottamisen tarkoitukseen koko planeetalla pahimmassa ääritapauksessa. Jos sinun tietoisuutesi ei ole valmis tämän laatuiseen palvelukseen, on melko todennäköistä että sinä erehdyt meidän pyyntömme suhteen ikäänkuin vääränlaisena pelotteluna. Mutta miettikäämme yhdessä tätä. Onko olemssa mitään vaihtoehtoa?

Onko jotain muuta keinoja poistaa valtavat määrät negativist energiaa, joka on kerääntynyt planeetalla? Ajatteletko, että on olemassa jokin maaginen temppu ja kaikki sinun energiasi, jota et ole kyennyt muuttamaan tietyn yhden vuoden periodin aikana vain tulisi haihtumaan ilmaan jonkin ihmeen kautta? Kaikki tämän kaltaiset ihmeet, jopa jos ne tapahtuisivatkin menneisyydessä, aina vaativat suuren määrän lisä energiaa. Tämä energia annettiin sinun planeetallesi kosmisista varastoista tai jonkin Ylösnouseiden Mestarien kausaali ruumiista.

Nyt kuvittele yritys, joka tuotto osoittaa tappiota vuosi vuodelta. Yrityksen omistaja lainaa rahamarkkinoinilta , rahaa toisilta yrityksiltä, menestyneiltä ja paikkaa tappiota. Sellainen asioiden tila voi jaktua jonkin aikaa. Mutta tulee hetki kun omistaja ymmärtää, että tappio on niin jatkuva ilmiö mutta yhteydessä yrityksen työntekijöiden  väärinkäytöksiin tässä yrityksessä. Joten hyvä suunnittelija voi joka saada hänen työntekijänsä työskentelemään paremmin tai sulkee yrityksen.   Ja keinot jotka on otettu käyttöön Ylösnousseiden Mestarien taholta nyt on pyrkiä antamaan parhaille ihmiskunnan edustajille sysäys työskennelle paremmin.

Tahdotko sinä menettää työpaikkasi – planeettasi, käyttääksemme analogiaa jonka juuri lainasimme , tahdotko? … Kun karma laskeutuu päällesi, hyvin tavallisesti sinä et kykyene assosioimaan syy- seuraus yhteyttä sinun toimiesi ja niiden seuraamusten kanssa, jotka laskeutuvat sinulle erilaisina vaikeuksien ja tautien muodossa.

Ja sinä huuhdahdat, “ Minkä vuoksi, Herra?!”, sen sijaan että hyväksyisit nöyrästi kaiken minkä Jumala lähettää sinulle. Usko minua, Jumala on hyvin armollinen. Ja karma joka lasketuu sinun yllä palaa sinulle kaikista lievennetyimmällä tavalla. Jos sinulla olisi mahdollisuus ymmärtää mitkä sinun teoistasi jotka sinun painaa tässä tai tuossa karmallisessa vastuullisuudessa, sinä kiittäisit Jumalaa sallien sinun niin armollisesti työstää pois sen mitä sinä itse suoritit menneisyydessä. On useita tapoja työstää pois karmaasi. Ensimmäinen tapa on, ettei luo karmaa ollenkaan. Toinen tapa on työstää pois karmaasi tekemällä oikeita valintoja. Kolmas tapa työstää karmaasi pois on hyväksyä nöyrästi mikä tahansa tilanne, johon sinä joudut. Ja lopulta sinä voi lieventää karmallista taakkaasi rukoilemalla ja todellisella katumuksella. Tämä on se mitä me pyydämme sinua tekemään voimakkaasti sen jäljellä olemvan ajanjakson ajan tämän vuoden loppuun…


Sanat Kumara,
kesäkuu 01, 2010 

…Kun ihmiskunta on kykenevä ymmärtämään koko täyden vastuunsa kaikesta mikä tapahtuu Maan päällä, me voimme hengähtää helpotuksesta, koska koko tämän ajan kun ihmiskunnan on tietoisuuden aste vastaa lapsen tietoisuuden tasoa olemme pakotettuja huolehtimaan siitä ja katsomaan, että maan lapset heidän ajattelemattomuudessaan eivät tee sekasoron mittakaavasta sellaista, jolloin elämä planeetalla tulee mahdottomaksi… Ne ihmiset, jotka ovat ajattelevaisia ja taipuvaisia analysoidaan voivat huomata, että planeetan tilanne tulee vaikeammaksi joka päivä. Ja käytännössä lakkaamattomat maanjäristykset ja vulkaaniset tulivuorenpurkaukset, sotilaalliset konfliktit ja terroriteot, sosiaaliset räjähdykset ja vallankaappauset, jotka tapahtuvat siellä täällä maapalolla ovat signaali tilanteesta planeetalla.

Ja käytännössä lakkaamaton maanjäristysten ja tulivuorenpurkausten, sotilaalliset konfliktit ja terroriteoista, sosiaalisen räjähdyksiä ja vallankaappaukset jotka tapahtuvat siellä täällä maapallolla signaali tilanteesta planeetalla. Se näyttää, että se on luonnollista ja ei ole mitään

Saattaa näyttää, että se on luonnollista ja ettei ole mitään epätavallista siinä, toden totta, kaikki nuo ihmistietoisuuden ei- kehittyneet piirteet ovat olleet olemassa ennenkin. Ne olivat olemassa sata vuotta ja muutamia satoja vuosia sitten. Mutta niiden toistuvuus, ja noiden negatiivisten ilmiöiden skaala ja näiden negatiivisten voimien, jotka ovat näiden ilmiöiden takana, ei ole koskaan ollut näin suuri. Ja minä kerron tämän sinulle. Minun muistini on paljon parempi kuin nykyisin Maassa inkarnoituneiden ihmisten muisti. Ja minulla on tilaisuus katsoa akaasan aikakirjoihin ja verrata sinun tilannetta mihin tahansa tilanteeseen mikä on koskaan ollut olemassa Maassa. Ja tämän vertailun tulos ei ole tämän nykyisen tilanteen eduksi. Me, Ylösnouseiden valtakunnassa, tarvitsemme enemmän ja enemmän energiaa pitääksemme planeetan tilanteen aisoissa, niin ettemme salli kaikista kamalimman tapahtua ihmiskunnalle, niin että itse sen fyysinen alusta tuhoutuisi…


Elohim Hercules,
 jouluu 26, 2009 

…On monia tahdittomia asioita vuoden lopussa, kun ihmiset, kuten he ajattelevat, juhlivat Uutta Vuotta. Minä voin kertoa teille, että ottaa ainoastaan muutamia päiviä sellainen juhliminen luodakseen saman karman voluumin, joka luodaan koko vuoden aikana. Siksi, ennenkuin juhlitte, ajatelkaa mikä muoto on sopivin niin tekemiseen. Luultavasti on parempi muuttaa traditionaalinen juhlapäivä käsite kontroloimattomasta ja välttämättömästä  juomisesta ja gluttonista? Jos en pitäisi tasapainoa planeetalla kaikella minun voimallani ja mahdillani planeetta olisi särkynyt palasiksi kuten pähkinä pudonneen suuren kiven alla.

Sillä ihmiskunnan nykyinen karma voi tuhota planeetan sekunnissa. Joka vuosi Suuressa Keskus Auringossa tänä vaikeana vuoden aikana Karmallinen Neuvoston vastaanottaa Jumalallista Energiaa ikäänkuin luottona, jotta maa planeetan evoluutiolla olisi alusta, jolla ne kykenevät kehittymään. Ja joka kerta me onnistumme vakuuttamaan Universumin Korkeamman Neuvoston  antamaan energiaa.

Kuitenkin, tiedän esimerkkejä muista planeetoista, kun hetki tuli ja Jumalallisen energian tarjoaminen fyysiselle alustan ylläpitämiseksi lopetettiin. Planeetta särkyi palasiksi muutamissa sekunneissa. Asteroidien vyö Marsin ja Jupiterin välissä on varomattomuus mustomerkki tuhoutuneesta planeetan sivilisaatiosta.

Jotkut tämän planeetan edustajista löysivät suojan maasta. Ja he, jotkut heistä, jatkavat samojen asioiden tekemistä, uskoen heidän kuolemattomuuteensa ja rankaisemattomuuteensa. Te, maan ihmiskunta, jatkatte evoluutiotanne, kiitos taivaiden rajattomasta armosta. Ja jos minä olisin te, kiittäisin Taivaita 24 tuntia päivässä kaikissa teidän tempeleissänne kaiken aikaa, kunnes Uusi Vuosi koittaa. Jos minä säästäisin aikaa rukouksiin ja meditaatioihin edes 10 prosenttia ajasta, jonka te käytetätä huvitteluun, Karmallisella Neuvostolla olisi arkumentteja Keskus Auringolle.  Kuitenkin tämä ei tapahtu, Pyydän Ajatelkaa sitä…


Gautama Buddha,
 joulukuu 25, 2006 

…Tämä aika on hyvin vaikeaa ja vuoden vaihde on erityisen tärkeä ja komplisoitunut aika. Se on aurinkosyklin muutoksen aika jolloin me tulemme ja annamme teille meidän ohjauksemme, koska kaikki mitä me kylvämme kasvavassa auringossa tulee itämään keväällä ja kesällä kun seuraava solarinen sykli tulee, ja jotka ovat kevätpäiväntasauksen ja päivä kesäpäivän seisauksen päivät. Vanha lähenee loppuaan ja uusi alkaa näkyä …Monet ihmiset kokevat raskautta ja hyvin monet juhlivat heidän Joulu ja uuden vuoden juhlapäiviä alhaisissa värähtely tasossa, juoden alkoholia ja harrastaen  säädytöntä ja soimaavia toimia. Kaikki nämä asiat luovat lisä osan planetaariseen karmaan, jotka voivat tuoda korjaamattomia tuhoja joillekin mantereille. Tämän vuoksi minä käännyn puoleesi kuten aina vuoden loppua kohden pyynnöllä että pitäisit tasapainon kaikista ensimmäisesä itsessäsi ja omistat niin paljon kuin mahdolista aikaa tasapainottamaan planetaarista karmaa ja sinun maasi karmaa. Jos sinulla on sellainen sisäinen tarve, sinä voit omistaa joka päivä jäljellä olevaa aikaa tämän kuluvan vuoden loppua kohden sinun rukous harjoitukselle. Älä epäröi jopa ottaa lomaa, jotta voisit työskennellä maa planeetan hyväksi kotona yksitysesti tai samoin ajattelevan ryhmän kanssa. Lue rosareita, lue muista rukouksia ja harjoita meditaatiota. Lähetä myös sinun rakkautesi Maalle ja niille Elementaaleille jotka ylläpitävät ihmisevoluutiota Maassa…

MINÄ OLEN Buddha ja minä olen iloinen että monet teistä ovat päättäneet ja alkaneet maan ihmikunnan palveluksen polun, unohtanen omat ongelmanne ja teidän omat vaikeutenne ja epäonnenne, Todellisuudessa, ainoastaan kun sinä olet uppotunut palvellaksesi Elämää, kaikki sinun pienet huolet jättävät sinut yksi toisensa jälkeen ja yhteneä kauniina päivänä sinä huomaat, että sinä olet vapaa kaikista näistä  tarpeettomista asioista, jotka olivat taakkanasi ennen. Mutta se oli toinen elämä, egoistisen persoonan elämä ja joka oli uppoutunut omiin ongelmiinsa. Mutta nyt sinä edustat Valoolentoa innostuneena planeetan onnellisuudesta ja harmoniasta planeetalla. Olkoon maailmassa kaikki hyvin ! Olkoon kaikki elävät olennot jotka asuttavat meidän rakastettua Maata onnellisia. Om..

Save