Paras saarna tulee olemaan sinun henkilökohtainen esimerkkisi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Paras saarna tulee olemaan sinun henkilökohtainen esimerkkisi


Paras saarna tulee olemaan sinun henkilökohtainen esimerkkisi
Vapauden Jumalatar
 , 22, huhtikuu , 2005

MINÄ OLEN Vapauden Jumalatar, joka on tullut luoksesi tämän Lähettilään kautta.

MINÄ OLEN Karmallisen Neuvoston jäsen ja olen tullut luoksesi selventämään tarkoitusta tämän huhtikuun 23. päivän aattona. Rakastettu Surya tuli kertomaan maaliskuun 19. päivänä, että kuukausittainen, jokaisen kuukauden 23. Päivän sallimus, on aktiivinen nyt ainoastaan niille sieluille, joilla on puhtaat sydämet ja puhtaat toiminnan motiivit.

Tämän vuoksi, älkää unohtako, että jokaisen kuukauden 23. päivänä teillä on tilaisuus muuntaa teidän seuraavan kuukauden karmaanne. MINÄ OLEN Vapauden Jumalatar. Kaikista ensimmäiseksi, Jumalallisen Vapauden laadun määrittää teidän vapautenne teidän karmastanne ja niistä vääristyneistä energioita teidän menneisyydessä, jotka syntyivät teoistanne, jotka eivät vastanneet Jumalan Tahtoa. Nämä energiat sitovat teidät fyysiseen tasoon ja muihin planeetta maan kiinteisiin kerroksiin.  Siten teidän päätehtävänne on vapauttaa itsenne näistä siteistä.

Vapautumisen prosessi ei voi olla hetkellinen. Jos kaikki ne energiat, jotka sinä monien tuhansien inkarnaatioiden aikana olet vääristänyt aktivoitaisiin aurassasi yhtä äkkiä, et kestäisi sellaista kuormitusta. Siksi, Kosmisten Syklien inhimillisyyden mukaisesti sinun elämäsi on jaettu aika intervalleihin, joiden aikana yksi tai toinen vääristyt energia aktivoituu. Nämä aika intervallit ovat kertautuneet Kosmisen Kellon 12 perussäteisiin. Nämä aika syklit jaetaan vuosittaisiin sykleihin, niin sanotuihin 12-vuoden jaksoihin, eläinradan horoskooppi merkkien mukaisesti, ja edelleen kuukausittaisiin sykleihin vuosittain.

Nämä ovat niitä syklejä, joiden kanssa sinä sopimuksessa saat sellaiset karmalliset tilanteet, joita sinun tarvitsee käydä läpi voidaksesi neutralisoida vääristyneet energiat aikaisemmista elämistä ja jotka yhä ovat varastoituneena aurassasi. 

Kaikki universumissa tapahtuu sopusoinnussa kosmisten syklien kanssa, ja nämä syklit ovat Jumalan kirjoittamat tähtien kielellä. Henkilö, joka hallitsee tämän kielen, voi päästä sisään  Jumalan suunnitelman yksityiskohtiin, käsittäen koko maailmankaikkeuden ja jokaiseen konkreettisen planeettan ja tähden. Sinun syntymäsi hetkellä sinun elämänvirtasi Kosminen kello on käynnistetty. Jousi sinun henkilökohtaisessa kellossasi on viritetty. Tuntien elämäsi suunnitelman, jota myös tähdet määräävät syntymäsi hetkestä lähtien, sinä saatat tietää, mitkä energiat sinun aikaisemmista karmallisista arkistoista tulevat saavutettaviksi työstää pois ja mitkä aika periodit ovat niille määrätty.

Jos sinä tutkit tarkasti elämääsi, saatat huomata, että aivan tarkasti samat ongelmat, yhdistyneenä sinun mielen tilaan ja sinun havaintoosi itsestäsi ja ympäröivästä maailmasta, kerääntyy yhteen sinun eteesi kadehdittavalla periodisuudella. Kevät saapuu ja sen kierroksen kanssa samat ongelmat palaavat sinulle kadehdittavalla jatkuvuudella.   Jälleen kerran sinun täytyy palata niihin ominaisulaatuihin, joita et ole vielä työstänyt pois ratkaistaksesi elämän ongelmia, jotka kasaantuvat eteesi, joka kerta uudella tasolla.

Kaikki tämä muistuttaa valtameren aaltoja, jotka lyövät rantaan. Aalto nouseen rannalle ja sitten vetäytyy jälleen. Samalla kun se liikkuu, aalto pyörittää kiviä, jotka makaavat valtameren rannalla ja kuljettaa niitä pois. Tuhansien vuosien jälkeen kivet tulevat sileiksi, kaikkinainen karkeus on valtameren avulla hiottu. Hyvin samalla tavalla Jumala hioo sinun epätäydellisiä ominaisuuksia päivä päivältä , vuosi vuoden jälkeen, Kosmisten syklien lakien mukaisesti, kunnes sinusta tulee sileä ja sinun aurasi saa oikean ovaalisen muodon, läpihohtavuuden ja värit, jotka ovat synnynnäisiä sinun kuolemattomalle sielullesi ennen kuin otit syntymän fyysiseen maailmaan.

Sinun ominaisuuksiesi hiominen ja niiden muuntaminen Jumalallisiksi ominaisuuksiksi kestää monia elämiä.

Viisas mies ymmärtää, että on mahdotona ohittaa voimalla Kosmista Lakia, mutta se tulos mihin tämä Laki ohjaa sinua saatetaan saavuttaa lyhyen ajan kuluessa, jos sinä et vastusta tätä Lakia, mutta autat tarkastelemalla sitä. Tässä tapauksessa sinä saatat saavuttaa tuloksia vähemmillä kosmisilla sykleillä. Kaikki tämä selittää niiden sanontojen merkitystä, että valittujen ihmisten päiviä tullaan lyhentämään.

Sinulla on tilaisuus lyhentää sinun elämäsi päiviä maassa ainoastaan, jos sinä nopeutat karmasi palautumista. Kun tavallinen ihminen tarvitsee kymmeniä vuosia työstääkseen pois karmaansa, sinä saatat kyetä siihen vuodessa.

Sinä tulet vain muuttamaan vääristynyttä energiaa nopeammin oman toivomuksesi mukaisesti ja Jumalallisen armon avulla, joka tekee sinut kykeneväksi tehdä niin.

Tämän vuoksi, älä sulje silmiäsi jokaisen kuukauden 23. päivän suhteen. Jos sinun aikomuksesi ovat hyvät, sinä voit muuttaa sinun seuraavan kuukauden  karmaasi tämän yhden päivän aikana, ei ainoastaan tekemällä oikeita valintoja, mutta myös auttavalla rukouksien lukemisen harjoittamisella.

Minä tahtoisin sinun tietävän oikean motiivin, jolla sinun tulisi aloittaa rukousien lukeminen sellaisena päivänä:

  • Sinä ymmärrät kaikki sinun tekemäsi syntisi menneisyydessä ja yrität parhaasi, ettet tee niitä tulevaisuudessa.
  • Sydämesi pyrkimyksen sysäksen avulla, joka on täynnä rakkautta koko Luomakuntaa kohtaan ja kaikkia eläviä olentoja kohtaan, sinä olet valmis vetämään maailmaasi sellaisen määrän Jumalallista Energiaa, joka sallii sinun täysin muuntaa vääristyneen energian, jonka olet luonnut.
  • Tällä tavoin jos sinä kykenet muuttamaan valoksi kaiken vääristyneen energian, joka avautuu muuttamiselle tällä kosmisella aikavälillä, ja jos sinä teet sen saavutetun sysäyksen avulla ja lain mukaisesti, silloin kun seuraava periodi tulee, sinulla ei ole mitään muunnettavaa.(pois työstettävää).

Kuitenkin sinä jatkat sinun palvelustasi, koska niin kauan, kuin sinä olet ruumistuksessa, sinun täytyy käyttää jokainen minuutti ollessasi Maassa auttaaksesi kaikkia eläviä olentoja, jotka eivät ole yhtä menestyksellisiä Polulla kulkemisessaan kuten sinä.

Jotta ihminen ymmärtäisi hänen asemansa tässä maailmassa, nähdäkseen epätäydellisyydet ja pyrkiäkseen Jumalan luo, hän tarvitsee alkuunpanevaa energiaa, joka auttaa häntä tehdä niin.

Kuvittele, että sinä saavut henkilön luo, joka on niin raskaasti karman taakan lannistama, ettei hän ymmärrä hänen yhteyttään Jumalan kanssa ja kaikkien muiden olentojen kanssa Maassa. Hän on kuten nokinen vaasi, liian nokinen. Miksi et käyttäisi osaa sinun energiastasi pyyhkiäksesi tätä vaasia? Miksi et puhdistaisi sitä pölyhuiskalla, auttaaksesi sitä ainakin vähän saamaan Jumalallisen energian partikkeleita, pienen Valon säteen, joka saattaa herättää tämän henkilön nukkuvan tietoisuuden?

Jos voit muistaa, jokainen teistä oli sellaisessa nokisessa tilassa menneisyydessä kerran. Ja oli aina joku henkilö, joka katsoi sinua hellästi eli ilmaisi myötätuntoa sinun sieluasi kohtaan. Ja sinä vastaanotit osan energiaa, joka sinulta puuttui tuona hetkenä, niin että saatoit kohottaa tietoisuuttasi ylöspäin korkeamman Todellisuuden ymmärryksen tasolle.

Jokainen teistä tarvitsee apua ja jokainen teistä voi tarjota sellaista apua.

Sinä voit antaa apua tiedostamatta, silmäyksellä, reaktiollasi johonkin jännittyneeseen kriittiseen tilanteeseen. Paras saarna tulee olemaan sinun henkilökohtainen esimerkkisi, sinun käyttäytymisesi elämässä ja sinun asenteesi elämän tilanteisiin ja testeihin.

Sinun lopullinen kokeesi vihkimyksien esikoulussa tulee olemaan se päivä, kun sinä näet kuinka monta ihmistä ympärilläsi tarvitsee apuasi. Ja sinun suurin saavutuksesi tulee olemaan se hetki, kun sinä olet vilpittömän onnellinen veljiesi saavutuksista.

Kun sinä olet aidosti onnellinen ihmisten menestyksestä ympärilläsi, sinä tulet saamaan kaikki heidän saavutuksiensa sysäksensä  omiin ansioihisi. 

Tällä tavalla  voit moninkertaistaa  aarteeesi taivaassa, aarteesi kausaaliruumiissasi. Et ehkä tee mitään muuta kuin ainoastaan autat toisia ja olet vilpittömän onnellinen muiden saavutuksista. Ja sinä luot pajon enemmän hyveitä ja hyvää karmaa, kuin silloin, kun taistelet  omien persoonallisten heikkouksiesi kanssa kaikella voimallasi.

Tänään olen paljastanut sinulle hyvin yksinkertaisen salaisuuden, jonka avulla monet ihmiset ansaitsivat ylösnousemuksensa ja panisivat lopun heidän maan päällisten ruumistuksiensa ketjulle.

Ole onnellinen muiden ihmisten saavutuksista ja ihaile heidän hyveitään.

MINÄ OLEN Vapauden Jumalatar, ja minä olen antanut minun kehoituksiani tänään.