OSA 1 – UUSI AIKA (New Age )on saapunut!

      Kommentit pois päältä artikkelissa OSA 1 – UUSI AIKA (New Age )on saapunut!


OSA 1 – UUSI AIKA (New Age )on saapunut!

Monet nykyajan astrologit väittävät, että 2000-luvun alku liittyy Vesimies-ajan alkamiseen. Vesimiehen elementti on ilma. Paitsi, että ilmaelementti on liikkuvaa, vaihdettavaa ja alttiita vaikutuksille, mikä johtaa vakiintuneiden näkemysten ja elämäntapojen rikkoutumiseen, myös uudelle aikakaudelle siirtymisprosessi liittyy epävakauteen ja kaaokseen. Siksi ihmisten on niin vaikeaa olla nykypäivän elinoloissa.

Muutoksia voidaan kuitenkin käsitellä eri tavoin. Nämä muutokset ovat väistämättömiä, ja evoluutio tarjoaa ne. Jumalainen kehityspolku AINA AIHEUTTAA muutoksia parempaan suuntaan. Emme voi mennä vastoin Luojan Tahtoa; se olisi meille vahingoksi Siksi meillä on vain yksi asia jäljellä, ja se on muuttaa suhtautumistamme tapahtumiin. Korkeammat Voimat kirjaimellisesti ajavat meidät ajatteluamme nopeaan muutokseen, jotta voimme päästä pois vanhasta järjestelmästä mahdollisimman pian ja kiirehtiä tilaisuuksiin, jotka ovat meille avoinna Polkumme uudessa vaiheessa. 

 Rakastettu Saint-Germain, tulevan aikakauden Hierarkki, 30. joulukuuta 2011 sanoo Viestissään “Astukaa rohkeasti Uuteen aikaan, Vesimiehen aikakauteen!” ilmoittaen täten meille uusien energioiden saapumisesta.

”… Tulin tänään kertomaan teille, että uudet energiat, tulevan Vesimiehen Ajan energiat ovat vihdoin saavuttaneet täyden voimansa!

… Tulette olemaan yllättyneitä ja hämmentyneitä, koska kaikki alkaa muuttua. Olen tullut ilmoittamaan, että nykyisen ajan elintärkeä tarve on valmius tuleviin muutoksiin.

Ne, jotka kykenevät pitämään tietoisuutensa ilon, rakkauden, harmonian ja onnellisuuden värähtelyissä voivat nauttia täysin tulevista muutoksista. Ne teistä, joilla on vanhoja tapoja halu vahingoittaa toisia, epäillä ja kokea pelkoa, voivat pian luopua näistä menneen aikakauden energioista.

“… Kaikki, mikä värähtelee ilon, rakkauden ja jumalallisen vapauden taajuuksilla, saa taivaan ennennäkemättömän tuen tulevana vuonna ja seuraavina vuosina. Kaikelta sellaiselta, joka vastustaa uusia energioita, vähitellen riistetään niiden etuoikeutetusta asemastaan maailmassa. Yhteiskunnan vanhat instituutiot, jotka perustuvat menneisyyden energioihin ja vanhan aikakauden värähtelyihin, korvataan vähitellen uusilla instituutioilla.

Astrologit kertovat meille saman asian. He väittävät, että uuden maailman perustaa ollaan perustamassa. Varsinkin ajanjaksolla maaliskuusta 2020 maaliskuuhun 2023 aloitamme nopean henkisen muutoksen itsessämme, jokainen ja myös kaikki yhteisöt ja instituutiot. Kaikki vanhat johtamisjärjestelmät ja suhteet tulevat olemaan menneisyyden asioita. Siksi kehittyneiden maailman hallitusten on oltava varovaisia ja joustavia, muuten heidän virheelliset tekonsa voivat johtaa sosiaalisiin räjähdyksiin ja valtakriisiin.

Astrologin mukaan ennakoimattoman turbulenssin aika kestää kolme vuotta. Ulkoisesti siitä tulee kaaosta, mutta ihmiskunta on työnnetty edelleen kasvuun ja kehitykseen. Ja mitä nopeammin ihmiset alkavat herätä ja ymmärtää Luojan suunnitelmaa, sitä helpompaa heillä on siirtyä vaaravyöhykkeen ohi.

Saint Germainin salaisuus

On helppo olla harmonian ja ilon tilassa, jos olosuhteet ympärillämme ovat suotuisia. Ja mitä tehdä, kun toimeentulosi ovat epävakaa, kun liikkumista rajoitetaan karanteenitoimenpiteiden vuoksi, kun ympärillä on niin paljon negatiivisuutta? Kuinka välttää vajoamasta suruun ja epätoivoon?

Haitallisia olosuhteita ovat kuitenkin jatkuvasti elämässämme. Mutta meillä on myös aina valinnanvaraa havaita se.

Joten mestari Saint Germain paljastaa meille “salaisuuden” ja mitä meidän pitäisi tehdä:

«Paljastelen sinulle suuren salaisuuden. Kaikki te olette jo saaneet ja pitkään tietäneet tämän salaisuuden ilman minua. Tämän salaisuuden tarkoitus on, että te itse, jokainen teistä, päätätte itsessänne, kuuluuko hän negatiivisen tietoisuuden tilan vaikutukseen vai ei. On hetki, kun teet itsessäsi päätöksen annatko itsesi altistua huonolle tuulelle vai et, alatko tuomita tätä tai tuota henkilöä vai et, alistutko loukkaukselle vai et, annatko vallan surulle vai et.

Sinä, eikä kukaan muu, teet tätä päätöstä puolestasi. Ja kun teet päätöksen antautua vanhoille energioille, sukellat niihin kokonaan, jolloin en edes minä voi auttaa sinua. Siksi heti, kun negatiivinen energia lähestyy sinua, pyydä heti apua. Autan sinua nostamaan tietoisuuttasi! Lähetän sinulle hymyni ja ojennan auttavan käteni elämäsi pimeimmässä tunnissa! Tällä tavalla voimme voittaa vanhat energiat. Ja koska luonto välttää tyhjiötä, korvataksesi tietoisuutesi mikä tahansa negatiivinen tila, kutsu heti vastakkaista, positiivista tilaa.

Pelko on maailmanne suurin paha. Täydellinen Rakkaus korvaa kaiken pelon. Yleensä mikä tahansa negatiivinen laatu voidaan liuottaa tällä universaalisella liuottimella. Rakkauden energia voi absorboida ja liuottaa käytännössä kaikki ympäröivät negatiiviset energiat.

Ilo ja rakkaus tulevat luoksesi, kun Uskosi on vankkumaton, kun luotat tietoisuudessasi Jumalaan ja Ylösnousseisiin Mestareihin. » (30. joulukuuta 2011).

Mestari Saint-Germain kehottaa meitä kääntymään Hänen puoleen saadaksemme apua elämämme vaikeina hetkinä. Viisauden Mestarit tarjoavat meille aina auttavansa kätensä.
Ja kaikki meidän kutsumme tai apupyyntömme kuullaan aina.

Elena Ilina, kirjoittaja.