Viimeinen varoitus

      Kommentit pois päältä artikkelissa Viimeinen varoitus


Viimeinen varoitus

Rakastettu Alfa, 5. heinäkuuta 2007

MINÄ OLEN Alfa, joka on tullut Maan ihmiskunnan luo tänä päivänä. Olen tullut luoksenne ja haluaisin aloittaa Viestini iloisella tapahtumalla, jota olette ehkä odottaneet sydämissänne. Tämä tapahtuma liittyy uusiin mahdollisuuksiin ja uusiin Jumalallisiin Armoihin Maa planeetalle.

Karmallisen Neuvoston kanssa on päätetty jatkaa armolahjaa, joka liittyy tilaisuuteen työskennellä tämän Lähettilään kautta. Tiedätte, että erittäin vaikea testi oli läpäistävä voidaksemme vahvistaa oikeuden jatkaa tätä työtä. [1] Testin suoritti Lähettiläämme, ja testia laajennettiin moniin henkilöihin, jotka ovat tällä hetkellä inkarnoituneina. Se oli kypsyyskoe oikeudesta työskennellä Jumalan hyväksi.

Joka kerta kun uusi Jumalallinen mahdollisuus tulee Maan päälle, se liittyy uusien energioiden, uusien, korkeampien värähtelyjen siirtoon planeetalle.

Sinusta voi vaikuttaa siltä, että sanani eivät kosketa sinua, että puhun joistakin abstrakteista asioista. Tämä Viestini ja Maapallon saama tilaisuus koskee kuitenkin kaikkia maapallolla asuvia asukkaita.

Fyysisen tason ja Maata lähellä olevien tasojen värähtelyjä tullaan nostamaan edelleen. Tämä liittyy evoluutiokehityksen uuteen, välttämättömään vaiheeseen. Sinulle se liittyy kehosi uudelleenrakentamiseen ja fyysisen kehosi ja hienompien kehojesi värähtelyjen nostamiseen.

Värähtelyjen muutos liittyy suuriin muutoksiin planeetalla. Ne, jotka eivät pysty seuraamaan värähtelyjen muutosta, värähtelyjen nousua, eivät voi tuntea oloaan varmoiksi uusissa olosuhteissa. Uskokaa minua, hyvyys ja siunaukset ovat ainoita asioita, joita haluamme teiltä. Tiedämme, että ne teistä, jotka ovat myötämielisiä Jumalan tahtoon ja jotka ovat valmiita sydämissänne seuraamaan Jumalaa, saavat ennennäkemättömän impulssin kehitykseenne ja planeetta tulee saamaan mahdollisuuden vaurauteen ja runsauteen. Kuitenkin ne, jotka ovat päättäneet erottaa itsensä Jumalasta ja jotka ovat paisuneet kuin saippukupla, heidän on niitettävä heidän väärien valintojensa ja tekojensa seuraukset.  Tämä on Laki, tämän maailmankaikkeuden evoluution Laki.

Valinnan aika on loppumassa. Aika kehys on kulunnut loppuun ja kosminen satokausi on päättymässä.

Tästä syystä sitä iloa, jonka Ylösnousseet Mestarit tuntevat, ja jota heitä seuraavien, ihmiskunnan parhaat edustajat myös tuntevat, monet sielut eivät jaa, jotka omista syistään ovat päättäneet valita polun, joka on eri kuin Jumalallinen Polku.  Älkää koskaan unohtako, että te kaikki olette Jumalan vatsan sisällä, että kaikki on Jumalaa. On olemassa kosmisia määräaikoja, teitä varoitetaan. Valinnan tekemiseen on aikaa. Kukaan ei voi sanoa, ettei siitä ole sanottu tai varoitettu.

On tullut aika, että hyvät Jumalan pojat ja tyttäret saavat korvauksen heidän ystävällisistä tekoistaan; ja ne, jotka ovat valinneet oman polunsa, myös saavat palkan, mutta luonteeltaan erilaisen.

En yritä pelottaa teitä. Kaikkia varoituksia koskevat ehdot on käytetty. Päätös on tehty. Päätös on pantava täytäntöön.

Aina on mahdollisuus valita toinen polku. Jopa viimeisellä hetkellä yksi katumuksen huuto riittää pysäyttämään Jumalalliset hiomakivet.

Odotamme ja annamme sinulle mahdollisuuden. Odotttaminen on loppumassa.

Olen tullut jakamaan iloa. Monille tuo ilo muuttuu kuitenkin suruksi, koska liian paljon ponnisteluja  ja liikaa energiaa on tuhlattu. Kaikki täytyy olla korvattu.

Niittämisen aika on tulossa. Jokaisen on vastaanotettava se, mitä hän on ansainnut monien, tuhansien vuosien aikana vaeltaessaan Maapallon fyysisellä tasolla.

Ei ole salaisuus, jos kerron teille, että termit, joista rakastettu Jeesus oli varoittanut Hänen opetuslapsiaan, vasta nyt alkavat lähestyä ja tulla fyysiseen tasoon.

Yritän antaa teille ymmärrystä ja pidentää valintanne aikaa. Yritän saada teidät täysin ymmärtämään lain toiminnan ja voittamaan itsessänne sitä, mikä on nurinkurista ja joka ei kuulu Jumalalliseen Lakiin.

Tulin valtavalla Rakkauden tunteella jokaista teistä kohtaan. Tulin antamaan Viestini Maan ihmisille. Olen erittäin pahoillani, jos en onnistu saavuttamaan sieluja, jotka yhä voivat kuulla minua mutta eivät kuuntele, koska he mieluummin seuraavat torvea, joka kutsuu heitä ei-mihinkään.

MINÄ OLEN Alfa.

[1] Viittaus Saneluun “Opetus ristiinnaulitsemisen vihkimyksestä, Rakastettu Zarathustra, 23. kesäkuuta 2007”, Words of Wisdom Volume 2.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina