OSA 2 – Me astumme uudelle aikakaudelle arvokkaasti!

      Kommentit pois päältä artikkelissa OSA 2 – Me astumme uudelle aikakaudelle arvokkaasti!


OSA 2 – Me astumme uudelle aikakaudelle arvokkaasti!

Kun lähdemme matkalle, emme osaa kertoa tarkalleen mitä edessä on. Siksi yritämme valmistautua etukäteen: tutkimme reittiä, luemme matkatoimistojen esitteitä ja käytämme kokeneen oppaan palveluita.

Kuvittele nyt, että meille tarjottiin upea reitti nimeltään “New Age”! Lisäksi on mahdotonta välttää matkaa – ”planeetta Maa” -niminen alus on jo alkanut liikkua ja voi purjehtia vain yhteen suuntaan – uuteen ja tuntemattomaan. Olemme jo kokeneet “palaamisen pisteen”, kun vuonna 2012 pelkäsimme, odottaessamme maailman loppua. Ja nyt meillä on vain yksi tie ulos – antautua seikkailuun ja ainakin yrittää ymmärtää, mitä nämä seikkailu saattavat sisältää.

Ja tässä on oppaamme – iloinen ja aina optimistinen Saint-Germain, Uuden Aikakauden -Hierarkki. Hän tietää, mitä meillä on varastossa ja kuinka pääsemme parhaiten uuden reitin läpi. Hän osaa innostaa ja rohkaista epävarmoja ennen tulevaa matkaa.

“.…New Age on tullut täyteen voimaansa!
Ja minä, Uuden Aikakauden-Hierarkkina, haluan vakuuttaa teille, että koko ihmiskunta, kokonaisuutena, on valmis toteuttamaan siirtymisen Uuteen Aikakauteen muuttamalla tietoisuuttaan.

Olet hämmentynyt, koska näyttää siltä, ​​ettei mitään ole tapahtunut ja kaikki ympärilläsi pysyy samana kuin ennenkin. Mutta tämä ei pidä paikkaansa, rakkaani. Ja vakuutan teille, monet teistä ovat jo ymmärtäneet, että Maapallon energioiden globaali muutos on tapahtunut.

Tietenkin jotkut teistä eivät ole valmiita hyväksymään uusia energioita. Monet ihmiset yrittävät palata menneisyyteen, jossa he tunsivat olonsa viihtyisäksi ja mukavaksi.

Mutta rakastettu, tuntuiko sinusta todella hyvältä? Eikö nostalgiasi menneisyydestä ole pelkästään tulevaisuuden pelkoa?
Rohkeus on laatu, joka on sinulle välttämätön!
Ilon on oltava aina kanssasi! Olemuksesi on oltava avoin muutoksille.
Etkö todella  ole kiinnostunut mitä Uusi Aika  on valmistellut sinulle?
Uudella aikakaudella ei ole tilaa sellaisille egoistisille ilmenemismuodoille kuin suvaitsemattomuus, viha ja vihamielisyys…”

“….Uudelle Aikakaudelle on ominaista suvaitsevaisuus, vapaus ja itsenäisyys.
Ulkopuolisista olosuhteista riippumatta, tulet pystymään ilmaisemaan vapaammin ja voimakkaammin Jumalallista luonnettasi. Kaikella, joka vastustaa Jumalallista lakia, on kuitenkin edessään yhä suurempia esteitä.
Jos olet sidottu menneisyyteen, jos olet tottunut elämään pelossa, joudut luopumaan tavoistasi. Heti!
Nyt sinun on pohdittava päättäväisesti itsessäsi asioita, jotka eivät vastaa ajan kutsua.
Egoismi kaikissa muodoissaan tullaan pyyhkäisemään pois joukkue hengen sekä kollektiivisen vastuun avulla maailmasta ja kotiplaneetasta.  Pelko – miten se ilmeneekään – täytyy  korvattava luottamuksella tulevaisuuteen ja riippumattomuudella ulkoisista olosuhteista.

Siten, kun liität elämäsi erottamattomasti Jumalaan ja Mestareihin, kun Jumalallinen Laki hallitsee elämääsi, mikä voi estää polkuasi?
Voit helposti voittaa kaikki esteet tai vaikeudet. Eilisen elämäntavan dinosaurusten, jotka yrittävät tarttua menneisyyteen, on poistuttava maailman näyttämöltä. Uudet ihmiset, joiden näkemys vastaa Uutta Aikaa, tulee vanhan sukupolven  johtajien paikat.  Muutokset ja siirrot, jotka mahdollistavat Jumalallisen hallintotavan periaatteiden asettamisen ottavan paikan  yhä useimmissa ja useimmissa maissa, tulee pian tapahtumaan…”. 

“ … Uudelle Aikakaudelle on ominaista kaiken postiviivisen välitön jakaminen, joka tapahtuu eri puolilla maailmaa, ihmiskunnan parhaiden edustajien mielessä.
Kaikki edistyksellinen johtava informaatio tulee heti levittymään ympäri maailmaa, ei vain Internetistä.
Jotain samanlkaltista kuin Internetin keksintö, ainoastaan  maapallon hienovaraisemmalla tasolla, alkaa toimia nyt!

Tämä on positiivisen ajattelun globaali verkosto. Se on maailmanlaajuinen verkko, jossa vain Jumalalliset periaatteet ja menetelmät leviävät valon nopeudella ympäri maailmaa.
Voit muodostaa yhteyden tähän maailmanlaajuiseen verkkoon heti. Tarjoan nyt pääsyn sinulle.
Sisäänkirjautumisen yhteys on “New Age”.
Yhteyden salasana on ”Uusi tietoisuuden taso”.
Heti kun olet täyttänyt olemuksessasi tarvittavan datan kirjautuaksesi globaaliin verkkoon, pystyt käyttämään kaikkia tämän verkon etuja.
Tietoisuutesi, Jumalallinen tietoisuutesi hienovaraisessa tasossa, tulee vuorovaikutukseen vastaavien tietoisuuksien kanssa, jotka pyrkivät Jumalaan ja omistautuvat Mestareille. Tämän maailmanlaajuisen verkoston jäsenmäärä lisääntyy, uusi tietoisuus alkaa laajentua Maapallon yli yhä menestyksekkäämmin.

MINÄ OLEN sinun kanssasi!
Olemme yhdessä!
Me astumme arvokkaasti uudelle aikakaudelle!
Eteenpäin!

(Mestari Saint-Germain 24. joulukuuta 2012) 

Joten, inspiroiva puhe on annettu. Meille on suunniteltu kunnianhimoinen muutosohjelma. Osoittautuu, että et voi olla välittämättä tästä,  ja sinun on toimittava. Mistä aloittaa, miten lähestyä?

On helppo sanoa, että pelko tulisi korvata tulevaisuuden luottamuksella ja riippumattomuudella ulkoisista olosuhteista, kun nämä olosuhteet yleensä vievät meiltä itseluottamuksen ja rajoittavat vapauttamme yhä enemmän.

Ja miten ymmärrämme mikä on todellinen vapaus?

Kuinka luovut vanhoista suloisista tottumuksistasi ja löydät uuden tietoisuuden tason? Mikä on tämä uusi tietoisuuden taso?
Ja mitä meille tapahtuu, kun liitymme positiivisen ajattelun globaaliin verkostoon? Kysymyksiä on monia. Osoittautuu, että meidän on etsittävä vastauksia eteenpäin. Ja sen me teemme.

Elena Ilina