Osa 3. Energia virtaa sinne, minne huomiomme kohdistuu ( Kirja Matka tulevaisuuteen)

      Kommentit pois päältä artikkelissa Osa 3. Energia virtaa sinne, minne huomiomme kohdistuu ( Kirja Matka tulevaisuuteen)OSA 3. Energia virtaa sinne, minne huomiomme kohdistuu ( Kirja Matka tulevaisuuteen)

Oletko valmis lähtemään tien päälle? Sitten ensimmäinen asia, joka on tehtävä, on rekisteröityminen. Saint Germain on jo antanut meille käyttäjänimen: Uusi Aika. Ja salasana: Uusi tietoisuuden taso. Paitsi että emme tarvitse mitään sähköistä mediaa liittyäksemme positiivisen ajattelun maailmanlaajuiseen verkostoon – meidän tarvitsee vain ilmaista henkisesti tai suullisesti aikomuksemme tulla osaksi uutta yhteisöä.

Olemme siis päässeet sisään. Vau, miten tuuheaa, kaunista ja harmonista kaikki onkaan! Ystävällisiä ihmisiä on kaikkialla. Kaikki on täynnä avoimuutta, ystävällisyyttä ja iloa kaikkien menestyksestä. Eivätkä he puhuttele meitä muuten kuin ”rakkailla”.

Juoksulinjat ilmestyvät silmiemme eteen:

”Se, mitä tapahtuu, rakkaat, on juuri sitä, mitä sallitte mielessänne tapahtua”.

”Energia virtaa sinne, minne huomiosi kohdistuu.”

”Vaikutat kaikkeen ympärilläsi.”

”Olemuksessasi on ohjauskeskus, joka ohjaa nykyisyyttäsi ja tulevaisuuttasi.”

”Voit itse säädellä planeetan muutosprosessia. Tämä edellyttää, että keskitytte positiivisuuteen, Jumalaan, korkeampaan olemisen tasoon.”

Vau! Voimme siis hallita omaa nykyisyyttämme ja tulevaisuuttamme?! Ja miten se tapahtuu?

Missä kytkin käännetään?

 Kaikki tässä maailmanlaajuisessa verkostossa on järjestetty niin ihmeellisesti, että heti kun meillä on kysymys, vastaus tulee välittömästi.

”Älä sekaannu negatiivisiin tietoisuuden tiloihin, pidä tietoisuutesi jatkuvasti positiivisena, poista elämästäsi kaikki ei-jumalalliset ilmentymät ja ympäröi itsesi valoisilla jumalallisilla kuvilla.

Se, mitä omaksut, on sitä, mitä sinusta tulee.

Jos altistatte itsenne umpimähkäisesti tietovirroille, teistä tulee negatiivisuuden välittäjiä, jota joukkotiedotusvälineet toistavat.

Heti kun negatiivinen asettuu tietoisuuteenne, se asettuu lyhyen ajan kuluttua erilaisiksi negatiivisiksi ilmentymiksi fyysisellä tasolla.

Näin negatiivinen toistaa itseään.

Mutta samalla tavalla positiivinen voi lisääntyä.
Kaikkien maapallolla tapahtuvien prosessien ohjausmekanismi on sisälläsi. Jokaisessa teissä on eräänlainen kytkin, venttiili, joka saa teidät joko tekemään jumalallisia päätöksiä tai seuraamaan ei-jumalallista tietä.

Ja joka päivä voit vaihtaa kytkintäsi useita kertoja, joko jumalalliseen tai ei-jumalalliseen suuntaan” (Gautama Buddha, 24. kesäkuuta 2014).

Meistä tulee sitä, mitä omaksumme. Se on ymmärrettävää. Kun syömme tuoretta ruokaa ja juomme puhdasta vettä, keho on terve. Kun syömme roskaruokaa, meistä tulee sairaita. Sama koskee tietoa: myönteinen tieto tekee meidät onnellisiksi ja luottavaisiksi tulevaisuuteen, ja jos meidät kyllästetään kielteisellä tiedolla, meistä tulee pelokkaita ja ärtyneitä, olemme tyytymättömiä kaikkeen ja näemme kaikessa vain huonoja puolia. Tämän seurauksena emme pysty työskentelemään tehokkaasti, emme ole luovia, emme pysty rakentamaan hyviä suhteita sukulaisten, työtovereiden ja naapureiden kanssa.

Mutta valtiomme vaikuttavat eniten meihin itseemme. Vai onko?

On käynyt ilmi, että jos kytkimemme on käännetty negatiiviseen suuntaan, meistä tulee negatiivisuuden välittäjiä, joka on pakko asettua fyysiselle tasolle. Ja jos käännämme kytkimen positiiviseksi, meistä tulee hyvyyden, valon, ilon ja elinvoiman lähde maailmalle.


Mikä yhteys on ajattelumme ja katastrofien välillä?

Mestarit sanovat, että ihmisten tietoisuuden tilan ja planeetalla tapahtuvien erilaisten katastrofien välillä on suora ja jatkuva yhteys.

”Kun ihmisten tietoisuus heikkenee, katastrofit lisääntyvät. Tämä on osa kaikkien elävien olentojen yhteenkietoutumisprosessia. <…>

Kuten näette, tilastojen mukaan katastrofien, tulivuorenpurkausten, maanjäristysten, ihmisen aiheuttamien katastrofien ja epänormaalien sääolojen määrä kasvaa joka vuosi. Ja koska nuo katastrofit, jotka tapahtuvat nyt, on luotu sillä tietoisuuden tasolla, joka ihmiskunnalla oli muutama vuosi ja jopa muutama vuosikymmen sitten, ei ole vaikea ennustaa katastrofien, katastrofien ja muiden onnettomuuksien, onnettomuuksien ja sairauksien jatkumista tulevaisuudessa.

Ainoa tie ulos tästä umpikujasta ja rauhattomasta tilanteesta on ruumiillistuneen ihmiskunnan tietoisuuden nopea muutos. Nopea laadullinen positiivinen tietoisuuden harppaus, ihmiskunnan suurimman osan siirtyminen uudelle tietoisuuden tasolle.

Tämä on toivottava ja varsin saavutettavissa oleva tavoite. <…>

Mitä useammat ihmisyksilöt kykenevät tasapainottamaan itsensä, muut ja olosuhteet, mitä enemmän heidän ponnistelujaan ja pyrkimyksiään, sitä nopeammin ihmiskunta pääsee tasapainoisen kestävän kehityksen käytävään” (Beloved Guan Yin, 24. kesäkuuta 2011).

Näin luomme maanjäristyksiä ja tulvia! Halujemme, pelkojemme, vihamme ja pahojen ajatustemme kanssa.

Miksi tiedotusvälineet sitten levittävät niin paljon negatiivisuutta? Haluavatko he, että luomme tämän tulevaisuuden itse? Jotta voimme elää valtioiden välisten konfliktien, katastrofien ja pandemioiden keskellä?

Pelossa eläviä ihmisiä on helppo hallita. Tällaiset ihmiset menettävät kykynsä erottaa ja analysoida selvin päin, mitä on meneillään, ja hyväksyvät orjallisesti ja kuuliaisesti kaikki vallanpitäjien esittämät ajatukset. Mutta miksi tarvitsemme tällaista tulevaisuutta?

Jos tietoisuutemme on yhteydessä siihen, mitä planeetalla tapahtuu, voimme itse säädellä näitä prosesseja! Muistatko? Energia virtaa sinne, minne huomiomme kohdistuu.

Yksi hyvää tarkoittava yksilö voi parantaa ilmapiiriä perheessään tai pienessä ryhmässä. Olemme nähneet sen monta kertaa. Entä jos tällaisia ihmisiä olisi paljon? Silloin he voisivat parantaa tilannetta kaupungissa, maassa ja jopa koko planeetalla. Mitä enemmän positiivisia ihmisiä, sitä parempi. 

Kuinka monta positiivista ihmistä tarvitset?

Kun ajatus saavuttaa kriittisen väestönosan tietoisuuden, se siirtyy kansakunnan kollektiiviseen alitajuntaan. Ja itse asiassa se määrittää koko myöhempien tapahtumien kulun.

Mikä on tämä kriittinen prosenttiosuus?

Saamme jälleen vastauksen kysymykseemme.

 ”Vain yhden prosentin ihmiskunnan tietoisuuden muuttaminen maapallolla voi täysin muuttaa planeetan evoluution kulkua” (Lordi Maitreya, 13. syyskuuta 2006).

On käynyt ilmi, että tilanteen muuttamiseen tarvitaan vain 1 % ihmisistä. Laitetaan se konkreettisiksi luvuiksi.

Jos kaupungissasi on miljoona asukasta, yksi prosentti miljoonasta on 10 tuhatta ihmistä.

Jos Venäjän kaltaisessa maassa on 147,5 miljoonaa ihmistä (virallisten lukujen mukaan), yksi prosentti on noin 1,5 miljoonaa.

Kun maailman väkiluku on 7 miljardia ihmistä, yksi prosentti olisi 70 miljoonaa. 

Hmmm… Maan ja koko planeetan tilavuuteen nähden määrät ovat jo huomattavat. Mistä löytää seitsemänkymmentä miljoonaa positiivisesti ajattelevaa ihmistä planeetalta, jota vaivaavat asevarustelukilpailu, talouskriisi, pandemia…? Tai ainakin 1,5 miljoonaa kestävää hyvää tarkoittavaa ihmistä Venäjällä?

Viisaat opettajamme uskovat kuitenkin, että tämä luku on täysin saavutettavissa.

Elena Ilyina,
Tatiana Mikushina