OSA 3 – Energiasi virtaa sinne, minne huomiosi on ohjattu

      Kommentit pois päältä artikkelissa OSA 3 – Energiasi virtaa sinne, minne huomiosi on ohjattuOSA 3 – Energiasi virtaa sinne, minne huomiosi on ohjattu

Oletko valmis astumaan tielle? Sitten ensin rekisteröidytään. Saint-Germain ilmoitti jo meille käyttäjätunnuksesta: New Age. Ja salasana: Uusi tietoisuuden taso. Päästäksesi positiivisen ajattelun globaaliin verkostoon emme tarvitse mitään elektronisia laitteita – riittää, kun vain ilmaisemme aikomuksemme mentaalisesti tai ääneen tullaksemme osaksi uutta yhteisöä.

Kun olemme pääseet sisään, kuinka tilavaa, kaunista ja harmonista kaikki on! Ystävällisiä ihmisiä voi nähdä kaikkialla. Kaikki on täynnä avoimuutta, ystävällisyyttä ja iloa kunkin henkilön menestyksestä. Ja he kutsuvat meitä vain “rakkaana”. Vieritettävät tekstit näkyvät aivan silmiemme edessä:
“Vain nuo asiat tapahtuvat rakkaina, jotka tunnustat tietoisuuteesi.”
“Energiasi virtaa sinne, missä huomio on suunnattu.”
“Vaikutat kaikkeen ympärilläsi.”
“Olemuksessasi on nykyisyyden ja tulevaisuuden kontrolli keskus.”
”Voitte itse säädellä muutosprosessia planeetalla. Tämä vaatii keskittymistä positiiviseen, Jumalaan ja olemassaolon Korkeampaan tasoon.”

Voimme hallita nykyisyyttä ja tulevaisuutta itse ?! Mutta kuinka teemme sen?
Mihin käännämme kytkimen?
Tässä maailmanlaajuisessa verkossa kaikki on niin hienosti järjestetty, että niin pian kun meillä on kysymys, vastaus tulee heti.

”Älä osallistu kielteisiin tietoisuuden tiloihin, ylläpidä jatkuvasti positiivista tietoisuuden tilaa, pyri eroon kaikista ei-Jumalallisista ilmenemisistä elämässäsi ja ympäröi itsesi Valon Jumalallisilla malleilla. Sinusta tulee se, mitä vastaanotat sisääsi.
Jos altistat itsesi mielivaltaisesti tiedonkululle, sinusta tulee negatiivisen tiedon välittäjiä, jota massa mediat levittävät. Niin pian  kun kielteinen tieto on tietoisuutesi sisällä, se saostuu fyysisessä tasossa erilaisten negatiivisten ilmenemismuotojen muodossa jonkin aikaa myöhemmin. Tämä on se tapa, miten negatiiviset asiat uudelleen luovat itseään.

Mutta samalla tavalla positiiviset asiat voivat myös toistaa itseään.
Kaikkien maapallolla tapahtuvien prosessien ohjausmekanismi on olemuksesi sisällä. Jokaisessa teistä on eräänlainen kytkin tai venttiili, joka joko saa sinut hyväksymään Jumalalliset päätökset tai seuraamaan ei-jumalallista polkua.
Joka päivä ja useita kertoja päivässä voit vaihtaa itsesi joko Jumalalliseen tai ei-jumalalliseen suuntaan. ” (Gautama Buddha, 24. kesäkuuta 2014)

Meistä tulemme siksi mitä ylläpidämme. Tämä on selvää. Kun syömme tuoretta ruokaa ja juomme puhdasta vettä – keho on terve. Kun syömme roskaruokaa – sairastamme. Sama asia pätee informaation kanssa: positiivinen tieto antaa meille elämän iloa ja luottamusta tulevaisuuteen, kun taas jos olemme negatiivisuudessa, alamme elää pelossa ja tuntea olomme ärtyneiksi, olemme tyytymättömiä kaikkeen, näemme vain pahan puolen kaikessa. Tämän seurauksena emme voi toimia tehokkaasti, olla luovia ja rakentaa hyviä suhteita sukulaisten, työtovereiden ja naapureiden kanssa.

Mutta loppujen lopuksi, mielentilamme vaikuttavat pääasiassa  meihin itseemme. Eikö niin?Osoittautuu, että jos kytkintä käännetään negatiiviseen, meistä tulee negatiivisuuden lähettimiä, ja tämä negatiivisuus  varmasti asettuu fyysiselle tasolle. Jos sen sijaan käännämme kytkimen positiiviseen, silloin meistä tulee hyvyyden, valon, ilon ja rakkauden lähde maailmalle.

Mikä on yhteys ajattelumme ja kataklysmien välillä?
Mestarien mukaan ihmisten tietoisuuden ja planeetalla tapahtuvien katastrofien välillä on suora ja jatkuva yhteys.
“Kun ihmisten tietoisuus heikkenee, katastrofit lisääntyvät. Tämä on osa kaikkien elävien asioiden yhteyttä. <…>
Kuten tilastoista voidaan nähdä, katastrofien, tulivuorenpurkausten, maanjäristysten, ihmisen aiheuttamien katastrofien ja vakavien sääolojen määrä kasvaa vuosi toisensa jälkeen. Ja koska ne mullistukset, joita tällä hetkellä tapahtuvat, muodostuivat ihmiskunnan tietoisuuden tasolta, joka ihmisillä oli useita vuosia sitten ja jopa useita vuosikymmeniä sitten, ei ole vaikea ennustaa kataklysmien, katastrofien, onnettomuuksien, sairauksien ja muiden vastaavien ongelmien kasvua.

Ainoa tapa päästä pois tästä epäsuotuisasta tilanteesta ja umpikujasta on inkarnoituneen ihmiskunnan tietoisuuden nopea muutos, nopea positiivisen ja laadullisen tietoisuuden harppaus, jossa suurin osa ihmiskunnasta nousee uudelle tietoisuuden tasolle.

Se on toivottava ja melko saavutettavissa oleva tavoite. <…>
Mitä enemmän on ihmisiä, jotka kykenevät tasapainottamaan itsensä, ympäröivät ihmiset ja olosuhteet, ja mitä suurempia ponnisteluja ja pyrkimyksiä he osoittavat, sitä nopeammin ihmiskunta tulee astumaan kestävään ja vakaaseen kehitykseen. ” (Rakastettu Quan Yin, 24. kesäkuuta 2011)

Joten me itse luomme maanjäristykset ja tulvat! Aikaisempien toiveidemme, pelkoillamme, vihalla ja negatiivisilla ajatuksiemme avulla.
Miksi sitten media välittää vain negatiivista tietoa? Haluatko he meidän luovan itsellemme sellaisen tulevaisuuden ja jossa meidän on elettävä kansainvälisten konfliktien, mullistusten ja pandemioiden kanssa?
Pelossa eläviä ihmisiä on helppo hallita. Tällaiset ihmiset menettävät kykynsä havainnoida erottavasti ja tehdä selkeitä analyyseja tapahtumasta, ja orjuuttu ihmiskunta hyväksyy minkä tahansa idean jonka sen viranomaiset ehdottavat.  Miksi tarvitsisimme sellaista tulevaisuutta?

Jos tietoisuutemme liittyy siihen, mitä tapahtuu planeetalla, niin me itse voimme säädellä näitä prosesseja! Muistatteko? Missä huomiomme on suunnattu, energiamme virtaa.
Yksi positiivinen henkilö voi parantaa ilmapiiriä perheessään tai pienessä ryhmässä. Olemme saaneet todisteita tästä useaan otteeseen. Entä jos sellaisia ​​ihmisiä olisi paljon? He pystyisivät parantamaan tilanteensa kaupungissa, maassa ja jopa koko planeetalla. Mitä positiivisemmat ihmiset, sitä parempi.

Kuinka monta positiivista ihmistä tarvitaan?
Kun maan väestön tietoisuuden kriittinen prosentti maan väeston tietoisuudesta omaksuu idean, silloin se tavoittaa kansan kollektiivisen alitajunnan. Ja itse asiassa tämä idea määrittelee kokonaisuuden ja seuraavan tapahtumien kulun.
Mutta mikä on tämä kriittinen prosenttiosuus?
Saamme vastauksen kysymykseemme.
“Vain yhden prosentin osuus maapallon ihmiskunnan tietoisuuden muutos pystyy muuttamaan planeetan evoluution kulun täysin.” (Lord Maitreya, 13. syyskuuta 2006)

Osoittautuu, että tilanteen muuttamiseksi tarvitaan vain 1% ihmisistä. Katsotaanpa joitain tiettyjä numeroita.  Jos kaupungissa asuu miljoona ihmistä, niin 1 prosentti miljoonasta vastaa 10.000 ihmistä.Venäjän kaltaisessa maassa, jossa asuu 147,5 miljoonaa ihmistä (virallisten lukujen mukaan), yksi prosentti olisi noin 1,5 miljoonaa ihmistä.  Jos maailman väkiluku on 7 miljardia, yksi prosentti olisi 70 miljoonaa ihmistä. 

Tämä määrä ihmisiä, joka tarvitaan yksittäiseen maahan  ja koko planeetalle, edustaa jo huomattavaa määrää. Mistä voimme löytää 70 miljoonaa mieleltään positiivista ihmistä planeetalta, jossa vallitsee ase-varustelu, ekonomiset kriisit ja pandemia? Tai ainakin 1,5 miljoonaa kestävästi ystävällistä  ihmistä Venäjällä?
Viisaat Opettajamme pitävät tätä lukua silti saavutettavana.

Elena Ilyina