OSA 3: Syyt nykyiseen tilanteeseen Venäjällä ja maailmassa – Testit Viisauden Mestareilta

      Kommentit pois päältä artikkelissa OSA 3: Syyt nykyiseen tilanteeseen Venäjällä ja maailmassa – Testit Viisauden Mestareilta


OSA 3: Syyt nykyiseen tilanteeseen Venäjällä ja maailmassa – Testit Viisauden Mestareilta

Tämän sarjan ensimmäinen ja toinen osa ovat englanniksi osoitteessa:
https://sirius-eng.net/news/2020/2020-08-02.htm ja
https://sirius-eng.net/news/2020/2020-08-03.htm

Venäjän-operaatio on ohi

Tatyana Mickushinan puheenvuorosta 6. huhtikuuta 2018.
(Katkelma Skype-nauhoituksesta Sirius-keskusten ja kirjakeskusten kokouksesta, jossa 30 edustajaa 7 maasta – Valkovenäjältä, Bulgariasta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, USA: sta ja Ukrainasta – kokoontui Omskin lähelle:)

”Tiedätte, että 16. maaliskuuta 2018 oli iso tulipalo, jo kolmas, joka poltti taloni.
Ensimmäinen tuli oli täsmälleen kuusi vuotta sitten, joten puolet 12-vuoden kosmisesta kierrosta oli kulunut. Ensimmäinen tulipalo oli 19. huhtikuuta 2012. Ja se vie viisi vuotta ja yksitoista kuukautta, ja on toinen tulipalo, joka tällä kertaa poltti talon kokonaan.
 On mielenkiintoista huomata, että tämä tapahtui 16. maaliskuuta.
 Jos olet lukenut Sanelut, olisit huomannut, että kaikki Mestareiden tapahtumat alkoivat maaliskuussa.
 Lähettilään asema annettiin minulle vuonna 2004, 14. maaliskuuta. Aloitin Sanelujen vastaanottamisen 4. maaliskuuta 2005. Ja 16. maaliskuuta 2018 kaikki päättyy. Tämän on täytynyt olla iso signaali, joka oli tarkoitettu fyysiselle tasolle, joten en voinut olla kyselemättä Mestareilta, mikä sen lopullinen tarkoitus oli.
 Joten mietiskelen 25. maaliskuuta ja kysyn, onko Karmallinen Neuvostossa pidetty kokous, onko minusta tehty päätöksiä. <…>
 Sikäli kuin tämä koskee ihmiskuntaa, tämä lause lausuttiin, kuuntele sitä tarkkaan:
“Tehtävä Venäjällä on ohi.”
Karman Neuvosto kokoontui kevätpäiväntasauksen päivänä, ja Karman Neuvosto teki minusta päätöksen: Venäjän-operaatio on ohi.
   Mietiskelin ja kysyin uudelleen, koska en tiennyt, mitä kaikki tarkoitti. Minulle kerrotaan monia asioita (ja vain tästä sanotaan minusta henkilökohtaisesti).

Tämän voit kertoa kaikille.
Venäjälle annettiin Jumalallinen tilaisuus, joka kesti vuosina 2004-2018. Ja valonkantajat ovat tehneet valinnan ei-jumalallisen tien hyväksi. Tehtävä on ohi.
 Muistakaa, että tämän Mestarien tehtävän toteuttamisessa käytettiin valtavasti työtä ja energiaa. Minkä vuoksi? Tarjotakseen maailmalle vaihtoehtoisen kehityspolun.
 Koko yhteiskunta, koko maapallo on nyt kuluttajien tiellä. Ja Mestarit pyrkivät näyttämään maailmalle vaihtoehtoisen tavan kehittää yhteiskuntaa. Tätä tarkoitusta varten tämä Opetusta annettiin Venäjän alueella 14 vuoden ajan. Ja nyt on ilmeistä, että operaatio on epäonnistunut. Joten Mestarit lopettivat sen. Mitä tuo tarkoittaa? Tämä tarkoittaa ymmärtääkseni sitä, että Venäjän alueella ei enää tehdä aloitteita.
 Mutta samaan aikaan Mestarit vakuuttivat minulle, että pitäisin aseman, aktiivisen Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilään aseman. Ja se toimii. Minulle ei kerrottu, minkä vuoksi tämä olisi hyödyllistä tulevaisuudessa. Mutta Venäjällä operaatio on ohi.

Kysyin edelleen: “Ihmiset kokoontuvat ja he esittävät kysymyksiä … Mitä minun pitäisi vastata heille?
Luen vastauksen myöhemmin, annan sinulle tämän kuvan.
Kun operaatio alkoi, se oli vuosina 2004-2005, kaikki oli helppoa. Tehtävä oli seuraava: jokaisella on oma kivi, ja heidän on vietävä se vuoren huipulle. Kuinka pitkälle kaikki pääsivät vuoren huipulle – metri tai kaksi metriä? Ihmiset tekevät valintansa yksilöllisesti. Joku ajattelee: miksi minä nyt vedän tätä kiveä, olen vielä nuori, minulla on tehtäviä elämässäni, ja heittää tämän kiven pois. Toinen sanoo: No, minulla on perhe, minun täytyy huolehtia heistä ja pudottaa kiven. Kolmas uskoo, että on saatava iloa elämästä tai jotain muuta. Jokainen tekee oman valintansa.
   Ja nämä kivet putoavat jokaisen valinnan kanssa ja vierivät alas vuoren pohjaan. Ymmärrätkö mitä tapahtuu? Useat sadat, ehkä jopa tuhannet valonkantajat, jotka tulivat inkarnaatioon tietyn tehtävän kanssa, ”pudottivat kiviään”, he tekivät valintansa. Se ei ole yhden henkilön valinta, ei kymmenien ihmisten valinta – se on koko kansan yhdistetty valinta. Koska kansa tekee valintansa parhaiden edustajiensa avulla. Ja 14 .vuoden ajan oli loistava tilaisuus tehdä erottavia valintoja. Ja kaikki päättivät, että heillä oli tärkeämpiä tavoitteita ja tehtäviä – itse asiassa kaikki ovat jo tehneet valintansa nyt.

Mitä tapahtui? Kävi ilmi, että kivet, jotka kaikkien oli vietävä huipulle, vierivät alas pohjaan. 

Nyt palaan Sanat Kumaran lausumaan lauseeseen.
Kysyin, mitä tehdä ihmisille, jotka tapaavat Sirius-keskuksissa. Vastaus oli:
– Heidän on ansaittava uusi Jumalallinen tilaisuus.
Joten, nämä “kivet”, jotka vierivät alas pohjaan jumalallisen tietoisuuden huipulta, ne on nyt nostettava ja vedettävä pohjasta huipulle eikä vain muutaman metrin korkeudelle huipulta, joka jäi Jumalallisen tilaisuuden alussa. 


”Minusta tuntui, että tämä oli viimeinen Sirius-keskusten, kirjakeskusten ja aktivistien edustajien tapaaminen entisessä Ashramissani. Tämä on viimeinen mahdollisuus eri maiden ja kaupunkien edustajille tavata henkilökohtaisesti paikan päällä, kehittää yhteistyö- ja vuorovaikutustapoja sekä tehdä suunnitelmia. Vietin kaksi tuntia Skypen kanssa kokouksen osanottajien kanssa. Vastatessani kysymyksiin osallistujat kysyivät, jos he voisivat nähdä paikan jossa tuli riehui ja me menimme yhdessä katsomaan mitä oli jäljellä talostani. Kokouksen viimeisenä päivänä esitettiin kysymys aivan lopussa: “Tatjana, miksi oletko kerännyt meidät tänne? Oli olemassa tarkoitus, eikö ollutkin? “

Tatyana Mickushina

Video “Missio Venäjällä on ohi”:
Viestistä “Missio Venäjällä on ohi”Sanat Kumara, 20. kesäkuuta 2018:“Kuten tiedätte jo Viestistämme, yritimme Lähettiläämme avulla antaa ihmiskunnalle parhaan ja täydellisen Opetuksen, jonka ihmiskunta pystyi hyväksymään nykyään. Voimien käytön historialliset ehdot ja paikka valittiin huolellisesti. Tällä kertaa se oli Venäjä. Toivoimme, että tämän maan ihmisille ominaisen uskon ja omistautumisen suhteen Korkeimpaan Lakiin pystymme osoittamaan toisen sivilisaation kehityspolun, joka ei perustu nautinnon ja kulutuksen kulttiin, vaan korkeampien henkisten kulttuurien arvoihin: uskoon ja rakkauteen.
   Rakkaat, olemme tehneet kaiken, mikä oli meidän voimassamme. Eikä meillä ole mitään moitetta Lähettiläästämme. Hän seisoi lujasti kaikkien hyökkäysten ja petollisten toimien edessä.
Emme kuitenkaan voi toimia vapaata tahtoasi vastaan. Venäjän kansan kollektiivinen tietoisuus on tehnyt valintansa. Ja tämä valinta ei ole yhteydessä Jumalalliseen Polkuun, jota Me Opetamme maapallon ihmiskunnalle.
Siksi ,olemme lähtemässä. Emme enää yritä tavoittaa tiukasti suljettuja sydämiäsi uudestaan ​​ja uudestaan.

Mitä on seuraavaksi? Seuraava tulee voimaan suuri ja oikeudenmukainen laki: Karman laki.

Kun ihmiset eivät noudata Meidän ohjeitamme, kun he hylkäävät Meidän Lähettiläät ja vainovat heitä, se luo karmaa. Olemme sanoneet monta kertaa, että karma Lähettiläämme kanssa on samanarvoista kuin karma Jumalan kanssa. Ja tämä on yksi raskaimmista karmatyypeistä Maassa.
Siksi nyt on karman laskeutumisen aika. ”