Osa 4. Muokkaamme omaa tulevaisuuttamme (Kirja Matka tulevaisuuteen)

      Kommentit pois päältä artikkelissa Osa 4. Muokkaamme omaa tulevaisuuttamme (Kirja Matka tulevaisuuteen)


OSA 4. MUOKKAAMME OMAA TULEVAISUUTTAMME


Ajatuksemme ovat uskomattoman voimakkaita! Siksi meidän on opittava ajattelemaan positiivisesti mahdollisimman pian. Jos haluamme nähdä muutoksen ympäröivässä todellisuudessa, meidän on itse muututtava laadullisesti joka päivä elämässämme.

Mistä aloittaa?

Mestareiden suositukset ovat melko yksinkertaisia ja helposti lähestyttäviä. Esimerkiksi helpoin tapa päästä eroon negatiivisuudesta on olla suuntaamatta huomiota sinne. Ympäröi itsesi kauneudella kaikissa sen ilmenemismuodoissa.

 ”…yksi yksinkertainen asia voi parantaa tilannettasi: sammuta televisio. Lakkaa tukemasta keskusteluja maailmassasi esiintyvistä kielteisistä ilmiöistä. Keskitä huomiosi myönteisiin asioihin: kukkiin, luontoon, eläimiin, aurinkoon, mestareiden kasvoihin. Ympäröi itsesi kotona ja töissä kauniilla kuvioilla ja vaaleilla sävyillä.

Poista kaikki kurjuuden ilmentymät elämästäsi. Ja tarkkaile itseäsi. Eikö olosi parane?

Soita pehmeää harmonisoivaa musiikkia tai pehmeän melodisia mantroja, jotka hellivät korviasi. Täytä tila ympärilläsi positiivisilla energioilla.

Elämässäsi on vain kaksi asiaa, joita sinun on jatkuvasti seurattava: sisäinen tilasi ja ulkoinen ympäristösi. Poista negatiiviset ajatukset ja tunteet tietoisuudestasi ja poista väärät, jumalattomat mallit ulkoisesta ympäristöstäsi.

Vain nämä kaksi asiaa yksin voivat palauttaa elämänilon ja täyttää olemuksesi harmonialla ja rakkaudella” (Suuri Jumalallinen Ohjaaja, 25. kesäkuuta 2013).

Kaikki tämä on meidän vallassamme. Meidän on vain kehitettävä jalo tapa keskittyä kauniiseen, opittava näkemään kaikessa hyvä puoli. Suhtautua maailmaan optimistisesti.

Aloitetaan harjoittelu!

Olemme siis alkaneet vapauttaa itsemme elämässämme olevasta ”roskasta”. Katsomme yhä harvemmin negatiivisia uutisia, käymme yhä harvemmin tyhjänpäiväisiä keskusteluja ja vierailemme yhä harvemmin sosiaalisissa verkostoissa. Se on todella helpottunut. Ja kuinka paljon aikaa onkaan vapautunut! Nyt meidän on täytettävä se jollain hyvällä.

Voimme soveltaa uutta tietoa siitä, että meillä on valta luoda haluamamme tulevaisuus juuri nyt. Harjoitellaan.

Ja tässä on vihje Mestareilta.

”…Se, mitä sinun on lähitulevaisuudessa opittava, on kehittää positiivinen asenne ympäröivää todellisuutta kohtaan. Teidän on kasvatettava mielessänne myönteistä kuvaa maanne, yhteisönne ja perheenne tulevaisuudesta.

Ottakaa tavaksi … meditoida Venäjän hyväksi. Laita soimaan venäläisten säveltäjien – Rachmaninovin, Tšaikovskin – kaunista klassista musiikkia ja maailman tunnetuimpien säveltäjien – Bachin, Beethovenin, Mozartin – musiikkia.

Pohdi, millaisena haluaisit nähdä maasi tulevaisuuden.

Älä epäröi ilmaista kaikkein upeimmilta vaikuttavia ideoita. Rakentakaa mielessänne onnellinen tulevaisuus maallenne. Jos teidän on vaikea keskittyä koko maahan, voitte miettiä, mihin toimiin ryhmänne voi ryhtyä.

Ja jos et kuulu mihinkään ryhmään, voit rakentaa mielessäsi tulevaisuutta perheellesi, sukulaisillesi ja ystävillesi ja lopulta itsellesi.

Ja jos mielikuvituksesi ei riitä kuvittelemaan onnellista tulevaisuutta maallesi, perheellesi ja itsellesi, mieti, mitä onnellisuus on sinulle. Mitä haluaisit muuttaa elämässäsi, jotta kokisit jatkuvasti onnellisuutta, rauhaa, harmoniaa ja rakkautta.

Jopa vain olemalla tietoisuuden kohotetussa tilassa ja pyyhkäisemällä pois raskaat ajatukset ja tunteet, teistä tulee valon lähde maailmallenne” (Rakastettu Lanello, 29. toukokuuta 2005).

 Koska sinä ja minä olemme kytkeytyneet positiivisen ajattelun maailmanlaajuiseen verkostoon, voimme omistaa tälle tärkeälle prosessille, jolla luodaan parempaa tulevaisuutta, vähintään 10-15 minuuttia päivässä. Se on kuin päivittäinen aamujumppa, mutta ei keholle vaan mielelle ja sielulle.

Mitä enemmän meitä on, sitä voimakkaampi vaikutus on. Kun kriittinen massa ihmisiä, jotka luottavat planeetan tapahtumien suotuisaan kulkuun, on saavutettu, huomiomme energia houkuttelee valoisampaa tulevaisuutta.

Aloitetaan itsestämme, niin maailma muuttuu.

Elena Ilina,
Tatiana Mikushina.