OSA 4. – Luomme oman tulevaisuutemme

      Kommentit pois päältä artikkelissa OSA 4. – Luomme oman tulevaisuutemme


OSA 4. – Luomme oman tulevaisuutemme

Ajatuksellamme on valtava voima! Siksi meidän on opittava ajattelemaan positiivisesti mahdollisimman pian. Jos haluamme nähdä muutoksia ympäröivässä todellisuudessa, meidän on muututtava laadullisesti joka päivä elämäämme.

Mistä aloittaa?
Mestareiden suositukset ovat melko yksinkertaisia ja saavutettavia. Esimerkiksi helpoin tapa päästä eroon negatiivisuudesta ei ole suunnata huomionne energiaa sinne. Ympäröi itsesi kauneudella missä tahansa muodossa.

”… Yksi yksinkertainen asia voi parantaa mielentilaasi: Sammuta TV. Älä enää jatka keskusteluja negatiivisista ilmenemismuodoista maailmassasi. Keskitä huomiosi positiivisiin asioihin: kukat, luonto, eläimet, aurinko ja Mestarien kuvat. Ympäröi itsesi kauniilla malleilla ja vaaleilla väreillä kotona ja töissä.
Poista kaikki kurjuuden manifestaatiot elämästäsi. Tarkkaile itseäsi. Tunnetko olosi paremmaksi?
Kuuntele pehmeäa ja harmonisoivaa musiikkia tai hiljaisia melodisia mantroja, jotka hyväilevät korviasi. Täytä ympärilläsi oleva tila positiivisilla energioilla.
Sinun tulisi aina hallita vain kahta asiaa elämässäsi: sisäistä tilaasi ja ulkoista ympäristöäsi. Puhdista tietoisuus negatiivisista ajatuksista ja tunneista ja poista väärät, ei-jumalalliset mallit ulkoisesta ympäristöstäsi.  Vain nämä kaksi asiaa voivat tuoda sinulle takaisin elämänriemun ja täyttää olemuksesi harmonialla ja rakkaudella ”(Suuri Jumalallinen Ohjaaja, 25. kesäkuuta 2013)

Voimme tehdä kaiken tämän. Meidän on vain kehitettävä jalo tapa keskittyä kauneuteen, oppia näkemään kaikessa hyvä puoli. Katsoa optimistisesti maailmaa.

Aloitetaan harjoittelu!
Joten aloitamme luopumalla   “roskista” elämässämme. Katsomme negatiivisia uutisia harvemmin, puhumme turhanpäiväistä vähemmän ja käymme sosiaalisissa verkostoissa yhä harvemmin. Se todella tuntuu paremmalta. Ja kuinka paljon aikaa on käytettävissä! Nyt se on täynnä jotain hyvää.
Voimme soveltaa uutta tietoa heti, kun meillä on voima luoda haluamamme tulevaisuus. Tulemme harjoittelemaan. 
Ja tässä on vihje Mestareilta.
”… Sinun täytyy oppia lähitulevaisuudessa kehittämään positiivinen ajattelutapa ympärilläsi olevaan todellisuuteen. Sinun on tietoisuudessasi viljeltävä positiivista tulevaisuuden kuvaa maallesi, paikkaan jossa olet  ja perheellesi lopulta.
Tee tavaksi  harjoittaa meditaatiota Venäjän hyväksi, joka kerta palvelusi suorittamisen jälkeen. Laita päälle venäläisten säveltäjien – Rachmaninovin, Tšaikovskyn – kaunista klassista musiikkia tai kuuluisien maailman säveltäjien – Bachin, Beethovenin, Mozartin – musiikkia.
Ajattele millaisen tulevaisuuden haluaisit nähdä maallesi.
Älä pelkää ilmaista, heti alussa, fantastisia ideoita. Rakenna tietoisuudessasi onnellinen tulevaisuus maallesi. Jos se on sinulla vaikeaa keskittyä koko maahan, sitten voit sen sijaan pohtia aktiviteetteja, joita ryhmäsi voi suorittaa.
Jos et kuulu mihinkään ryhmään, sitten voit rakentaa tietoisuudessasi tulevaisuutta perheellesi, ihmisuhteillesi ja ystävillesi ja lopulta sinulle henkilökohtaisesti. 
Ja jos mielikuvitus ei riitä keksimään onnellista tulevaisuutta maallesi, perheellesi ja itsellesi, mieti mitä onni on sinulle? Mitä haluaisit muuttaa elämässäsi kokeaksesi jatkuvasti onnellisuuden, rauhan, harmonian ja rakkauden tilaa?

Jopa yksinkertaisesti ollessasi kohonneessa tietoisuuden tilassa ja pyyhkäisemällä syrjään kaikki rasittavat ajatukset ja tunteet, sinusta tulee Valon lähde maailmaasi “(Rakastettu Lanello, toukokuu 25, 2005).

Koska olemme yhteydessä maailmanlaajuiseen positiivisen ajattelun verkostoon, voimme käyttää vähintään 10–15 minuuttia päivässä tähän tärkeään prosessiin, jolla luodaan kuva paremmasta tulevaisuudesta. Tämä on kuin päivittäinen aamuharjoitus ei ainoastaan kehoa mutta mieltä ja sielua varten.  
Mitä enemmän meitä tulee olemaano, sitä voimakkaampi vaikutuksemme tulee olemaan. Kun ihmisten kriittinen massa, jotka ovat luottavaisia planeetan tapahtumien suotuisaan kehitykseen, silloin huomiomme energia tulee vetämään puoleensa valoisan tulevaisuuden.  
Aloitetaan itsestämme, ja maailma tulee muuttumaan.

Elena Ilina,
Tatjana Mickushina

Edelliset luvut
Osa 1.
Osa 2.
Osa 3.