Ylösnousseiden Mestareiden tehtävänä on pelastaa niin monia moderniin maailmaan kadonnutta Valon sieluja kuin mahdollista

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ylösnousseiden Mestareiden tehtävänä on pelastaa niin monia moderniin maailmaan kadonnutta Valon sieluja kuin mahdollista


Ylösnousseiden Mestareiden tehtävänä on pelastaa niin monia moderniin maailmaan kadonnutta Valon sieluja kuin mahdollista

Lord Lanto, 7. joulukuuta 2009

Olen Lanto, tulin luoksesi tänään antamaan lyhyen Opetuksen, jonka olet todennäköisesti jo kuullut, mutta tunnen että se on minun velvollisuuteni muistuttaa sinua siitä.

Joten voidakseni aloittaa puheeni, tarvitsen huomiosi, koko huomiosi ja keskittymisesi Opetukseen, jonka annan, mieluummin kuin ympäröivään maailmaan. Täysi keskittymisesi mahdollistaa sinun omaksua puheeni ydin.

Oleskelusi fyysisessä maailmassa liittyy moniin asioihin, jotka ovat ei-toivottuja ja joista sinun tulisi luopua yksi toisensa jälkeen. Näiden joukossa on lihan syöminen, alkoholin käyttö ja tupakointi. Harrastustesi suhteen on mainittava kaikista tuhoisimmat, jotka vaikuttavat sieluusi. Näitä ovat television katsominen ja jotkut modernien musiikkien kuuntelu. Molemmilla on niin tuhoisa vaikutus ihmiskehoon ja yksilön auran hienovaraisiin prosesseihin, että seurauksena päivittäinen television katselu ja ei-toivottujen musiikkityyppien kuuntelu useiden tuntien ajan tuhoavat täysin kyvyn havaita hienovaraiset maailmat. Keskittymiskyky menetetään, eikä henkilö, jolla on tällaisia harrastuksia, voi enää havaita hienovaraisia energioita.

Olen antanut sinulle käsityksen siitä, kuinka musertava ja joskus jopa tuhoisa voi olla ilmeisen vaaraton ja yleinen viihde maailmassasi. Kuitenkin, jos minä en kerro sinulle tästä, niin mistä muualta voit lukea siitä?

Monista asioista on tullut niin suosittuja ja kietoutuneita liike-elämän kanssa siinä määrin, että on erittäin vaikeaa löytää todellista ja oikeaa informaatiota näiden vaikutuksista ihmiskehoon.

Kaikista sopimattomin asia on haluttomuutesi luopua niistä, mistä puhun. Loppujen lopuksi nykyaikainen ihminen ei voi kuvitella itseään ilman televisiota, musiikkia ja nyt ilman Internettiä. En pyydä sinua unohtamaan kaikkia modernin sivilisaation innovaatioita. Sanon vain, että monien sivilisaatiosi niin kutsuttujen innovaatioiden säännöllinen käyttö, paitsi viivästyttää evoluutiota, mutta myös tekee evoluution mahdottomaksi.

Tietenkin on olemassa tietyntyyppisiä TV-ohjelmia, elokuvia ja musiikkia, joilla on hyödyllisiä vaikutuksia ihmissieluun. Mutta niitä on niin vähän, että ne eksyvät mereen, joka tuhoaa sielusi. Tietyssä evoluutiokehityksen vaiheessa on helpompi luopua television katselusta ja tuhoavan musiikin kuuntelusta kuin yrittää löytää arvokkaita jyviä roskakorista, joka on se, mistä televisiosi ja radiosi ovat tulleet.

Miksi omistin tämänpäiväisen puheen tähän aiheeseen? Eikö ole tärkeämpiä ja merkityksellisempiä aiheita opetukseen?

Tietysti on monia aiheita, mutta elämäsi koostuu monista yksityiskohdista, ja jokainen näistä pienistä asioista muodostaa yleisen ei-toivotun kuvan modernista ihmiskunnasta. Puhun tärkeimmistä asioista, joista sinun pitäisi ensin luopua.

Ihmiskunta on menettänyt johtoajatuksen, Jumalallisen säikeen, jota täytyy noudattaa. Ja löytääkseen sen, mitä on kadotettu, on välttämätöntä hankkia herkkyys, palauttaa kauneuden ymmärtämisen tunne, palauttaa rakastettava suloisuus, herkät mallit maailmaanne.

Valitettavasti monet ihmiset ovat jo rakastaneet massataidemuotojaan niin pitkälle, että heidän hienovaraisten kehojensa palauttaminen ei tule onnistumaan. Mitä tämä tarkoittaa? Se vain tarkoittaa, että fyysisen ruumiin kuoleman jälkeen, ei tule olemaan mitään mikä jatkaa evoluutiota. Hienovaraiset kehot ovat täysin tuhoutuneet eikä niitä voida palauttaa ennalleen.

Te olette tappamassa itseänne.

Itsetuho-ohjelma on luontainen monien ihmiskunnan edustajien geeneissä. Tämä on se ohjelma, joka saa ihmiset hitaasti tappamaan itsensä. Fyysinen ruumis kuolee viimeisenä. Hienovaraiset herkät kehot ja aurasi tuhoutuvat ensimmäiseksi.

Annan sinulle tämän informaation siinä toivossa, että on olemassa tietty määrä ihmisiä, jotka pystyvät tulemaan ulos viidakosta ja modernin sivilisaation tiheiköstä ja palaamaan harmonisiin suhteisiin ympäristön ja luonton kanssa, kuten oli suunniteltu Luojan taholta.

Anna kuolleiden haudata kuolleet. Vetoan niihin, jotka ovat vielä elossa ja pystyvät kulkemaan evoluution kehitys polkua. Kosmisen evoluution kaudet lähestyvät, joten korjuu on käynnissä täydellä nopeudella sekä kuoleman ja helvetin voimien puolelta että Valon voimien puolelta. Välitän sieluista, jotka ovat yhä elossa. Minun tehtäväni on saada sinut luomaan Nooan arkki, johon parhaat, jotka ihmiskunta loi, voidaan pelastaa. Kaikki loput haudataan valtameren pohjaan tai maaperän alle muutaman sadan tai tuhannen vuoden kuluessa.

Planeetan värähtelyt nousevat, ja kaikki, mikä ei vastaa näitä värähtelyjä, tulevat lopulta jättämään fyysisen tason ja hienommat olemisen tasot. Ainoastaan se, mikä pystyy edelleen kehittymään, tulee jäämään. Tehtävämme, Ylösnousseiden Mestareiden tehtävä on pelastaa mahdollisimman monta Valon sieluja – sieluja, jotka ovat eksyneet modernissa maailmassa eivätkä pääse irti modernin sivilisaation kahleista.

Vielä on vähän aikaa. Sinun pitäisi ajatella enemmän kuolematonta osaasi. 

Ymmärrän erittäin hyvin, etteivät kaikki ihmiset, jotka lukevat tämän Viestini voi ymmärtää  siitä mitään, paitsi kauhea uhan, jota on pelättävä. Jotta ymmärtäisit tarkemmin, mistä puhun, sinun tulee lukea yksi kerrallaan kaikki Sanelut, jotka annoimme Lähettiläämme kautta viimeisten vuosien aikana. Kaikki nämä Sanelut paljastavat Opetuksen, jonka on tarkoitus osoittaa Polku, jota Ylösnousseet Mestarit haluavat ihmiskunnan kulkevan nyt. Ei yksikään Saneluista sisällä informaatiota kaikilta osin. Jokainen Sanelu on kuin helmi, joka täytyy pujottaa tietoisuutesi ketjuun, ja sitten ne tulevat luomaan arvokkaan kaulakorun. Tällä kaulakorulla on ihmeellinen voima. Se antaa sieluillenne mahdollisuuden pelastukseen.

MINÄ OLEN Lanto.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina