OSA 6. Uusi ajattelutapa siirtyy käytäntöön

      Kommentit pois päältä artikkelissa OSA 6. Uusi ajattelutapa siirtyy käytäntöön

UUSI AJATTELU SIIRTYY KÄNTÄNTÖÖN

Aluksemme “Planeetta Maa” on alkanut liikkua kohti uutta aikakautta. Se on hitaasti mutta varmasti saamassa vauhtia. Olemme sitoutuneet (STRIVING) kauniiseen tulevaisuuteen ja tiedämme, miten se luodaan. Me olemme elämämme kapteenit! Voimme täyttää unelmamme valoisasta tulevaisuudesta uusilla yksityiskohdilla joka päivä. Ja yhä useamman samanhenkisen ihmisen luoma kuva laajenee ja vahvistuu joka päivä, kunnes se asettuu fyysiselle tasolle.

Pelkät unelmat eivät kuitenkaan riitä.

Jotta unelmasta tulisi totta, sinun on otettava konkreettisia askeleita sitä kohti.

fyysisellä tasolla.

Miten toimia?

Monissa Viisauden Mestareiden viesteissä sanotaan, että on aika toimia todella. Mitä meidän pitäisi tehdä, minne meidän pitäisi mennä?

Kysykäämme neuvoa Mestari Moryalta, joka aina kutsuu meitä toimintaan.

“Pyydän teitä toteuttamaan todellisia toimia fyysisellä tasolla! Ehkä ette aivan ymmärrä, millaisista toimista puhun. En pyydä teitä kaatamaan hallintoa, joka vallitsee valtiossa, jossa asutte, enkä tekemään vallankumousta tai pitämään joukkokokousta. Pyydän teitä tekemään tavallisia inhimillisiä asioita, joita pääasiassa teette muutenkin. Mutta pyydän teitä tekemään nämä asiat tietoisesti. Tarkastelkaa jokaista tekoanne moraalilain, jumalallisen lain, prisman läpi. Pyydän, että ajattelette joka päivä tekojenne seurauksia ja että pohditte jokaista askelta, jonka otatte. 

Miettikää, miten voisitte helpottaa olemassaoloanne materiassa, jos jokainen liikkeenne olisi täysin tässä maailmankaikkeudessa vallitsevan Jumalallisen lain mukainen. Ette loisi uutta karmaa ja voisitte nopeasti työstää menneen karmanne tekemällä oikeita valintoja.

Kuinka helppoa se onkaan! Se on nerokkaan yksinkertaista!” (Rakastettu El Morya, 23. joulukuuta 2007).


Kävi ilmi, ettei tarvitse mennä minnekään. Teidän tarvitsee vain tehdä oikeita valintoja, hallita tekoja, tunteita ja ajatuksia päivittäin.

Voi, se on kaikkein vaikein osa. Olemme laiskoja ja unohdamme. Eräänä päivänä, Ylösnousseen Mestarin viestin innoittamana, teemme lupauksen ja seuraavana päivänä olemme jo siirtyneet tyydyttämään henkilökohtaisia haluja.

Ilman meitä mitään ei kuitenkaan voi tapahtua! Vain tietoisuutemme avulla on mahdollista saada aikaan myönteinen muutos, eikä silloin vain henkilökohtaisessa elämässämme, vaan myös emo-aluksemme “planeetta Maan” kohtalossa.

“Avain, jonka annan teille tänään, makaa pinnalla. Päivittäiset valintanne, jokainen valintanne ja kaikki päivän aikana tekemänne teot, jos niillä on jJumalallinen luonne, tuottavat juuri sitä työtä, jota teidät on kutsuttu suorittamaan. Jos keskitytte edelleen mieluummin illuusioon, nautintoihin ja viihteeseen tai egonne oikkuihin riippumatta siitä, miten ne ilmaistaan, niin seisotte Jumalaa ja Hänen suunnitelmiaan vastaan.

Jokainen ajatuksesi on tärkeä.

Jokainen tunteenne on tärkeä.

Jokainen tekosi on tärkeä.

Nyt työsi Jumalan hyväksi alkaa.” (Lordi Shiva, 22. kesäkuuta 2012)

Avainsana tässä on “jokainen”. Se tarkoittaa, että kaikki tekomme, jopa kaikkein tavallisimmat, mukaan lukien reaktiomme erilaisiin tapahtumiin ja jokainen sana tai ajatus – kaikki kirjataan ja otetaan huomioon tietyssä “säästöpossussa”. Kaikki hyvä ja myönteinen talletetaan tähän “säästöpossuun”, ja se toimii kohti parempien aikojen saapumista. Negatiivisuus, joka myös täyttää “säästöpossunne”, estää kuitenkin tämän. Sinun on ajateltava tätä vastuuta tietoisesti.

Mitä tehdä, jos sisäiset muutokset kohtaavat ulkoista vastustusta?

Kun tulemme tietoisemmiksi jokaisesta ajatuksestamme, tunteestamme ja toiminnastamme, alamme huomata tiettyjä muutoksia elämässämme. Aluksi ne saattavat vaikuttaa surullisilta ja jopa traagisilta – sukulaisemme, ystävämme ja työtoverimme eivät ymmärrä meitä ja alkavat vastustaa muutoksiamme. Ongelmia tuntuu satavan päällemme kuin syöksyvää suihkua. Mitä me nyt teemme?

– Opettele voittamaan nämä negatiiviset tilat ja muuttamaan suhtautumistamme tilanteeseen! Optimistinen avustajamme Saint-Germain ehdottaa ratkaisua.

“…sinä tietoisuudessasi kykenet muuttamaan tilanteen. Ette tietenkään muuta mitään itsenne ulkopuolella olevaa, mutta muutatte asennettanne tilannetta kohtaan. Löydätte vain tilanteesta jonkin myönteisen hetken ja sitten toisen. Sen jälkeen vaihdatte hetkeksi huomionne johonkin miellyttävään, ja sitten kun palaatte aiempaan tilanteeseen, se ei tunnu teistä enää niin pahalta tai toivottomalta. Tilanne on jo muuttunut, koska muutit sitä oikealla asenteellasi. <…>

Yritä aina katsoa jokaista tilannetta positiiviselta puolelta. On tärkeää valita tilanteeseen oikea näkökulma. (10. joulukuuta 2009).

Silloin kun meille on sietämättömän vaikeaa, meidän on tehtävä yksi hyvin yksinkertainen asia, sanoo mestari Saint-Germain:

Sillä hetkellä, kun kaikki näyttää avuttomalta ja toivottomalta, teidän on vain muistettava minut. Kuvitelkaa vain kuvani ja antakaa itsellenne mahdollisuus paeta nykyisestä tilanteesta.

…Juuri tämä on se, mitä teidän on hallittava.” (10. joulukuuta 2009).

Voitte katsoa (voitte poimia ) Saint-Germainin kuvan tai vain kuvitella sen mielessänne ja sanoa: “Rakas Saint-Germain! Auta minua!” Ja apua annetaan.

Näin meidän on helpompi olla kärsivällisiä ja odottaa tätä luonnollista muutoskautta – maailma tarvitsee vain aikaa sopeutua.

Ensimmäiset voitot

Jos pysymme uskollisina valitsemallemme suunnalle, huomaamme jonkin ajan kuluttua, että läheisistämme on tullut ymmärtäväisempiä, ja vaikka he eivät vielä olekaan liittyneet seuraamme, ainakin he ovat lakanneet häiritsemästä uutta elämäntapaamme. Ja ystäväpiirimme on muuttunut – meitä vetävät puoleemme ihmiset, jotka haluavat elää tietoisemmin kuten mekin. Ja tämä uusi elämäntapa alkaa tuottaa meille iloa!

Mestari Lanello selittää, mitä tapahtuu, ja onnittelee meitä voitostamme.

“…Sallikaa minun onnitella teitä voitostanne! <…>

Ihmiset, jotka ovat saavuttaneet tietoisuutensa uuden vaiheen, menestyvät tässä vaiheessa hankittujen ominaisuuksiensa ansiosta paremmin kaikessa toiminnassaan ja kaikissa pyrkimyksissään. Koska se, mikä heidän sisällään oli ja mikä aiemmin vastusti heidän menestyksekästä toimintaansa, ei nyt ole olemassa tai luo paljon vähemmän esteitä heidän elämäänsä ja toimintaansa. Ylimielisyydellänne ja kaikilla epätäydellisyyksillänne ei ole enää mitään vaikutusta tekoihinne ja kaikkeen tekemiseenne, koska olette pystyneet ylittämään sen itsessänne. Tunnette tämän joukkueidenne muuttuneesta ilmapiiristä. Tunnette, että on ihmisiä ja kokonaisia tiimejä, joiden kanssa tunnette olonne helpoksi ja rauhalliseksi.

…Tiedätte, että samankaltaisuus vetää puoleensa samankaltaisuutta. 

Ja se, mikä ei kestä värähtelyjänne, jättää teidät vähitellen.” (Rakastettu Lanello, 11. kesäkuuta 2005).

Elämä paranee. Edessämme avautuu uusia näkökulmia. Olkaamme siitä iloisia!

Elena Ilina,
Tatjana N. Mickushina

——————————————